HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Verita Fuente - A Fuentes vezetője
írta: Windy Soul
Vas. Jan. 13, 2019 3:24 pm

Csoportok
írta: Windy Soul
Vas. Jan. 13, 2019 3:04 pm

Lena Serpen
írta: Jonah Serpen
Vas. Jan. 06, 2019 2:37 pm

Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Vas. Jan. 06, 2019 2:35 pm

Karakterkereső kód
írta: Windy Soul
Vas. Jan. 06, 2019 2:29 pm

Hírdetésünk
írta: Windy Soul
Vas. Jan. 06, 2019 2:22 pm

Hírek
írta: Windy Soul
Szomb. Jan. 05, 2019 6:17 pm

Elôtörténet sablon
írta: Windy Soul
Szomb. Jan. 05, 2019 4:15 pm

Drága sógorom
írta: Elena P. Campos
Pént. Jan. 04, 2019 4:34 pm

Béke?
írta: Christopher Nam
Kedd Jan. 01, 2019 6:48 pm

tomorrow never came
írta: Jonah Serpen
Kedd Jan. 01, 2019 11:33 am

Avatar- és névfoglaló
írta: Colin M. Callahan
Pént. Dec. 28, 2018 10:43 am

Colin M. Callahan
írta: Kendra Gray
Pént. Dec. 28, 2018 10:26 am

Julia Carver
írta: Julia Carver
Csüt. Dec. 27, 2018 8:45 pm

Caius és Aya elsőfelvonás
írta: Dayana Graham
Szer. Dec. 26, 2018 9:47 pm


Share | 
 

 Robin Nova Miller

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Robin Nova Miller   Kedd Nov. 06, 2018 7:32 pm
Robin Nova Miller
Relatív, hogy mi számít bűncselekménynek; ez olyasvalami, amit a kormány kedve szerint értelmez és újraértelmez. A legtöbb ember nem igazán tudja, hogy hol a határ a törvény betartása és megszegése között. Ha őrizetbe vesznek, tovább romlik a helyzet, mert a legtöbben elhiszik, hogy a kormánynak jó oka van a letartóztatásra.


Születési Hely, idő:
1992.szept.20, Chicago

Csoport:
underworld

Szexualitás:
Hetero

Családi állapot:
Szabad

Foglalkozás:
Zsebtolvaj

PlayBy:
Madeline Rae Mason

A családom...

"Anyja: Valerie Monroe ( meghalt )
Apja: Valentine Miller
Testvérek: Marius Miller ( elhunyt 6 éves korában), Gaspard ( Big G.) Miller, (31) jelenleg börtönben ül, lánykereskedelem miatt
Egyéb: Tigris a lakótársam

Nagyon hamar elveszítettem a családomat, már ha egyáltalán lehet családnak nevezni ami nekem jutott. Apám lelépett öt éves koromban, mert felszedett valami fiatal kis csitrit, anyám pedig az alkoholba menekült. Napról napra egyre rosszabb lett. lassan már semmi nem érdekelte csak az, hogy itallal kábítsa az agysetjeit. Megfeledkezett anyai kötelességéről, elhanyagolt mindhármunkat. Szar anya volt, ezen nincs mit szépíteni.
Az öcsém volt a mindenem, az életem, bármit képes lettem volna feláldozni érte. Azt terveztem, hogy munkát találok, és kirángatom őt abból a mérgező környezetből amibe anyánk miatt került. Egy esős délután viszont minden álmom köddé vált, amikor iskolából hazafele menet, az öcsém vérbefagyott teste fogadott a betonon. Anyánk annyira kiütötte magát, hogy nem vette észre ahogy a kicsi felmászik az ablakba és kizuhan. Egy világ omlott össze bennem, soha többé nem tudtam az anyánk szemébe nézni. Néhány év múlva viszont beteljesedett a sorsa és a saját hányásába fulladt bele. Ezután kerültem apám gyámsága alá, de nem tartott sokáig. Tizenhárom évesen megszöktem, a bátyámnál húztam meg magam, amíg őt is be nem zárták az ügyletei miatt. Alig voltam tizenhat éves, amikor az utcán kellett megtanulnom érvényesülni, de egész jól feltaláltam magam, én lettem az utcák királynője.  

Múltam...

plusz 16

Kezemben a füstölgő cigarettával lépek be a terembe. Mindig ugyanaz, ugyanolyan unalmas tapéta a falon, ugyanazok a száradó virágok a sarokban. A képek, a múltheti látogatásom óta még mindig ferdén állnak a falon. A hatalmas kanapén a párnák jobbra-balra dőlve, mintha az emberek azokba kapaszkodnának miközben éppen életük legfájdalmasabb emlékeiket idézik fel. Nem foglalkozom a „dohányozni tilos” táblával. Az ilyen apróságok sosem érdekeltek, nem most fogok megváltozni.
- Robin...másképp nézel ki. És mondtam, hogy nem cigizhetsz idebent.
Lehuppanok a bőrfotelbe, lábamat hanyagul az íróasztal lapján pihentetem, nem foglalkozom azzal, hogy esetleg sáros nyomokat hagyok valamilyen dokumentumon.
- Dokikám. A rózsaszín az én színem igaz? szívok bele a cigibe és a füstöt egyenesen a fiatal férfi arcába fújom.
- Robin! Ne fújd rám azt a rohadt füstöt! Mintha meg sem hallanám, annyira nem érdekel, hogy most éppen miért nyavalyog, hogy arra nincsenek szavak.
Csendben ücsörgök a fotelben, lábaimat még mindig az asztalon pihentetem és várom, hogy megszólaljon. Néhány percnyi csend után végre rám emeli a tekintetét.
- Találtál valami munkát? Már megint jönnek az unalmas kérdések, felsóhajtok, hogy érezze mennyire unom már ezt csinálni minden kibaszott héten. Elnyomom a cigi csikket a cipőm talpán, majd hanyagul bedobom a kukába.
- Nem. Még nem. nem mintha olyan nagyon kerestem volna, de ez az információ nem tartozik rá.
- Akkor miből élsz? Hogyan tartod fent magad? Ugy-e nem a testedből? megköszörüli a torkát zavartan és valamit írogat a jegyzetfüzetébe. Kacér mosoly kúszik az arcomra, végre a kezembe vehetem az irányítását ennek a vacak néhány órának.
- És ha igen? Nagyon zavarna? Tudod...az, hogy dugunk néha az unalmas beszélgetések helyett nem jelenti azt, hogy más nem kaphat meg. Remélem ezzel tisztában vagy. Felpattanok a székről és az asztalt megkerülve közelebb kerülök hozzá. Kezemmel lesöprök néhány tollat és aktát a földre, hogy fel tudjak ülni az íróasztalára. Szinte látni lehet rajta, ahogy a szíve verdes a mellkasába. Tetszik ez a szituáció, tetszik egy kis szexel ennyire lehet irányítani a férfiakat.
- Nem erről van szó. Hiba volt...ami köztünk történt...nekem az a dolgom, hogy biztosítsam a felügyelőtisztet, hogy nem fogsz visszaesni, hogy próbálsz beilleszkedni a társadalomba. Jelentéseket kell leadnom minden héten...de nem fog menni, ha ennyire makacs vagy. Egyre jobban kezd idegesíteni ez a fasz. Nem tudom, hogy mit képzel magáról, akkor nem panaszkodott, amikor a farka a számba volt. Nekem úgy tűnt, hogy nagyon is élvezte.
- Most jön az a rész, hogy többé nem kefélhetsz meg, mert ott van neked a prűd kis menyasszonyod, igaz? Ne nevettess. A múltkor még elsírtad magad az ölelésemtől. Most meg jössz nekem az ilyen faszságokkal? Azt hittem, hogy teljesen jól fog működni ez a dolog kettőnk között. Én megadom neked mindazt amit a drága egyetlen nem tud, te pedig folyamatosan jelented, hogy milyen jó kislány vagyok és szépen fejlődik a személyiségem. Ez mindkettőnknek jó üzlet lenne, nem így van? kérdezem, miközben lecsusszanok az íróasztalról és közelebb araszolok hozzá. Fölé hajolok, annyira, hogy ajkam már majdnem az övét érinti.
- Mondd csak, mire vágysz? lehelem ajkaira és jobb kezemmel rámarkolok a férfiasságára. Látom ahogy izzadságcseppek gyöngyöződnek a homlokán. Felsóhajt, és finoman, de eltol magától.
- Mesélj. Mit éltél meg, amikor édesanyád meghalt? Hogyan érintett, amikor az öcséd távozott el? Mennyit tudtál a bátyád üzleteléséről? És miért döntöttél úgy tizenhat évesen, hogy inkább a magad ura leszel és az utcák királynőjévé válsz? hangja a monológ végére teljesen elfogy, látni lehet a homlokán lüktető ereket, ahogy próbál koncentrálni. Felsóhajtok. Nem hiszem el, hogy nem tud elszakadni ezektől az idióta emlékektől. Mi köze van a múltamnak ahhoz, hogy most hogyan élek? Nem értem meg ezeket az agydokikat. Dühös pillantásokkal ostromlom, azt hittem ezt már rég megbeszéltük. Nem akarok a családomról beszélni. Sem neki, sem senki másnak.
- Tényleg tudni akarod? förmedek rá. - Rendben. Legyen. Az öcsém hat éves volt amikor az a mocskos kurva, akit nem neveznék anyának a piás üveget emelgette ahelyett, hogy gyereket nevelt volna. Kizuhant a hatodik emeletről. Kurvára nem így kellett volna történnie. Neki még élni kellett volna. Attól a pillanattól fogva gyűlöltem őt. Egyetlen könnycseppet sem hullattam, amikor néhány év múlva a saját hányásába fulladt bele. Megrémisztett a látvány, hiszen csak 13 éves voltam, de néhány rossz álom és már el is felejtettem. Örökre. Szóval, baromi hálás lennék, ha nem hoznád fel nekem minden alkalommal. mély levegőt veszek mielőtt folytatom.
- Apámhoz kerültem, akit kb 5 éves korom óta egyáltalán nem láttam. Nem tudtam beilleszkedni a cuki kis családjába, próbálkoztam, de nem bírtam a kurvája fejét. Úgyhogy leléptem. Egy ideig a bátyámnál laktam, de miután őt lecsukták, az utca maradt az egyetlen otthonom. Feltaláltam magam. Most...most pedig itt vagyok. Huszonöt évesen, és baromira nem érdekel ez az egész, nem érdekel a külvilág, az emberek és úgy...tulajdonképpen senki. Jó ez így nekem. Előhalászok a zsebemből még egy szál cigit és minden tilalom ellenére újra rágyújtok. Figyelem ahogy csendben jegyzetel valamit a füzetébe, hol engem, hol pedig a papírlapot nézve. Látom az arcán, hogy szeretne kérdezni valamit, és néhány másodperc után ki is böki.
- Bolti lopás, zsebtolvajlás, gyújtogatás és késelés. Van ezekre magyarázatod?
- Mindig azok a hülye magyarázatok. Mi értelme van? Loptam és raboltam, mert valamiből meg kell élni nem igaz? A késelés önvédelem volt. Senki nem foghatja meg a seggem, ha én nem adok rá engedélyt. De túlélte a szarházi, szóval vehetjük úgy is, hogy meg sem történt. Igaz? A gyújtogatás...az meg...tudod, hogy milyen sokat dohányzom és néha elég veszélyes tud lenni. hajolok hozzá ismét közelebb. Az elszívott csikk újra a szemetesben landol, majd ugyanazzal az energiával ülök a férfi ölébe.
- Rá térhetnénk végre a lényegre? Mára eleget meséltem. ajkam követelőzően kap az övé után. A kezdeti ellenállása alábbhagy, a toll kihull a kezéből és átöleli a derekam. Kezem felfedezőútra indul a kidolgozott testen, és ajkaim egyetlen pillanatra sem válnak el az övétől. Nem ő a legjobb partner akivel dolgom volt, de inkább nyitom szét neki a lábamat, csak ne kelljen a nyomorult életemről beszélnem. Elég volt egyszer megélnem őket, nem szeretem, ha a múltat feszegeti.  


Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Robin Nova Miller   Kedd Nov. 06, 2018 8:44 pm
Üdv köztünk!

Nova
Azt kell hogy mondjam, nem vagy semmi kis anyám! Már azt hittem, hogy mindent láttam, mindent hallottam, hogy én vagyok a Badass girl, erre megjelensz Te, és rá kell jöjjek, az én bűneim igen csak eltörpülnek a tieid mellett. De mégis mit várt az ember? Hogy ilyen zűrös családi háttérrel majd tanult, művelt ember leszel, az elit krémje? Egyáltalán nem lep meg, hogy az lettél aki. Még kicsit tisztellek is, hogy őszintén felvállalod magad, nem keresel kibúvókat, és nagyon is tisztában vagy a tetteid következményeivel. Csak éppen magasról teszel rájuk. De ez van, nemde?! Akinek nem tetszik, tehet egy szívességet.... Kezdhetjük máris az agy turkásszal...
De minek is fosom ennyire a szót?! Tetszik a karakter stílusa, az amit képvisel. Kíváncsi leszek a folytatásra, szóval utadra is engedlek. Zsebeld csak ki a várost!


Faceless

avatar
❖ age :
25
♡ :


"I want to have sex and a hangover and I want to take off these fucking boots!"


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: Accepted! :: Underworld-
^
ˇ