HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Béke?
írta: Christopher Nam
Yesterday at 11:02 am

Josh & Nora - shooting
írta: Joshua Thatcher
Yesterday at 7:47 am

Activity Check 2018.12.16.-2018.12.24.
írta: Christopher Nam
Hétf. Dec. 17, 2018 6:59 pm

JT
írta: Joshua Thatcher
Hétf. Dec. 17, 2018 4:56 pm

I need to hold your hand…always.| Brad&Lippa
írta: Philippa Lockheart
Hétf. Dec. 17, 2018 10:00 am

Partnerkeresô
írta: Elena P. Campos
Vas. Dec. 16, 2018 7:27 pm

Elena Patricia Campos
írta: Kendra Gray
Vas. Dec. 16, 2018 6:59 pm

Hírek
írta: Kendra Gray
Vas. Dec. 16, 2018 6:20 pm

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Vas. Dec. 16, 2018 2:32 pm

Josh & Domi ~ part I.
írta: Dominique Storm
Vas. Dec. 16, 2018 12:39 pm

Alexia G. Serpen
írta: Alexia G. Serpen
Vas. Dec. 16, 2018 12:29 pm

Dominique Storm
írta: Joshua Thatcher
Pént. Dec. 14, 2018 10:20 pm

Édes találkozó
írta: Sophie Nam
Pént. Dec. 14, 2018 9:13 pm

Lippa & Josh
írta: Joshua Thatcher
Pént. Dec. 14, 2018 1:25 pm

Trystan & Rhysand
írta: Trystan E. Vaugh
Csüt. Dec. 13, 2018 10:21 pm


Share | 
 

 Rokuro Sento

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Rokuro Sento   Vas. Okt. 14, 2018 6:23 pm
Rokuro Sento

   Unom a jót, unom a szépet, unom, hogy itt vagy, unom, hogy szombat

   
   
Születési Hely, idő:
Japán, Nara 1989. május 12

   
Csoport:
underworld

   
Szexualitás:
pánszexuális

   
Családi állapot:
egyedülálló

   
Foglalkozás:
pultos, néha dealer

   
PlayBy:
Yosuke Kubozuka

   
A családom...
Van családom, pontosabban volt, ma már csak az öcsém, Seishi hajlandó felvenni nekem a telefont. Apám gyermekorvos egy narai klinikán, édesanyám háztartásbeli, nem tudom, hogy a mi nevelésünk okán hagyta-e ott a munkahelyét vagy egyáltalán nem akart visszamenni, sosem derült ki, de valószínűleg az apám miatt történtek így a dolgok.  Sento Kenji mindig erős akaratú ember volt, engem és testvéremet alázatosnak és szabálykövetőnek nevelt,  így nagyon csalódott volt, mikor legidősebb fiaként nem követtem a családi hagyományt és mentem orvosi egyetemre.  Sento Kimiko élete felét töltötte a gyerekivel és a kiterjedt virágoskertjével,  nem igazán emlékszem, hogy lett volna bármi is, amit kifejezetten utált volna. Anyám épp ezért illékony,eszményi képként él az emlékezetemben, amint a bonsai-ját rendezgeti a lemenő nap fényében.
Sento Seishi a mintagyerek, jelenleg nőgyógyászként dolgozik egy tokiói klinikán és ha jól tudom hamarosan elveszi a menyasszonyát, aki az én harmadik barátnőm volt. Ebben semmi kínos nem volt, mivel az én menyasszonyom az ő első barátnője lett, persze már nem vagyunk jegyesek.

   
Múltam...
-Ébredj Szamuráj, ma van a nagy nap-kopogtatja meg az őr a cellám ajtaját, de én legszívesebben csak a másik oldalamra fordulva aludnék tovább.
-Nani ga okotte iru no?-morgom, mintha még mindig a menyasszonyom mellett feküdnénk a narai házunk pasztellkékre festett hálószobájában.
-Ne a japán dumát nyomd, hanem ugorj, szabad vagy-ráz fel a cellatársam. Szabad. Mit is jelent ez a szó?
Szabadon távozom, szabadon rontom el az életem, szabadsajtó,szólásszabadság, szabad Amerika, szabad Japán? Japán lehet szabad, ez mégsem teszi azzá embereket, úgy éltünk,mind, akár  a bushido idején.
Azt tettük, amit a szüleink akartak, azok lettünk, amiknek ők szántak bennünket, tiszteltük az idősebbeket és dolgoztunk, amíg teljesen ki nem merültünk. Ez lenne a szabadság?
Negyven perc telik el, mire megtörténik a kiléptetés. Visszakapom azokat a ruhákat, amiket az érkezésemkor viseltem, fekete farmernadrág,világoskék ing, kifényesített fekete cipő, hogy lehet még három év után is ugyanolyan fényes? A kezembe adják mind a négy gyűrűmet és az ezüstláncom a kígyó medállal, amit még az öcsémtől kaptam, mikor először elhagytam Japánt. Mennyire megváltozott minden azóta!
Kapok egy hajgumit is, az első dolog, ami az eszembe jut, mikor meglátom magam a tükörben, hogy ha hazaérek le kell vágnom a hajamat. De vajon hol lesz az a haza? És egyáltalán oda fogok-e érni valaha?
Mikor kilépek bántja a szemem a napfény, három kocsi áll a börtön főépülete előtt, az egyiknek egy gyanúsan unott ázsiai lány támaszkodik.
-Te vagy Sento Rokuro?-kérdezi, én pedig meglepetten konstatálom, hogy ha tudja a nevem kénytelen egem várni, nekem viszont fogalmam sincs, hogy ki lenne ő.
-A Rokuval is megelégszem-mondom és közelebb lépek hozzá, napbarnított bőre és gondosan göndörített haja van.
-Tökmindegy-von vállat és beül a kocsiba, követem a példáját.
-Megkérdezhetem, hogy ki küldött?
-Meg.
-Esetleg el is mondod? Seishi volt?
Csak ráncolja a szemöldökét, nem tűnik túl bőbeszédűnek, de legalább jókedvűnek sem, azt hiszem nyűg neki ez az egész.
-Fogalmam sincs, hogy az ki, engem Leo küldött.
Ökölbeszorul a kezem. Ha a világ összes gyűlöletét egyetlen emberre összpontosíthatnám, az Leo Wang lenne. Becsapott, hamisan vádolt és/ vagy börtönbe juttatott rajtam kívül még két fiút, egyikük még húsz éves sem múlt el. Vajon mi vette rá, hogy kocsit és kísérőt küldjön elém? Bármi is volt az,bizonyára nem a szívjóság.
-És hova viszel? Esetleg megölni nem akar?!-dühöngök fojtott hangon.
Kutató informatikus voltam,  az automatizált biztonságirendszerek szakértője, Chicagoba is egy ismertebb céghez hívtak meg egy éves munkára, itt talált rám Wang. Pontosabban egy bár sarokasztalánál, borzasztóan magányosnak éreztem magam, hiányzott a menyasszonyom és a családom, gondolkodtam a projekt feladásán és azon, hogy szégyenszemre hazamenekülök. Sosem örültem volna a társaságának, ha tudom, hogy egy bűnténybe készül belerángatni, fél évvel később pedig már egy elsötétített terepjáróban hatástalanítottam egy jókora bank biztonsági rendszerét. Három ember halt meg aznap, egyikük a barátom volt, a másik kettő pedig banki alkalmazott. Wang később megpróbálta rámtestálni a biztonsági őr meggyilkolását, mindössze azért nem sikerült, mert az én ujjlenyomatomat kizárólag az autó berendezésén és a notbebookokon találták meg.
-Mindig ilyen rohadt problémás vagy?-kérdezi irritáltan, ahogy végig robogunk a főúton.
-Csak, ha nem vagyok biztos abban, hogy túlélem a délelőttöt.
-Túl fogod, nyugi-legyint, de valószínűleg látja az arcomon, hogy ennyivel nem fogja megúszni, ha már feltettem egy kérdést igenis választ várok rá.
-Leo sem szívtelen, szerzett neked lakhatást meg munkát, üzletvezető és pultos leszel egy bárban...
-Nem értek az italokhoz-vágtam közbe azonnal, tulajdonképpen csak az informatikához értettem, na meg egy kicsit az irodalomhoz.
-Az most teljesen mindegy, a lényeg az, hogy kapsz egy hátteret a segged alá, lesz hol élned és lesz pénzed, hogy aztán mit csinálsz vele, az minket nem érdekel, akár haza is mehetsz, ha még vár valaki.
-Biztosan van még valami-fixírozom az arcát, ha valamit megtanultam mióta Amerikában vagyok, az az, hogy Leo Wang nem jótékonykodik, egyébiránt meg túl gyakran senki más sem.
-Békén kell hagynod-bólint a lány- nem keresed, nem játszod vele vérbosszús baromságot és nem beszélsz róla senkinek, ennyi. Esetleg, ha úgy alakul bedolgozol neki.
-Rohadék-szűröm a fogaim között.
-Na akkor most kell az új élet vagy sem?
Kell, hogy ne kellene. Van egyáltalán más esélyem börtönviselten? Az egyetlen elehetőségem feladni azt, ami vagyok, azt, amit gondolok egy másmilyen életért. Ez lenne a hatalmas szabadság, amiről beszélnek?

   

   

Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Rokuro Sento   Vas. Okt. 21, 2018 9:13 am
Üdv köztünk!

Rokuro
Kedves Ruko!
Üdvözöllek a kis világunkban :) Bocsánat, hogy eddig tartott, míg ide értünk, de tudod, ilyen a felnőtt élet. Mindig van valami, ami közbe jön. :3 A történeted érdekes volt, és sorokat olvasva elmélyültem benne. Bár egyre több a lila az oldalon, öröm látni, hogy vannak még meglepő fordulatok. :D Mindenki más, és te sem vagy egy átlagos emberke. :D Foglalózz és mehetsz is a játéktérre. :D


Police

avatar
❖ age :
31
♡ :Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: Accepted! :: Underworld-
^
ˇ