HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Aiden Lee, Bradley M. Crimson, Christopher Nam


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Josh & Domi ~ part I.
írta: Dominique Storm
Today at 12:39 pm

Alexia G. Serpen
írta: Alexia G. Serpen
Today at 12:29 pm

Ismét veled
írta: Christopher Nam
Today at 10:03 am

Dominique Storm
írta: Joshua Thatcher
Pént. Dec. 14, 2018 10:20 pm

Édes találkozó
írta: Sophie Nam
Pént. Dec. 14, 2018 9:13 pm

Lippa & Josh
írta: Joshua Thatcher
Pént. Dec. 14, 2018 1:25 pm

Trystan & Rhysand
írta: Trystan E. Vaugh
Csüt. Dec. 13, 2018 10:21 pm

Hiányzásnapló
írta: Joshua Thatcher
Csüt. Dec. 13, 2018 9:13 am

I need to hold your hand…always.| Brad&Lippa
írta: Bradley M. Crimson
Kedd Dec. 11, 2018 1:27 pm

Jayden & Caius
írta: Jayden Jones
Hétf. Dec. 10, 2018 10:24 pm

Josh & Nora - shooting
írta: Nora Thredson
Hétf. Dec. 10, 2018 6:16 pm

Elena Patricia Campos
írta: Elena P. Campos
Vas. Dec. 09, 2018 10:21 pm

Estella & Jeremy
írta: Estella Aliende
Vas. Dec. 09, 2018 7:49 pm

drunk visit ~ Keezy & Garreth
írta: Keezy Evans
Csüt. Dec. 06, 2018 7:44 pm

Nora & Diana - good to see you again
írta: Nora Thredson
Hétf. Dec. 03, 2018 9:16 am


Share | 
 

 Hírek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Vas. Okt. 28, 2018 3:56 pm
Keresem rész és multijaim a profilban

Sziasztok!

Napi kis színesként két apró szösszenetet hoztam.
Bizonyára páran hiányoltátok, hát újra elérhetővé tettük a profil részben a "Keresem" részt. Link/kép formájában ide bedobhatjátok a keresőbe kiírt ötleteiteket, keresettjeiteket.
Ugyan ez igaz a multi részre is. Linkkel/képpel dobáljátok be listátokat, vagy a profilokat!

Persze ennek használata nem kötelező. :) Jó profiltöltögetést!

Köszi a figyelmet! Kendra, Leslie, Jonah

Underworld

avatar
❖ age :
33
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Kedd Okt. 23, 2018 2:30 pm
Nomen est omen

Névfoglaló

Na háj Csibék!  cukorborsó
Talán észrevettétek, talán nem, de úgy döntöttünk, hogy itt az ideje egy névfoglaló topikot is létrehozni. Nem bonyolítottuk túl a dolgokat, egybevontuk az avi foglalóval, így aki avatárt foglal magának, az egyben nevet is. Erre azért volt szükség, mert mostanában többször is belefutottunk abba, hogy két karakter is azonos keresztnévvel rendelkezik, így elkerülvén a félreértéseket, feszültséget, ezt a megoldást találtuk ki. A vezetéknevekre persze nem vonatkozik olyan szigorúan a szabály, hiszen ha testvérekről, esetleg házastársakról, stb... van szó, elkerülhetetlen, hogy az adott vezetéknevet több ember is viselje.

UI: Azok a tagok, akik korábban már beírták magukat az avatár foglalóba, természetesen "védve" vannak Wink

Puszika,
Kendra, Jonah, Les

Townspeople

avatar
❖ age :
25
♡ :


"I want to have sex and a hangover and I want to take off these fucking boots!"


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Pént. Okt. 12, 2018 7:19 pm
AC zárása!!!

FONTOS INFÓK!

Kedves Tagok!  Köszön  
Felhívnánk a figyelmeteket, hogy az AC 14-én, az az vasárnap zárásra kerül, így aki még nem tette meg, az jelezze a -reményeink szerint!-, maradási szándékát!!  :)  
Ami még fontos, az activity check a FRISSEN REGISZTRÁLT TAGJAINKRA IS VONATKOZIK, ATTÓL FÜGGETLENÜL, HOGY ELKÉSZÜLT-E MÁR AZ ELŐTÖRTÉNETÜK, VAGY SEM! Szóval ezúton Titeket is megkérünk, hogy jelezzétek mindennemű szándékotokat az AC-ban vasárnapig!

Csóközön!  cukorborsó   :*  
Kendra, Jonah, Les

Townspeople

avatar
❖ age :
25
♡ :


"I want to have sex and a hangover and I want to take off these fucking boots!"


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Csüt. Okt. 04, 2018 7:21 pm
Viszlát

Búcsú és ezer köszönet
Üdv, itt mi, Max és Victor. Szóval hát, nem is tudom hogyan kezdhetnénk bele. Igazából nem tudunk róla, hogy szokás volna az admini búcsú, de... Nos így kerek, nem igaz?

Amikor megérkeztünk Chicagora, Lily Mcneel és Max Labonair arca mögött, mindannyian befogadtatok minket magatok közé. Nem volt nehéz dolgunk, hisz mind nagyon kedvesek voltatok, ahogy az admin társaink is. S bár a társulat idővel változott, ez egy gyakran forgó tényező. Idővel Derek is csatlakozott közénk, így lettünk négyen. Aiden, Max, Derek és én. Azt hiszem elmondhatom, hogy igazán jó csapatot alkottunk. S bár ez kívülről talán nem látszott, a belső hangulat magával ragadó volt. Gyakran látogatott el a röhögőgörcs társunkul. S emellett itt voltatok ti is mind. A Chates majomkodások. Az a rengeteg szép elmék, amit adott az oldal, vele együtt ti mindannyian. Azt hiszem nem lehetünk elég hálásak azért, hogy részese lehettünk az oldal életének. De a dolgok másképp alakultak, és a helyzet úgy hozta, hogy a hátam mögött kell hagynom mindenkit. S bár Max marad Alice képében, az admini pozíciót ő is elhagyja.

Az okát nem szeretném teljes egészében megosztani, de némi támpontot adhatok. Ha problémáról van szó, ez mondjuk igaz másra is, sok kicsi sokra megy. Esetemben magánéleti problémák sokaságával küzdök, s mondanom sem kell, nem állok nyerésre. Max is hasonlóan mint én, a saját idejével vív szélmalomharcot. De a panaszkodásról ennyit is...
Victor: Néhányotoknak, logikusan fontosabb tényező az, hogy mi lesz most veletek, általam keresettekkel. Nos, ha úgy tartjátok jónak, töröltethetitek a karaktert, de ha ragaszkodtok hozzá, nem bánom ha némi alakítással keresettnek adjátok ki ex keresőtöket. Na ez rém hülyén hangzott... Ám egy kikötésem volna az utóbbi esetben: A Victor Labonair nevet mellőzve keressetek. Persze sebaj ha ragaszkodtok a névhez, de abban az esetben a teljes név ne legyen azonos az eredetivel. Mindenkiből csak egy van~
Végül szeretnénk elnézést kérni minden olyan személytől, aki játszott velünk, és kegyetlenül megvárattuk. Mentségünkül csak a korábban említettek szólnak, ám nem mentegetőzünk. Én Victor, elköszönök, s bár távozok, fél szememet rajtatok tartom. Bármi van, ez a fiók megmarad, s bármilyen kérdéssel felkereshettek. Max-t a továbbiakban Alice Coltelli nevén találhatjátok meg, s kereshetitek fel, amennyiben felvennétek vele a kapcsolatot.

Törölt karaktereink:

Max :
Max Labonair
Éovyn Harsh
Eris Fairy

Vic:
Victor Labonair (a fiók elérhető marad)
Cain Colt
Lily McNeel
Jonathan Dowling
Camille o'Chase
Nikolai Formei

A végül egy dallal búcsúzunk.

Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Kedd Szept. 04, 2018 11:18 pm
A hirdetô fórum

Mert rajtunk nem fog ki a FaceBook se.
Hölgyeim, Uraim(?) a mai napon örömmel jelenthetem be: Találunk új módot a keresetteink, oldalaink hirdetésére. Bár az oldal frissen nyílt, így a tagszáma némi kívánnivalót hagy maga után, mégis az oldal akkor tud hasznossá válni, ha bizalmat fektetünk valami egészen újba.

Honnan is ered ez az egész? Nos mint már sokan észrevehettétek, a Facebook káros tartalomnak ítéli a jó öreg fórumot. Gondolhattok jelentésre, diszkriminációra... Nem. Hiszen más témával foglalkozó csoportokban is megjelent a korábban említett probléma. Visszamenőleg az összes, a facebook által károsnak ítélt bejegyzés le lett tiltva. Szóval vannak más lehetőségeink. A Behing the mask címen elérhető hungarianfórumos weboldalon kategória szerint linkelheted weboldaladat. Hasonlóan, mint karakterhirdető, ezen az alábbi linken regisztráció nélkül közhírré teheted a kívánt pofit.


S hogy hogyan, vagy miképp is történik ez-az egész? A válasz pofon egyszerű. Látogass el a "Karakterlap minta" c. menüpontra, majd másold ki a kódot, s a már jól megszokott módon töltsd ki azt. Végezetül nem maradt más, mint elküldeni a topicon belül, mint hozzászólás.

Köszöntük szépen a figyelmet, reméljük hasznosnak találjátok a weboldalt és élni fogtok az általa nyújtott lehetőségekkel.

Esetleges kérdés esetén nyugodtan forduljatok hozzánk, adminokhoz, vagy a hirdető oldal adminjához.Are you the only one lost in the millions?


Hello, kedves idegen, vagy épp ismerős! Mondd csak, nincs véletlenül egy keresetted, aki csakis arra vár, hogy megalkossák végre? Egy olyan keresett, akire ráépítetted a karakteredet, s fontos volna, hogy megérkezzen? Van? S nem csaptak még le rá? Talán az a baj, hogy nem jut el elég emberhez a hír! Erre szolgáltat egyfajta megoldást ez az új fórum. Hirdess korlátlanul, mégis keretek között. Hirdess a chatben, hirdess hozzászólásban az adott oldal topicja alatt. Rajtad áll hát, hogy élsz-e a hirdetés lehetőségével vagy inkább kihagyod. Nos, mire vársz?
Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Szomb. Szept. 01, 2018 5:24 pm
Figyelmeztetés!

Hello, Helllo! :)

Kedves tagok, eljött az idő, hogy újabb szabályt hozzunk az oldalon. Chaten nem lehet testi kontaktust létesíteni, csak pmben vagy a játéktéren. Beszélgessetek, ismerkedjetek, plotoljatok. Ne üzekedjetek. Mások szemérem sértése nem épp jó buli! Aki nem fogja ezt betartani, és valamelyik admin épp ”belecsöppen” az sajnos bannolással jár és nem mehet többet chatre. Szigorúak lennénk? Lehet. De közösségépítés ne erről szóljon! Mindent kilehet játszani a játéktéren, a személyes beszélgetést ne zárjuk el a többiektől.

Köszönettel ; Sophie.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Hétf. Aug. 13, 2018 7:12 pm
Avatarfoglaló
Halihó!
Szóval, az a helyzet, hogy a mai nap folyamán bepöttyent egy kis ??baleset??, ami alapján kiderülhetett, hogy néhányan kihagyhattátok az avatarfoglalót. Itt most nem a szabályzathoz való szoros ragaszkodásról beszélünk, hanem rólatok. Hiszen a ti érdekeiteket képezi az avatarfoglaló. Én nem szeretem ha belőlem úgy van kettő, ha nem tudok róla. Ez az oldal egy síkon fut. Belőled sem létezik kettő a való életben. Értelemszerűen ugyan így él ez itt is az oldalon. Tehát, ha kihagyod az avatarfoglalót és esetleg azt az adminok nem észlelik, akkor szépen kérlek, ne a karbantartókat pofozzuk.

Nem. Ilyen eset nem történt még. De mind tudjuk, ahány ember annyiféle. Ahogy a gondolkodásunk, úgy az egyéni tűréshatárunk is eltér. Így ezzel az üzenettel szeretnénk felhívni mindenkinek a figyelmét az avatarfoglalóra! Megeshet, hogy nem tűnt fel, elfelejtetted vagy esetleg kezdő vagy. Semmi baj. De most megkérünk mindenkit, akinek számít a karakter arca, az legyen szíves és tegye meg ezt magáért. Hiszen ha egy új felhasználó elkészül a te arcoddal, mi pedig elfogadjuk, azt neked kell leverekedned vele.
Az adminok nem vállalnak felelősséget az Avatarfoglalóba ki nem írt Play By-okért.


Köszöntük a figyelmet, Victor és az adminok.

Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Szomb. Júl. 28, 2018 1:19 am
Serpents, Chicago "ôsei"

Új lehetôségek, Canonok
Jó reggelt, napot vagy épp estét. Mikor épp olvasod ezt a hírt. Örömmel jelentem be, hogy megérkezett új kis szálunk Chicagoba. Az ősi bűnbanda, amelyet nevezhetünk talán a Chicagoi maffiának is. Bár nem maffia, mégis hasonló a felállás. A családi közegben tevékenykedő Serpents dolga, hogy kiszorítsa a városból a további bűndandákat. A teljes feketepiac az ő tulajdonukban áll. Emellett megannyi módon tevékenykednek. Mondhatni Chicago egy területe szinte teljesen az ő hatáskörük alá tartozik. Ugyanakkor sokan nincsenek tudatában a létezésükről. A Serpents békésnek látszik, ugyanakkor felettébb veszélyes. Kevesen élik túl, akik megismerik ezt a nevet.
A serpents jelenlegi feje máris keresi gazdáját: Jonah Serpent
A Serpents leírás is hamarosan bekerül az oldal leírásai közé. Addig is nélkülözhető, némileg helyettesíti a keresett leírás.

Magát a Serpents nevet egy nem is oly régen látott videó ihlette. Nem ismerem a sorozatot, így azt se tudom megmondani mi a címe. Csak a dzseki hátulján láttam. Persze a kígyó csillagkép neve azonnal a szívembe lopta magát, így pofátlan mód fel is használtam. Remélem ez senkinek nem okoz gondot.

Továbbiakban két keresett karakterrel bővítettük szűkös tárházunkat. Sebastian és Karen. Tragikus háttér, érdekes játékmenet várja őket, s megalkotóikat. Kukkantsátok meg bátran az újoncokat.

Üdv, az Adminok

Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Szer. Júl. 18, 2018 9:38 pm
Multizone és Játékvezetô
Üdv minden kedves tagnak. Mint láthattátok, az elmúlt időszakban megannyi újdonsággal bővítettük az oldalt. Voltak negatív s pozitív vélemények, s bár a hibajelentőbe mindössze néhányan írtatok ez ügyben, mégis igyekeztünk a lehető legtöbb problémát kiküszöbölni. Így a sokak által említett, avagy sérelmezett ballépést próbáltuk kompenzálni, mint a láthatóságot és az Index lasposter szekcióját.

Témaszerű újítások lettek a Multizone és a Játékvezető elnevezésű menüpont, ahol lehetőségetek van karaktereitek vezetésére. Mindkettőhöz tartozik sablon. Annak használata nem kötelező, ám célszerű, hiszen dizi váltás esetén is mozognak az oldal színeivel. Továbbá Profilotokban linkelhetitek eme topicocat karaktereitek lapjához.

További újításunk az reag sablon nevetü topic melyben az oldalon-, szabadon felhasználható reag kódokat lelhettek fel. Jelenleg e menüpont mindössze egy kódot tartalmaz, azonban folyamatosan bővítjük új s új lehetőségekkel.

Köszöntük a figyelmet, Adminok.

Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Szer. Júl. 18, 2018 11:50 am
Hírek neked!

Frissen, ropogósan...
Kedveskéink!
Osztottunk, szoroztunk és arra a döntésre jutottunk, hogy kicsit felkavarjuk Chicago békés állóvizét és készülünk számotokra egy kis meglepetéssel, egy kis csapatépítő tréninggel ha úgy tetszik! Mi nagyon várjuk már! Reméljük, hogy a ti fantáziátokat is izgatja a dolog. Kissé titokzatosak vagyunk, nem szeretnénk már most komolyabb részletekbe bocsátkozni, de pénteken mindenre fényderül! Wink

Üdv, az Adminok  :*  taps

Admin

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://chicago-guilty.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Vas. Júl. 08, 2018 9:10 pm
Maintenance & Update & Adminok

Design váltás és újulás
Üdv újra itt. Elsősorban szeretnénk megköszönni minden kedves tagnak türelmét, melyet irántunk tanúsított. Nem jelentem ki, hogy tökéletesen hiba mentes az oldal, azonban megtettünk mindent annak érdekében, hogy makulátlanul nyissunk kaput. De még így is esély van arra, hogy hibára lelhetsz. Amennyiben találsz, kérlek mindenképp értesíts minket hibajelentő topicunkban, vagy PM-ben.

Maintenance & Update
Oldalunkon nem csak kizárólag designunkat frissítettük.
Csoportjaink között helyet kapott a Military elnevezésű Katonai cím. Továbbá Csoportokat összevontunk és leírásokat változtattunk.
Új Előtörténeti sablonunkban új megválaszolandó kérdésünk, a munkanyilvántartót váltotta fel.
Rangjaink egyszerűsítve lettek, miután a való világban elég tágas munkahelyek vagy állapoti címek lehetnek, amivel a csoportot fogunk helyettesíteni, mint magába foglaló jelzőt.
Ám ne felejtsük el megemlíteni a nyilvánvalóan látható tényezőt, a chatfelületet. Miután a chat törte a szavakat, melyet nem tudtunk kijavítani, így újat készítettünk. Fontos üzeneteiteket pótoljátok játékostársaitok irányába, hiszen nem tudhatjuk, hogy látta-e.

Adminok
Mint láthatjátok, az adminok között folyamatosan ment mostanában a forgás és a változás. Persze van ami látszólag változott, de még is ugyan az maradt. Lily Victor személyében-, Emmet Aiden képében munkálkodik tovább. Új admintagunk, Max. Töretlen lelkesedésével, jókedvével és felettébb kreatív kobakjával, aláírásokkal gazdagítja oldalunk színvonalát.

Nem is húzzuk tovább az időt. Még egyszer köszönjük a türelmet, és kellemes játékot kívánunk minden tagunknak. Üdv köztünk Max!
Adminok

Admin

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://chicago-guilty.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Szomb. Júl. 07, 2018 6:52 pm
Friss
Üdv minden kedves tagnak. Ezennel elhozom a pillanatot, mellyel teljes megújulásunkat hirdettük. Friss arcok és egy friss arculat... A teljes átalakítás pontban 22:00-kor veszi kezdetét. Addig is megkérünk mindenkit, hogy csacsogja ki magából a csacsogni valót, s fejezze be irományait a megadott időpontig. Természetesen a zárást megelőzően többször is figyelmeztetünk titeket chaten. Maga a karbantartás és frissítés eltarthat órákon át, de igyekszünk minél hamarabb végezni vele.

Köszönettel, Chicago adminjai.

Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Kedd Jún. 19, 2018 3:20 pm
Friss
Sziasztok. Adminként az első hírem számotokra sajnos nem olyan üdítő, azonban az oldalon rendet kell tartani. PB-k szabadulnak fel, ami vissza forogva újra felhasználhatóvá válnak számotokra. De mindezek előtt, ezúttal szeretném megköszönni admin társaim bizalmát, mellyel úgy döntöttek, hogy megtisztelnek ajánlatukkal. Továbbá szeretném megköszönni minden kedves tagnak, akik elfogadtak, mint admin. Remélem sok szép percet élünk át együtt, ahogy azt is, hogy probléma esetén segíthetek nektek. Bátran forduljatok adminjaitokhoz. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy együtt, veletek alkossunk egy igazán jó csapatot.  szivecske  

De térjünk is rá a tárgyra. Minden bizonnyal tudatában vagytok az inaktivitások következményével. Természetesen nem szigor. Ez oldal és játékos érdek.

Azon userek, akik nem rendelkeznek elfogadott előtörténettel, 2 hét után törlésre kerülnek. Egy hónapot meghaladó, be nem jelentett távollét esetén pedig törlésre kerülnek a már előtörténettel rendelkező felhasználók. Archivált előtörténetek azonban előhívhatóak, amennyiben a már törölt felhasználó újra jelentkezik érte. Továbbá ki is kérhetőek.

Nem készült ET, törölve:
Soniana Blade
Matt Broysc
Jasmine Mayfair
Jarrett Howell
Darla Baker
Leilani Gray
Lily Lawson
Danica Franick
Johnny James Kingston
Mina Hunter

Le nem jelentett, egy hónapot meghaladó távollét miatt törölve:
Robert Dorman
Nora Adeline Harvey
Aaron Hopkins
Laura Fedorov
Camilla Lockers
Jeremy Collins
Meave Gordon
Gregory Holmes
Cameron Yan

Veszélyeztetett:
Leigh Moore - 05.08.-án 4 hétre kiírta magát, ami 06.05.-én lejárt. A PB 07.05.-én felszabadul. Az Et archiválásra-, a felhasználó törlésre kerül.

!!Fontos!! Amennyiben ismered veszélyeztetett karaktereink gazdáját, kérlek mindenképp értesítsd! !!Fontos!!

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Csüt. Jún. 14, 2018 3:20 pm
Friss
Sziasztok! :D

Először is láthatjátok, hogy lett egy új fejlécünk, amivel szeretnénk kedveskedni nektek, hogy tudjátok mi töretlenül visszük az oldalt továbbra is várjuk az új s régi tagokat! :3
Amit szeretnénk megköszönni Victornak, hogy ismét gondolt ránk! <3

Második hírünk, pedig Lily Mcneel csatlakozott admin csapatunkhoz, hogy tudásával és lelkesedésével segítse munkánkat, mivel oly' elfoglaltak vagyunk. Forduljatok hozzá is sok bizalommal, nem harap, elhihetitek nekem. razz

Legyen további szép napotok!

Emmett.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Pént. Jún. 08, 2018 9:40 pm
Friss
Sziasztok mucikák! *.*
Már régebb óta tervben volt, hogy létre hozunk egy Facebook csoportot, de eddig az adminok elfoglaltsága miatt ez csúszott. doboz
Most viszont létrejött a csoport, ahová várunk szeretettel minden kedves és kevésbé kedves razz tagot.

Annak érdekében, hogy tudjuk kihez melyik karakter tartozik az első bejegyzésetekben írjátok le a karaktereitek nevét.  juj
Előre is köszönet érte :)

Staff nevében,
Olivia  bari

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Hétf. Ápr. 16, 2018 12:03 pm
Friss
Halihó!

Egy újabb bejelentés. Visszatért közénk egy régi adminunk, így ismét teljes a csapat. Ezentúl, ahogy eddig keressétek nyugodt szívvel Tamarát, áll rendelkezésetekre. *-*

További szép napot kívánok nektek és reméljük, hogy amint vége a sok kalamajkának az életünkben, májusi hónapban megtudunk titeket lepni egy új külsővel, ötletekkel és minden finomsággal, amiket így titokban tervezgetünk nektek! razz Semmiképp nincs elefelejtve, amit az oldalért tesztek! Wink

Pusszantás,
Hais.  cukorborsó

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Vas. Márc. 18, 2018 1:46 pm
Friss
Kedves tagok! :* Sajnálatos módon, Natalie bokros teendői mellet és kisebb viharral az életében, inaktívba kérte magát. Visszafog térni közénk, ha legyőzte a vihart. De i kitartást és sok sikert kívánunk neki! <3 Köszönjük az eddigi munkáit!
Ezzel pedig nem állt meg a világunk, hiszen szépen gyarapodunk, így Olivia Reed beállt közénk segíteni az oldal olajozott tovább haladását. *.* Kérlek fogadjátok nagy szeretettel és forduljatok hozzá bizalommal. :D

Üdvözlünk a csapatban Olivia! <3

Staff evében,
Hais  cukorborsó

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Szer. Feb. 21, 2018 3:02 pm
Friss
Sziasztok! :3

Örülök a gyarapodásunknak, felettébb boldog vagyok! Viszont rá kellet jönnöm, hogy egészségügyi állapotomat felmérve egyedül nem fogom tudni egyedül kormányozni kicsiny világunkat! Azért ha valaki érez magában egy csepp vágyat és kihívást, hogy csatlakozna a világunk irányításához, örömmel várom jelentkezését.

További szép napot kívánok.   cukorborsó

Hailey. :*

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Csüt. Feb. 15, 2018 8:26 pm
Friss

Sziasztok!

Új foglalóval bővültünk! Ez csak nektek segítség, hogy ha nézelődnétek, hogy ki hol-merre dolgozik vagy plot lehetőségeket kerestek, csak bátran nézelődjetek. :D

Kérek mindenkit, hogy itt is jelezze a jelezni valóit!
http://chicago-guilty.hungarianforum.com/t69-munkahely-lista#115

Puszi, Hailey. :*

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Hírek   Kedd Júl. 04, 2017 12:43 pm
Hírek neked!

Frissen, ropogósan...
Minden újdonságról, karbantartásról, javításról, kalandról és egyébről itt tájékozódhattok majd!
Üdv, az Adminok

Admin

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://chicago-guilty.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Welcome Drink :: Heart of Chicago-
^
ˇ