HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Aaron Posey, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 1:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 12:44 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 9:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 5:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 4:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 3:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 2:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 12:05 pm

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 11:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 10:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 10:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 10:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 9:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Noah Parker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Noah Parker   Vas. Szept. 16, 2018 6:32 pm
Noah Parker
A jog fontosabb annál, hogysem játszunk vele. Az emberiség legnagyszerűbb eredménye a jogállamiság. Az eszme, hogy mindegy, kik vagyunk, a tetteink következményekkel járnak.


Születési Hely, idő:
New York, 1978.10.09.

Csoport:
Igazságszolgáltatás

Szexualitás:
hetero

Családi állapot:
elvált

Foglalkozás:
ügyvéd

PlayBy:
Tom Hardy

A családom...
Ebony és Destiny Parker – a majdnem hétéves ikerlányaim, akiket mindennél jobban szeretek, még ha ezt most nem is érzik így.
Aimee Parker – a feleségem volt. Nem tudom, hogy mit érez, és mit fog szólni, hogy Chicagóba költözöm. Minden zavaros körülötte. Szerettem…nem tudom, hogy most mi lesz, de a lányaimhoz ragaszkodom.  

Múltam...

Noah Parker jelleme:
Szilárd akaraterő – A cselekvés annyira a génjeimbe van ivódva, hogyha valaki arra kérne, hogy üljek le és ne csináljak semmit, akkor pofán röhögném. Az idő pénz, és nem vallom magam passzív jellemnek. A döntéshozatal célirányosan történik, ha kell, mások helyett is döntök.
Éles elme – A gyors gondolkodás híve vagyok, hamar állítom fel az érveket, és ellenérveket, nem hezitálok. Gyakorlatias ember vagyok, akit nem az érzelmei, hanem az esze vezényel. Nem véletlen, hogy ügyvédi pályára léptem. A vezető szerepet rám szabták, nem egy szürke, középszerű férfi vagyok, vannak céljaim, és azokat el is érem.
Szokatlan állóképesség – Ez az életem minden területére jellemző. A sportban, és a munkámban is kitartó vagyok, nem rettenek vissza az akadályoktól, a magánéletemre ez annyira nem átruházható. A sport minden fajtáját szeretem. Jöhet edzőterem, kinti terep, vizes közeg.
Kemény férfi – Nehezen tudom elképzelni, hogy másik hogyan érezhetnek, nem ezek alapján létezem. A természetem nyers, nem humorizálok, ha munkáról van szó. A szüleim szemében távolságtartó, olykor rebellis módon lépek fel. Gyakran ütköznek az érveink apámmal, nem feltétlenül az ő jövőképét követném. Az érzékeny, és szelíd emberekkel is rideg vagyok, de ugyanúgy elvárom magamtól is, hogy a maximumot hozzam.
Viharos, uralomvágyó – A hibáimról nem szívesen beszélek, a nőkkel sem viselkedem másképpen. Az egyszeri eset, mely Zoet képezte a kivételt erősíti. Kényszeresen ügyelek rá, hogy ne nyíljak meg másoknak, csak az arra érdemeseknek. Az aktív cselekvőképességem miatt elvárom, hogy a terveim szerint cselekedjenek a beosztottjaim, nem pazarlom az időmet a meggyőzésre. Hamar kapom fel a vizet, és akkor az egész iroda a szemtanúja lehet annak, hogy másokat megalázok. A hangulatingadozás nálam olyan, mint másnál a napi ötszöri öltözködés, nem tudhatod, mikor milyen énemmel találkozol. Elvárom, hogy az én játékszabályaim szerint játsszunk.
Érzelmileg elhatárolt – Félek a visszautasítástól, ezért nem is adok egyértelmű jeleket a nőneműeknek. A szexben könnyedén feloldódom, de magamról már nem beszélek. Az egyéjszakás kalandok híve vagyok az ex menyasszonyom elhagyása óta. Az egyetlen problémát Aimee jelenti. Lefeküdtünk, de folytatást akarok. Nem értem őt. Igazi talány.

Utazás egy elme körül

Diplomaosztó
Befejeztem, vége az őrült hajszának, a bulik helyett választott tanulásoknak, és a gyötrelmes útnak, hogy ügyvéd váljon belőlem. Az egyik oldalamon a legjobb barátom, a kezemet átvetem a vállán, a másikkal átölelem a húgát. Elválaszthatatlanok vagyunk. Nekik még kemény két év lesz, de nekem sikerült, és nélkülük aligha ment volna. A mosolyom önfeledt, az ujjaim elkalandoznak, és belemarnak a puha húsba a derekán. Aimee megugrik, és a képen a két tökfej mellett egy ijedt őzike virít. A fotó örök emléket idéz meg, de most nem tudok arra gondolni, hogy mi vár évek múlva rám, a jelenben akarok élni, és mulatni. Éjszakába nyúlóan kortyolni az őseink féltve őrzött alkoholkülönlegességeiből, és elszívni azt a kubai szivart, amit az apámtól kaptam erre a jeles alkalomra. A nyomdokaiba fogok lépni, és most már nem ügyvédbojtárként, hanem teljes jogú ügyvédként lépem át az örökségünk bejáratát. Nagy jövő áll előttünk…

Zoe Young – a ribanc ex

A diplomaosztó buli, azok a kék szemek, a dús ajkak, a telt idomok. A legjobb barátom helyett rám csapott le. A két évvel idősebb hölgyemény kisegítő tanársegéd a Yale jogi karán, minket is tanított, de itt és most csak egy férfi, és egy nő vagyunk. A tánc háttérzajként szól, a keze a nyakam köré kulcsolódik, és nem értem, hogy mit suttog, mert a kék íriszek általi üzenet többet ígér. Az éjszaka álomba illő, a kisasszony minden területen felülmúlja az elvárásaimat. Mire észbe kapok, már a rabszolgája vagyok, és úgy eszek a tenyeréből, mint egy kis mókus a veszedelmes ember markából. A hetek teltével a bűvkörében élek, nincs menekvés, és az összeköltözést fontolgatom. A második hónap beköszöntével harcba szállok a szüleimmel is, mert nem tetszik nekik a kapcsolatunk. Apám szerint túlontúl pénzéhes a nőstényállat. Milyen jelző ez Zoera? Nem hallgatok a környezetemre, még a legjobb barátom is óva int, de a falnak beszélnek. A negyedik hónap elején megveszem a gyűrűt, és ostoba módon érzem, hogy egy tinédzserfiú szintjén állok. A gyomromat az idegesség rántja össze a nagy kérdés feltétele előtt. A legnagyobb hibámra készülök. A legjobb étterembe foglaltam asztalt, egy zenekart is felkértem. Órák telnek el, minden készen áll, de a díszvendég nincs jelen. Összezavarodottan hívogatom, két hangposta üzenetet is hagyok neki, de semmi válasz. A legrosszabbtól tartok, hogy útközben balesetet szenvedett, de mire hazaérek, csak az üres lakás vár. A ruhái eltűntek a szekrényből, a konyha tiszta, egy levél vár a pulton. Elhagyott. Megsemmisített.

Aimee megnyitója

A másik család szégyene, ahogyan mostanában emlegetik a kisebb gyereket. A szüleink barátsága több évtizedre nyúlik vissza, így nem meglepő, hogy szóba került a „fekete bárány” jelző is. A kisebbik utód nem a megszokott pályát választotta, nem akart ügyvéd lenni. Meglepett a hirtelen döntése, sohasem említette egy szóval sem, hogy nem akar a családi businessben dolgozni, de valamilyen szintén még tetszett is, hogy mert nagyot álmodni. A szüleim megszenvedtek velem, pontosan átéreztem Aimee helyzetét, mert lázadoztam, csak nem ily módon. A kávézó, meg a vendéglátás merőben más, nem az én világom ez is letűnik első ízben, de nem mondanék nemet egy barátnak. A kitűzött dátum előtt még sok a teendő, és a legjobb barátomis egy bonyolultabb ügyben utazik, így átvállalom a segítő szerepet. A pakolással nincsen gondom, edzett vagyok, pár szék elhelyezése igazán nem munka, és a helyiség is otthonos, amolyan Aimee stílusú. Az utolsó székeket teszem a kinti asztalok mellé, amikor hátranézek, és megtörölve a homlokomat egy formás tompor néz farkasszemet velem. Az ajtónak támaszkodom, a mellkasom előtt fűzöm egybe a karjaimat, és lélegzetvisszafojtva a jelenet lelassulásával fedezem fel, hogy milyen testi adottságai vannak Aimeenek. Gyönyörű. Elkalandoznak a gondolataim, és bambán figyelem őt, amint egy üveget lenget előttem. Kérek, mert szomjas vagyok, de nem attól, hogy fizikai munkát végeztem, hanem, hogy megkívántam a legjobb barátom testvérét. Lehetetlen, hogy így felnőtt volna. Mindig is kedveltem, de nőszámba sokáig nem vettem. Óriási hiba volt. A hezitálás nem rám jellemző, amit akarok, megkapok. Ő kell, és el is veszem. Aznap este birtoklom a testét, és megismerkedünk jó pár hellyel az új kávézóban. A másnap furán indul, nem magyarázkodunk, ő sem mentegetőzik. Elmúlik. Nem találkozunk egy ideig. A csókja a mai napig éget, álmatlan éjszakákat okozva. Szokatlan ez az új érzés. Újra az ágyamban akarom. Nem állíthatnak meg. Becserkészem. Feléled a vadászösztön. A legjobb barátom húga. Nem érdekel. A családjaink jóban vannak. Kit izgat. Gyere…

El se tudom mondani, hogy mi minden történt azóta. Megannyi öröm, és bánat ért az elmúlt közel hét évben. Szerelmes lettem, még akkor is, hanem akartam Zoe után senkit. Aimee megbabonázott, és az akkori éjszakánkból két kislány fogant meg. Destiny és Ebony szörnyen elevenek. Eleinte minden jól működött, össze is házasodtunk, a családi kedélyek is lenyugodtak, de jött a baj. Sokat veszekedtünk azon, hogy a munkám elszólít, és nem fordítok elég figyelmet a gyerekeinkre. Aimee nem az a típus, aki üresbe fenyegetőzne. Megmondta, ha nem fog változni az életünk, akkor el fog hagyni. Időközben sajnos a testvérét is elveszítettük. Minden rosszra fordult. Nem bírtam otthon maradni, a feleségem mellett lenni. Teltek a hónapok, és egy nap arra jöttem haza, hogy elment…a lányokkal együtt. Nem ígértetett többé. Tudom, hogy utánuk kellett volna mennem, de nem tettem. Mi vár ránk? A cégem új irodát nyit Chicagóban, a lányaimhoz közel akarok lenni…nincs mit hezitálnom. Költözöm, mert ez kell. Vajon Aimee mit fog szólni, ha nagyobb szerepet akarok vállalni az ikrek életében?Faceless

avatar
♡ :

❖ age :
39

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Kai Parker
» Jo Parker
» Barry Benson
» Jessica Drew / Póknő

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: Character Creation :: Készülő karakterek-
^
ˇ