HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Aaron Posey, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 1:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 12:44 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 9:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 5:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 4:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 3:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 2:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 12:05 pm

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 11:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 10:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 10:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 10:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 9:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Harris Serpen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Harris Serpen   Pént. Szept. 14, 2018 9:18 pm
Harris Serpen

If you're a man, there comes a time when you must fight. For Love.


Születési Hely, idő:
1972 Január 5. Chicago

Csoport:
Underground, Serpent

Szexualitás:
Biszexuális

Családi állapot:
Egyedülálló, sort of

Foglalkozás:
Serpent mindenes

PlayBy:
Frank Grillo

A családom...
Valaki azt mondaná, én vagyok a családom fekete báránya, más meg talán az egekig magasztalná az odaadásomat feléjük. A legtöbb ember viszont még így is arra bátorítana, hagyjam ott őket, de most azonnal és soha többet ne nézzek vissza. És én hallgatok bármelyikre? Nem. Csak a saját véleményem számít.
Nem köteleztem el magam fiatal koromban csak és kizárólag a családom és a szervezet mellett. Persze hűséges voltam, csináltam pontosan és időben, amit parancsba kaptam a nagybátyámtól, de még sem voltam igazán a része és ezt mindenki tudta. Nem kérdőjelezték meg, annyira barbárok még mi sem vagyunk, hogy ne adjunk választási lehetőséget. Egyszerűen senki másnak nem jutott eszébe elhagyni a városunkat és Isten háta mögötti helyekre utazni az Amerikai hadsereg berkein belül.
Testvéreim nincsenek, egyke gyerek voltam, de a rokonságban sok volt a fiatal, tehát sosem voltam egyedül. Megtanultam velük együtt dolgozni és hogy rájuk kell számítanom magamon kívül. Hamar a fejembe verték a szüleim, hogy a Serpent feje, vagyis Harry a Mindenható, az ő szava szent, parancsai maga a biblia. Nagyon sokáig így is gondolkodtam róla, ezért is rázott meg a halála híre. Jonah viszont a fia és pontosan tudom, hogy jól nevelte, és az lenne az akarata, kövessem olyan hűségesen a fiút, mint az atyját.

Múltam...
Még a maffia tagjának élete sem mindig szól sötét sikátorokban lefolytatott kétes üzletekről vagy véres leszámolásokról. Nem, néha kifejezetten normálisak a hétköznapjaink, sőt megkockáztatom, az éjszakáim a legátlagosabbak. Kivételek persze most is vannak.
Ha csörög a telefon és pattan a parancs, mennem kell, méghozzá azonnal és mindenre készen állva. De ez most nem egy olyan éjszaka, sokkal inkább egy álmatlan fajta. Mads elterülve szuszog a mellkasomon, mint egy kisgyerek a kedvenc plüssét ölelgetve, az ablak nyitva és csak duruzsol a város folyamatos zaja. Ilyenkor el sem tudnám a fiúról képzelni, hogy szemrebbenés nélkül képes valaki torkába állítani egy kést. Tulajdonképpen magamról sem jutnának eszembe olyan dolgok, mint például le tudok szedni mozgó célpontot egyetlen lövéssel megfelelő körülmények között. Vagy hogy minden kaland, izgalom és fájdalom iránti vágyam ellenére, kísért a múlt, mind a mai napig. Nem mondanám rémálmoknak, vagy poszttraumás stressznek, távol áll az ilyesmi tőlem, de mindenképpen elgondolkodom ilyenkor, mit is tettem az életemben.
Mi töltötte ki az elmúlt negyven évemet? Adtam valamit azzal a világnak, hogy annyi mindent vettem el? Mert nem csináltam egész végig mást, csakis elvettem mások pénzét, fegyvereit, életét. Az emberiség abban mérte a története folyamán az értékét, hogy mennyire nagyot, fényeset, szépet vagy csillogót alkotott, vagy halmozott fel magának a kamráiban. Megszállottan hajtja még most is azt a kibaszott pénzt és elismerést, mintha azzal érne valamit, amikor a földbe teszik. Pedig rohadtul nem marad semmijük azon az úton, semmi sincs a túloldalon, legalábbis az én fajtámnak semmiképp. Akkor meg mi értelme az egésznek? Teljesen jogosan csinálhatom, amit csinálok, hiszen így legalább a saját lelkiismeretemnek megfeleltem, hűséges vagyok a családomhoz. De mégis újra és újra felötlenek bennem ezek a gondolatok, mint éjszaka a csillagok, amiket most is bámulok.
Aludnom kéne, holnap megint kezdődik minden elölről, de valahogy mégsem megy, pedig máskor általában álomba tudom magam parancsolni legalább néhány óra alvásra. Példát kellene vennem Mads-ről. Ezt sem gondoltam volna, hogy valaha kimondom, de úgy tűnik, ennek is eljött az ideje. Óvatosan fordítom le magamról, hogy én is másik helyzetet vehessek fel és fél karral átölelem. A mellettem alvó test szuszogása segíteni fog, mielőtt a felkelő nap könyörtelenül a képünkbe vágja a kötelességeinket.


Underworld

avatar
❖ age :
46

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Harris Serpen   Kedd Szept. 18, 2018 6:33 pm
Üdv köztünk!

Harris Serpen
Elsősorban szeretnék gratulálni Mads-nek amiért mellé állt a szerencse és ilyen király user személyesíti meg Harrist. Bár a teljes történetet nem ismerem, értelemszerűen, de amit sejtek, vagy amit ténylegesen látok, azt úgy adod vissza, ahogy a nagykönyvben meg van írva. De mielőtt még elbízod magad, nem fényezlek tovább. Minden esetre kíváncsian várom a játékaitokat. S bár ez a köztetek lévő felállás is igen csak szemet kecsegtető, de már maga a tény, hogy több démonnal kell megvívnotok önnön csatáitokat, mint egy átlag polgárnak... Mit ne mondjak, csábító.
Az életen való elmélkedés pedig őszintén megfogott. Ha odáig nem is, amint elkaptad az előbb említett témát... Nos onnan már tényleg felfaltak a sorok. Szóval, nem is tartalak fel. Bizonyára Mads már vár, és én is szívesen bevállalnék néhány kört a jövőben veled. Addig is menj csak, foglalj és érezd jól magad, egymást, az életet itt Chicagoban. Próbálj meg nem meghalni... Köszön


Science

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: Accepted! :: Underworld-
^
ˇ