HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Justin Jensen, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Natalie York, Robin Nova Miller, Skyler Artmenson, Zaphyra L. Crimson


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kórház szag
írta: Ezra O'Neal
Today at 11:44 am

Avatar- és névfoglaló
írta: Estella Aliende
Yesterday at 7:39 pm

Estella Aliende
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 7:33 pm

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Yesterday at 11:13 am

Jayden & Caius
írta: Caius Aim
Szer. Nov. 14, 2018 7:46 pm

Trystan & Rhysand
írta: Trystan E. Vaugh
Szer. Nov. 14, 2018 6:17 pm

Dr. Őrült Főorvos
írta: Aston Miles
Hétf. Nov. 12, 2018 4:36 pm

Aston & Hell ~ I'm just curius
írta: Aston Miles
Vas. Nov. 11, 2018 12:53 pm

Partnerkeresô
írta: Heloise D. Nolan
Szomb. Nov. 10, 2018 5:05 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Justin Jensen
Pént. Nov. 09, 2018 12:55 am

Robin Nova Miller
írta: Leslie J. Brown
Kedd Nov. 06, 2018 8:44 pm

Caius és Aya elsőfelvonás
írta: Caius Aim
Hétf. Nov. 05, 2018 7:39 pm

Bradley Crimson
írta: Philippa Lockheart
Hétf. Nov. 05, 2018 5:52 pm

Édes találkozó
írta: Sophie Nam
Hétf. Nov. 05, 2018 2:39 pm

Zaphyra & Dav
írta: David Osborn
Vas. Nov. 04, 2018 12:20 pm


Share | 
 

 Alexander Winnick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Alexander Winnick   Csüt. Szept. 13, 2018 1:40 pm
Alexander Winnick

Áldott legyen az, ki az irgalmasság és jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője, és az elveszett gyermekek meglelője.


Születési Hely, idő:
1985. május 3; Sydney

Csoport:
Police

Szexualitás:
Heteroszexuális

Családi állapot:
Agglegény

Foglalkozás:
Négy komisz kölyköt próbálok lekapcsolni

PlayBy:
Michael Fassbender

A családom...

Mindig is hálás voltam a szüleimnek, hogy biztos pontjai voltak  az életemnek, hogy egy olyan kikötőt jelenttettek számomra, ahová mindig hazatérhettem, ha az élet viharos hullámai összecsapnak a fejem felett.
Apám anglikán lelkész, szigorú neveltetésben részesített, tőle örököltem az egyenességet és azt a fekete-fehér látásmódot, ami egész életemben segített dönteni jó és rossz között. Anyám egy egyházi iskolában tanított, gondoskodó és megértő jellem volt, s mindig is különleges érzéke volt ahhoz, hogy bármilyen problémára mosollyal és teljes odafigyeléssel válaszoljon. Csendes és türelmes volt mindig velem, még akkor is, amikor a rendőri pályát választottam, akkor is, amikor harmadszorra újult ki a rákja és akkor is, amikor elbúcsúztam tőle a halálos ágyán. Azóta hosszú évek teltek el, s nem telik el úgy nap, hogy ne hiányozna.

Múltam...

Pár hónappal ezelőtt

- Erről nem jut eszedbe valami frappáns idézet a Bibliából? - társam fanyar hanggal tette fel a kérdést, ahogyan a megcsonkított holttest felett álltunk és figyeltünk a nyomrögzítők munkáját. Csak megráztam a fejemet, s hatalmasat sóhajtottam, szánva azt az elveszett lelket, aki ilyen csúfos módon tört egy másik embertársa életére.
A hányinger kerülgetett, még sosem voltam ennyire véres tetthelyen, de tartottam magam ... miatta. Bár ő már ebből nem észlelt semmit, megcsonkított holtteste már csak a visszamaradt porhüvely volt, melyet az enyészet sorsára bízott gyilkosa, én mégis tiszteletteljesen, szelíden viseltettem felé, hiszen megérdemelte. - Mégis ki az Isten képes erre?
- Kérlek John!
- Bocs Alex, de mégis... - társam pár évvel volt idősebb nálam, sokat tapasztalt róka, mégis megtört a látványtól, a bűztől, a csonkításoktól. Félre kellett vonulnia, hogy friss levegő után kapjon, azonban ez sem segített rajta.
Nélküle kellett folytatnom.

***

- A felvételen egyértelműen látszik, hogy beszáll annak a négy fiatalnak a kocsijába... Legalább had kérdezzem ki őket újra! - egy légkondicionált irodában ülök, balomon a társam, szembe velünk pedig a főnököm, aki rosszalló tekintettel nézegette a bizonyítékokat, amiket elé tártunk.
A fejét rázva mondott nemet a kérésünkre, azt azonban nem részletezte, hogy miért, de nem is kellett, mert pontosan tudtam az okát. A pénz hatalmas úr, főleg nyugdíj előtt, s kinek kell az, hogy mindenféle ügyvédek pokollá tegyék az életedet. Látom a szemein, hogy kétségei vannak, hogy szeretné megmutatni azoknak a pökhendi gazdagoknak, hogy milyen fából faragták, de mint szárnyaszegett madár, úgy vergődik a becsület és a kétely között. Engem apám arra nevelt, hogy tudjam mi a különbség jó és rossz között, s tudtam, hogy amire a felettesem készül, bűn. - Legalább...
- Nem Winnick! - hangja ágyúként dörrent, s a jelentést, melyen az éjszaka dolgoztam, asztalának fiókjába süllyesztette, eltemette a többi irat mélyén. - Engedje el...
Képtelen voltam rá.

***

- A legdühítőbb az egészben, hogy megússzák és én nem tehetek ellene semmit! - John hatalmasat sóhajtott, ahogyan mellettem ült a kocsiban. Csendes volt, szokatlanul hallgatag, s amikor észrevettem a szemében ugyanazt a kétséget, mint pár napja a felettesünkében, akkor már tudtam, hogy őt is megvették. Elárult, pedig hittem benne, hiszen ő a társam, akire az életemet is rábíztam volna, de ez mostanra semmissé vált.
- Janice rákos. Kell a pénz a kezelésére... - megértettem őt, de elfogadni nem tudom a döntését.
- Sajnálom. - kiszálltam a kocsiból. Három héttel később, amikor a lánya nem ébredt fel az altatásból, fejbe lőtte magát. Egy özvegyet és egy félárvát hagyott maga után.
Sírtam a temetésén.

Pár nappal ezelőtt

- Sydney, London, Los Angeles, Boston és most Chicago? Be van sózva a segged, hogy nem tudsz egy helyen megmaradni? - új társam nevetve kérdezett vissza, de nem kötöttem az orrára a részleteket. Csak ültem a kocsiban és egy sonkás szendvicset majszolva nézem át a mappában lévő képeket.
- Koncentráljunk a célszemélyre, rendben?
- Ahogy akarod főnök! - vont vállat, majd a kávéjába szürcsölt. Végigmért rajtam, majd a megfigyelt ház bejáratánál lévő mozgolódást figyelte. Egy fiatal nő vitatkozott a gyerekével, aki túl későn érkezett haza a könyvtárból. - Csóri gyerek, most jól megkapja!
Vigyorgott újra a társam, de én már nem figyeltem rá. Már nem érdekelt, hogy mit mond, hiszen gondolataimban újra Madison gyilkosai jártak. Philippa, Lemon, Bradley és Josh. Azt már tudom, hogy hol dolgoznak és azt is, hogy hol laknak. Már csak ki kell várnom, hogy hibázzanak, hogy elkövessenek újra valamit, amiért rács mögé juttathatom őket.
Végre megnyugodhatom.


Police

avatar
❖ age :
33
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Alexander Winnick   Csüt. Szept. 13, 2018 1:48 pm
Üdv köztünk!

Alex
:O Fantasztikusan írtad le, hogy milyen ebbe a mocskos világban olyan rendőrnek lenni, akik a végsőkig képes hajtani az igazságot. :) Foglalózz és mehetsz kapd el őket. :)


Police

avatar
❖ age :
31
♡ :Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sera & Alexander ~ Egy eltitkolt szerelem.

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: Accepted! :: Police-
^
ˇ