HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég

Aaron Posey, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 1:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 12:44 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 9:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 5:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 4:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 3:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 2:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 12:05 pm

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 11:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 10:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 10:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 10:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 9:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Victor & Sky

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Victor & Sky   Csüt. Szept. 06, 2018 10:25 am

to; Victor

Még mindig alig hiszem el, hosszú évek eltelte után, képes volt arra, hogy szívességet tegyen. Persze, hamar borította rám a szutykot is, hiszen pattant, ahogyan azt tőle már megszokhattam volna. Nem is értem, annyira jól fogadta a hírt, nem látszott rajta a kétségbeesés, se a döbbenet, se semmi… Aztán egyszer csak kihátrált. Egy pillanatra lett csak magára hagyva és hopp, máris úgy határozott, hogy gyerek ide vagy oda… Ő nem kíván részt venni ebben.
Ezek után még csodálkoztam, hogy felhívtak, hogy jöhetek dolgozni. Mert lássuk be, nem igazán remekeltem, hiszen a gondolataim nem igazán ott voltak.. De hát már késő ezen agyalni, elvégre éppen az új munkám felé tartok, ami ahhoz kell, hogy Jillel ne kerüljünk az utcára. Ha csak mosogatást és wc pucolást bíznak rám, komolyan még azt is lenyelem valahogy. Elvégre, alulról kell kezdeni.
A cicomázást nem viszem túlzásban, teljesen natúrban nyomom, hiszen eléggé kellemetlen tud lenni az, ha a felkent máz, nap végére már az arcodon folyik le és előbb néznének bohócnak, mint egy huszonéves nőnek.. Megtörtént eset, de ugyan.. Melyik lánnyal ne történne ilyesmi, mikor még éppen bontogatja a szárnyait? Na ugye. Ruházatom sem hivalkodó. Amúgy sem vagyok az a fajta, aki magára vonná a figyelmet azzal, hogy dekoltázst villant, meg övet vesz fel szoknya néven.. Anyuka vagyok, még ha ezt nehéz is elhinnie a legtöbb embernek.
Kissé bátortalanul lépdelek, ahogy egyre közeledek a bejárat felé. Még egy utolsó pillantást vetek a környékre, úgy jártatom végig a tekintetemet, mintha valami rosszban sántikálnék, végül pedig csak átlépem a küszöböt. A hely, a hangulat ugyanaz, mint nem is oly régen. Mondjuk, nem tudom miféle csodát vártam, hiszen nem évekkel ezelőtt jártam itt. Lassú, ám már sokkal határozottabb léptekkel indulok meg a pult felé, amelyre finoman dobom fel a táskámat, s egy bájos mosoly kíséretében szólok az ott tevékenykedőhöz.
– Hello, Victort keresem – arcomba omladozó tincseimet, ujjaim segítségével hátra fésülöm és a lehető legszebbik oldalamat csillogtatom meg. Nem mesterkedek én semmiben, nagy ritkán vagyok mérges vagy dühös, de akkor bizony, jobb ha a körülöttem lévők vigyáznak, mert elég nagyot tudok robbanni.
Townspeople

avatar
♡ :

❖ age :
27

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Victor & Sky   Csüt. Szept. 06, 2018 2:51 pm

First work day

That's terrible!
Derekamat a pultnak döntöttem, kezemben a telefonom és csak bámultam Just képét, várva hogy felvillanjon mellette a zöld kis pötty, jelezve, hogy elérhető. Nem akartam ráírni úgy, hogy még csak fent sincs messengeren. Néha magam sem tudtam miképp gondoljak rá. Mármint oké, a legjobb barátom gyerekkorom óta, mégis azután, hogy megtörtént kettőnk között valami, aminek normál esetben egy barátságban nincs helye, valami megváltozott. Nem is tudom, kicsit vonakodva állítok be hozzá egy doboz pizzával és sörrel. Évekkel ezelőtt elmúlt, mégis... Néha fellángol valami, ami elalszik. Nem. Nem vagyok homokos, sem biszexuális beállítottságú. A lányok, a popsik, a formás lábak és a keblek a gyengém. Egy szexi szőke feszülős sötét ruhában. Élek halok a csipkés fehérneműkért. De mégis van, hogy ma is az ő ölelésére vágyom. Valami bennem él még máig, aminek nincs helye a mi barátságunkban. Nem mondom, hogy tényleg akarok valamit tőle, de hazudnék ha azt mondanám, hogy mégis semmit. Talán én szakadok ki nehezen az emlékéből. S így lenyomva telefonom zároló gombját, sötétedett képernyővel dugtam zsebem mélyére a készüléket.
- Victor! Jelenésed van! - kiáltott a háttérből egy ismerős női hang, amire kieresztve karjaimat egymásból, engedtem le őket magam mellé. Irányába fordítva fejemet indultam ki a pihenőből a bárpult felé. Szőke szépség állt Dayana-val szemben, s látszólag nem vendégnek tűnt. Persze hamar sejtettem ki is ő, elvégre volt szó arról, hogy Skyler, Justin szíve választottja meg fog jelenni a napokban a kocsmában. Nem sejtettem, hogy ilyen hamar, ahogy azt se, hogy én vezetem majd körbe.
- Hé! - húzódott vigyor bajszom alatt, majd nyújtottam a szépség irányába kezemet. - Skyler, igaz? - S egy bólintás vagy némi választ követően ismét megszólaltam. - A nevem Victor, de elég lesz a Vick, vagy...
-..a  Thor.- szólt közbenevetve Diana, aki intve egyet felém huncut mosollyal végül távozott a púlt mögül, hátra, az öltöző felé. Csak szememet forgatva néztem utána, arcomon félvigyorral, majd Sky-ra pillantva vontam fel szemöldökömet.
- A Thor-t lehetőleg mellőzzük. - tettem hozzá, majd fejemmel biccentettem a pult irányába, hogy kövessen. S azzal a pult mögé lépve fojtattam a beszélgetést. - Van némi tapasztalatod a pult mögött? - S ha a válasz igennek tűnt, a kezébe nyomtam egy rongyot, s egy poharat, majd én is hasonlóan pohár törölgetésbe kezdtem. Ha a válasz nemleges volt, mindössze én törölgettem azt a poharat, amit ellenkező esetben neki szántam volna.
- Bár a főnök jelenleg házon kívül van, de az ő beleegyezésével, addig is  keress engem, bármi gond akadna. - s közben jelent meg egy ismerős arc. Novak, az orosz alkoholistánk rajongott a szőkeségekért, s szinte már-már pofátlan módon bámulta őket. Néha még ahhoz is volt mersze, hogy meghívja áldozatát egy-egy italra, és felhívja "keringőre".
- Hell..- szólalt meg, arcán bárgyú vigyorral, mire azonnal elé nyomtam a napi adagját, az arcomon egy barátságos azonban kevésbé őszinte mosollyal.
- Estét, Novak! - köszöntöttem, bár sosem szerettem, hiszen ha volt bátorságod hozzászólni, nem telt el két perc és máris a háborús élményeiről szövegelt az öreg. Ezúttal persze más volt a helyzet, hiszen itt állt Sky, mint friss hús a piacon.  

Háttérben: How you love me ┃ #505 ┃ ♔ VL
Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Victor & Sky   Csüt. Szept. 06, 2018 5:56 pm

to; Victor

Úgy tűnik a nevem engem is megelőz. Fordulok a hang irányába, s szemeim hirtelen fennakadnak. Hmm. Fejemet mozdítom, biccentek felé, hiszen úgy tűnik, mintha a kelleténél többet tudna rólam.. Ez némi aggodalomra is okot adhat, de az arc mimikáját elnézve, nem a rosszabbik tulajdonságaim lettek felsorakoztatva előtte.
– Thor? – nézek a csajra egy kissé meglepve. Tudni akarom én ezt? Nem, jobb ha nem megyünk bele a részletekbe, így csak vállat vonok. Cuki kis belső poénokra én aztán nem vágyom, főleg nem az első itt töltött perceimben.
– Hát hidd el, nem hívnálak úgy – próbálok egy szelíd mosolyt varázsolni az arcomra, ami inkább kínt mutat, mint barátságot. Előbb nézném a girnyó Lokinak, vagy a Hangyának, de inkább nem közlöm vele. Jobb a békesség az elején.
– Van – a néminél talán több is. De az unalmas részletekkel nem kezdem el untatni, csak felvont szemöldökkel veszem el tőle a rongyot és a poharat. Az arcomra az „ez most komoly?” kérdés tükre ül ki, de hát ha nincs mást tenni, így marad a pohár törölgetés, egészen addig, míg meg nem unom. Pfú.
– Találkoztam már vele – azt hiszem ő volt az, bár hogy őszinte legyek, annyira nem voltam itt agyilag, hogy még az is csoda, hogy idetaláltam. – És oké – megjegyzem, hogy keressem őt. Bár, ha a sejtésem igaz, miszerint Justint Ő ismeri, akkor inkább elkerülöm. Sem Ő, sem pedig ismerősei nem kellenek az életembe, erről szépen biztosított a minap.
Nézem a közeledő alakot, aki nem egy biztató személyiség képében tetszeleg. De mivel vendég, ezért kedvesebb oldalammal fordulok az irányába. Láttam már rosszabbat, jobbat, de hát nincs mit tenni. Ha az ember ilyen helyen dolgozik, akkor sokat nyel és sokat tűr annak érdekében, hogy legyen bevétele. Mivel Victor intézi én csak csendes szemlélőként vagyok benne a társaságukba. Bár nem kell a kezemet fogni, elvégre több évig voltam már ilyen helye, mégis jobbnak látom, ha először megtapasztalom, hogy itt miképpen mennek a dolgok.
Táskámat leveszem a pultról, hogy ne éktelenkedjen mások szeme előtt és keresek neki egy megfelelő helyet, majd újfent Victor felé fordulok.
– Mennyire forgalmasak itt az esték? – teszek fel végül egy kérdést. Ugyan ez nem egy fontos dolog, de igazából nem akarok itt ácsorogni, mint egy megkukult liba, elvégre eléggé beszédes nőszemély tudok lenni. Csak a kezdeti „sokkon” kell átlendülnöm, s pár pillanat alatt enyém lesz ez a hely. Már nem úgy, hogy a tulajdonom, hanem vígan fogok itt kiszolgálni mindenkit, anélkül, hogy pesztrálnának.
– Öltöző vagy valami ilyesmi? – csak, hogy tudjam a pult alatti, nem éppen tökéletes rejtekhelyen kívül van-e lehetőségem máshova tenni a cuccaimat.
– Mennyien vannak egy műszakban? – kinek a nevét kellene megjegyeznem. Na meg arcát. Uramisten, de rossz vagyok én ebben a kettőben. Ha Victor neve megmarad bennem még fél órán át, akkor esélyes, hogy nem felejtem el, de amúgy… Lehetetlen küldetés.
Townspeople

avatar
♡ :

❖ age :
27

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Victor & Sky   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Victor & Lyna - Kalandra fel.....

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Szórakozónegyed-
^
ˇ