HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Aston Miles, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Dr. Őrült Főorvos
írta: Aston Miles
Today at 4:36 pm

Trystan & Rhysand
írta: Rhysand Blake
Yesterday at 5:01 pm

Aston & Hell ~ I'm just curius
írta: Aston Miles
Yesterday at 12:53 pm

Kórház szag
írta: Aston Miles
Szomb. Nov. 10, 2018 2:34 pm

Jayden & Caius
írta: Jayden Jones
Szomb. Nov. 10, 2018 9:40 am

Partnerkeresô
írta: Heloise D. Nolan
Szomb. Nov. 10, 2018 5:05 am

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Pént. Nov. 09, 2018 6:12 pm

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Justin Jensen
Pént. Nov. 09, 2018 12:55 am

Robin Nova Miller
írta: Leslie J. Brown
Kedd Nov. 06, 2018 8:44 pm

Caius és Aya elsőfelvonás
írta: Caius Aim
Hétf. Nov. 05, 2018 7:39 pm

Bradley Crimson
írta: Philippa Lockheart
Hétf. Nov. 05, 2018 5:52 pm

Édes találkozó
írta: Sophie Nam
Hétf. Nov. 05, 2018 2:39 pm

Zaphyra & Dav
írta: David Osborn
Vas. Nov. 04, 2018 12:20 pm

Trystan Vaugh
írta: Jonah Serpen
Szomb. Nov. 03, 2018 8:31 pm

it's funny how the time flies - Leslie & Riley
írta: Leslie J. Brown
Csüt. Nov. 01, 2018 6:57 pm


Share | 
 

 Jonah&Michaela ~ I have news for you

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Jonah&Michaela ~ I have news for you   Kedd Szept. 04, 2018 10:32 pm
+16 erőszak.. de csak egy kicsi... Rolling Eyes

I have news for you, Mr.Serpen!

Egy ideje már figyeltem az ipsét. Viszonylag újnak számít a vendégek között. Nagyjából egy hete járhat ide, de annál több biztos, hogy nem. A régi arcokat már hírből ismerem, éppen ezért nem nehéz kiszúrni, ha új kuncsaft érkezik a díszes társaságba. Pont ilyen volt ez a fickó is. Kár, hogy már az első pillanattól kezdve nem tudott nyugodtan megülni a valagán, és ez szinte azonnal szemet szúrt, na meg az a tetemes összeg, amit minden egyes alkalommal jattolt, amikor egy-egy esti show erejéig vonaglottam néhány percet a rúdon. Úgy dobálta az ötveneseket, mintha konfetti lenne, szemei valósággal bekebelezték létező összes porcikámat akárhányszor a Whiskys pohara mögül rám mosolygott, majd felhörpintette az utolsó kortyot is ami után úgy méregetett, mintha valami áruba bocsájtható piaci portéka lennék. De nem akaszkodtam rá, megvártam, kivártam, hogy ő kezdeményezzen, akár még jó partinak is tűnhetett volna, de egy Martininál többet nem ért a dolog. Csak nyomta a szokásos hülye rizsát a pénzről, azt hiszem valamit arról is papolt, hogy mekkora hatalma van az üzleti körökben, de ennél a résznél már nem figyeltem igazán, ő pedig kellőképpen részeg volt ahhoz, hogy össze-vissza kántálja a szarságait boldog, boldogtalannak, persze a melleim még Whisky mámorban úszva is ugyanúgy fenn tartották az érdeklődését, mint amikor józan állapotban dugdosta a bugyimba a lóvét.
Éppen azon gondolkodtam, hogy nosza rajta, követem áldásos példáját és én magam is felöntök a garatra, amikor egyszer csak -azt hiszem éppen a negyedik pohár Martinimban kergettem az olivabogyót-, megeredt a nyelve és merő véletlenségből kikotyogta a Marihuana ültetvényének helyes gondozási formáját. Nem kell mondanom, hogy rögtön kijózanodtam. Beszélt a Kokóról is. Külföldi beszállítója van. Valahonnan Mexikóból hozzák, de nem színtiszta Kokain. Mielőtt eladná, felturbózza valamivel, és láss csodát, erre még emberei is vannak.
Na hát nekem se kellett több, adtam alá a lovat, a szépet és jót. Ma éjszaka már nem kerülgettük egymást, már nem voltak titkos összenézések a pohár pereme mögül, ma csak az én combfixembe dugdosta a vastag bankókat, és ragaszkodott hozzá, hogy eltölthessünk néhány kellemes percet egymás fényűző társaságában a VIP boxoknál.
-Rögtön kiszúrtalak, már az első alkalommal, hogy betettem ebbe a lebujba a lábam. - A fülembe hörög, lapaj tenyerei seggembe markolnak, hogy közelebb szoríthasson ahhoz a sátor táborhoz ami hadirendbe állította magát tapadós farmerján belül. Negédesen felnevetek.
-Nahát! Fel se tűnt, hogy milyen érdeklődéssel bámulsz a whiskys poharad mögül. - Búgom bizsergetően a füléhez hajolva, ajkaim érintik fülcimpáját. Érzem ahogy megremeg alattam. Körmeimmel tarkóját cirógatom, és legszívesebben pofán köpném az ipsét. Még a nevedet se jegyeztem meg te bánat!
-Valóban? Pedig azt hiszem elég egyértelműen a tudtodra adtam, hogy mennyire bejössz. - Öblösen felröhög. Hangja rétegenként marja le az idegeket a dobhártyámról. Egyik tenyere hangosat csattan délebbre eső fertájamon, míg másik keze ujjai mellembe marnak.
-Ho-hó, finomabban Tigris! - Dorgálom meg piromkodva. Könnyen játszom az elnéző kurva szerepét, pedig legszívesebben letekerném a golyóit a helyükről, hogy aztán megetessem vele. De ez ugyebár nem szerepel a munkaköri leírásomban, így némi információ morzsa reményében -már ami a kétes drog bizniszét illeti-, behízelgően vonaglok tovább döfködő ágyékán, fogaimmal fülcimpájára marva. Nyögése hallatán összeszorul a gyomrom, a keserű epe savként tölti be a szájüregemet, de vissza kell fognom magam. Lejjebb haladok a nyakára. Keserű pacsuli szaga van.
-Ne hagyd abba! - Lihegi, mint valami kivert kutya és én engedelmeskedem neki, mert nem tehetek mást, az üzlet az üzlet. Letelt az a bizonyos két nap, az időm fogytán, és még mindig nem tudok használható infóval szolgálni Serpennek.
Ujjaim nadrágövére tévednek. Újabb nyögés, az én gyomrom újra bukfencet vet a rekeszem alatt. Izzadt ujjai összebagalyodnak az enyémmel, ahogy fürgén bontogatni kezdi az övének a csatját. Lábait terpeszbe vágja, remegő kézzel újabb száz dollárost tuszkol a melleim közé. Hajam takarásában elvigyorodom. Azt hiszed mi?! Hát el kell, hogy szomorítsalak...
Kezem becsúszik a nadrágjába. Átszellemülten hátrabillenti a fejét a karfának, újabb tenyerest mér a tomporomra. A füléhez hajolok.
-Miben utazol, hm? Marihuana? Kokó? - Hangom buja suttogássá halkul, ahogy némi fenyegető élt kölcsönzök szavaimnak.
-Mi a fasz van?! - Rivall rám, pillanatok alatt észhez tér. Csupán arról a kis apróságról feledkezik meg, hogy az én kezemben van a gyeplő. Ujjaim olyan vadul, olyan kíméletlenül marnak rá a tökeire, hogy fájdalmában túlüvölti a háttérben duruzsoló zenét. Ekkor hallom meg az ismerős, kimért lépteket.
-Mit árusítassz, ha? - Hangom felbátorodik, markom szorítása szinte satuba fogja nemesebbnek nem nevezhető hímtagját.
-Te büdös ringyó! - Üvölti elhalóan, ujjait combom bőrébe fúrja.
-Ezt a kettőt. Így sorba... - Dadogja levegő után kapkodva. Szemei megtelnek könnyekkel, és mivel engedelmes kiskutya lett belőle a végére, lazítok a szorításomon, de addig nem eresztem ameddig utasítást nem kapok rá.

Kinézet meg ruha meg minden.. :D


Elit

avatar
❖ age :
33
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jonah&Michaela ~ I have news for you   Szer. Szept. 05, 2018 8:13 am
+16
Michela & Jonah
Maybe you  should think before you talk


A távolból szemlélődök. A két nap letelt, és érkezésem korábbi időpontra teszem. Az asztalom úgy kértem, hogy más lány szórakoztasson, rejtve a kíváncsi szemek elől, de a lehetőségekhez képest jól belássam az egész lebujt. És persze figyelmem egy aranybányával felérő nő felé terelem. Legutóbbi édes találkozásunkhoz és az alkunkhoz tartottuk magunkat. Ő épp elcsábított valakit, akit ebből a szögből ugyan nem láttam, de a sokadik pohár piáját vedelte nagy lelkesen, miközben a rúd körül ide-oda forgott a szőke hajzuhatag kíséretében Michaela. Csak úgy csüngtek rajta a pasik, az az egy viszont a sokadik zöldhasút dobta a színpadra és a köteg pénzből, ami a kezében volt, arra következtethettem, hogy nem egy egyszerű üzletemberhez van dolgom, aki a reggeli árfolyamnak hála épp milliomos lett. Az a pénz annyira volt tiszta, mint a lebuj pultja, törölgetés és mosogatás ide vagy oda.
Amikor elindulnak a privát fülkék elé, az előttem vonagló lánynak adok némi jattot a táncért, amire vajmi kevés figyelmet fordítottam, pedig bizonyára értette a dolgát, mert elégedett mosolya azt súgta, hogy ekkora összeghez van szokva. Nem, mintha különösebben érdekelt volna a szokásjog kérdése. A ki nem mondott szerződésnek hála kaptam a seggembe egy pincsikutyát is. Ez a hely csak jobb lesz nélküle… Pláne, ha nem azzal lesz elfoglalva a dollárjelek számolgatása közben, hogy igyon, és szívjon felváltva, míg egyik-másik lány a poklok poklát járja meg a kuncsaftjával. Reméltem az én befektetésem megmarad sértetlenül, ahhoz túl sokat ért, hogy ne így legyen.
-Hé, ő most nem ér…-kezd bele a folyosón megállítani készülő… mi is volt a neve? Jensen vagy Jackson… a francba a rövid távú memóriámmal. Egy angyali vigyort villantok rá, a falnak lököm, mellkasánál megragadva pólóját, hogy a bordái ropogjanak a nekifeszülő alkaromnak hála. -Én fizetek, te befogod, ő pedig ráér.-nézek a kokótól és ki tudja milyen olcsó, égetett szesztől párás szemekbe. A pupillája szinte lüktet, pont, mint ahogy mellkasán is érzem. A szívroham közel, ha nem eresztem. Egy bólintást kapok, aztán mintha kitörölték volna a memóriáját, ahogy elengedem, visszafordul az üres folyosón és más lányok kuncsaftjait kezdi el terelgetni.
Megforgatom szemeim, elindulok a jól ismert, félhomályban úszó folyosón, a függönyök és ajtók mögött rejtőző privát táncosok és kuncsaftjaik között, ahol a zenének hála szinte semmi nem hallatszik ki a helységekből. Az ismerős ajtó előtt megállva, kopogás és más viselkedési normát mellőzve nyomom le a kilincset és lépek be. A látványtól elnevetem magam. Michaela vadító fekete szerelésében épp olyan készségesen teszi a dolgát, mint két napja. Ezúttal viszont a kuncsaft egy díler, pontosabban egy a tulajok közül. A kigombolt nadrág alól előbukkanó szerszáma viszont a tulajához hasonlóan nincs túl jó bőrben.
-Miattam ne hagyd abba.-huppanok le a velük szemben lévő kanapéra, lábaim feldobva a dohányzóasztalra. A világért sem szakítanék félbe semmilyen légyottot, de elismerő pillantással mérem végig a látottakat, s a pillantás itt inkább Michaela leleményes megoldásának szól, mintsem az ernyed, vöröslő dákónak. -Öregem, sose hagyd, hogy ez a szőke tündér kezelésbe vegyen. Egy igazi vadmacska, pláne ami a mogyorókat illeti.-biccentek elismerően, a pasas vöröslő fejét elnézve azok a mogyorók lassan elhalnak hála a gondoskodó ujjaknak. De még véletlenül se szakítanám félbe ezt a kis játékot. Igazából egész jól ráérzett a dolog ízére, amikor azt mondtam neki, hogy infó kell, bármi áron. Mondjuk a kokó és a marihuána szórása mindennapos volt, azt hiszem a faszit már láttam és nem éppen volt az üzlettársunk. De várjuk meg türelmesen, hogy mennyire félti a golyóit. hiába tagadta valaki, hogy a férfiakat nem a farka hajtotta, valami őt is ide hozta és egészen biztos vagyok benne, hogy nem a felesége volt az.

Underworld

avatar
❖ age :
33
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jonah&Michaela ~ I have news for you   Vas. Szept. 09, 2018 7:46 pm
+16


I have news for you, Mr.Serpen!

Ujjaim görcsösen szorítják a legérzékenyebb pontját, mely ezután a kis masszírga után biztos, hogy még érzékenyebb lesz. Annyira, hogy talán cölibátust fogad, és remetének áll.
Önelégült pofája vörösebb, mint a frissen lakkozott manikűröm, hangja három oktávval valahol a fellegek felett jár. Hazudnék, ha azt mondanám, nem hoz lázba a részleges kasztrálás ezen fajtája. Az összes kandisznónak át kellene ezen minimum egyszer esnie. Akkor végre megtanulnák, hogy minden nő tisztességes bánásmódot érdemel, hogy nem csak a szükségleteik kielégítésére tervezett használati tárgyak vagyunk, amiket bármikor visszazárhatnak a vitrinbe, ha teljesítette a rohadt kötelességét. Nem a nagymami Görög Amfora vázája vagyok, ami még a budiban is jól mutat a klotyó mellett, és azonkívül, hogy időnként leporolod, semmi igénye nincs. Bassza meg a világ!
Miguel is azt hitte, hogy ennyi elég lesz, hogy csak egy  kiállítási darab vagyok, amit időnként megcsodál, most mégis a föld alatt rohad egy több száz dolláros kopjafába zárva. A szomorú az egészben, hogy rajta kívül még több millióan vannak a földön, akik hasonló sorsot érdemelnének. Akárcsak ez a merő szerencsétlenség itt előttem, akinek pillanatok alatt elszállt minden magabiztossága valahova az éterbe az én jóindulatommal együtt.
-Nem szeretnél mondani még valamit? - Lihegése visszhangot ver a falakról, ótvar lehelete beissza magát az orromba, a bőröm alá. Undorodom tőle, nem úgy mint a pénzétől, amiről első kézből tudom, hogy megszámlálhatatlanul sok lapul a zsebében, hiszen ez alatt az egy hét alatt sikerült annyira tájékozódnom, hogy tudjam, kikből is áll az ő vendégköre, kik a rendszeres, visszatérő fogyasztói. Nem a legmagasabb rétegből valók, de az életüket is eladnák némi kokszért, és ez pont jól jön Hogyishívják barátunknak, ellentétben Jonah üzletével, ami úgy tűnik konkurenciára lelt. Gyanítom nem sokáig.
Halkan, jóízűen felnevetek, amikor a határozott léptek tulajdonosának öblös, reszelős hangja végigszántja az áporodott levegőt. Vállam felett hátrapillantók az érkező félre, és ahogy végigmérem, nem bírom ki, hogy ne állapodjon meg tekintetem a pillanat törtrészéig egy bizonyos pontján. Nyelvemmel benedvesítem alsó ajkam, és egy sejtelmes kacsintást követően visszafordulok az ürgéhez, aki kétségbeesetten járatja kettőnk közt a szemeit.
-Mi a... te meg ki a fasz vagy?! - Sipítja bele a levegőbe. Megadóan hátraejtem a fejem, hosszú, szőke tincseim cirógatóan omlanak rá derekamra. Az ipse kérdése hallatán cinikus nevetés tör fel a torkomból, és ismét hátrapillantok a Serpens fejére.
-Én ezt nem hagynám. - Incselkedem pimasz, provokáló mosollyal a szám sarkában. Mindannyian tudjuk, hogy ez a véletlenszerűen összerántott kis trió hamarosan duóvá fog redukálódni, és ha szabad tippelnem, aligha nem ez a bárgyú képű herélt borjú fogja szólóban nyomni tovább.
-Mit akartok? A pénzemet? Anyagot? - Dadogja, és remegő kezekkel túrni kezdi a farzsebét. Szemeim felcsillannak a megszámlálhatatlanul sok lovetta láttán, melyeket úgy szór ki a zsebeiből, mintha nem is vaskos zöldhasúakról lenne szó, pusztán színes konfettikről. Ismét nevetnem kell, és meg is teszem. Combjaim szorosabban ölelik csípőjének két oldalát, ujjaim észrevétlenül nyúlnak farmerja zsebébe ahol valami keményet, valami szilárdat találok.
-Mit... mit csinálsz te szuka? - Ijedten kutató kezem felé kapja a tekintetét. Pupillái kétszeresére tágultak és már nyúlna a csuklóm után, de a heréit béklyóba záró ujjaim érintésétől újfent eláll a szava. Egymáshoz szorítja alsó-felső fogsorát, a szabad réseken keresztül annyi levegőt szív magába, hogy nem vagyok biztos benne, maradt-e nekünk akárcsak egy lélegzetvételnyi is. Mintha sejtené, hogy az utolsó dobásához közeledik.
-Hát ez meg...? - Tettetett meglepettséggel, csevegő hangon ciripelek, ajkaimon vészjósló, elszánt mosoly, ahogy előhúzom a zsebébe rejtett fegyvert. Pillangókés. Legalábbis annak tűnik. Éles, mint a borotva.
-O-ooo... - Lehelem elcsodálkozva akárcsak egy gyerek, a tag összerezzen alattam ahogy egy gombnyomásra előkerül a fénylő penge éle. Halántékán egy sós izzadtságcsepp gördül alá, és megadóan nyüszögni kezd, mint egy kivert kutya ahogy a kést legnemesebbiknek csúfolt pontjához vezetem.
-Szeretnél még valamit megtudni? Esetleg átvennéd? - Szólok hátra egy gúnyos félvigyorral a Serpens fejének.

Kinézet meg ruha meg minden.. :D


Elit

avatar
❖ age :
33
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jonah&Michaela ~ I have news for you   Hétf. Szept. 10, 2018 12:49 pm
+16
Michela & Jonah
Maybe you  should think before you talk


Ha akarnám, elkerülhetném a pillantást, amivel úgy derék tájban huzamosabb ideig méreget, és alsó ajkát benedvesítve csábos mosolyt villant felém, de valahogy nem bánom. Az utolsó találkozásunk emlékezetes volt mindkettőnk számára, a kialakított üzleti felállás pedig akár egy bimbózó kapcsolat kezdete is lehetett volna. És ha úgy vesszük, az is volt.
-Hát az pont nem, de jogos kérdés. Azt hiszem idővel a főnököd. Most pedig valaki, akinek kurvára nincs ínyére a buli, amiben utazol.-válaszolok a kérdésre tömören, míg helyet foglalok, kényelembe helyezve magam, megadom a lehetőséget Michaela számára, hogy szórakozzon kicsit, amiről azt hiszem a pasas úgy is le fog csúszni már.
Nem különösebben zavartatom magam, ráérősen veszek elő egy szálat, gyújtok rá, és veszem szemügyre a helyzetet. A kinek áll rosszul a szénája rész egyértelmű és tetszik, hogy a megállapodásunkhoz tartja is magát a szőkeség. Két nap és máris talált valakit, aki érdekes lehet és még műsort is kapok hozzá. Azt hiszem az első pontot sikeresen kimaxolta. A tempón nem változtatok, a tapogató ujjak útját követem, bár attól nem tartok, hogy előránt egy fegyvert és lelő vele, ahhoz túl okos nő. A bajt, ami így is a füle mögött van, csak tovább tetézné azzal, ha valami meggondolatlanságot tenne. A kés láttán viszont nem tudom megállni, hogy el ne mosolyodjak. Mondjuk, ha láthatatlannak tűnő fegyvert akarsz behozni, ez pont az a méret, ami jó helyre dugva még viszonylag el is rejthető és észrevétlen, kisebb tapogatózás után viszont elő lehet varázsoni.
-Azt hiszem, hogy a főnököd szavaival élve, ide nem lehet fegyvereket behozni. Hát, ezen a szűrőn már ketten is átmentünk.-tény, hogy most jól állt a szénája, de a saját fajtám ismerve, ez kevésbé jól is elsülhetett volna. A befektetésem szerettem életben tartani és lehetőség szerint védeni, és ami még inkább igaz, életben tartani. A kés, ha rossz kezekbe kerül, könnyen keresztet vethetne eme remek, még csak éledező kapcsolat egyik tagjára.
-A világért sem zavarnálak meg, jól áll a kezedben a...-reagálok elgondolkodva. -A kés is.-fejezem végül be, sokat mondó, elismerő pillantással, amit nyilván nagyon díjaz a harmadik fél, aki vagy velünk lesz még egy darabig, vagy sem. Ez nem csak rajtam múlik ezúttal, bár ez jelen esetben kevésbé zavar.
-Régen a kasztrálás megengedett volt. Ez túlzás, de fogjuk rá.-szívok egy slukkot és kortyolok egyet az olcsó párlatból, ami minden ízlelőbimbót lebénít a nyelvemben, nem a jó értelemben véve.-Az tuti, hogy nem fog többet nőre nézni, ha lesittelik, egészen biztos, hogy sokan szeretnék érte.-szólalok meg érces hangon, a maró érzést egy utolsó slukkal lenyomva, a füstöt visszanyelve.-De kár lenne azokat a finom ujjakat kockáztatni egy fonnyadt uborka miatt.-ha eddig volt a fickónak némi önérzete, az most valószínűleg elpárolgott. A vörös fej és a dühös, kínokat sugalló tekintet láttán nem bírom megállni, hogy ne nevessek. -Mit szónál hozzá, ha kevésbé mocskosan intéznénk?-nyúlok a bőrmellény belső zsebébe és előhúzók egy kis táska szerűt, amit a nők rendszerint a necesszer vagy valami hasonló fogalommal illetnek. A tartalma viszont ezúttal nem rúzs és ki tudja mi egyéb, sokkal inkább egy, fecskendő, benne némi herkával, bár nem esküdnék meg rá, hogy ez az ő cucca. Ahogy arra se, hogy a hozzá való tű mennyire tiszta. A biztonság kedvéért egy műanyag gumikötél szerű dolog, amennyiben problémát jelentene egy jó véna megtalálása. -A cuccod megölt már pár szerencsétlent, jó lenne megtudni, milyen hatással lesz rád.-vetem fel az ötletet és az asztal túlsó oldalára lököm. A tekintetemből viszont süt, hogy nem feltétlenül a karjába vagy a kézfejébe szúrnám a cuccot. -És ha esetleg mozogni támadna kedved…-nyúlok ismét kabátom zsebébe és a kibiztosított fegyvert úgy nyugtatom combomon, hogy az a fejével éppen egy magasságban legyen. -Ez tuti nem éled túl. A kasztrálást és a hernyót talán. Nos, szeretnél választani vagy megadjuk ezt az örömöt ennek a szőke démonnak?-mérem végig Michaela karcsú, szinte tökéletes alakját.

Underworld

avatar
❖ age :
33
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jonah&Michaela ~ I have news for you   Csüt. Szept. 20, 2018 6:33 pm
+16


I have news for you, Mr.Serpen!


Emlékszem mennyit hezitáltam Miguel sorsán. Éjszakákat forgolódtam át, álmatlanul őrlődtem minden alkalommal, amikor a szokásos, közös vacsora után kimérten elindultunk mind a ketten a második emelti folyosó más-más végei felé. Amint leoltottam a lámpát és befeküdtem az ágyba, egyedül maradtam a gondolataimmal, melyek kopogószellemként ostromolták az agyamat éjszakákon keresztül. Jonah ajánlatára gondoltam. Amikor az egyik puccos összejövetelen - Miguel addigra már kellőképpen eláztatta a maradék jó hírünket a becsületével együtt-, félrevont és ügyelve arra, hogy ne szúrhassunk szemet a pletykálkodó elit dögöknek, elhúzta előttem azt a bizonyos mézes madzagot azzal az ördögien jóképű vigyorával a rohadék képén. Vajon melyik nő ne akarna a közelébe férkőzni a híres-neves Jonah Serpennek? Volt idő, amikor megbizsergette az én lábam közét is, és magányos, egyedül eltöltött estéimen inkább ő ajzotta fel a gondolataimat, mint a szomszéd szobában az elmeháborodott férjuram, de a fantáziálásom, a hiú ábrándjaim már mind-mind a múlté, ott rohadnak valahol a föld alatt Miguel mellett a koporsóban, és már nem látok mást Jonah Serpenben, mint egy üzlettársat. Egy sármos, magabiztos üzlettársat, aki visszautasíthatatlan ígéretet tett alig két nappal ezelőtt némi belső információért cserébe. Jó hírnevű, gazdag, sikeres férj, akinek a hátán újra felkapaszkodhatnék a kékvérű réteghez. De megér mindez ennyi kockázatot? Ha Miguelt olyan könnyedén el tudtam intézni, vajon most is menne? Vajon hány ember vérének kell a kezemhez tapadnia, hogy ne kelljen éjszakánként a kioltott emberek arcával álmodnom? Vajon le fogok tudni állni, ha egyszer ráérzek az ízére? Talán elmegyek a templomba, hogy néhány Miatyánkkal jóvá tegyem amit még el se követtem, bár talán nem is kell majd olyan messzire mennem. Némi ellenszolgáltatás fejében talán újdonsült üzlettársam is el tud majd látni néhány jó tanáccsal.
Negédes vigyorom még szélesebbre húzódik, amikor meghallom Serpen kárörvendő nevetését. Ujjaim biztosan szorítanak rá a kés nyelére, fenyegetően szorítva élét az alattam meg megremegő férfi farkához.
-Ez egy hülye vicc! Elmondtam mindent. Nincs több a tarsolyomban. Leállítom a szállítmányozást! Egy telefonomba kerül az egész, és vége az üzletnek. - Te hazug kis pöcs! Jonahval együtt nevetek fel. Hátamon érzem a pillantását, szinte látom magam előtt, ahogy mosolyog, ahogy a tőle megszokott nyugalommal emeli a szájához a cigarettát. Egy karnyújtásnyira tőlem tompa puffanás hangzik, és ahogy tekintetemmel oldalra sandítok, rögtön szemet szúr a kis neszeszeres táska. Elismerően felvonom ívelt szemöldökeimet ahogy a vállam felett ismét hátra tekintek rá. Fogaimmal alsóajkamra marok, egyik szememet összébb húzom, pont úgy ahogy egy valamire való cinkostárs is tenné.
-Nenenenene! - Hallom a könyörgést, hangja magasabb oktávokra tör, és nekem ismét nevetnem kell.
-C-c... Nem fog fájni! - Szabad kezem kézfeje végig simít vöröslő, érdes borostával körülvett képén és fulladjak meg, ha nem a könyörgés és a félelem egyértelmű nyomait vélem felfedezni sötétlő tekintetében. Egyik kezem a táska után nyúl, másikkal továbbra is szorosan tartom a kést, melynek pengéjét jobb híján fogaim közé szorítom, amint rádöbbenek, hogy a fecskendő összeszerelése, és a kártékony cucc felszívása két kezet igényel. Érzem ahogy ficánkol alattam, érzem, ahogy minden erejével hátrébb akar húzódni, de a támla nem hagy neki elég mozgásteret. Szemeim vadul járnak az ürge arca és a fecskendő között, fogaim erőteljesen harapják a pengét. A tű végét beleegyensúlyozom az ampullába, és ekkor, mint derült égből villámcsapás, ér az ütés valahol a fejemen. A kés kicsúszik a fogaim közül, éle sebet ejt szám szélén, végig karistolja meztelen combomat. Némiképp megszédülve kapaszkodom meg a bőrfotel karfájában. Émelyegve egyetlen fegyverem, a kés után tapogatózom, de a rohadék még azelőtt elmarja előlem, hogy annyit mondhatnék: puff. Ujjai hosszú fürtjeimbe marnak, a kés éles pengéje a torkomnál, a vér őrült vágtában dobol a fülemben, és tudom, hogy a sorsom -mely pillanatokon belül el fog dőlni-, Mr.Serpen kezében van.

Elit

avatar
❖ age :
33
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jonah&Michaela ~ I have news for you   Vas. Szept. 23, 2018 7:55 pm
+16
Michela & Jonah
Maybe you  should think before you talk


Alábecsülni egyiküket sem volt módom. Az egyik úgy tűnt, hezitálás nélkül a férje ellen fordult. Az okok tiszták voltak. Végül is, melyik nő viselné el sokáig, ha csak azért tartják, hogy kiéhezett férjének étvágyát a következő estéig csillapítsa? Anyám se indult más helyzetből, de ő sokkal többet kapott és beletanult, beleszokott, talán bele is szeretett az életébe és viszonylag közel a férjébe is. Mindenki máshogy működött. Mivel Michaela sem volt rest cselekedni, nem gondoltam, hogy most örömest húzná, halasztaná a kis üzletünk sikeres végkifejletét. Nem volt az a típus, aki sokszor akarja a közeljövőben betévedő férfiak étvágyát ilyen vagy olyan módon csillapítani. A hatalomra szüksége volt, valami kellett neki, amitől függetlennek érezheti magát. A pasas pedig... Bár a farka jó kezekben volt, nem hiszem, hogy a tervei között a közeli halál konkrét köszöntése volt. Inkább az éhségében bízott, ami végül a vesztét okozta. De olyan hülye se lehetett, hogy könnyen adja az életét, mintha mi sem számítana. Viszont engem a jövőm hozott ide és nem gondoltam, hogy háromból három fog távozni ma este. Ha nem én, majd más, de a pasas nélkül jobb lett volna a város. Persze nézőpont kérdése, mondom ezt úgy, mint egy önkényes igazságosztó.
-Egy telefonba?-vonom fel szemöldököm.-Hát persze. És ha holnap egy újabb drogos hal meg a te szarodtól, azt is majd telefonon hívod vissza a halottak közül?-teszek fel teátrálisan költői kérdést.
Minek izguljam túl magam? Lehetne rosszabb is a helyzet, ha mondjuk az én farkam szorongatnák és az én késem kerülne e nemes testrészem szemlátomást meglehetős közelségbe ahhoz, hogy aztán fájdalmasan megváljak tőle. Tekintve, hogy ő volt rosszabb helyzetben, én élveztem m ég pár röpke pillanatig a cigarettám és a kis műsort, mintha mindennapos lenne az ilyesmi. Hozhattam volna a felmosóvödröt és benne az előző este földről összeszedett mocskos vizet, tesztelendő a tüdeje kapacitását, de ez a műsor jobban tetszett. A vödör pedig jó volt b opciónak, amennyiben a közeljövőben is információkra van szükségem ide tévedő kéjencektől.
Figyelem az ügyeskedést, elismerő tekintettel nézem, ahogy a vér végigcsorog szája sarkából nyakkára, de nem szól egy szót sem. Aztán a pasas még erőt vesz és gyűjt valahonnan. Az események pedig felgyorsulnak. A penge Michaela vöröslő ajkaiból egy kézben talál magának új gazdát.
Felpattanok a székből, a fegyvert magam előtt tartva. Állkapcsom megfeszül, a szürke fürtök mögül kétségbeesetten kibámuló nő láttán nagyjából egy, azaz egy döntésnyire tudom szűkíteni a kört, amiben mozoghatok. A pasas vagy nagyon hülye vagy nagyon kezdő vagy a kettő egyszerre, ha most azt hiszi, hogy csak úgy kifordulok a szobából és hagyom, hogy kedvére szórakozzon Michaela-val. Túl nagy a befektetés értéke. És végül is, ha most kiloccsanthatom a pasas agyát, legalább egyel kevesebb lesz a problémás egyedek száma. A meggyőzés ereje azt hiszem ennél a körnél már szart se jelent.
-Kurva rossz válasz.-célzom meg fejét, majd lövöm combon, hogy a kést elengedje, hacsak nincsenek az idegei és a tűréshatára az egekben, amit a nemrég farkát szorongató kifejezése láttán kötve hiszek. Elkapom Michaela kezét és magam felé rántom. A szoba hála a zárt ajtóknak, még egy darabig zárva marad és csak remélem, hogy a tulaj épp annyira van beállva, mint a helységben szinte mindenki. A durva pillanatokba pedig senki sem hiszem, hogy vásárra vinné a bőrét. Ha mégis...-Akkor játszunk máshogy.-lépek előre, fejére célozva, a combját szorongató kezét odébb rúgom és bakancsom talpát a sebre tapasztom, amitől felüvölt.-Ideje telefonálni és közölni a kis csapatoddal, hogy sajnos holnaptól nem te vagy a főnök, mert sürgős elintéznivalód van a túlvilágon.-biccentek a zsebéből mellé csapódó telefon felé. Ha más felé kezd tapogatózni, a saját életét rövidíti meg úgy öt perccel.

Underworld

avatar
❖ age :
33
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jonah&Michaela ~ I have news for you   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Daily News

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Szórakozónegyed-
^
ˇ