HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég

Aaron Posey, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 1:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 12:44 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 9:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 5:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 4:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 3:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 2:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 12:05 pm

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 11:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 10:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 10:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 10:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 9:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Sara & Xin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Sara & Xin   Pént. Aug. 31, 2018 7:31 pm
Az hiszem, hogy kicsit berúgtam. Az átlagosnál többet mosolygok, ráadásul  a poharam teljesen üres. Ahogy körülnézek, úgy látom az enyelgő, sőt csókolózó párocskákat, ami némiképp irigységgel tölt el. Magamat korholom, hogy miért nem vagyok sikeres, s találok olyan személyt, akivel némiképp kikapcsolódhatok. Unalmas, s elég döglött a hely. Mi a francért vagyok még itt? Mennem kellene erről a helyről! Felkelek a helyemről, mikor a nyálas zenéről, valami pörgősebb zenére váltanak. Eddig szép fényhatások voltak, most meg éppenséggel a stroboszkóp elkezd villogni.
~ De utálom ezeket a fényeffekteket. ~ haladok kifelé, ám mikor teljesen sötétség van, akkor éppenséggel nem látok semmit. Vak vezet világtalant hatás van érvényben. Próbálom tehát úgy megtervezni a lépteim, hogy minél hamarabb kikerüljek erről a helyről. A táncoló tömegen átfurakszom, azonban hirtelen megint sötétségé a helyzet és az irányítás.
~ Mi a franc? ~ lepődök meg, mikor hozzásimulok valakihez, s az ajkaim az övéhez érnek. Egyszerűen meglepődök, de egyben magam korholom, hogy nekimentem valakinek ebben a sötétségben. Az ajkai finomak, s természetesen elfog a gyengeség, hogy sajátomat az övén tartsam egy darabig. Jön egy villanás, s én a másodperc törtrésze alatt pillantom meg a másik arcát.
~ Pasi vagy nő? Tán nő nem? - bizonytalan vagyok magamban, s kezem pedig a derekán pihen. Pár villanás, s újra csak pár vonást látok a bájos arcából. A zene tombol természetesen, de van annyi lélekenergiám, hogy bocsánatot kérjek illetlenségemért.
- Bocsáss meg, nem akartam, hogy ez legyen – fújom ki a levegőt, miközben a fülébe próbálom mondani az igazságot. Nem pirulok, sokkal inkább meglepett arcot vágok az egészhez. Sosem voltam ilyen helyzetben. A lábam földbe van gyökerezve. Elengedem, főleg, mikor pár könyök az oldalamat megböki. Legszívesebben visszavágnék, ám csupán annyira futja, hogy a következő megjegyzést tegyem neki.
- Csinos a ruhád.
Underworld

avatar
❖ age :
22

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara & Xin   Szomb. Szept. 01, 2018 4:51 pm

Xin & Sara


Ritkán járok más klubokban a megszokott helyemnél, ám néha azért mégsem árt, mert a változatosság gyönyörködtet, ahogy mondani szokás. Így kifejezetten élvezem az újdonságot, amit a ez a szórakozóhely biztosít számomra. Ruhát tekintve szintén kellemes és könnyű oldalt választottam. Sosem tartoztam azok közé akik magassarkú van tipegnek és mindenféle kosztümöket húznak föl. Sosem szerettem az olyan ruhákat, kicsit talán fiúsnak vagyok mondható, ha úgy nézzük, de nem igazán foglalkoztat.
Épp a táncparketten táncolok, amikor vált a zene és ezzel együtt a fények is, így aztán jön a stroboszkop és a villanások. Viszont a ritmus azért kellemes így aztán maradok. Ám azt nem gondoltam volna, hogy ebben a helyzetben belém jön valaki, aki kapásból is le is kap. Puha ajkak és kellemes illat árad felőle, biztos, hogy lány, de az arcát nem látom. A bocsánatkérésre és a dicséretre csak elmosolyodok és miután elengedett és csak állt ott, mint aki földbe gyökerezett. Így hát hirtelen ötlettől vezérelve én karolom át a derekát és vonom közel magamhoz.
- Köszönöm. - szólalok meg és most én tapadok az ő ajkaira és hevesen megcsókolom, közben a tömeggel együtt mozgok, próbálva őt is erre késztetni.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara & Xin   Szomb. Szept. 01, 2018 6:15 pm
Pár villanás...egy mosolygós arc...újabb fényhatások, majd végül megérzem a másik kezét a derekamnál. Meglep a tette, mert a legtöbb nő nem ennyire kezdeményező, de a mostani igazi vadászként csap le rám. Magához von, mire én a két kezem magam elé teszem, kettőnk közé, némi védekezésképpen. Nem hallom a hangját, mert a tomboló zene elnyomja, de az ajkait látom valamennyire mozogni. Ami ezután következik, az felülmúlva minden eddigi tapasztalatom. Hevesen csókol meg, mármint a véletlenül megcsókolt nő. Elkezd mozogni a tömeggel, így nincs más lehetőségem, mint mozdulni. Kezdetben még elég robotosan, feszülten mozdulok, de mikor a kezdeti sokk kezd elpárologni, úgy veszem fel a ritmust.
Ha elenged az ismeretlen csókoló, akkor bizony előtte kezdem el járni a szexy táncom, csürni és csavarni a testem. Annyira belelendülök, hogy mikor közel érek hozzá, akkor kinyújtom a kezem, s kihasználva a fura fényhatásokat, megérintem az oldalán, vagy éppen hasán és karján. Teljesen elveszítem az időérzékem, miközben a zene egyre inkább átveszi az irányítást a testem felett. Egy kicsit megizzadok, s csupán akkor kapok úgy igazán észbe, mikor a szomjúság kezd el gyötörni.
Körülnézek, s akkor pillantom meg háttal az ismeretlen nőt. Odasétálok hozzá, vagyis inkább átverekszem magam a tömegen, s hátulról átkarolom. A füléhez hajolok, s a következő szavakat mondom neki.
- Érdekes vagy! Meghívhatlak egy italra? - engem el, azonban a két kezem hátulról belesimít a hátsójába. Senki sem veszi észre, hogy én tapizok, mert el vannak foglalva a tánccal. Abban reménykedem, hogy nincsen ellenére a partneremnek az effajta huncutság.
Underworld

avatar
❖ age :
22

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara & Xin   Szomb. Szept. 01, 2018 10:55 pm

Xin & Sara


A lány első reakciója nem volt túlságosan meglepő, hisz nem igazán értette, hogy miért is teszem, amit. Érezhetően meglepte őt, főleg, hogy a kezét is felemelte, ám nem sokáig maradt ott. Ezután pár pillanat és már velem együtt mozog és táncol. Kis mosoly húzódik végig az arcomon, ahogy a teste az enyemmel együtt hullámzik a zene ritmusára. Kifejezetten élvezem ezt a táncot és azt a nem kevés testi kontaktust, amivel járt az egész. Nagyon tetszik, ahogy táncol, kifejezetten jól mozog és érzi a ritmust.
A kérdésre és a simításra egy mosoly jelenik meg az arcomon, így hát követem őt a bárig. Van annyi szerencsénk, hogy nem igazán van ott most senki, így nem kell várni. Kikérek magamnak egy whiskyt és mag várom, amíg ő is kér, azután megfogom a csuklóját és egy, az előbb kiszúrt üres boxhoz húzom, ahol lehuppanok és úgy figyelem őt. Itt már több a fény, így jobban ki tudom venni a vonásait is. Egy fiatal ázsiai lány ül velem szemben, kellemes arc, szép szemek.
- Sara vagyok. - szólalok meg és iszok egyet a poharamból és igyekszem úgy ülni, hogy pihenjenek a lábaim.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara & Xin   Vas. Szept. 02, 2018 8:27 am
Nem ellenkezik, ahogy végigsimítom, sőt egyenesen mosolyog rám. Úgy vélem, hogy nagyon nagy mázlim van, hogy őbelé futottam, s hát a hülye fényeknek köszönhetően adtam neki csókot. A reakciójából azt veszem ki, hogy nincs ellenére az ital, így megindulok a pulthoz.  Nagyon kevesen vannak ott, így szerencsére hamar ki leszünk szolgálva. Ő minden további nélkül rendel magának egy Whisky-t.
- Baileyst egy nagyobbacska pohárral – adom le a rendelésem, aztán mivel nem szeretem gyűjtögetni a tartozásaim, így rögtön kifizetem az első kör árát. Többet én nem szeretnék inni, mert szeretek józanon szeretkezni, mint részegen. Megfogja a csuklóm, s elhúz egy üres boxhoz, ahol szépen lehuppan. Engem néz, de én viszont hasonlóképpen teszek. Nem rejtem véka alá, hogy felmérem a testének vonásait. Mellette foglalok helyet, s mikor bemutatkozik, akkor én automatikusan árulom el az enyém.
- Xin vagyok – s látom, hogy ő rendesen kifárasztotta a lábát. Elrendeződök, majd mindkét lábát magamhoz veszem.  Pontosabban az ölemben van.
Rámosolygok, s kortyolok az italomból. A két kezem hozzáfog a masszázsnak, aminek a célja, hogy jó legyen a lábának. Aprólékosan teszem, hogy mindenképpen lenyűgözzem őt. Tudom jól, hogy mondani kellene valamit, de egyelőre csendben maradok.
- Gyakran jársz ide? - érdeklődöm tőle, mert én most vagyok itt először. A lábán szorgosan dolgozik a kezem, s éppen áttérek a másikra, mikor a második kérdésem szintén távozik az ajkaim közül.
- Lenne kedved egész este velem bulizni?
Underworld

avatar
❖ age :
22

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara & Xin   Vas. Szept. 02, 2018 2:28 pm

Xin & Sara


A pultnál O egy nagyobb pohár baileyst kért magának, ami azért erősen más, mint az, amit én kértem ki. S tény, hogy már nem az első pohár, de amennyit mozogtam, még bőven nem üt fejbe, így aztán nyugodtan megyek a pohárral a boxba. Ott, ahogy leül velem szemben, látom, ahogy jobban végigmér ő is engem. Aztán, ahogy próbálom pihentetni a lábaimat, felkapja őket az ölébe és elkezd masszírozni. Kisebb mosoly jelenik meg az arcomon.
- Jól mozognak az ujjaid. - szólalok meg, miközben élvezem a kényeztést. - Most vagyok itt először és a kérdésedből kiindulva, te is. - válaszolok neki egy kis mosollyal, majd iszom egy kortyot. A kellemes whisky íz járja át a számat, majd lecsúszik a torkomon. Azt kell mondjam, hogy nem bántam meg az ide jövetelt és épp ellenkezőleg, nagyon is jó döntésnek tűnik. Pont egy olyan lánynak sikerült véletlenül belém botlania, aki ráadásul jól is néz ki.
- Nekem nincs ellenemre. - válaszolok a kijelentesére és kis tesztként közelebb hajolok hozzá, hogy már szinte érzem a lélegzetét és ha nem ellenkezik, akkor ismét megcsókolom.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara & Xin   Vas. Szept. 02, 2018 3:37 pm
Egy boxba sétálunk, ahol mindketten leülünk. Látom jól, hogy a lábát szeretné pihentetni, így megvan nekem a saját kis tervem, hogy miképpen fokozzam a komfort érzését. Mikor kisajátítom a lábait, hogy az ölembe húzom mindkettőt, akkor látom az ajkán azt az ellenállhatatlan mosolyt. Tetszik nekem az a görbület, s a vonásai is csodálatosak.
- Csak a béna nem mozgatná az ujjait úgy, ahogy kellene – bókolok neki, miközben megtudom, hogy most van itt először, ezen a helyen. Kénytelen vagyok megállni a tevékenységemben, hogy egyik kezemmel odanyúljak az italomért. Kortyolok kettőt belőle, s visszateszem a helyére.
- Ahogy nekem sincs ellenemre – somolygok felé, aztán gondol egyet, s közelebb hajol hozzám. Látom nagyon jól, hogy meddig merészkedett, s számítok a csók lehetőségére. S a megérzésem nem csal meg, mert kapok és adok egy kisebb csókot. Hogy engem érdekel a környezetem kíváncsi tekintete, hogy mi ketten lányok mit csinálunk? Hát nem! Folytatom egy darabig a lábának kényeztetését, aztán gondolva egyet leülök mellé. Akkor nem kell olyan nagyot hajolgatnunk a másik felé.
- S mivel foglalkozol Sara? - kérdem tőle érdeklődve, hogy megtudjam, hogy milyen nő. Azonban ha már ilyen közel vagyunk egymáshoz, így most én hajolok oda hozzá, s megmutatom neki, hogy milyen hosszan és varázslatosan tudok csókolni. Mikor elválok tőle, beharapom az alsó ajkaim, s igen odanézek a dekoltázsa irányába.
- Én annyit árulok el magamról, hogy kedvenc színem a szürke, királykék és a piros, meg hát a fekete. Természetesen vannak tarka barka öltözeteim is. - közlöm vele, s kíváncsi vagyok a reakciójára. Odahajolok a füléhez, s kacérkodva belesúgom.
- Piros fehérnemű van rajtam. - s ha ez nem lenne elég, akkor úgy dőlök be, hogy jó rálátása legyen a telt idomaimra, meg picit meglássa a pirosságot. Nem hagyom, hogy sokáig lássa, így visszahelyezkedek. Megfogom az italom, s mint aki szomjas lenne küldöm le a Bailey-st a torkomon. Leteszem a poharat, amit el is visz az egyik személyzetis.
Underworld

avatar
❖ age :
22

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara & Xin   Vas. Szept. 02, 2018 6:15 pm

Xin & Sara


- Van benne valami. - mosolygok felé és közben élvezem a masszázst, amit nekem adott. Meglehetősen jó a kézimunkája, így aztán rövid idő alatt kezdik a lábaim jobban érezni magukat. Mosolygok magamban, amikor visszacsókol és közelebb is ül hozzám, hogy ne kelljen olyan nagyon elhajolni. Nem is rossz húzás, ami azt illeti.
- Szolgáltató szektor, leginkább emberekkel foglalkozom. - válaszolok és talán kicsit erősebben árnyalom a munkámat, mint kéne, ám úgy vélem jobb így. Meg van bennem egy érzés is, ami szintén ezt súgja. Közben ő is elárul pár dolgot, többnyire nem túl fontos dolgokat, ha a fehérnemű színét nem számítjuk. S ezt rövidesen meg is mutatja. Amint megissza az italát az álla alá rakom a jobb kezem és felém húzom őt, majd kicsit erőszakosabb csókot adok neki, ezzel kicsit ismét tesztelve. Közben a másik kezem letéved a derekán és erősen belemarkol a fenekébe.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara & Xin   Vas. Szept. 02, 2018 7:02 pm
Megtudom, hogy ő jelen pillanatban szolgáltató szektorban dolgozik, s leginkább emberekkel foglalkozik. Tán a sors iróniája van benne, de az embercsempészet szintén erről szól. Legszívesebben elárulnám, hogy hasonló munkakörben dolgozunk, de akkor még elkezdene kutakodni utánam. Így természetesen inkább ahhoz folyamodok, hogy  hazudjak. Nem egyszerű hazugságról van szó, inkább aljas módszerek híve vagyok.
- Ohh, akkor nem lehet egyszerű a azzal a sok emberrel foglalkozni és beszélgetni. Időigényes gondolom és egy idő után fárasztó. - bújok közelebb hozzá, s megérintem a karját, s lágyan elkezdem simogatni. Kivárok a hatás miatt, s elmondom a saját helyzetem.
- Én sajnos munkanélküli vagyok, pedig próbálkozom egy ideje. -biggyesztem le ajkaim, miközben sóhajtok. Mintha ezzel a mozdulattal a balszerencsémet el tudnám mulasztani. Várom, hogy ő szintén kérdezzen valamit tőlem, de ahelyett inkább az állam alá jobb kezét, s maga felé húz. Érdeklődő tekintettel nézek rá, hogy mi a terve-e szent pillanatban. Mikor erőszakosabbá válik, akkor én csupán az egyik kezem a combjára rakom és belemarkolok. Erőszakos csókot pedig csupán alsó ajkának harapdálásával hálálom meg. Azonban ő ennél tovább megy, mert mikor én közelebb hajolok, akkor egy védelmi rész keletkezik a fenekemen, amit ő ki is használ. Belemarkol a hátsómba, s én pedig az ajkaira sóhajtok. Számomra elég világossá válik, hogy merre indul eme este, így rögtön a következőt ajánlom fel neki.
- Mi lenne ha valami csendesebb helyre mennénk Vadmacs – becézem őt eképpen, s elhúzódok tőle.
Underworld

avatar
❖ age :
22

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara & Xin   Hétf. Szept. 03, 2018 12:53 pm

Xin & Sara


- Meg vannak a nehéz és jó pillanatai is, ahogy minden hasonló munkának. - szólalok meg és közben erősödik benne egy érzés, hogy nem csak én ködösítek, hanem ő is. Mindkettőnknek megvannak a titkai, amit nem mondanak el a másiknak és valószínűleg joggal. Így, ha eljutunk addig, akkor nem lenne jó ötlet hozzám kilyukadni, mivel rövid időn belül rájönne, hogy mi is a munkám.
- Ahogy nekem szokta mondani egy tapasztaltabb ismerősöm. Nincs munkanélküli, csak lusta ember, aki nem is akar dolgozni. - mondom neki a kijelentésére, habár pontos okát nem tudom, hogy miért nincs munkája. Ezután a kis akcióm eléri hatását és érzem, ahogy kissé az alsó ajkamba harap és közben a combomra markol gyengéden. Aztán amikor a fenekére markolok, érzem sóhaját az arcomon.
- Már pont kérdezni akartam én is. - kacsintok rá és nevetek magamban a beceneven, amit nekem adott. Aztán, ha elindul, akkor követem őt oda, ahol a csendesebb helyet értette.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara & Xin   Hétf. Szept. 03, 2018 8:43 pm
- Mindegy, tegyünk rá arra, hogy mi a munka! Azért vagyunk itt, hogy szórakozzunk nem? - inkább terelem a beszélgetést más irányba, mert nem lenne jó, ha véletlenül elromlana közöttünk ez a különleges varázs.  Újra végignézek rajta, s amit látok az most sem rémisztőbb. Egészen jól néz ki, s ápolt. Tetszik a frizurája.
- Gondolod, hogy jól érzem magam munkanélküliként? - teszem fel a kérdést, teljesen érdeklődve. Azonban nem igazán bontakozhat ki eme beszélgetésünk, mert ő akcióba lendül. Megcsókol vadul, sőt a fenekembe markol, ami éppenséggel egem őrültségre ösztönöz. A bűnöző vérem már csak ilyen, s elég gyakran ugrok bele hihetetlen dolgokba. Én viszonozom a kedvességét, hogy a combjába markolok, s az ajkaimmal pedig az övét harapom. Végül felajánlom neki a félrevonulás ötletét, mert úgy tűnik számomra, hogy bejöhetek neki. Legalábbis a tettei ezt igazolják. A válaszát hallva, s a kacsintását elnézve, úgy vélem, hogy lehet benne ital. Gyorsan mérlegelek, ami azt jelenti, hogy félretolom magamban a visszahúzó tényezőket.
- Gyere – állok fel a helyemről, aztán ha követi a példám, akkor most rajtam a sor, hogy elkapjam a csuklóját. Húzom magammal, s egészen ki a szabad levegőre. Ahogy megcsap a friss levegőt, úgy én fordulok felé és magamhoz húzva nyomok egy hosszú és bátor csókot az ajkaira, miközben az egyik kezem a hátsóját simogatja.
- Vadmacs, van kedved bejönni abba a hotelbe? - mutatok rá a túloldalt levőbe. A hely neve eléggé arról árulkodik, hogy azt pároknak találták ki. Nem várom meg a válaszát, csupán átvezetem a túloldalra, s ott egyből a pultoshoz érve rendelek egy szobát magunknak. Hát nem olcsó, de én könnyen fizetem a zsíros bankkártyámmal. Mikor megkapok a kulcsot, akkor belesimítok Sara hajába, s nevetve kezdek el futni a szobánkba. Felérve a szintünkre megállok, s megvárom a partnerem. Türelmetlen vagyok én is, egy picit és izgatott, így lágyan megragadva őt a folyosó falának tolom. Ajkaim az övét marják.
- Jó a hátsód Vadmacs, ma este megharapdálom – suttogom oda neki, némileg, mikor szünetet tartunk. Végül, csak próbálom rávenni, ha csókháború közepette is, hogy haladjunk a szobánkhoz. Mikor odaérkezünk, akkor kinyitom a kulccsal, belépek, s megvárom, hogy ő szintén megérkezzen. Azután azon nyomban bezárom az ajtót a kulccsal. Biztonságba helyezem ezután a legközelebbi fogason, aztán nyújtózkodom egyet.
- Remélem megfelel.
Underworld

avatar
❖ age :
22

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara & Xin   Hétf. Szept. 03, 2018 9:49 pm

Xin & Sara


Heves csókom után és a ajak harapás követően, most ő húz engem maga után. S amint kiérünk a szabad levegőre, ő támad, ha mondhatjuk így. Vad csók és a keze a fenekemen, az én kezem meg a nyaka köré tekerem és így vonom közelebb hozzám. Ajkaink vad harcot vívnak egymással és úgy merülünk el a pillanatban, mintha az örökké tartana. Közben a nyelvem szintén táncra perdül és felfedezi a száját és harcot vív az övével. Majd végül bevisz egy hotelbe, amit ki is visz.
A szoba előtt ismét kisebb párbaj alakul ki ajkaink közt, mire végül bejutunk a szobába.
- Remélem bírod. - válaszolok neki és az ágyra lököm őt.
Kellemes órák múlva, egy szál takaróval rajtunk fekszünk az ágyban. A levegőben a szerelem illata terjeng és két lány heves lélegzet vétele hallatszik.
- Nem is vagy rossz. - szólalok meg, miközben egy izzadságtól összecsomosodott tincset hajtok félre a szemem elől.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara & Xin   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Szórakozónegyed-
^
ˇ