HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Aston Miles, Natalie York, Rhysand Blake


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Dr. Őrült Főorvos
írta: Aston Miles
Today at 4:36 pm

Trystan & Rhysand
írta: Rhysand Blake
Yesterday at 5:01 pm

Aston & Hell ~ I'm just curius
írta: Aston Miles
Yesterday at 12:53 pm

Kórház szag
írta: Aston Miles
Szomb. Nov. 10, 2018 2:34 pm

Jayden & Caius
írta: Jayden Jones
Szomb. Nov. 10, 2018 9:40 am

Partnerkeresô
írta: Heloise D. Nolan
Szomb. Nov. 10, 2018 5:05 am

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Pént. Nov. 09, 2018 6:12 pm

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Justin Jensen
Pént. Nov. 09, 2018 12:55 am

Robin Nova Miller
írta: Leslie J. Brown
Kedd Nov. 06, 2018 8:44 pm

Caius és Aya elsőfelvonás
írta: Caius Aim
Hétf. Nov. 05, 2018 7:39 pm

Bradley Crimson
írta: Philippa Lockheart
Hétf. Nov. 05, 2018 5:52 pm

Édes találkozó
írta: Sophie Nam
Hétf. Nov. 05, 2018 2:39 pm

Zaphyra & Dav
írta: David Osborn
Vas. Nov. 04, 2018 12:20 pm

Trystan Vaugh
írta: Jonah Serpen
Szomb. Nov. 03, 2018 8:31 pm

it's funny how the time flies - Leslie & Riley
írta: Leslie J. Brown
Csüt. Nov. 01, 2018 6:57 pm


Share | 
 

 Diego Calí

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Diego Calí   Szomb. Aug. 18, 2018 7:27 pm
Diego Calí

Violence... makes violence. It makes nothing much at all.


Születési Hely, idő:
1983. Apr. 10.; Bogota

Csoport:
underworld

Szexualitás:
hetero

Családi állapot:
elvált

Foglalkozás:
pap

PlayBy:
dominic cooper

A családom...
A család fontos. Ez nálunk inkább úgy néz ki, hogy a bátyám Cesar (ejtsd: ’szezár’) mindent megkapott, míg én sereghajtóként kullogtam. Ő ahhoz van hozzászokva, hogy minden és mindenki a lába előtt hever. Én ahhoz, hogy küzdök, aztán… megeshet, feladom. Nem az a típus vagyok, aki különösebben küzd ha rövid, belátható időn belül nem látja meg a fényt az alagút végén. Hülye hozzáállás, de ez van. Az apánk a halálához közel még tanítgatni próbálja, míg engem sosem pesztráltatott. Ettől függetlenül apámmal és a testvéremmel ugyan olyan a viszonyom. Elviseljük és segítjük egymást, de nem erőltetjük túl sem a kiegyensúlyozott családi élet látszatát. A különbségek láthatóak köztünk, bár az én pályaválasztásom meglepette, a családban ő az egyetlen, aki előszeretettel élvezte az otthoni templom nyújtotta biztonságát. Pláne, he rejtekhely kellett a fegyvereknek vagy a lányoknak. Azoknak, akik végül zömében nekem is kezdtek dolgozni. Addig, míg Bonita pár éve képbe nem került. Tudta a bátyám tökéletesen, hogy a lelkiismeretem azért sokszor szenvedést nem ismerve jön utánam, lohol és figyelmeztet. A papság átka vagy sem… azért teljesen nem fordítottam hátat a kiválasztott útnak. Épp csak annyira, hogy tértem le arról, hogy a saját vezetőm megtaláljam. És az nem egészen abban rejlik, hogy miséket mondok és szónokolok, bár ilyen alkalom is akadt életem során. Bonita pedig… nehéz eset. Egyszerre a nő, akiért mindent feláldoznék és a nő, akit a múltamnak hála, mint két lábon járó lelkiismeret hordozok magam mellett. A nő, aki mindent elér, és akit nem feszélyez a befolyásom, mert jóformán semmiről nem tud. Ahogy én sem, ő sem kérdez. A kapcsolatunkban valahol épp ezért lapul ott a keserűség is a ritka, boldog pillanatok között. Mi lesz ebből, szerintem egyikünk sem tudja. A megszokás tart minket össze vagy érzelmek…? Nem fecséreljük sokszor az időnk arra, hogy a másiknak bizonygassuk, mit is érzünk.

Múltam...
-Ó, ne legyél már ilyen beszari. Ez egy templom.-nézek a lány arcára, aztán az előttem térdelő férfiéra. Nemrég még a gyóntatószék homályában, elrejtve a titkos fülek elől olyasmit osztott meg velem, amire Isteni bocsánat nem létezik.-Akkor próbálkozzunk máshogy.-vakarom meg nyakam tövét a Kolláré felett, és kiroppantva a nyaki csigolyáim elkapom a negró haját.-A hazugság nem szép dolog. És elverni egy nőt... Aki mellesleg nem a te tulajdonod, még rosszabb ötlet.-a nő véresre vert arcára nézek, aki merev tekintettel néz le a pasasra, köp egyet és távozik.
-A papnak igaza van, hallgass rá.-a bátyám erélyes hangját akkor is felismerném, ha süket, vak és béna lennék. Pont, mint az apja.-Ne piszkold be a ruhád, nem ér annyit.-int a gorilláinak, van, akinél így szokás. Másra bízni a piszkos munkát.
-Tudod, Isten útjai kifürkészhetetlenek. De te valahogy mindig másikon jössz. És mindig a legjobbkor.-csendül irónia a hangomban, elengedem a pasast és búcsúzóul belé rúgok még egyet, ügyelve rá, hogy épp annyi foga essen ki, amennyi még a beszélőkéjének nem árt.
-Fejezd be a duzzogást és irány Chicago!-szól utánam, mire középső ujjam felmutatva hagyom őt magam mögött.-Diego, kisöcsém ez egy templom.-röhögése betölti a teret. Igen, ez egy templom, pont ezért neked nem kellene itt lenned, de láss csodát, a kapuk tényleg mindenki előtt nyitva állnak, még előtted is te kis görény.
-Az én templomom és Isten házon kívül volt ma.-nézek vissza a vállam felett, előhalászva a napszemüvegem és a poros utcán végigsétálva befordulok a házunk udvarán. Pár aranyosan mosolygó lány lengi körül a helyet, csak Ő hiányzik innen. Nekem pedig valóban dolgom van Chiccago-ban. Megtalálni őt és felmérni pár leendő társunk helyzetét. Legalább addig is biztonságban tudhatom azt, akinek biztonságra van szüksége.

-Elegem volt, még egyszer nem csinálom ezt.-mivel nemrég a tenyere az arcomon csattant, még szó szerint ég a pofámon a bőr, mégis elkapom kezét, mikor újra előre lendülne és az ajtónak préselem hátát.-Velem jöhetsz és nem kell többet ezt csinálnod.-még emlékszem a pillanatra, mikor a templomban hittem benne, hogy a kartell és a családom nem dönti romba a terveim. Leszámítva az apám kését, ami akkor szántotta végig hátam, mikor megtudta mire is adom a fejem. A bátyám volt az örökös, sosem értettem mire a nagy rinya miattam. De a felforrósított penge és az égett hús szaga jobban tudatomba égett, mint amennyire érdekelt a sebhelyes hátam.-De nem fogsz, igaz?-engedem el a múló percek alatt ugyanis egy válaszra is képtelen volt. Tekintete ködös volt és könnyeit úgy nyelte le, mintha attól tartana, ha végigszántják arcát, a kemény nő maszkja is aláhullik vele.-Ha a lelkedet félted, a lehető legrosszabb ajtón kopogtattál már az elején. Egy pap szajhája vagy, gratulálok a nagy életúthoz, ami még itt tart.-eresztem el kezét, ami ebben a pillanatban újra előre lendül és arcomon csattanó tenyere lesújt. Ezúttal a másik oldalon kezd el égni az arcom. Az a gyermeteg dac még mindig ott van benne, ami már a legelején felkeltette a figyelmem.
-Conju de la puta perra madre-hadarja erős spanyollal, de én jobbnak látom távozni a kedves végszavazásra semmi reakciót nem adva, felkapom az összekészített bőröndöm és kilépek az ajtón.
-Jössz vagy maradsz, nem érdekel, de meghalsz nélkülem, ezt te is tudod.-a gépem egy óra múlva száll fel és irány Chicago. Különösebben nem érdekelt mit és mennyi idő alatt mérlegel. Ahogy a repülőn meghallom a közeledő lépteket, tudom, hogy azt a döntést hozta, amit vártam tőle. Ismét.
-Fogd be!-vág grimaszt és lehuppan velem szembe, lábait ölembe dobva.-Szóval most már a maga ura vagy, igaz?!-a lábujjak combom belső felén kezd el kotorászni, ami érdekelne, de lefogom a lábait, mielőtt tovább folytathatná, amire készült.
-Csak semmi sietség. Sok időnk van még. És első a munka.-a grimasz nem tűnik el arcáról, szemét megforgatva húzza vissza lábát, jómagam az ablak felé fordulok, becsukom magam és hagyom, hogy a rövid repülőút alatt a fáradtság legyűrjön. Kimerítő annyi vasat a tűzben tartani, míg a látszatot is fenn kell tartani.
Döccenés, a landolásnak hála fülzúgás és tompa hallás, és kellemetlen ébredés. Az előttem lévő ülés üres, a karjaim zsibbadtsága és a mellkasom nyomó súlynak hála még különösebb erőlködés nélkül is tudatosul bennem a tény, továbbra is képtelen úgy elaludni, hogy nem vagyok a közelében.
-Ideje indulni bébi.-simítom ki arcába hulló haját és tolom odébb, hogy esélyem legyen egy nagyot nyújtózni, megigazítani a reverendám és elindulhassak az ajtó felé. De visszanézek. A törékeny női testet borító póló alól kivillan bőre, ahogy nyújtózkodik.
-Most meg mit bámulsz?-vonja fel szemöldökét, bár tekintetében még ott ül az álom. Szám széle felfelé görbül és eleresztek egy félmosolyt felé. Valahogy sosem érintett meg igazán soha senki. Sosem tudtam igazán sajnálni. A kép, ahogy az életéért könyörög, viszont olyan eleven és intenzív még ennyi idő után is. Sok hibát elkövettem az életem során. Azt az egyet viszont sem a hitbe vetetett kényszerképzetem, sem megannyi bocsánat nem fogja semmissé tenni. Arra jó volt, hogy emlékeztessen a hibáimra. És arra is, hogy higgyek még valamiben. Ha másban nem, legalább saját magamban.Underworld

avatar
❖ age :
35

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Diego Calí   Csüt. Szept. 13, 2018 7:14 pm
Üdv köztünk!

Diego
Nem igazán vagyok otthon a vallásos dolgokban, inkább erősítem az ateisták táborát, de azt még én is kapizsgálom -vajmi kevés vallási múlttal-, hogy egy papnak a munkamoráljába nem férnek bele -a hit szerint legalábbis-, a drogok, csempészés, és az emberkereskedelem. Ezek közül Te mégis kipipálhatod az összeset. Van még valami a bakancslistádon? Gyilkosság? Szüzek vérében fürdés? :O :D Na jó... fordítsuk komolyra!
Mondanom se kell, még mindig imádom azt ahogy írsz, iszom minden szavad! Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből az egészből, a lavina amit elindítottatok, vajon kit és mit fog eltiporni maga előtt?! Na és Bonnie? Belerángatod őt is ebbe a mizériába, vagy az életed árán is megóvod a sötét titkaidtól? Alig várom, hogy kiderüljön!
Foglalózz és induljon a móka!


Townspeople

avatar
❖ age :
24
♡ :


"I want to have sex and a hangover and I want to take off these fucking boots!"


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: Accepted! :: Underworld-
^
ˇ