HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...





Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Aaron Posey, Jonah Serpen, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 1:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 12:44 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 9:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 5:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 4:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 3:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 2:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 12:05 pm

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 11:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 10:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 10:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 10:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 9:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 SiStAa ••

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: SiStAa ••   Szomb. Aug. 18, 2018 1:03 pm
xy NemHopkins

Szabad


Születési Hely, idő:
1980 körül, nem New Yorkban

Csoport:
a megalkotóra bízva, de ne legyen bűnöző

Szexualitás:
szabadon választható

Családi állapot:
szabadon választható

Foglalkozás:
ne legyen bűnöző; a szociális szférában tudom elképzelni

PlayBy:
mondjuk Bryce Dallas Howard

Rólad...
Mindenki tökéletesnek látott minket: az apám és az anyám voltak a new yorki elit álompárja, mi pedig a boldog, amerikai, nagypolgári család etalonja. Talán még irigyek is voltak ránk, a családi kötelékeinkre, amik olyan szorosan kötöttek össze minket. De van valami, ami végig ott lappangott a háttérben, mélyen a felszín alatt, mint valamiféle gyógyíthatatlan, mérgező szepszis.
Az apámnak, Gregory Hopkinsnak ugyanis volt egy másik családja, a miénken kívül, New York vas, acél és üvegdzsungelén túl – és ez a te családod; te és az anyád. Hogy az anyád és az apám, az apánk mikor találkoztak, azt nem tudom, ahogyan azt sem, hogy meddig tartott a viszonyuk, a kapcsolatuk, az is lehet, hogy az apánk halála napjáig találkoztatok, és kapcsolatban maradtatok ti hárman.
Amikor Gregory Hopkins életét vesztette az autóbalesetben, összetörtél, ahogyan én is, mivel az biztos, hogy a férfinek mindketten fontosak voltunk, a lányai voltunk, és ugyanúgy szeretett minket, függetlenül attól, hogy ki született házasságon belül, és ki nem, hogy ki ért el nagyobb sikereket, és ki kevésbé. Mégsem beszélt nekünk a másikról, egészen idáig nem is tudtunk egymásról.
A véletlen műve csupán, hogy rátaláltál Gregory régi, porosodó holmijai között egy fotóra: egy kép ez, mely egy boldog családot ábrázol. Egy férfit, egy nőt, és egy rőt lányt. És, bár a vörös hajú lány hasonlít rád, nem te vagy az – mert én szerepelek a képen, az anyámmal és az apánkkal. Megpróbáltad elfelejteni a fotót, a koponyád hátsó zugába, a szürkeállományba száműzni, de nem hagyott nyugodni a fénykép létezése. Folyamatosan ezen kattogtál, ezen agyaltál, pörögtél rajta, mígnem eleged nem lett belőle, és el nem határoztad, hogy kideríted, hogy kik szerepelnek a fotón az apád mellett. A vörös hajunkon-, és a hasonló vonásainkon kívül a makacsságunkat és az elszántságunkat is biztos, hogy Gregorytól örököltük, még, ha más közös aligha van kettőnk között.
Felfogadtál egy magánnyomozót, aki kisvártatva kiderítette, hogy Elizabeth Hopkins, azaz én vagyok az ismeretlen lány a képen, és ki nem derítettél rólam mindent, ami, valljuk be, nem volt nehéz, mert eléggé ismert vagyok országszerte, rendszeres szereplője vagyok a bulvárnak, meg a média egyéb platformjainak, sőt, még egy saját, névre szóló Wikipediás oldalam is van – ez eléggé menő, nem?
Hosszas tépelődés után, és nem sokkal az után, hogy az anyám haláláról tudomást szereztél, úgy döntöttél, hogy felkeresel engem Chicagóban: fogtad magadat, és beültél a Division 52-ba.

// egyelőre ennyit szabnék meg a karakterrel kapcsolatban. Azt a megalkotóra bízom, hogy mi Liz nővérének a keresztneve, annyit szabnék meg, hogy az anyja vezetéknevét viselje, de azon túl bármi lehet. Hogy van-e a nőnek saját családja, párja, gyereke, abban is szabad kezet adok, ahogyan a munkáját illetően is, bár, azt már több ponton megemlítettem, hogy nem szeretném, ha bűnöző lenne. A szociális szférában viszont nagyon el tudnám képzelni: tanárként, pszichológusként, esetleg orvosként, íróként, talán lakberendezőként, ilyesmi. Habitusát illetően derűs, nyitott, vidám természetű karakternek képzelem, sokkal lágyabb, finomabb, nőiesebb, türelmesebb és rugalmasabb, mint Liz. Ennek ellenére nem kell naivának, vagy gyengének lennie, ő inkább a szelíd, biztos erő megtestesítője, míg Liz a vehemens, mindent elsöprőé.
Leszögezném, hogy egészen idáig mindketten egykék voltak, szóval nincs harmadik testvér a kalapban. Annyit írtam, hogy a nő felbukkant az étteremben, ahol Liz dolgozik, de az soha nem hangzott el, hogy be is vallotta neki azonnal, hogy rokonok, mi több, féltestvérek. Ezt az első találkozást ki szeretném játszani, az pedig megbeszélés tárgyát képezi, hogy azonnal lerántja-e a tesó a leplet a sokéves titokról, vagy sem.
Még annyit, hogy eléggé nehéz lesz Lizzel egy hullámhosszra kerülni IC, kemény, rideg természete okán, ráadásul ő nem fogja olyan könnyen fogadni, hogy van egy testvére, egy nővére, mint a tesó, szóval kellően hullámhegyes, hullámvölgyes lesz a viszonyuk, elsőre biztosan. Azt el kell mondanom, hogy én, mint user, már alig várom, hogy a kettejük kapcsolata megerősödjön, megszilárduljon és iszonyatosan várom kettejük dinamikáját kibontakozni a játéktéren! juj
Pb-nek fent Bryce-ot írtam, mivel megtévesztésig hasonlítanak egymásra Jessicával, de lehet más is, példának okáért, mondjuk, Amy Adams, esetleg Nicole Kidman (vörösen), de, ha nem szeretnél vörös nőszemélyt hozni, akkor alku tárgyát képezi.
Az ötletekre, javaslatokra nyitott vagyok, egy-két sarkalatos tényezőt leszámítva, szerintem, kellően rugalmas a részleteket illetően, és tényleg nagyon-nagyon várom, hogy megérkezzen ez a csoda! :)

Várja: én, de iszonyatosan! :3

Townspeople

avatar
♡ :

Keresem :
❖ age :
35

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: I need someone :: Tagok keresettjei-
^
ˇ