HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Béke?
írta: Christopher Nam
Yesterday at 11:02 am

Josh & Nora - shooting
írta: Joshua Thatcher
Yesterday at 7:47 am

Activity Check 2018.12.16.-2018.12.24.
írta: Christopher Nam
Hétf. Dec. 17, 2018 6:59 pm

JT
írta: Joshua Thatcher
Hétf. Dec. 17, 2018 4:56 pm

I need to hold your hand…always.| Brad&Lippa
írta: Philippa Lockheart
Hétf. Dec. 17, 2018 10:00 am

Partnerkeresô
írta: Elena P. Campos
Vas. Dec. 16, 2018 7:27 pm

Elena Patricia Campos
írta: Kendra Gray
Vas. Dec. 16, 2018 6:59 pm

Hírek
írta: Kendra Gray
Vas. Dec. 16, 2018 6:20 pm

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Vas. Dec. 16, 2018 2:32 pm

Josh & Domi ~ part I.
írta: Dominique Storm
Vas. Dec. 16, 2018 12:39 pm

Alexia G. Serpen
írta: Alexia G. Serpen
Vas. Dec. 16, 2018 12:29 pm

Dominique Storm
írta: Joshua Thatcher
Pént. Dec. 14, 2018 10:20 pm

Édes találkozó
írta: Sophie Nam
Pént. Dec. 14, 2018 9:13 pm

Lippa & Josh
írta: Joshua Thatcher
Pént. Dec. 14, 2018 1:25 pm

Trystan & Rhysand
írta: Trystan E. Vaugh
Csüt. Dec. 13, 2018 10:21 pm


Share | 
 

 Matt & Ezra - casting

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Matt & Ezra - casting   Pént. Aug. 17, 2018 7:55 pm
Matt & Ezra

Ideges voltam, sokkal jobban, mint lennem kellett volna. A sorozat főszerepét céloztam meg, az lett volna a helyénvaló viselkedés, ha előadom a magabiztos, öntelt hólyagot, aki pontosan erre a szerepre született, de őszintén szólva kétségek gyötörtek. Inkább csak túl akartam lenni ezen az egészen, hazamenni és előadni a családomnak, hogy a kezdetektől igazam volt, és semmi nagyra vagy jóra nem szánt az ég. Középszerű színésznek is lennie kell valakinek, hogy hozzánk mérhessék a nagyszerűeket és a pocsékakat.
Az asszisztens ismét kilépett a teremből, és ezúttal a saját nevemet hallottam. Vettem egy mély levegőt, összeszedtem minden magabiztosságomat és követtem a nőt a terembe. Több tucat meghallgatáson jártam már, így pontosan tudtam, mire számítsak. A széles asztalnál ott ült mindenki: egyedül a rendezőt és a producert ismertem fel arcról, illetve a sarokban terpeszkedő McKnight-ot. Sejtettem, hogy ő meghallgatás nélkül is megkapta a szerepet, de attól még meglepett, hogy rögtön a zsűribe is beválogatták, hiszen nem is az ő partneréről volt szó. Milyen alapon szól bele a többibe?
- Üdv. Ezra Holland vagyok, Jace Wayland szerepére jöttem. - megálltam az asztal előtt, elszakítva végre a pillantásom Mattről. Túl sokáig bámultam őt, teljesen figyelmen hagyva a többieket, de hát ő volt a legnagyobb híresség a szobában, figyelembe véve a múlt havi balhéját, plusz még sosem láttam őt ennyire közelről, ennyire élőben, mindig csak a képernyőn keresztül.
Nem mintha rajongója lettem volna, vagy ilyesmi.
A rendező elém csúsztatta a forgatókönyvet és mondta, melyik oldalon nyissam ki. Úgy tettem, és az utasításoknak megfelelően belekezdtem a jelenet eljátszásába. Próbáltam beleélni magam a nagydumás, talpraesett árnyvadász bőrébe, aki semmitől sem félt, de éreztem, hogy nem megy jól. Annyira eltérő személyiséggel rendelkeztünk, hogy a színészi vénám kevés volt, hogy betöltse a lyukakat, de azért tettem, amit mondtak és elfogadtam a tanácsokat is, bár még mindig nem értettem, miért fordul mindenki Matthez és miért lesi mindenki az ő véleményét.

Media

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Matt & Ezra - casting   Pént. Aug. 17, 2018 10:46 pm


Casting


Matthew & Ezra
Amióta megtudtam, hogy miféle szerepet szántak nekem, nos, elkezdtem utána nézni a karakteremnek. Két éjszaka kellett, hogy a könyvsorozat első felét kivégezzem, ezáltal jobban megismerve Magnus Bane-t. Avagy magamat. Nem volt rossz karakter, sőt mi több, azt hiszem, magaménak éreztem már az első pillanattól kezdve. Aztán eljött a meghallgatás napja. Nem az enyém. Számomra nem kellett semmiféle meghallgatás, sem bizonygatás arra vonatkozóan, hogy a szerepet rám szabták. Bár jólesett ez a fajta megelőlegezett bizalom, mégis úgy éreztem, nem kellene kivételt tenniük velem. Valamivel később pedig felkértek arra is, hogy segítsek kiválasztani a legtalpraesettebb színészeket a megadott szerepre. JAce Wayland. Nos, ő az a fajta karakter volt, akihez egy igazán tüzes, határozott, talpraesett egyént képzeltem. Aki pedig besétált az ajtón, nevezzük nevén: Ezra Holland, nem épp arról tanúskodott, hogy annyira magabiztos volna magában. Tüntető hallgatásba burkolózva figyeltem a színjátékát, s az egész produkciót magát, de őszintén szólva, gyenge volt. S nem is kicsit. Gyengén ráztam a fejemet, olykor odasúgva a rendezőnek egy-két tippet, ötletet, de bármennyi instrukciót is kapott Ezra, vagy útmutatást, tanácsot, a játéka egy picit sem javult. Egyszerűen, mintha nem az ő stílusa lett volna maga a karakter. Feszengett benne, erőltetett volt, egyszóval: pocsék. Újfent megcsóváltam a fejemet, miközben egy tollal szórakoztam a kezemben. Gondolkodtam. Erősen gondolkodtam, s végül beugrott. Hirtelen csaptam az asztalra, magával a tollal, melyet végül beterített a tenyerem.
- Megvan. Tudom már. – Pillantottam egyenesen Ezrára, tekintetemmel igyekeztem elkapni az övét. De végül nem hozzá intéztem a szavaimat, hanem az egyik producer felé. – Michael, egy kérdést, ha megenged… - Végül a férfira pillantottam. – Alexander Lightwood szerepére még nem találtunk senkit, ugye jól emlékszem? – Értetlenül bámult rám, de végül bólintott egyet, mire én sejtelmesen elmosolyodtam. – Csupán egy javaslat az egész, de talán Ezra inkább az ő szerepére illene. – Remek ötletnek tartottam. Nem csak azért, mert ezáltal Ezra az én partneremmé is vált volna, hanem komolyan úgy gondoltam, hogy Alexandert csakis ő játszhatja el. Sőt… megfogalmazódott bennem, hogyha nem ő kapja meg a szerepet, akkor abban a pillanatban felbontom a saját szerződésem, melyet aláírtam a Shadowhunters forgatását illetően.

340 words┃photograph┃   szerelem   ┃
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Matt & Ezra - casting   Pént. Aug. 17, 2018 11:52 pm
Matt & Ezra

Abból is látszott, hogy a családom mennyire nem ismer engem, hogy szerintük tökéletesen illik rám a heteró nőcsábász nagymenő szerepe. Érezhetően nem nekem találták ki, még ha külsőre illettem is volna a karakterhez, képtelen voltam azonosulni a jellemével. Nem volt olyan rossz a játékom, csak... Na jó, kínosan rossz volt. McKnight hirtelen az asztalra csapva közbevágott, az éles hanghatástól meg rögtön riadtan összerándultam. Mi történt? Mit akar?
Értetlenül figyeltem a szóváltását a rendezővel. Egy pillanatra azt hittem, rám akarja sózni a szerepet, pedig azért neki is egyértelmű kellett, hogy legyen a kudarcom. Összenéztem vele, a tekintetét fürkésztem még akkor is, amikor feldobta az ötletét. Lightwood. Lightwood. Ismerősen csengett a név. Az melyik is volt? Míg én homályban tapogatóztam, a rendező megvilágosodni látszott, és rögtön elkérte az asszisztensétől a másik forgatókönyvet.
- Nem is rossz ötlet, sőt... Sőt! Annabelle, kérlek. Igen, köszönöm. Mit szól hozzá, Mr Holland? Vessen rá egy pillantást - Azzal elém tolta a papírokat. Kissé kétkedve léptem közelebb, lecserélve a kezemben fogott scriptet az újra. Ahogy beleolvastam a szövegkönyvbe, rögtön egyértelművé vált, kicsoda az a Lightwood.
Nem. Ki van zárva, hogy eljátsszam! De a rendező egyre lelkesebbnek tűnt.
- Igen, igen, szinte látom is magam előtt... Matthew, kérlek, ha már te is itt vagy - Felém intett, a gyomrom pedig rögtön bukfencezett egyet. - Beszállnál egy jelenetre? Elpróbálhatnánk titeket együtt? - Az asszisztense McKnightnak is átnyújtott egyet a forgatókönyvből, és mire egyáltalán közölhettem volna, hogy nem érdekel a szerep, a rendező már a jelenetet is kiválasztotta. A megadott oldalra lapozva átfutottam a jelenetet. Közben eloldalaztam kissé, hogy ha Matthew is csatlakozott hozzám az asztal túloldalán, akkor elegendő hely jusson mindkettőnknek, és elegendő alatt azt értem, hogy szinte a terem túlsó végébe menekültem előle.
- Nem baj, ha nem szó szerint követitek, csak mutassatok valamit. Mr Holland, kérlek - intett, hogy lépjek kicsit közelebb Matthez, de kizártnak tartottam, hogy eljátsszak itt és most egy meleg jelenetet melegként egy még annál is melegebb színész csillaggal. Ez egyszerűen ki volt zárva.
Úgyhogy lassan, vontatottan közelebb lépkedtem és farkasszemet néztem vele.

Media

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Matt & Ezra - casting   Vas. Aug. 19, 2018 3:11 pm


Casting


Matthew & Ezra
Michael egyre lelkesebb lett a javaslatom hallatán, s ez jó érzéssel töltött el. Még szép, hogy jó javaslat, mikor az enyém. Ezrára pillantottam, miközben újból a kezembe vettem a tollat, hogy azt forgassam az ujjaim közt, s nézhessem a produkciót. Ám Michael szavaira odapillantottam, némileg meglepődve.
- Végül is, miért ne? – A tollat leraktam a kezemből, majd felálltam, s átvettem a forgatókönyvet. A megfelelő oldalra lapoztam, átfutva gyorsan magát a jelenetet, elolvasva a szöveget. Noha túl sokat nem kell beszélnie benne Ezrának, mégis, a színjátékából le fog jönni, mennyire termett a szerepre, avagy mennyire nem. A megérzéseim viszont azt súgták, ő lesz a legjobb Alexandernek. Kilépkedtem az asztal túloldalára, oda, ahol ő maga volt. Ráemeltem a tekintetemet, de érzékelve a távolságot, amit felvett közénk… várjunk már, miért is van ekkora távolság? Felvontam a szemöldököm, de Michael intézkedett, s az ő hatására végre közelebb jött.
- Ezra, kérlek, ne feszengj túlságosan… - Jegyeztem meg halkabban neki, a tekintetét fürkészve, majd vetettem még egy pillantást a forgatókönyvre, mielőtt leraktam volna. Nagyjából a fejemben maradt minden, a rövidtávú memóriám pedig amúgy is kiválónak bizonyult. A kezembe vettem a vízzel teli poharamat, majd elloptam Michaelét is a hitelesebb jelenet megformálás végett. Nem zavarta. Mikor Ezra felé fordultam, már Magnus Baneként pillantottam rá.
- Ital szünet? – S azzal felé nyújtottam a poharat. Ha közelebb lépett, akkor halványan rámosolyogtam, s amint átvette a poharat, rögtön koccintottam vele. – Ránk. – Belekortyoltam, majd lazán magam előtt tartottam meg végül a poharat. Ezra tekintetébe fúrtam a sajátomat, s vártam, hogy ezúttal ő szólaljon meg.
Ekkor vettem csak észre igazán, hogy magasabb nálam. Nem mintha zavart volna, csupán feltűnt. Amennyiben feltette a kérdést, csak összevont szemöldökkel döntöttem meg a fejem oldalra, mint aki semmit sem ért.
- Jace nem mondta el? Habár, teljesen mindegy, elvégre hazugság volt az egész. – Ekkor fordultam csak el tőle, kissé megrázva a fejemet.

307 words┃malec jelenet┃   szerelem   ┃
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Matt & Ezra - casting   Vas. Aug. 19, 2018 5:22 pm
Matt & Ezra

Dehogy megyek közelebb! - minden idegsejtem ezt üvöltötte, a lábam mégis automatikusan megindult Matt felé. Alig hogy csatlakozott hozzám a rögtönzött pódiumon, máris úgy éreztem, ő uralja az egész teret. A kisugárzása, a stílusa nagyon... Karizmatikus volt. Megálltam néhány lépésre tőle, amennyit a jelenet kívánt, és átvedlettem Alec Lightwooddá; egy zavarodott, stresszes árnyvadász sráccá, aki a saját érzelmi viharával küzd a fickó előtt, aki elindította az egész zűrzavart. Hah, milyen találó...
Nem volt sok szövegem, így volt időm megfigyelni Matt játékát. Elhittem neki, hogy egy teljesen más karakter áll előttem, és úgy tűnt, ahhoz képest, hogy szinte rögtönöznie kell, teljesen magabiztos. Ez átragadt rám is, nem akartam pont előtte felsülni; meg akartam mutatni, hogy van bennem potenciál, habár még mindig nem voltam benne biztos, akarom-e a szerepet.
Átvettem tőle a poharat, gyanakvón vizsgálgatva annak tartalmát. Sose bízz egy warlockban, ezt nevelte belénk az Intézet, és Magnus Bane különben sem veti meg az italokat; meg merem kóstolni, mit kevert nekem? A koccintást követően belekortyoltam, de az ital marta a torkomat, erősen fintorognom kellett. Nem tudom, mi a csuda ez, de... Végül is, talán jöhet még egy pohárral.
Hol Magnust fürkésztem, hol az italommal játszottam.
- Miért volt rám szükséged? Amikor Jace és Clary mindketten itt voltak... - Ezt a kérdést egész este fel akartam tenni, de nem volt bátorságom kinyögni. Talán csak féltem a választól... Hiszen jól esett, hogy makacsul ragaszkodott hozzám, még akkor is, ha ezzel csak jobban összezavart.
A kérdése hallatán tagadón, értetlenül megráztam a fejem. Mit kellett volna Jace-nek mondania? Magnus azonban kibújt a válaszadás alól, én meg nem erőltettem a dolgot, ismét a poharam szélével kezdtem el játszani, merengőn köröztem rajta az ujjammal.
- A boszorkánymesterek mindig ilyen titokzatosak? - Azt reméltem, kicukkolhatom belőle a választ, és képtelen voltam elfojtani egy röpke mosolyt, ahogy visszafordult hozzám, hogy magyarázkodni kezdjen. Tény és való, a válasza, miszerint látni akart, egy egész érzelmi lavinát indított el bennem, és egy pillanatra felrévedtem a szerepből, ahogy rájöttem, mennyire illik ez a helyzet ránk is. - Miért? - szegeztem neki egyből a kérdést. Miért pont engem? Miért pont erre a szerepre? Hiszen nem is ismer, miért velem akar dolgozni? Bár tudtam, mi lesz a forgatókönyv szerint a válasz, mégis visszafojtott lélegzettel vártam, elrévedve Matt tekintetében, és az első, ami valamiért eszembe jutott, hogy ha ráanimálják az aranyló macskaszemeket, a végeredmény iszonyú dögös lesz... Hogy fogom beadni a családomnak, hogy elvállaltam egy meleg szerepet?
- Nem tudom... - böktem ki tétován, zavartan. Hiszen ez volt az igazság. Alec csak jött, mert a szíve azt diktálta, ez a helyes; én pedig maradok, mert van valami Mattben, mindig is volt, ami arra késztetett, hogy vele akarjak dolgozni, dacára annak, mennyire kockázatos.

Media

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Matt & Ezra - casting   Vas. Aug. 19, 2018 7:03 pm


Casting


Matthew & Ezra
Kizártam mindent, ami körülvett minket. Hiába voltunk Chicago egyik eldugott kis előadótermében, mégis úgy éreztem magam, mintha a karakterem lakásán lennénk. Az sem zavart, hogy a rendező alig pár méterrel tőlünk bámul minket árgus szemekkel. Tudtam, hogy így van, nem kellett oda sem pillantanom. Miközben Alexander feltette a kérdést, kénytelen voltam elmosolyodni.
- Nem vagyok titokzatos. – Egy fél pillanatra elhallgattam, majd hozzátettem. – Csak félénk. – Lassan fordultam hátra, majd teljesen, Alexander felé. Egy sóhaj hagyta el az ajkaimat, miközben láttam az értetlenséget kiülni az arcára. – Hagyd, hogy elmagyarázzam.- Tettem felé néhány lépést. Fürkésztem a tekintetét. Bevallom, túlságosan igézőek voltak Ezra, akarom mondani Alexander szemei. – Újból látni akartalak. – Tettem hozzá végül, ezzel választ adva az árnyvadász kérdésére. Ez persze újabb kérdéshez vezetett, egy feldobott labdát, melyet illett lecsapnom.
- Te miért jöttél? – Azt hiszem, ez a kérdésem nem csak Alexandernek szólt, hanem Ezrának is. Akarta a szerepet? Akart ebben a showban játszani? Miért jött? Akartam a választ. Értetlenül, vagy inkább, nem is, lemondóan kezdtem fürkészni az arcát. Kimondta a választ. Nem tudja, miért jött. S elhittem neki, hogy így van. Ez pedig azt jelentette, hogy hiteles. Nekem viszont vissza kellett idéznem a szövegem, ami ezután jött. Elkaptam Alexander tekintetét.
- Évszázadokon át elzártam az érzéseimet… férfiak és nők elől is. Te azonban megnyitottal bennem valamit. – Vártam. Vártam valami válaszra, arra, hogy talán ő… Közben viszont kezdtem rádöbbenni arra, hogy Magnus valóban jó választás nekem, avagy a számomra. Ennél jobban egyik karakter sem idomult még hozzám, vagy én hozzá.
Félrepillantottam, hiszen a forgatókönyv alapján most telefonhívást kellett kapnia, így hagytam, hogy beszéljen. Tűnődve bámultam a földre, vagy bármerre a pohárral a kezemben, elfordulva tőle, egészen addig, míg vissza nem tért hozzám.
- Oh, a homlokráncolás. – Mosolyogtam rá, s visszaléptem hozzá, megtörve a távolságot köztünk. – Maryse bizonyára valami illetlen dolgot kér tőled… - Egy fél pillanatra felvontam a szemöldökömet is. S jött a hebegés-habogás. Miféle választ is kellett volna, hogy adjon nekem? Egyenest, s őszintét? Egy összezavarodott szív erre nem képes. S ahogy őt figyeltem, láttam, hogy egyre inkább önmaga is összezavarodik, így felemeltem a mutatóujjamat, s bár ez a forgatókönyvben nem szerepelt, szinte hozzáérve az ajkaihoz állítottam meg a beszédben, csendre intve őt.
- Megértem. – Mosolyogtam rá lágyan, majd lassan oldalra húztam a kezem, el az ajkaitól. – Maradj egy italra és aztán dönts. – Ejtettem ki a jelenetünk lezáró szavait, megbiccentve felé a fejem.
Azonban még ezután sem vettem le róla a tekintetem, s hosszasan figyeltem őt.

403 words┃malec jelenet┃   szerelem   ┃
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Matt & Ezra - casting   Vas. Aug. 19, 2018 11:06 pm
Matt & Ezra

A húgomon kívül senki sem tudta, hogy rajongok Mattért. Az összes filmjét láttam, és már jóval azelőtt érdeklődtem iránta, hogy kiderült róla, meleg. Míg a húgom Brad Pittért rajongott, a bátyám meg Scarlett Johansonért, addig számomra Matt volt az a dögös színész srác, aki vonzott és akire felnéztem. Leszámítva, hogy ezt igencsak titokban műveltem, és nem tiniként, hanem huszonévesen... Így aztán együtt gyakorolni vele egyszerre volt megtisztelő és unrealisztikus. Nem hittem el, hogy tényleg velem történik meg.
Matt pedig piszok jó volt; annyira, hogy néhány pillanatra elfelejtettem, hogy nem a saját érzéseiről beszélt. Egy pillanatra azt hittem, én mozdítottam meg benne valamit, az én jelenlétem zökkentette ki, de aztán tarkón csapott a felismerés, miszerint előre megírt szöveget ismétlünk. Ez nem valós, a szívemet mégsem érdekelte, őrült iramban vágtázott a vallomástól.
Nem tudtam, mit mondjak, de szerencsére nem is kellett semmit, hiszen Alec is épp úgy össze volt zavarodva, mint én. Eszembe jutott, hogy itt szólalt meg a telefonom, szóval odébb húzódtam és előkaptam a sajátomat, eljátszva rajta, hogy beszélek.
- Szia, anya! ... Hát persze. - szabadkozón, bűnbánón fordultam vissza a férfihoz. Nem akartam csalódást okozni neki, pedig tudnia kellett, hogy számomra a kötelességeim az elsők. - Munka. - Közelebb léptem hozzá, megtörve a távot, amit a telefonálással vontam közénk. A jelenet lassan a végéhez ért, és meglepve tapasztaltam, hogy kicsit bánom. Jól esett Mattel együtt dolgozni, és jól esett Alec bőrében lenni; valahogy teljesen egy hullámhosszon voltunk.
- Figyelj, Magnus, bárcsak... Én csak... Nem tudom, hogy... - Azt akartam, hogy ő is tudja, érezze, milyen nehezemre esik elmenni, itt hagyni őt. Azt akartam, hogy lássa rajtam, maradni akarok, de nem tehetem, mert... Ekkor azonban az ujja elhallgattatott, és egy pillanatra összezavarodtam, mert nem emlékeztem, hogy olvastam volna ilyet a forgatókönyvben. Elakadt a lélegzetem. Öntudatlanul is mosolyra görbült a szám, de nem szóltam semmit, hiszen lezárta a jelenetet, nem volt már mit mondanom, úgyhogy csak álltam ott és Mattet fürkésztem.
Tényleg nagyon jól fog állni neki az aranyló szempár.
Fogalmam sincs, percekig vagy órákig bámultam-e rezzenéstelenül, vagy csak néhány másodpercig, de a rendező vadul tapsolni kezdett, még a székéből is felugrott, hogy odasiessen hozzánk, gratuláljon és arról kezdjen áradozni, a kamera mennyire imádni fog minket és milyen jól működünk együtt és mennyire csodás lesz. Nem akartam összetörni az illúziót, de le kellett állítanom.
- Szóval, Alec szerepét kapnám meg? - összegeztem, csak hogy tisztázzuk, hiszen másra jelentkeztem. A rendezőről a pillantásom kérdőn Mattre vándorolt. Ő javasolta ezt az egészet, de vajon most, hogy látott játszani, még mindig jó ötletnek tartotta? - Nem tudom, ez jó ötlet-e... - tettem még hozzá, aminek számukra talán nem sok értelme volt, hiszen nem tudták, hogy meleg vagyok, sem pedig azt, hogy nem akarom, hogy ez napvilágot lásson.
- Örülök, hogy ilyen közelről láttalak játszani. Ezt a szerepet neked találták ki. - fordultam Matt felé, visszatéve közben az eltulajdonított poharat az asztalra. - Főleg az improvizációt... - Csak félhangosan fűztem hozzá, somolyogva.

Media

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Matt & Ezra - casting   Pént. Aug. 24, 2018 10:04 pm


Casting


Matthew & Ezra
Ezra túlontúl aranyos volt, s túlontúl is hiteles ahhoz, hogy Alexander lehessen. Úgy értem, olyan volt, mintha nem csupán színészkedne, hanem ténylegesen olyan lenne Ő, mint a karakter, akit igyekszik visszaadni. Mintha csak ráöntötték volna ezt a szerepet. Alexander, aki keresi még a saját útját, s nem tudja, merre is tart éppen. Akinek szüksége van az útmutatásra, arra, hogy valaki segítse, s terelgesse. Na és persze arra, hogy valaki megmutassa, mit jelent az, ha valaki szereti őt… Miket is gondolok? Visszaráztam magam a valóságba, miközben elvesztem Ezra tekintetében. A mosolyára mosollyal feleltem. Úgy láttam, tetszett neki az improvizációm, habár tény az is, hogy meglepte. De ez nem volt baj. Sőt. Jól állt neki a hirtelen megszeppenés, s a mosoly is. Hátrébb léptem tőle, ahogyan a rendező tapsolni kezdett, vissza, az asztal felé. Ott leraktam a poharat, majd visszapillantottam Ezrára. A kérdésére értetlenül bámultam már. Komolyan, ezt még meg kell kérdeznie? Szemöldököm szinte a homlokomra szaladt. Visszaléptem hozzá.
- Ha valakit érdekel a véleményem, az az, hogy a legostobább ötlet lenne, ha… - Itt megálltam néhány pillanatra, komoly tekintettel bámulva Ezrára, majd elmosolyodva folytattam. - …nem te kapnád Alexander szerepét. Ő egyszerűen Te vagy. A szerepet, mintha csak rád szabták volna. Elhittem, hogy Alexander vagy. Elhittem minden egyes mozdulatodat, s minden egyes szavadat, Ezra. Tökéletesen megformáltad azt a karaktert, aki voltaképpen Alexander Lightwood. – Magyaráztam, talán hosszabban is, mint kellett volna. De úgy éreztem, muszáj ennyit beszélnem. Hinnie kellett nekem. El kellett hinnie, hogy jól csinálta. S el kellett vállalnia a szerepet. Akartam, hogy vállalja.
A szavakra meglepődtem, hisz mondhatni, hasonló bókot kaptam tőle, mint amit én mondtam neki néhány pillanattal ezelőtt. Bár, mintha lett volna némi rajongás is a szavai mögött. Ez pedig tetszett.
- Ösztönszerű volt. Bár, talán Magnus Bane másképp is elcsitíthatta volna a partnerét, de az lehetséges, hogy zavarbaejtőbb lett volna. – Huncut mosoly bujkált a szám sarkában. Nem, ezt nem tudtam kihagyni, bár ezzel a lendülettel vissza is kellett fognom magam. Flört? Nem. Nem is szabadott, a múltkori ballépés után főleg nem.
- Mindenesetre, a te döntésed, hogy vállalod-e. Tudom, hogy Jace szerepéért jöttél, de ő tényleg nem a te stílusod. – Tértem vissza inkább az eredeti témánkra.

359 words┃malec jelenet┃   szerelem   ┃
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Matt & Ezra - casting   Vas. Aug. 26, 2018 6:03 pm
Matt & Ezra

A gyomrom egészen apróra szűkült, ahogy Matt válaszára vártam. Bár próbáltam bebeszélni magamnak, hogy semmit sem számít egy random színész véleménye a teljesítményemről, mégis az idegesség összes fizikai tünetét produkáltam. Hiába mantráztam magamban, hogy nem baj, ha nem vettem le Mattet a lábáról, közben mégis azt akartam, hogy tetsszek neki, és ennek az okát még egyáltalán nem voltam kész felvállalni. A bókjai ehhez képest sokkal jobban estek, mint gondoltam volna. Öntudatlanul lágy görbébe húzódott a szám. Azok után, mennyire elcseszettnek éreztem magam Jace szerepében, Alec határozottan tetszett, és a pozitív visszajelzés Matt részéről, meg a rendező helyeslő bólogatása közben cirógatták az önbizalmamat.
A következő szavaival igencsak meglepett, szemöldököm a magasba szaladt, a vigyor szélesebbre kúszott az arcomon. Ez most... Flört? Vagy csak viccelődik? Mielőtt átgondolhattam volna, mit csinálok, máris visszavágtam, egy lépéssel közelebb húzódva Matthez.
- Ne becsüld le Alec Lightwoodot. Lehet, hogy meglepetést okozott volna a tapasztalt boszorkánymesterednek... - A pillantásom a szeméről az ajkára vándorolt, aztán észbe kaptam; szinte felvisított a fejemben a vészjelző, rögtön elkaptam hát a fejem és elfordultam tőle. Úgy tettem, mint akinek halaszthatatlan dolga van az asztal túloldalán: visszaadtam a forgatókönyvet az asszisztensnek.
Amint sikerült kicsit rendeznem a lelkivilágomat, visszafordultam hozzájuk.
- Vállalom. - Szinte már hallottam a fejemben Eric kioktatását, de nem érdekelt. Minden ösztönöm és belső hangom azt súgta, hogy kell ez a szerep, és hülye lettem volna, ha visszautasítom csak azért, mert meleg vagyok. Ha kell, áldozatokat hozok a magánéletemben... De Mattel akartam dolgozni. - Hol írjam alá? - Mielőbb szerettem volna véglegesíteni és hivatalossá tenni a döntést, a rendező szerint azonban kis idő, mire összekészítik a papírokat. Azt mondta, az asszisztensem értesíteni fog, és megbeszélünk egy napot, amikor bejövök külön és aláírom a szerződést, átadják a forgatókönyvet, kijelölik a forgatási napokat nekem. A szerep azonban az enyém, és elfogott a büszkeség, ahogy kezet ráztam a rendezővel, aztán a zsűri többi tagjával is.
Végezetül Matthez léptem, a kezem nyújtva felé.
- Várom a közös munkát! - udvariaskodtam ugyan, de komolyan is gondoltam. Tényleg vártam, hogy együtt forgathassunk, habár főként csak azért, mert szerettem volna többet tudni róla, jobban megismerni. Mi másért? Semmi több nem lehetett köztünk.
Elköszöntem mindenkitől, aztán kifelé vettem az irányt. Mindent lebeszéltünk, úgyhogy nem volt már maradásom, plusz mielőbb fel kéne hívnom a menedzseremet és a bátyámat is. Utánam még páran álltak sorba Alec szerepéért, de őket az asszisztens udvariasan elküldte. El sem hittem, hogy enyém lett a szerep.

Media

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Matt & Ezra - casting   Kedd Aug. 28, 2018 11:16 pm

To: Ezra J. Holland
Közelebb húzódott hozzám, ami kérdésekre adott okot. A szavakra felvontam a szemöldököm, s ajkaim halvány mosolyra húzódtak, de nem, nem akartam semmi többet belelátni. Arról volt szó csupán, hogy elkapta Alexander lényegét, a szerepet magát, s nem többről.
- Nos, könnyen elképzelhető. – Jegyeztem meg töprengős hangon, majd figyeltem, hogy az asztalhoz lép. Valamiért magával ragadott ez a fiú, de tudtam, hogy nem szabad engednem a saját… furcsa érzelmeimnek. A flört is hiba volt. Még akkor is, ha viszonozta. Biztos nem úgy gondolta, ahogyan én.
Viszont a válaszára elmosolyodtam, s elégedetten figyeltem tovább. Még szép, hogy vállalja. Nem is tehetne másképp. Tényleg képes lettem volna lemondani Magnus Bane szerepéről, amennyiben ő itt és most azt mondja, nem kér Alexanderből. Nem szóltam egy szót sem, csak visszalépkedtem a holmijaimhoz, majd magamhoz emeltem a felsőmet. Habár nem volt hideg, mégis hoztam magammal egyet, hogyha netán későn végeznénk, fel tudjak magamra kapni valamit este. Épp készültem volna Michaelhez lépni, hogy elkérjem magam a nap további részére, hiszen a számomra fontos szerep elkelt, így úgy éreztem, nincs rám további szükség. Szakmailag ők is pont elég képzettek ahhoz, hogy kiválasszák a többieket. A partnerem már megvolt. Nekem több nem kellett. Nos, ekkor lépett oda hozzám Ezra, így a kezére néztem, majd rá. Elfogadtam a kézfogást, férfiasan, határozottan fogtam meg.
- Nálam nem jobban. – Mosolyogtam rá visszafogottan, s ezután mentem beszélni a rendezővel. Amint sikerült lebeszélnem mindent, ott termettem Ezra mellett.
- Esetleg, ha van némi időd, megihatnánk valamit. A győzelmedre. Úgy értem, arra, hogy megkaptad a szerepet. – Javasoltam hirtelen, szinte végig sem gondolva azt, mit is művelek. Talán hiba volt, talán nem, de ezt ebben a pillanatban nem igazán tudtam megjósolni. Csak azt tudtam, hogy még egy kis ideig jó volna a partneremmel lenni, egy kicsit jobban megismerni. Feltéve, ha ő is akarja. Ha zárt ajtókra leltem volna, nyilván nem erőltetem rá magam. Annál azért sokkal többre becsültem magam.


313 words || dynasty || note:  :3  || kredit || inspirate by
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Matt & Ezra - casting   Vas. Szept. 02, 2018 6:39 pm
Matt & Ezra

Alig hagytam magam mögött a meghallgatást, fejben már a következő teendőimre fókuszálva, amikor hirtelen Matt mellettem termett. Először azt hittem, ott felejtettem valamit, vagy elfelejtettek közölni valamilyen fontos információt, így egyből megtorpantam és bevártam őt, kíváncsian felé fordulva. Az invitálása meglepett, hirtelen nem is tudtam, mit reagáljak rá. Nem mintha ne töltöttem volna szívesen némi időt a társaságában... Ugyanakkor annyira nem is éreztem helyesnek a döntést. Visszautasítani végül is nem volt okom, így rövid tétovázás után, zavart mosollyal rábólintottam.
- Jó, persze... Miért is ne? Kocsival vagyok, elvihetlek esetleg? Ismerek egy jó helyet - ajánlottam, a parkoló felé intve. Szerettem kezdeményezni, ahogyan azt is, ha nálam volt az irányítás, de ha Matt máshogy képzelte volna, alkalmazkodtam az igényeihez - ha viszont belement abba, hogy velem jöjjön, akkor a kocsimhoz kísértem.
Kicsit zavarban voltam, hiszen semmit sem tudtam róla, és úgy éreztem, már jó pár éve kinőttünk a barátkozós korszakból, amikor még érzéketlenül nyomultunk a másik félre. Felnőttként mindegyik téma kínos lehetett: a család is, a szabadidő is... Kedvenc színre meg fura lenne, ha rákérdeznék, nem?
Ezért az odaúton meglehetősen csendben voltam, persze hozzáfűztem a magam részét, ha feldobott volna valami témát, de kellett egy kis idő, hogy feloldódjak mellette.
A bárhoz érve például már egészen megeredt a nyelvem.
- Sokat járok ide a bátyámmal. Ő szereti, mert elég nagy nőcsábász... Én főként az italkínálat és az ár miatt - magyaráztam, ahogy befelé ballagtunk. Nem tartottam magam túl nagy ivónak, de azért szerettem a minőségi italokat, azt meg pláne, ha nem kellett rájuk elköltenem félhavi fizetésem. - Vannak testvéreid? - Valójában tudtam a választ, hisz többször jártam már a wikipédia lapján, de úgy éreztem, fontos, hogy ő meséljen magáról. A mi szakmánkban nehéz, hogy mindenki mindent tud rólunk, az életünket kamerák előtt, nyílt titokként éljük; néha jól esett nekem is, ha erről elfeledkeztek és megpróbáltak rendesen megismerni. Ez volt a szándékom nekem is, Mattel.

Media

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Matt & Ezra - casting   Szomb. Szept. 22, 2018 11:10 am

To: Ezra J. Holland
Egy részem aggódott, hogy netán nemet mond, vagy tolakodásnak veszi, esetleg… valami egészen másnak. Ám a válasza pozitív volt, így elmosolyodtam, s megnyugodtam.
- Én is autóval vagyok, ami azt illeti, de elfogadom a felajánlást. Legfeljebb majd visszasétálok ide, ha végeztünk. – Gondolkodtam el, majd elindultam vele kifelé. A kocsit szemügyre vettem, majd be is szálltam, jófiú módjára az övet is becsatolva. Eleinte nem tudtam, miféle témákat kellene felhozni, miről lenne illendő így első körben beszélgetni, de a jég lassan megtört. Kérdezgettem erről-arról, bár eleinte szűkszavú volt. Talán ilyen az alaptermészete. Zárkózott. Ami nem feltétlenül baj.
- Miért, téged nem érdekelnek a nők? – Kérdeztem rá egy pimasz mosollyal, de mielőtt félreértette volna, folytattam. – Csak ugratlak. Szóval az italkínálat, hm? Nem mondom, hogy kóstoljunk végig mindent, de elfogadok tőled néhány ajánlást… - Léptem beljebb, a kérdésre megráztam a fejemet.
- Nem, egyke vagyok. Talán jobb is így. – Tettem hozzá halkabban, majd inkább körbenéztem. – Barátságos kis helynek tűnik. – Jegyeztem meg, mintha csak az előző család témát akarnám terelni, valami egészen másfelé. Nem tehettem róla, ez elég kínosan, avagy kellemetlenül érintett, tekintve, mennyire elfordultak tőlem. Bár, talán ha lettek volna testvéreim, nekik kijárt volna a jóból, nem úgy, mint nekem. Az egyik asztalt szemeltem ki magunknak, így odaléptem.
- Ez megfelel? – Pillantottam rá és ha nem volt ellenvetése, helyet foglaltam a széken, az itallapot azonnal magam elé húzva. Végigfuttattam a szemem a kínálaton és az árakon. – Az árak tényleg egész jók. Bőven megfizethetőek. – Néztem vissza Ezrára egy halvány mosollyal.
- Szóval. – Kezdtem bele, miközben oldalra döntöttem kissé a fejem. – Miért pont Jace szerepére pályáztál? Úgy értem… megfogott valami a karakterben? – Érdeklődtem.


267 words || dynasty || note:  :3  || kredit || inspirate by
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Matt & Ezra - casting   Szomb. Okt. 06, 2018 9:04 pm
Matt & Ezra

- Visszahozlak - ajánlottam egyből, hiszen ne sétáljon csak úgy, egymaga. Főleg ne ilyen későn. Felajánlottam volna pusztán a kényelem kedvéért, hogy jöjjön fel inkább hozzám, hisz akkor nem kell az autó miatt aggódni, de rájöttem, hogy ez így elég merész ötlet lenne, találkozásunk első napján...
A bárba érve rögtön lesokkolt. A kérdését halál komolyan vettem, szerintem még el is sápadtam egy árnyalatot, mire végre kinyögte, hogy csak viccelt. Nevetést színleltem, de a szívem még mindig hevesen kalapált attól, milyen jól beletenyerelt a témába. Még jó, hogy nem hívtam fel magamhoz... Veszélyes lett volna.
- Nem fogsz csalódni - próbáltam minél magabiztosabban, önelégülten mosolyogni, miközben helyet kerestünk magunknak, de a szívverésem csak akkor kezdett helyreállni, mikor végre beljebb indultunk és a témát is magunk mögött hagytuk, jó messzire.
- Igaz. Nem kell osztozkodnod senkivel. - Enyhén vállat vontam, igyekezvén Matt szemszögéből szemlélni az egykeséget. Személy szerint én szerettem, hogy vannak testvéreim, de tény és való, megvan annak is az előnyös oldala, ha az ember egymaga van. - Tökéletes. - helyet foglaltam vele szemben, és amíg az itallapot nézegette, addig én őt. Közelebbről is szemügyre vettem, kihasználva, hogy nem rám figyel, de amint a pillantásunk találkozott, úgy tettem, mintha mással foglalatoskodtam volna.
- Rendelhetek kettőnknek? - érdeklődtem, ahogy a pincér mellénk lépett, és ha belement, hogy neki is én válasszak italt, akkor whisky-t kértem, jéggel. Csak akkor feleltem a castingos kérdésére, mikor a felszolgáló lány már tovább ment az asztalunktól.
- Valahogy jobban megfogott, meg hát a menedzserem szorgalmazta, hogy egyből a főszerepre menjek. - hazudtam, mert azt mégsem mondhattam, hogy meg akartam óvni a heteró imidzsem. - De igazad volt, Alec bőrében tényleg jobban érzem magam. Örülök, hogy így alakult. - Azt hiszem, ezt tényleg komolyan gondoltam. Kockázatos lesz, az igaz, de remélhetőleg megéri. Elvégre nem csak én számítottam, hanem az is, hogy a nézők szeressék a karakterem és a játékomat.
- Te hogyhogy elvállaltad a szerepet? Úgy értem, hogy a botrány után... Nem is tudom, én biztos inkább messziről elkerültem volna a meleg szerepeket - Halkan sóhajtottam, de ahogy Mattre néztem, összeszorult a torkom. Szuper, alig ismertük egymást, és rögtön a drámájába tenyereltem, belekotyogva valamibe, amiről semmit sem tudtam... Tiszta bunkó vagyok! - Semmi közöm hozzá, ne haragudj... - szabadkoztam sietve, lesütve a szemem, és az asztalt kezdtem el bámulni.

Media

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Matt & Ezra - casting   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros-
^
ˇ