HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Aaron Posey, Jonah Serpen, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 1:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 12:44 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 9:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 5:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 4:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 3:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 2:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 12:05 pm

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 11:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 10:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 10:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 10:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 9:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 The first meeting // Carmen & Dav

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: The first meeting // Carmen & Dav   Pént. Aug. 17, 2018 5:58 pm
To Carmen


Nem gondoltam volna, hogy a kocsma ahova múlatni járok ott intézem, majd az ügyeimet. De muszáj. Most, hogy kiderült, hogy van egy gyerekem, már kevesek lesznek azok a pitiáner dolgok amikből eddig megéltem. Így elkezdtem azt csinálni amiben elégé jó vagyok. Pénzért kezdtem el ölni. Természetesen nem csak úgy akárkinek. Egy-egy "csoportnak" teszek pár..."szívességet". Amiért ők megfizetnek érte. Nem, az én elmémet már nem lehet épnek nevezni. Ez a rossz anya és az agyon vert tizenévesek miatt van és éppen ezért nem érzek se megbánást, se ember érzettet. Az sem érdekel, ha a pokolra juttok, vagy, hogy kivégeznek. Nekem csak két dolog fontos. Az élvezet amit legbelül érzek, ha felkoncolhatok valakit és még is próbálom elrejteni. A másik az a pénz amit kapok érte. Nem nagy dolgok ezek, még is egy bizonyos részig boldoggá tesznek. Persze én sem vagyok hülye. Ha a két "megbízómnak" van némi közük egymáshoz én abból kimaradok. Sosem állt szándékomban bele keveredni az ő dolgukba és nem is fogok.
Mivel most, hogy valaki az én DNS-emet hordozza egy kicsit megváltoztak a dolgok. Eltitkolom őt, hogy normális élete legyen, hiszen az anyja jó ember nem is lehetne nála jobb kezekben. Még is reggel mikor felébredek egy kicsit aggódom. Aggódom, hogy jól vannak-e és, hogy nem-e keveredtek bajba. De ez most nem lényeges. Most egy személyt várok akinek már dolgozok egy ideje. Eddig még nem találkoztunk személyesen. Üzenetekkel kommunikáltunk és mikor elintéztem a feladatot megkaptam a pénzt. De ez az este most más lesz. Most személyesen is fogunk találkozni.
Iszogatva a sörömet várom őt. Nem tudom, hogy egyedül jön-e, vagy sem. De felfogom ismerni itt szinte mindenkit ismerek látásra, feltűnik, ha valaki idegen jön ide. Egy csendesebb zúgott választottam erre a találkára.
From David

■ ■ Zene ■ ■   *-*    ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first meeting // Carmen & Dav   Pént. Aug. 17, 2018 7:19 pm


Night game in the pub


Dave & Carmen

Nick szabadulása egyenlő lesz azzal, hogy fel kell vérteznem magam ellene, és a kis csapata ellen, ráadásul a napokban szúrtam ki egy tagot, aki követni kezdett. A megbízója kilétét még nem tudom, de nem is vallathatom ki, mert akkor lőttek az álcámnak, és mehetek vissza Kolumbiába. Nem akarok függeni a nevemtől, az apám múltjától, de tudom, hogy az életem végéig sem menekülhetek előle. A bátyám is rangidős, talán az apám már bele is vette az üzletbe, és a többi drogbáróval együtt kutat utánam. Minden hidat felégettem a távozásom után, de sosem lehetek elég elővigyázatos. A tarkómon érzem a hideg fuvallatot, ahogyan megigazítom a fejemen a parókát, és a napszemüvegemet is feljebb tolom az orromon. Az elmúlt három évem arra ment rá, hogy kiépítsem a saját kapcsolataimat, és ha eljön az idő, akkor a Valderrama kartell várományosaként nyomorba döntsem az egész bagázst. Mélyeket lélegzek, a tekintetem az előttem álló jelzőlámpára függesztem, és ekkor észreveszem a fekete libbenő kabátot a másik utca sarkán. Nem vagyok hülye, sosem indulok el üres táskával, de legfőképpen zsebbel. A bőrkabátomból előveszem a kis sminkes tükröt, és felnyitva körbenyalom az ajkaimat. Az ostoba emberke azt hiszi, hogy nem figyelem, de pontosan a tükörben ő a célpontom. Kicsit feljebb is emelem, és egy csókot dobok felé. A nyílt utcán nem mehetek neki, különben kihívják a rendőrséget. Kinek hiányzik még, hogy kitoloncoljanak, mert hamis papírokkal tartózkodom az országban. A fény megvillan, és pont annyi időm van, hogy a kabátomhoz nyúljak, és megragadjam a bőr takarásában a mordályomat. Vehettem volna Glock 19-est is, de felfutott az ára, és nincs most annyi készpénzem, hogy a piacon beszerezzek egyet. A pasi is hasonlóan cselekszik, mint én, ami nem csoda, de így már mindketten nyílt lapokkal játszunk. A lámpa zöldre vált, és a tükröt visszacsúsztatva a zsebembe kelek át az úttesten, hogy a kijelölt kocsmába betérjek. Nem lesz ennek jó vége, ha állandóan a nyakamban lihegnek, és akkor még nem számoltam a zsarukkal, akik minden gyanús viselkedésre ugranak. Mindenesetre a tömegen átverekedve magam a pult felé veszem az irányt, és elvegyülök a tömegben. A napszemüvegemet lekapom, és elrejtem a pisztolyom mellé. A sarokban már ül egy férfi, csak remélni merem, hogy a megbízottam, és nem valami félresikerült részeg disznó.  Lehuppanok vele szemben, és mosoly nélkül kapom ki a kezéből a sört, hogy enyhítsek a szomjúságomon, aztán letörlöm a kézfejemmel a számra ragadt cseppeket.
- Biztosan te leszel a Sas. – pillantok rá, és visszatolom elé az üres poharat, jelezve, hogy ideje meghívnia valamire. A másik pasi tuti beszabadult ide.

Szószám┃Youtube

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: The first meeting // Carmen & Dav   Szomb. Aug. 18, 2018 12:15 pm
To Carmen


Nem kellett sok idő, hogy megpillantsak egy idegent. Biztos, hogy ő lesz az. De, ha nem lenne az a napszemüveg rajta sokkal nehezebben szúrtam volna ki. Egy olyan helyre ahol az emberek részegek és azért járnak, hogy mulassanak oda eléggé rossz lépés napszemüveggel beállítani. De mivel nem ismerem őt és ő se engem így erről a kis részletről meg is feledkezek. Tekintetemet rá szegezem és figyelem. Tudom, hogy ő az mert nem keresne engem. Csak remélni tudja, hogy én vagyok, mert eddig nem találkoztunk. Az üzenetek miatt legfeljebb a személyiségünk egy töredékét ismerjük, ami nem is baj.
Mikor leül velem szembe és megissza a söröm felhúzom a szemöldököm. Megitta a kivételesen hideg sörömet, amit csak az én kedvemért hűtöttek be.
- Ha nem az lennék akit te keresel akkor nem úgy néznék ki aki várt volna téged. - mérem végig a nőt. - A sörömért meg te fizetsz most. - emelem meg a poharat. Nem tudom, hogy most miért kellett találkoznunk személyesen, vagy, hogy mit akar. Nem áll szándékomban sokáig húzni a dolgot. Csak mondja meg mit akar gyorsan megbeszéljük a dolgot és mindenki mehet a saját útjára. Neki is van elég dolga és ezért nem is fogom feltartani.
- Mi miatt kellett most személyesen is találkoznunk? - teszem fel a kérdésem. Végül is ő adta nekem a Sas nevet, mert engem nem izgatott, hogy, hogy hívnak, de nem panaszkodom az nem az én reszortom.
From David

■ ■ Zene ■ ■   Bocsi, hogy rövid lett  Embarassed     ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first meeting // Carmen & Dav   Szer. Aug. 22, 2018 3:47 pm


Night game in the pub


Dave & Carmen

Nem éppen így terveztem az ügyfelemmel a találkozást, de más esélyem nem volt, ha fel akartam kérni egy komolyabb melóra. A sarkamban lihegő férfi sem könnyíti meg a helyzetemet, hogy elérjek a kocsmába. A jelzőlámpánál már a tükörben láttam, hogy fegyver van nála, és emiatt jó is, hogy nem indultam el üres kézzel. A pub eléggé zsúfolt, de a felkért úriember tuti valami sarokban üldögélve vár. Néhány embernek még neki is megyek, mire sikerül megtalálnom a helyemet, és köszönés helyett egyből elveszem tőle az italát, és felhörpintem a végét. A sör jól esik, de a szememet még eltakarja a napszemüveg. Nem akarok feltűnést kelteni, de azt hiszem mégis sikerült. A tetszését már most nem nyertem el, de lehet majd másképpen fog gondolkodni, ha szóba elegyedünk.
- Még az is lehet, hogy nem engem kerestél, csak kiszúrtalak az ajtóból. – ingatom a fejemet, mert ebből így nem tudom, hogy szemtől szemben mekkora esély lesz rá, hogy egy jól gyümölcsöző kapcsolat legyen.
- Aha…rendben. – hát nem vagyok hozzászokva, hogy így álljanak hozzám a férfiak, de talán ezért az egyik legjobb gyilkos, mert nem kertel, hanem azonnal a tárgyra tér. A közeledő pincérnek intek, hogy még hozzon kettőt, majd a zsebemhez nyúlok, ahol a pénzt is tartom. A szemüvegem kettőnk között landol az asztal tetején.
- Nagyon egyszerű…mert most nem valami pitiáner embert kellene elintézned. – forgatom meg a szemeimet, mert kezd nem tetszeni ez a hangnem.
- Esetleg zavar, hogy elhívtalak? Kereshetek mást is, aki intézkedik tovább. – komolyodom el, és most elhallgatok, mert a fiatal lányka visszatér a rendelésünkkel.


Szószám┃Youtube

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: The first meeting // Carmen & Dav   Szomb. Aug. 25, 2018 1:07 pm
To Carmen


- Ha nem az lennél az akit vártam akkor nem hívtál volna a becenevemen, amit nem mellesleg te adtál. És nem sértésből, vagy kötegedésből, de legközelebb légy óvatosabb. Ez egy olyan hely ahol a társadalom söpredékei járnak mulatozni. A napszemüveg eléggé feltűnő viselet itt. De az újaknál elnézők, de az aki elakar vegyülni, mint te azt egyből kiszúrják. - adom neki a tanácsot. Igen azt akit kiszúrnak elkezdenek vele kötekedni és bunyóba is enyelegnek vele. És valljuk be nem lenne jó, ha a megbízómat megölnék, vagy megvernék. Nem tudom milyen kondiban van, vagy, hogy tud e magára vigyázni, de fő az óvatosság a mi szakmánkban.
Végig hallgatom és elemezni kezdem a szavait. Tehát most egy olyan személyt kell levadásznom aki nagy kutya. Érdekes.
- Nem zavar csak kicsit megnyugtató lenne, ha a megbízóm óvatosabb lenne. - mondom ezt a pincér lány jelenléte előtt. Ismerem a lányt megbízom benne. Arról nem is beszélve, hogy tudja ki vagyok. A kocsma személyzete enyhén szólva az én oldalamon áll. Hiszen minden kocsmában egy "szabály" van. Ha az uralmad alá veszed a kemény pultos csajt akkor szinte te vagy az úr. De én biztosra mentem. Megkedveltettem magam a személyzet többi tagjával a tulaj orra előtt még sem vette észre.
Egy mosollyal köszönöm meg neki az italokat, majd jattok is adok neki amit örömmel el is fogadott.
From David

■ ■ Zene ■ ■   *-*    ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first meeting // Carmen & Dav   Vas. Aug. 26, 2018 11:44 am


Night game in the pub


Dave & Carmen

Nos, miután sikerül egy kicsit lecsillapodnom, és a sör is jól esik a kiszáradt torkomnak, meg is válok a szemüvegemtől, és megnézem magamnak azt a férfit, akit felbéreltem, ha a szükség úgy hozta, akkor öljön helyettem. Nem voltam híve a fegyvertartásnak, de elengedhetetlen kelléke volt az életben maradásnak. A munkái eddig hibátlanok voltak, sosem kérdezett a kelleténél többet, és azonnal teljesítette a kérésemet. Nem állt szándékomban most sem megnyílni előtte, de ha kényes dolgokról volt szó, akkor nem óhajtottam írásos, vagy egyéb bizonyítékokat hagyni magam után. A felbérelés a feladat könnyű része, de ne felejtsük el, hogy mennyire nehéz is, hogy a megfelelő emberre akadjunk. Eleinte csak a sörét hiányolja, amit azonnal kéretek is, de amint elkezd beszélni, hogy is mondjam, de felszalad a szemöldököm íve, és cseppet sem tetszik a megnyilvánulása.
- Engem oktat ki? A kérésem egyértelműen az volt, hogy egy semleges terepen találkozzunk, ne ott, ahol ismerhet bárkit, mert előfordulhat, hogy követnek, és akkor veszélybe sodorja azokat, akiket ismer. Most is ezt tette. – sóhajtok egyet, mert nem így terveztem, és nem tudom eldönteni, hogy az a férfi, akit a jelzőlámpánál láttam, kit is akar igazán. Mindenkinek megvan a múltja, tehát nem is biztos, hogy az én nyomomban volt.
- Miben elnézők? Komolyan ennyire kezdő lenne? – megvakarom az orrcimpámat, és hátradőlök, mert időközben megjön a sörünk is, de itt még nem áll le, és a kilétemet forszírozza a lány előtt.
- Köszönjük, elmehet. – jelentőségteljesen nézek rá, aztán a velem szemben ülőre.
- Azt hiszem tévedtem, és maga nem az, akivel eddig együtt dolgoztam. Egy civilt beavatni? Komolyan kétségbe vonom a tehetségét. A megbízást lehet jobb lesz, ha más kezébe adom. – nézek körül, és magamhoz veszem a szemüvegemet. Nyilván, ha nem cáfolja meg a felhozott kételyeimet, akkor ez egy rövid megbeszélés lesz.


Szószám┃Youtube

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: The first meeting // Carmen & Dav   Csüt. Aug. 30, 2018 3:10 pm
To Carmen


Látom rajta, hogy egyáltalán nem tetszik neki amit mondtam és nem is lep meg, hogy kicsit félre értette a mondani valóm.
- Először is ez tanács volt amit megfogad, vagy nem. Másodszor ez egy semleges terület. Ezek az emberek tudnak magukra vigyázni hiába tűnnek ártatlan és törékeny pincéreknek. Más részről a kocsma a legjobb hely arra, hogy megbeszélést, vagy infót szerzést lehessen szervezni. Nem hiába hangosak az emberek egy ilyen helyen. - javítom ki azzal kapcsolatban, hogy kioktattam. És csak remélni tudom, hogy az utolsó mondatomtól tudni fogja, hogy itt zseninek kell ahhoz lenni, hogy kihallgassanak minket.
Mikor felteszi a kérdést, hogy miben elnézők az emberek én csak csöndben maradok. "Ugyan már, okos vagy. Tudod te, hogy, hogy értettem." sugallom a tekintettemmel. Igen, ő egy okos nő és ezért is tisztelem a magam módján. Mikor felveszi a szemüveget, hogy elmenjen akkor nagyot sóhajtok.
- Civil, civil...mindenki csak ezt tudja mondani, miközben észre sem veszik, hogy itt senki sem civil. Ezek az emberek akiknek csak egy kicsi sejtésük van, hogy ki vagyok ők sem ártatlan kis bárányok. Nem. Nos had áruljam el csak azzal kötök ismeretséget, ha hasznot húzhatok belőle, legyen az infó, vagy egy szívesség. Én egy pók vagyok. Aprólékosan szövöm meg a hálóm és kiterítem. Ha valaki közülük beárul ő is velem süllyed. Ők mind a hálóm részei. Ők elbukhatnak, de én nem. - hagyok egy kis szünetet, hogy felfoghassa, hogy igen én egy pók vagyok és most ő is a hálómban van. - Dönthetsz úgy, hogy most elmész és oda adod az ügyed más valakinek aki nagyobb pénzért el is vállalja, de, ha többet kap valakitől el is árulhat majd. - ez kicsit úgy hangzott, mintha aggódnék érte, ami csak kicsit igaz. Kár lenne elveszíteni egy ilyen kapcsolatot. Én nem szeretek másokat elárulni és ehhez is tartom magam. Bele gondolva, ha nagyon elgondolkodik azon, amit mondtam akkor felmerülhet benne a gyanú, hogy tudok róla, hogy követték.
- A kérdés most már csak az: hajlandó vagy bízni bennem, vagy most elmész és nagy valószínűséggel elfognak árulni téged? - teszem fel végül a kérdést. - Ez nem fenyegetés csak egy szimpla kérdés. És a választás a te kezedben van.
From David

■ ■ Zene ■ ■   *-*    ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first meeting // Carmen & Dav   Vas. Szept. 02, 2018 10:43 am


Night game in the pub


Dave & Carmen
Nem szeretem, ha hülyére vesznek, vagy ködösítenek. Abban a világban nőttem fel, ahol egy peso is számított, és az apám sosem tűrte el, ha valaki a szemébe hazudik. Ugyanezen az elven működöm, az alma nem esett messze a fájától, még akkor is, ha én kitagadtam a családomat, vagyis elhagytam őket. Gondosan válogatom meg a szavaimat a megbízott felemmel kapcsolatban, mert egyelőre én vagyok a főnök, és én diktálom a feltételeket. A sörös incidens is azt mutatja, hogy még nem igazán fogta fel, hogy ki vagyok. Nem villogtam az alvilági felmenőimet, de itt a Szelek városában is szereztem már jó néhány csatlóst, meg ellenséget is, hogy megérje megjegyezni a nevemet. Az induláson gondolkodom, mert nem érzem magam biztonságban, és az ügy, amit most elé akarok teríteni egyáltalán nem tartozik egy harmadik fülre. A napszemüvegem felkerül a helyére, a pisztolyom helyét is ellenőrzöm, aztán úgy döntök, hogy még javíthat, de ha két percen belül nem győz meg, akkor soha többet nem találkozunk. Az asztalra támaszkodva szemlélődöm, de a fülem ott van, ahol kell.
- Semleges terület az lett volna, ahol te sem ismersz senkit, meg én sem. Egyenlő felekként indulhattunk volna neki ennek a találkozónak. Neked ez védőháló. Amennyiben te vagy a pók, és így szövögeted a hálódat, akkor nem biztos, hogy jól teszed, hogy mindent megosztasz velem. – mosolyodom el, és a sörömet figyelem, mert alig kóstoltam bele. Sejtem, hogy meg akar győzni az ellenkezőjéről, és maga mellett akar tartani, ami nem is baj. Némi hezitálás után rogyok le a székre, de a szemüvegem most már nem veszem le.
- A bizalmamat nem osztogatom ingyen. Eddig remek munkát végeztél, de ez nem olyan feladat, amit egy kezdőre bíznék, mert az én bőrömet is vásárra viszem vele. Mindenképpen át kell gondolnom, és azt hiszem ez nem ma este fog eldőlni. – hátradőlök, és automatikusan nyúlok a poharam után, hogy kortyoljak belőle. Nem tűnik bérgyilkosnak, de a statisztikákat ismerve az életünk folyamán legalább tizenkettő gyilkos mellett sétálunk el az utcán, tehát ne ítélkezzem, mert bárkiből lehet az.
- Kedves pók, akkor beszélgessünk egy másik ügyről, és ha ez menni fog, akkor meggondolom a nagyobb halat is. – nem lankadt a figyelmem, az engem követő férfi már bent van a kocsmában. Ha nem lennék Valderrama, akkor már sírva rohantam volna el, de láttam már rosszabbat is. Egy borítékot veszek elő a bőrkabátom zsebéből, és elé csúsztatom.
- Van benne egy hely, és egy időpont. A célpont férfi, és csak ennyit kell tudnod róla. Nem a szokásos módszereket várom el, most az egyszer legyél kreatív, mert a fejét akarom. – komolyodom el. A Calí emberei kezdenek elszaporodni Chicagóban, csökkenteni kell a számukat.


Szószám┃Youtube

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: The first meeting // Carmen & Dav   Pént. Szept. 07, 2018 7:58 pm
To Carmen


Nem tartom magamnak kezdőnek hiszen már rég voltam tizenhat mikor először tapadt vér a kezemhez és volt is időm tanulni. Megtanultam bánni a fegyverrel, hamisítani, pókerezni és természetesen ölni. Eddig csak az élvezetért öltem. Azokat pécéztem ki akik nem kicsit emlékeztetnek anyámhoz, leginkább személyiségileg. Azokat akik nem törődtek a gyerekükkel és azt mesélték a barátaiknak, hogy elhanyagolja. És bevallom élveztem őket megkínozni és a bosszúvágyamat kiélni rajtuk. Én vagyok a családban a fekete bárány és jelen pillanatban élvezem, még, ha ez nem is látszik rajtam.
Meghagyom neki azt az örömet, hogy övé lehet az utolsó szó ebben a "vitában". Csak enyhén bólintok jelezve, hogy felfogtam amit mondót. Igen, néha eljátszom az úriembert csak, hogy ne álljak ki a sorból. És amúgy is drága testvéremet még mindig hiányolom még tíz év után is és, hát, ha valaki hasonlít rá akkor az nem kerül fel a listámra.
- Jól tudom. - teszek egy aprócska megjegyzést a bizalommal kapcsolatban. Ebben az egyben egyformák vagyunk. Nem szeretünk másokban megbízni csak ha kiérdemelte. Én sem jöttem el volna személyesen, ha már egy kicsi bizalmat nem nyert volna el tőlem. Bár igaz még mindig óvatos vagyok vele kapcsolatban és nem adok semmi olyat a tudtára amit nem kéne tudnia. Csak azért engedtem, hogy egy kicsit bele lásson a hálómba, mert ezzel is csak kimutatóm felé, hogy megbízom benne egy bizonyos pontig.
- Ahogy akarod. - egyezem bel, hogy a nagy hal előtt még lekel "vizsgáznom" előtte. Komolyan, mint, ha még mindig kamasz lennék. De nincs nagyon ellenemre legalább nem fogok unatkozni. Megfogom a söröm és egyet kortyolok belőle. Nem akarok sokat inni, de a megszokás nagy úr. Szemem a borítékra siklik, de hamar le is veszem róla. Mikor megmondja mi van benne és, hogy mit vár el tőlem akkor mosoly csúszik az arcomra. Legyek kreatív? Hm. A fejemben már elkezdenek az ötletek előbújni amiket, majd otthon megalkotom a részleteit.
- Rendben. - veszem el a borítékot és a zsebembe csúsztatom úgy, hogy ne lássa senki és biztos helyen legyen.
- Más egyéb?
From David

■ ■ Zene ■ ■   *-*    ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first meeting // Carmen & Dav   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Szórakozónegyed-
^
ˇ