HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Aaron Posey, Jonah Serpen, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 1:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 12:44 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 9:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 5:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 4:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 3:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 2:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 12:05 pm

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 11:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 10:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 10:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 10:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 9:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Fun in the bar/ Fleur & David

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Fun in the bar/ Fleur & David   Csüt. Aug. 16, 2018 12:26 pm
To Fleur


A belváros egyik kocsmájában üldögéltem, hogy a részeg barmoknak elnyerjem az összes pénzét. Ez az egyik legjobb módja, hogy pénzt szerezhessek és végül is tök legálisan. Mondjuk ezek könnyű prédák ömlik belőlük az alkohol szaga és olyan bambák, hogy részegen is lenyomnám őket. De a csaláshoz kell némi józanság. Pár a csalást csak akkor vetem be, ha egy olyannal van szerencsém aki már nem illene ide az ittas marhák társaságába. Most is egy ilyet fogtam ki. Mindenki feltette minden pénzét még én is. A kártyázás egy olyan játék ami a szerencsére épülne és a taktikára. De akinek egy kicsi esze van az tudja, hogy ez az egész mit sem ér, hogy csak az nyer aki tud csalni és nem bukik le. Szinte az élet is ilyen. Ha tisztességesen játszol nem húzod sokáig csak egy kis mázlival, de, ha csalsz és jó vagy akkor szinte örök életű vagy.
Mindenki fagyos tekintettel nézi a lapjait várva ki mit lép. Már csak én és az utolsó csóka maradt aki szintén csal. Tetszik nekem ez a helyzet. Végül ő az aki leteszi a lapjait.
- Rayal Flush! - mindenki nézett és a túlméretezett gorilla bágyú mosollyal nyúlt a pénzért. Én csak megráztam a fejem és letettem az enyémeket is.
- Bocs srácok, de nekem egy színsorom van. - megállt a gorilla keze és csak bambán nézet. Végül egy enyhe mosollyal tettem zsebre a finom kis bankókat és álltam fel az asztaltól. Mára már nincs semmi dolgom. Iszok pár sört aztán, lehet felszedek egy jó csajt és elmúlatom az időt. Le is vetődőm a pulthoz és rendelek magamnak egy sört. Amint azt kortyolgatom fülemet egy igen zavaró mondat sérti meg.
- Hé cica! Van gazdád? - egy már józannak sem mondható pasas aki egy lány mellett támasztja magát. Ezt a barmot! Ennél még én is jobb szöveget találok ki. De ez nem az én dolgom. A lány vagy elhajtja, vagy leáll vele beszélgetni aztán kimennek a hátsó kijáraton és sikátorban testileg is megismerik egymást. Bár nem tagadom jó bőr a csaj, de nem áll szándékomban rámászni azt már megtette részeges disznónk az előbb. A többit intézzék el maguk.
From David

■ ■ Zene ■ ■   *-*    ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Csüt. Aug. 16, 2018 2:16 pm
To David


A helyzet egyszerű. Fiatal vagyok, szép és még pénzem is van, nem fog az életem arról szólni, hogy arra várok, hogy a nevelőapuci végre beadja a derekát. Persze szomorú tény, meg sértő is, hogy még nem történt meg, de ezért nem leszek öngyilkos.
A korombelieket nem tartom elég éretteknek, de tagadhatatlan, hogy ők előbb felfigyelnek rám, ha arról van szó. Na meg a barátaim többsége sem a harminc felettiekből áll, így hát egyértelmű, hogy egy olyan társasággal indulok neki az estének, akik éretlenek számomra.
”Kocsmatúra!” Kiált fel valaki mögülem, én pedig csak sóhajtok. Semmi kedvem ehhez. Le akarok ülni valahova, egy elegánsabb helyre, ahol van lehetőséged táncolni is, meg arra is, hogy ne késeket dobáljanak el melletted. De ezzel a jelen társaságban, sajnos egyedül vagyok.
Ez a hely már az ötödik, s sajnos a színvonal – már az emberek, akikkel vagyok – egyre lejjebb megy. A fiúk ordenáré módon viselkednek, a lányok meg teszik magukat, s én? Hát én inkább nem mondok semmit. Fel is adom, s felkelek a zajos társaságból, hogy szerezzek magamnak valami erősebbet.
A pultnál ácsorogok, várok, hogy sorra kerüljek, aztán megérezhetem magamon valakinek a kezét. Érdes, nyomulós, bűzlik és majdnem az arcomba mászik. Hátamon végig szalad a hideg, de tudom, hogy nem engedhetem meg magamnak a felesleges pánikot. Mély levegőt veszek, s arcomat lassan fordítom a férfi felé.
– Van és nem igazán kedveli a magadfajta korcsokat – sziszegem érthetően, s határozottan. Várni kell míg leesik neki a sértés, ám a reakciója nem éppen a legmegfelelőbb. Elkapja a karomat és szorít. Én pedig halk sikolyt eresztek el, hiszen erre a legkevésbé sem számítottam.
- Eressz - mindhiába, ő ránt rajtam egyet, s én majdnem elesek. Szememet körbefuttatom, keresek valakit, aki segít, akiben nincs még annyi ital, hogy ezt ne tartaná viccesnek. Ellenkező esetben.. Kénytelen leszek olyan sérülést okozni ennek a baromnak, melyért lehet, hogy egy egyszerű megszídásnál több jár.
From Fleur

 ■ ■   *-*    ■ ■

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Csüt. Aug. 16, 2018 2:52 pm
To Fleur


Iszogatva a hidegnek sem mondható alkoholos folyadékom kíváncsiságból figyelem az újdonsült Rómeó és Júlia szerelmi történetét. Ahogy elnézem Júlia visszautasította. Végre egy nő aki nem adja magát holmi idegen férfiaknak. Nem tagadom szeretem az ilyen nőket akik legalább egy kicsit megválogatják a partnereiket. Egy boldog vigyorral kortyolok nagyot az üvegből, mikor meghallom a lány kiáltását. Oda nézek és hát a felbőszült Rómeó-nak nem igen tetszett, hogy faképnél hagyták. Na jó! Nem szeretek más ügyeibe belekeveredni, de, ha az iszákos disznók nem értenek a szóból és ráadásul még erőszakosak is na akkor borul a bili. Lehet, hogy egy sorozatgyilkos vagyok, de nem tudom tétlenül nézni ahogy egy nővel így bánnak. Mindig is tiszteltem a másik nemet és tisztelni is fogom. Nem egy barátnőm volt aki nagy ritkasággal ő hagyott el engem és akkor is elfogadtam a kérését és elmentem.
Fel állok a pulttól és megveregettem Rómeó vállát.
- Hé haver! A hölgy az mondta, hogy kopj le, szóval tűnés! - mondom neki. Rám nézett és határozottan ellökött amitől hátra lépéseket kellett tennem, hogy egyensúlyomat megtartsam. Nem az a fajta vagyok aki behúzott farokkal elsunnyog. Éppen ezért ismét megveregettem a vállát. Mikor ismét megfordult orrba vertem. Ha nem ért a szép szóból akkor jöjjön egy kis verés. Megropogtatva ökleimet tudván, hogy még nincs vége. Elengedte a lányt, hogy megtudjon birkózni velem. Az éves trancsírozások és fogoly ejtéseknek hála nem csak, hogy jó erőben vagyok, e tudok ezt és azt.
Felém rontott. Válaszként gyomorszájon vágtam amitől összerogyott. Egy piás disznónak ennyi bőven elég is volt. De azt akartam, hogy tanuljon a leckéből. Felrángattam és a pólójánál fogva a fülébe súgtam.
- Ha nem akarod, hogy itt helyben felkoncoljalak, húzd innen a beled! - sikerült ez úgy megtennem, hogy senki se hallja. Persze, hisz mindenki részegen rázta magát. Éreztem rajta milyen piát ivott és valljuk be elégé undorító már maga az ital is nem, hogy még ezen. Ellöktem amitől hátra esett. Végül behúzott farokkal húzott el olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudott.
- Jól vagy? - kérdezem kissé aggódva a lánytól. Ha először történt meg ez vele akkor eléggé sokban lehet.
From David

■ ■ Zene ■ ■   *-*    ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Csüt. Aug. 16, 2018 8:04 pm
To David


Nem ereszt. Bármit csinálok, az ő karja úgy tekeredik rám, mint egy kígyó a zsákmányára. Tekintetem körbe-körbe cikkázik, s meglepődve tapasztalom, hogy a legtöbb itt lévő észre se venné, ha most ez a fickó felkapna és kicipelne. A barátaim közül egynek se tűnik fel, hogy nem vagyok ott, annyira el annak foglalva valami ivós versennyel, hogy akár itt helyben a pulton is megerőszakolhatnának, nem tennének ellene semmit. Esetleg felkelnének videózni. Remek.
Mély levegőt veszek, kihúzom magamat, de még így is kicsinek bizonyulok mellette. Az esélyeim csekélyek, annak ellenére, hogy mennyire ittas, valószínű, hogy az ütésem semmit sem érne. Elvesztem. Ám ez nem tántorít vissza, éppen ökölbe szorítom szabad kezemet, mikor valaki csak odavág neki és kezem fellélegezhet, ugyanis végre nem szorítják el.
Megmentőm nem áll meg, elkapja újra és sikeresen védelmez engem. A baj csak az, hogy nem igazán látom. Nem tudom felmérni azt, hogy vajon egy újabb őrült avagy egy normálisnak nevezhető egyén jött-e a segítségemre. Ez pedig frusztrál. Mikor végre a „támadó” elkotródik, van szerencsém jobban megnézni a férfit. Meg kell hagyni a kocsma felhozatalában messze ő van az élen, s még csak nem is korombeli, ami jelenleg pluszpontnak számít. Talán meg van mentve az este?
– Jól – közlöm egyszerűen. Ruhámon igazítok, majd visszafordulok a pulthoz, ahol éppen elém kerül egy ital. Én nem kértem, de ezzel most nem foglalkozom és felhajtom. Az édeskés íz, hamar elkezdi marni a torkomat, arcomra kiül a fintor, egy-kettőt krákogok is, majd visszafordulok az idegenhez.
– Köszönöm – kis mosoly bújik meg szám szegletében. Most választhatnám azt a lehetőséget, hogy mindenemet felajánlva kezdek el hálálkodni, de egyrészt ennyire még nem vagyok ittas, másfelől az nem az én stílusom. Szeretek cicázni, érdeklődni, kiismerni a másikat, mert abban több élvezet van számomra, mint abban, hogy most a sikátorban leszopom azért, mert kiütött értem valakit.
– Tudom, hogy ilyenkor hálálkodni kell, meg kipakolni mindent, mi szem szájnak ingere, de ne haragudj én nem vagyok ilyen –elhúzom a számat, majd a pultos felé fordulok és végre kérek magamnak egy vodka-sprite kombinációt. – Annyit tudok felajánlani, hogy a következő körödet én állom, ha gondolod – ha kér, akkor azt is hozzácsapom a rendeléshez, ha meg nem, hát nekem oly mindegy. Én nem fogok akaratoskodni abban biztos lehet.
From Fleur

■ ■ *-* ■ ■

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Csüt. Aug. 16, 2018 10:11 pm
To Fleur


Csak nézem ahogy válaszol a kérdésemre és utána egy random italt legurít. Szemöldököm enyhén felcsúszik ahogy krákogni kezd. Végül megkapom a köszönetet és ekkor egy mosoly pihen meg ajkamon.
- Nincs mit. - nem fűzöm hozzá, hogy azért mentettem csak meg, mert irritált a barom. De ahogy jobban megnézem sokkal fiatalabbnak tűnik, mint távolról. Huszonévesnek tippelném, de ez most nem lényegesek. Ha a régi hagyományoknál maradunk akkor az emberek jobban örülnek, ha a férfi az idősebb. Igaz nem ítélem el, ha valaki a nála idősebbekre bukik. Hiszen nekem is sokféle csajom volt már. Szőke, barna, idősebb, fiatalabb. Nagyon nem válogatok, még is nekem is van ideállom.
Amint elmondja, hogy nem fogja kirakni azt amije van, majd nem elnevetem magam.
- Nem is vártam el. Egy köszönöm is elég volt. - mosolygok rá. Nézem ahogy a pult felé fordul és rendel magának. O a vodka-sprite. Igen, a fiatalok nagyon szeretik azt az italt. De én inkább megmaradok a sörnél. Igaz néha-néha iszok a változatosság kedvéért valami mást, de az örökös kedvenc a régi ital mely minden évben nagy kedvenc legalább egy maroknyi férfinak. Abból sem szoktam sokat inni, még is egy jó hideg alkoholnak nem tudok ellen állni.
- És, ha én hívnálak meg egy italra? - teszem fel a kérdést válaszolva az ő felajánlására. Bevallom jól nézett ki és a személyisége amit eddig mutatott nekem az is igen figyelemre méltó. Látszik, hogy érettebb a koránál, hiszen a legtöbb huszonéves csak bulizni, piálni aztán meg a sikátorban dugni akar egy jót. De ő nem ezt teszi. És ez tetszik.
From David

■ ■ Zene ■ ■   *-*    ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Csüt. Aug. 16, 2018 10:24 pm
To David


– Manapság az a menő, ha a lányok ezt teszik, szóval gondoltam jobb már az elején tisztázni – visszamosolygom rá. Nem tudom, hogy csak azért mondja-e ezt, mert tényleg nem erre vágyik vagy azért, hogy én elhiggyem. Mindenesetre örülök, hogy nem kell hálámat szájrátéttellel kifejezni.
A megkapott italomból kortyolok egy nagyobbat, s mivel ő nem fogad el tőlem semmit, perkálok is a rendelésért. Aztán újdonsült társaságom kapja meg a figyelmemet, mert hát bolond lennék máris megválni tőle.
– Megmentesz és utána még te hívsz meg? – körbenézek, mintha keresnék valamit vagy valakit. Komolyan nem vagyok ehhez hozzászokva, így valamiért azt hiszem hirtelen, hogy egy kandikamerás műsorban vagyok, ám sehonnan sem látok leskelődő alakokat így újfent felé fordulok.
– Hát végül is, talán nagyobb bajom már nem lehet – megvonom a vállamat, majd popsimat felpakolom az egyik pult előtt álló bárszékre, hiszen azt feltételezem, hogy itt maradunk.
– Amúgy Fleur vagyok – nyújtom felé a kezemet. Igen, tudom jól, hogy ez nem így van, nem így illik, de jelenhelyzetben tökéletesen teszek rá. Ez egy kocsma, ahol az egyik sarokban mindjárt leszedi egymásról a ruhát egy pár, a másikban hangosan nevetgélve játszanak és még sorolhatnám. Azt hiszem a pult és ez az ember a legjobb választás jelenleg. Hogy miért? Mert nyugalom van, s mert hálával tartozom neki.

From Fleur

 ■ ■   *-*    ■ ■

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Pént. Aug. 17, 2018 8:16 am
To Fleur


- Ne aggódj, nincs ilyenre igényem. Inkább jobb szeretem megismerni szeretem a másikat. - nyugtatom meg. Hiába vagyok egy tipikus szoknyavadász azért még sem szeretem, ha minden ismeretség nélkül elém tárják azt, ami a legtöbb esetben nincs, vagy mű az egész. Kérdésére kicsit szélesebb lett a mosolyom. Valóban nem illő elutasítani az ajánlatát, de még is a hagyományokhoz híven inkább én szeretném meghívni.
Kíváncsian  várom, hogy mit válaszol. Végül beleegyezik és az egyik székre ül, amit én követek. Leülve mellé felém nyújtja a kezét.
- David. Örülök a találkozásnak. - fogok vele kezet.Nem áll szándékomban most bókolni, pedig szívesen megtettem volna, mégis a kialakult helyzet miatt most nem érzem ideillőnek.
Rendelek magamnak még egy sört és, majd a lány italával együtt egy borravalót adok a pultos csajnak. Nem tagadom elgondolkodtunk már, hogy több is legyen, mint pultos és részeg arc közötti akármi is. De végül nem jött össze. Egyáltalán nem kínos, ha összetalálkozunk, hiszen nem volt semmi közöttünk. Csak mosolyog, mikor meglát. Talán mert én vagyok az egyetlen aki nem azért jár ide, hogy berúgjon és holmi tyúkokat összeszedjek. De most vendégem van nem szabad más nőkről ábrándozni.
- Ide valósi vagy? - fordulok felé egy szimpla kérdéssel, hogy ne csak némán ücsörögjünk itt, mint két fa darab.
From David

■ ■ Zene ■ ■   *-*    ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Pént. Aug. 17, 2018 10:03 am
To David


Elismerően hümmentek egyet. Azt hiszem ő jelenleg itt az egyetlen egy férfi, aki nem vágná egyből a falhoz a nőket. Vagy tényleg marha jól játszik, vagy szerencsém van, s végre a felzaklatott lelkem egy kis megnyugvásra lelhet. Az ismerkedés nekem meg nincs ellenemre, bár jobb szeretem, ha az ilyesmi nem egy füstöt kocsmában történik.
Kezemet elfogadja, s nem kezd el hadakozni, vagy hápogni, mint egy kacsa, hogy mégis mit képzelek. Ez pedig jól esik, mert a körök, amiben mozgok, nos.. Maradjunk annyiban, hogy az egyik a túlságosan konzervatív és komoly, a másik meg éppen hányik az asztalnál.
Ugyanazt kérem, mint nem régiben, s mivel nem vagyok vak, látom, a néma kommunikációt közte és a pultos között. Csak tudnám, hogy ez miért is érint annyira kellemetlenül. Talán azért, mert jobb szeretem, ha csakis én kapok a figyelemből, ha már én is csak neki szentelem? Nem tudom, de mindenesetre ez egy kissé feszélyez és a modorom máris változik.
– Nem, nem élek ebben a kocsmában – kuncogok halkan. Tudom, hogy nem így értette, de egyszerűen én és a hülye humorunk, nem tudtuk kihagyni ezt a választ. – Amúgy Chicagoi vagyok igen, és nem erről a környékről, hanem egy kicsit felkapottabbról – még mielőtt valami debilnek hinne válaszolok rendesen is. Aztán fejemmel a félig hulla állapotba kerülő társaság felé fordulok. – Sajnos velük jöttem – bökök oda a fejemmel, majd visszafordulok Davidhez.
– Én valahogy nem élem azt, hogy minden kocsmában igyuk, míg valamelyikünk pénze elfogy dolgot – elhúzom a számat, majd elkezdek azon töprengeni, hogy mikor is lettem ennyire unalmas? Aztán arra jutok, hogy nem unalmas vagyok, csak összeszedettebb és érettebb, mint a korombeliek, talán valamikor majd profitálhatok ebből.
– Na és te? Honnan származol? – direkt nem úgy teszem fel a kérdést, ahogyan ő, nehogy visszavágjon az előbbi kis balgaságomért.

From Fleur

 ■ ■   *-*    ■ ■

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Pént. Aug. 17, 2018 11:17 am
To Fleur


Válasza a kérdésemre igen felvidított és halkan felnevettem. Miért is sértődnék meg rajta? Tetszik, hogy ilyen még a maga sajátos módján. Végül megkapom a rendes választ amit ezek után már nem vártam, de legalább megkaptam. Tehát Chicago-i. Sejthettem volna. A legtöbben ide valósiak és fel se tűnik nekik, ha egy új érkezik.
Mikor elmondja, hogy nem egyedül jött és az asztalnál ülő fiatalok felé biccent, már megállapítottam, hogy barátként sem illenek össze. Ő sokkal érettebb, mint a többiek, több esze is van vétek ilyenekre pazarolni. Amint megszólal ismét visszanézek rá. Elmosolyodom ahogy elmondta, hogy őt ez nem vonzza. Meg is tudom érteni.
- Érthető. Látszólag is érettebb vagy a korodnál és több eszed is van. Ez a hely nem illik hozzád és nem is a te világod. Igazam van? - szánom ezt bóknak. Igaz azt mondtam, hogy most ez elmarad, de ez az egy becsúszott. Diszkréten jobban szemügyre veszem. Aranyos és szép lány csodálkoznék, ha nem lenne fiúja, arról nem is beszélve, hogy a jó külseje alatt még esze is van. És igen én szeretem, ha egy nőnek van esze.
Kérdésére az arcomon a mosoly táncikált. Már előre kíváncsi voltam a reakciójára, így nem is húztam az időt.
- Michigan City-ben születtem. - iszok bele a sörömbe. Azért nem mondtam, hogy ott nőttem fel, mert az nem teljesen igaz. Nem mondhatom, hogy van olyan hely amire azt mondhatnám, hogy ott nőttem fel. De ez már a múlté most csak a mának kell élni.
From David

■ ■ Zene ■ ■   *-*    ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Szomb. Aug. 18, 2018 9:33 am
To David


Látszólag érettebb vagyok a koromnál? Sok mindent mondtak már rám, de ez valahogy nem igazán volt még közöttük. Mikor anyám és a jelenlegi kiválasztottja oldalán meg kell jelenni egy-egy eseményen, ott mindig lecsesznek, hogy éretlen vagyok. Pedig általában igyekszem ám, csak aztán elkezdek unatkozni és lesz belőle, ami…
– Az enyhe kifejezés, hogy nem az én világom – nevetek fel halkan, majd kortyolok egy nagyobbacskát az italomból. – Ne értsd félre, kellenek a kocsmák, de ha körbe nézek, akkor bizony nem kap el az az érzés, hogy hűű végre jól fogom itt érezni magam – nem azért, mert lenézném az ilyen helyeket, sőt! Van, amikor igenis kell, hogy betérjen egy-egy ilyen helyre az ember lánya. De most. Most nem, most jobban esne egy olyan hely, ahol nem érezném azt, hogy minden második ember csorgatja rám a nyálát.
Ám egy valaki nem néz olyan árgus szemekkel, mint a többség. Ez pedig Ő. Zavar a dolog, mert igenis jó lenne érezni az Ő figyelmét is, vagy legalábbis egy kis részét. Oké, rám figyel, velem beszél, de mégsem úgy, ahogy a nőiességem vágyna rá. De, hogy bevessem érte a jól megszokott trükköket, most valahogy nem akaródzik. Hiszen éppen azt dicsérte, hogy én másabb vagyok, mint a pár asztalnál vonagló társaság hölgy tagjai. Ez ám a dilemma.
– Akkor csak átutazóban vagy itt? – nem akarok némaságba burkolódzni, legfőképpen azért nem, mert egyszerűen utálom. Most pedig Ő számít itt jelenleg az egyetlen olyan félnek, akivel lehetőségem van társalogni. Vagy választhatom még a mögötte ácsorgó, fogatlan alakot is, aki éppen lefejeli a pultot. Hmm, hmm. Inkább maradok, s egyetlen egy trükköt bevetek, ez pedig az, hogy eltűröm a szemem elé kerülő kósza tincseket és egy mosolyt csatolok mellé. K is lépés, de ha véletlenül reagál rá valamit, akkor tudom, hogy hajtsak-e avagy hagyjam a fenébe az egészet.


From Fleur

 ■ ■   *-*    ■ ■

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Szomb. Aug. 18, 2018 12:51 pm
To Fleur


Némileg örültem annak, hogy igazam volt és elmosolyodtam ahogy kijavította az előző mondatott. Nem haragszom meg rá, ha nem szereti a kocsmákat és az ott lévő társóságokat, végül is semmi közöm hozzá. Mikor felteszi a kérését én meghúzom az üveget. Ránézek és az arrébb simítót haja és a mosolya...hazudnék, ha azt mondanám, hogy ne jönne be. Persze erre az alkohol is rátesz egy lapáttal és elhatározva, hogy ma már nem iszok többet könyökömmel a hátam ülő csókának tolom aki el is fogadta. A lassan fejembe szálló pia miatt a csábítás amit már éreztem egy ideje az kezd előtörni belőlem. Részletesebben végig mérem az arcát. A szemeit, az ajkait, a mosolyát. Nem mehetek tovább a végén még egy taplónak néz.
- Nem már itt élek Chicago-ban egy ideje és nem tervezem, hogy elmenjek. - válaszolok a kérdésére, miközben próbálok az arcán maradni. Mert ugye a vérem és az alkohol miatt részletesebben is megnézném a testét magamnak, de most nem lehet. Elég lehetett neki az a barom nem kellek még én is.
Gondolataimat próbálom elterelni, hogy mit is kérdezhetnék tőle, de a türtőztettetés, hogy ne nézzek a dekoltázsára minden erőmet elveszi. David gyerünk már! Hol van az az ember aki csak úgy falta a nőket és úgy mászott rájuk, hogy levette őket a lábukról? Hol van az a macsó akiért búknak a nők?
Való igaz rámásznék. De a nők iránti  tiszteletem miatt most nem tudok önmagam lenni. Ami eléggé nagy baj.
From David

■ ■ Zene ■ ■   *-*    ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Szomb. Aug. 18, 2018 10:02 pm
To David


Egy valamit már most meg tudok állapítani róla. Nem egy beszédes alak, hiszen gyakorlatilag csak válaszolgat a kérdéseimre. Ez pedig baj. Ugyanis most nem éppen azt a formámat hozom, amelyik csak fossa szavakat, s mindenféle őrültségről beszél. Bizony ahhoz jelenleg még sokat kell innom, na meg hát hogyan beszéljek mindenféle dologról, ha azt sem tudom, hogy Őt mi érdekli?
Felhajtom az italt, melyet még én kértem ki, majd magma elé húzom azt, melyet neki köszönhetek. Közben nézem, vizslatom. Szemeim felfedezik arcát, minden egyes rezdülését jól elraktározzák mélyen a tudatomban. Aztán haladok lefelé, jó vágású, bár így ülve ebből nem sok látszik, de a pólójának köszönhetően van szerencsém azt is látni, hogy némi izom is lapul alatta. Korba nem tudom belőni, talán apucihoz közelít, ez pedig számomra maga a paradicsom. Hiszen be akarom bizonyítani magamnak, hogy meg tudok egy ilyen férfit szerezni, ha arról van szó. Talán neki kéne lennie a kísérletnek. Ha vele sikerül, akkor apucival is. Bár… Miket is képzelek, hiszen még mindig lehet egy baltás gyilkos, csak éppen jól álcázza magát.
– Nos, talán nem bánod meg, ha maradsz – ennyit tudok hozzáfűzni, s itt ki is halt a dolog. Csak beharapom az alsó ajkamat, s újfent eltűröm a hajamat. Ha most közelítek, s a tipikus huszonéves női formát hozom, akkor elveszítem azt a bájomat, mely szerint érettebb vagyok náluk. No, de akkor mégis miképpen adjam tudtára, hogy vegyen már észre és hagyjuk az udvariassági köröket, beszélgessünk lazábban és felszabadultabban? Nem is értem mi van velem, máskor sziporkázok, most meg itt ülök mellette, mint egy kis szende szűz lányka, holott… Inkább nem is említem, hogy az elmúlt percekben mit képzeltem el vele, mert bizony eléggé szaftos kis dolgokat.From Fleur

 ■ ■   *-*    ■ ■

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Vas. Aug. 19, 2018 10:52 am
To Fleur


Érzem, hogy kihal ez a beszélgetés köztünk részben annak köszönhetően, hogy most úgy viselkedek, mint egy barom balfék aki nem tudja mit is akar. De legyen! Ráhajtok! Nem vagyok hülye tudom, hogy azt a kis ártatlan mosolyt és a haj arrébb igazítást azért küldte felém, mert érdeklem, csak a dicséretem miatt próbálkozik egy ilyen alig észre vehető "trükkel".
- Tudod attól még, hogy hajtasz egy férfira attól még gondolhatják azt, amit mondtam. - mosolygok rá jelezve, hogy tudom mik a szándékai. - Ha már itt tartunk volt már kapcsolatod? - teszem fel a kérdésemet. Legyen megmutatóm neki milyen is az, ha leszarok mindent és apránként nyomulni kezdek. Persze tudom, hol a határ így a kis határokat amikkel elijeszteném azokat most kerülöm. Még is ez a kérdés az alapja mindennek. Minden nőre másképp kell nyomulni és ez függ attól, hogy volt e már pasija, vagy sem.
Bár igaz a gondolat bennem van a kora miatt, de már felnőtt nő tudja mit csinál és ezért nem is veszek tudomást a kór különbségről és inkább hagyom, hogy most a vágyaim hajtsanak, ám az észt még sem hanyagolom el.
From David

■ ■ Zene ■ ■   bocsi, hogy rövid lett  :)     ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Vas. Aug. 19, 2018 11:27 am
To David


Jobb szemöldököm felszökken és ajkaim is szétválnak. Pár pillanatig így nézek rá, miután eljut az agyamig, amit mondott. Aztán elismerően hümmentek egyet, mert hát be kell látni, hogy férfi létére, két aprócska jelből hamar levágta, hogy mi a helyzet. Ahhoz, hogy egy korombeli ilyen következtetésre jusson, minimum az egyik mellemet a szájába kellett volna tennem… Hála az égnek, most nem jutottunk idáig.
Változtatok eddigi testhelyzetemen, ami abban merült ki, hogy a pult felé fordulva, kissé előre dőlve ücsörögtem, s csak fejemmel fordultam felé. Fordulok, egész testemmel őt veszem célba, s lábaimat keresztbe pakolom egymáson, hogy azért ne egy jókora terpesszel köszönjek be neki.
– Miért ne lett volna? –mosolygom rá szelíden. Vitathatnánk, hogy mi nevezhető kapcsolatnak, sőt belemehetnénk abba is, hogy mennyire nem vagyok olyan jó kislány, mint amilyennek lát, de inkább csak magamhoz veszem az italomat, s kortyolok belőle egyet.
– Ennyire fiatalnak tűnök? Ennyire ártatlannak? – hangszínemen változtatok. Eddig édesen csiripelő dallamot játszott, melyből tényleg azt hiheti az ember, hogy egy kis szűzies libába futott bele. Ám most. Halkan búg, csábításra hívja a férfit, mintha csak egy szirén szólalna meg.
- Ha annyira egyértelmű, hogy hajtanék rád, akkor mégis mi tart attól vissza, hogy végre tegyél egy olyan lépést, amiből levehetném, hogy vajon jó úton haladok-e? – kacér mosoly játszik az arcomon, s testemet kissé megdöntöm felé. Az egy dolog, hogy én mit akarok. De ő itt mellettem egyelőre olyan, mint egy fadarab. Ebből pedig esélyem nincsen eldönteni, hogy most mekkorát fogok esni, na meg azt sem tudom, hogy vajon a padlóra érkezem-e vagy inkább az ölébe..From Fleur

 ■ ■   *-*    ■ ■

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Vas. Aug. 19, 2018 7:48 pm
To Fleur


Látom, hogy meglepi, hogy rájöttem mit is akar. Pedig nem olyan nehéz kitalálni. Ha fiatalabb volnék akkor is leesne, mert a kidobásom előtt is faltam a csinos gimis lányokat. Míg testvérem inkább a könyvtárban gubbasztott én addig a lányoknál legyeskedtem. És ugye ismerjük a sztori végét, hogy 16 évesen kidobtak otthonról és megkellet állnom a saját lábamon. De mivel nem vagyok pedofil így azok akik a húszas éveikben járnak azokat még bevállalom. De persze minél jobban öregszem annál nagyobb a valószínűsége, hogy nem fogok kelleni senkinek.
Testem a pult felé van fordulva és kezdem hiányolni a sörömet. Az eddigi mögöttem ülőre pillantok és látom, hogy kidőlt. Na ez is bírja az alkoholt.
- Nos csak annyit válaszolnék, hogy a látszat igen csak csal. Például egy jóval alul öltözött hölgy, mint például az....- bökök az épp belépni készülő lány felé akin csak egy miniszoknya és egy haspóló van. -....ő például még egyszer sem volt pasival és ezért is van így felöltözve, hogy végre meglegyen neki a legelső alkalma. És, ha ellentéti példát is szeretnél...ott van egy másik nő. Takarós ruhákat hord még is nagy valószínűséggel már bőven volt alkalma átélni az olyan szórakozás örömeit. De mivel ezek csak a látszat így lehet, hogy a valóság egészen más. - fejtem ki a véleményem néha-néha szünetet is hagyok, hogy felfogja mit mondtam. Újabb kérdésére épp kapok egy újabb sört amit megragadok mielőtt válaszolnék és felé fordulok a testemmel is.
- Mivel apám sikeresen belém nevelt egy kis illemet és tiszteletet, így úgy gondoltam, hogy a barom után nem szeretnéd, ha elkezdenék bókolni neked. Pedig igen jó úton jársz, az érdeklődésemet már felkeltetted. - emelem meg az üveget és iszok bele. Most kitálaltam neki mindent és remélem, hogy a válaszaimmal olyan választ adtam amit szeretett volna.
From David

■ ■ Zene ■ ■   bocsi, hogy rövid lett  :)     ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Hétf. Aug. 20, 2018 12:33 pm
To David


Hallgatom az elemzését, s közben figyelem is a sajátos kis prezentációját. Vicces ez így, hiszen gyakorlatilag a mai tinédzserek szemléletével mutatja be a hölgyeket. Az iskolában is mindig így volt. Aki a legnagyobb ribinek mutatta magát, az volt az igazi szendeszűz, azt hiszem szűzkurvának hívtuk őket.. Mosolyognom is kell ezen, hiszen tényleg nagyon beletrafál.
– Apukád biztos bölcs ember – elmosolyodom. – Viszont, ha rám nézel, észre veheted, hogy nem rázott meg az iménti incidens – elvégre nem bőgök, nem remegek, sőt be sem pisiltem. – Tehát a logikád itt eléggé hibádzik –elmosolyodom, lábaim helyzetén annyiban változtatok, hogy ami eddig alul volt, az kerül felülre. Közben pedig az italom utolsó cseppjeit is elfogyasztom. – Ha minden egyes alkalommal szarul érezném magam, ha megfütyülnek, leszólítanak, megragadnak, akkor gyakorlatilag a szobám négy fala között kellene depressziósan ringatnom magamat – elmosolyodom, aztán úgy döntök, hogyha már azt mondta, hogy jó úton haladok, a székkel közelebb vánszorgok hozzá, így már kevéske távolságot tartva tőle. Jobb szeretem, ha a férfi kezdeményez, ha ő kóstolgat, de nagyon úgy érzem, hogy David nem ez a típus.. Kár.. Imádnám minden pillanatát, ha ő irányítgatna, ő akarna elkapni, becserkészni. Sokkal mókásabb lenne, mint az, hogy nekem kell ezeket megtenni. Első lépésként, bal kezemet, ráejtem a combjára, testemmel pedig közelebb dőlök, hogy illatát magamba szívjam. De ennél tovább nem megyek, hiszen megállapítottuk, hogy én nem olyan vagyok. Hát lássa is, hogy tényleg nem az a fajta vagyok. Nekem játék kell, cicázásra vágyom, azt akarom, hogy becserkésszen. Ám, ha úgy érzem, hogy nekem kell ezért többet lépni, inkább hagyom a fenébe. Olyan játékom már van otthon, s éppen előle menekültem el.

From Fleur

 ■ ■   *-*    ■ ■

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Hétf. Aug. 20, 2018 3:14 pm
To Fleur


Látom, hogy tetszik neki az én kis megfigyelésem. Értek a nőkhöz, de leginkább vissza emlékezek arra az időre mikor még én voltam iskolás. Elmosolyodom ahogy megemlíti az apám. Igen mindig jól akart minket nevelni és ez a testvéremnél meg is látszott, de én messzire gurultam a fától. Apám volt az aki napokig küzdött anyám ármánykodása ellen.
- Ha bölcs nem is, de a szíve a helyén volt. - mondom egy mosollyal. Ő is megvénülhetett már.
- Nos igen, mint a többi ezek is csak feltételezések és valójában sokkal messzebb állok a valóságtól. De, ha van rá igényed akkor nem csak találgatásokból ismerhetjük meg egymást. - mosolygok rá. Most, hogy tisztában van vele, hogy az érdeklődésemet felkeltette talán itt az ideje, hogy ne csak ő kezdeményezzen.
- És, ha nem tévedek távol áll tőled. - fűzők hozzá egy aprócska megállapítást így utoljára. Szemem sarkából látom, hogy közeledik felém. Egyelőre még nem teszek semmit. Csak akkor juttok elhatározásra mikor keze a combomhoz ér. Az eddig az ölemben pihenő kezem csíntalan módon a lány derekát öleli át. Nem szokásom rögtön ezzel kezdeni, de, ha a férfiak egyik gyenge pontját érinti akkor én sem vagyok rest megkeresni az övét. Minden férfinak ugyan az a gyenge pontja ezért is lehet gyorsabban elcsavarni a fejünk. De a nők... ők azok akikre csak kicsit igaz ez a megállapítás. Lehet, hogy hasonló ezen pontjuk, de a mérték az ami miatt kicsit problémásabb. A derék rész az amire érzékenyek, de valakinek oly annyira kicsi az érzékenységi pontja ott, hogy már inkább irritálja. Csak remélni tudom, hogy ő nem az utóbbiba tartozik.
From David

■ ■ Zene ■ ■   bocsi, hogy rövid lett  :)     ■ ■

Underworld

avatar
♡ :


Keresem :
❖ age :
36

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   Szomb. Aug. 25, 2018 7:09 pm
To David


– Hát, nem vagyok az otthonülős fajta – mosolygom rá. – Szeretem, ha zajlik az élet, de azért odafigyelek a mértékekre – továbbra is mosolyogva nézek rá. Nincs okom panaszra, meg az a fajta sem vagyok, aki élni szokott ezzel a módival. Egy elkényeztetett kis libának néznek a legtöbben, de ők éppen azok, akik egy percre se álltak le velem társalogni. Hogy ez engem érdekel-e? Nem. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy véleményt alkosson. Az már az Ő dolga, hogy hogyan teszi meg.
Kezét megérezvén a derekamon, felszökken az egyik szemöldököm. Nem értem. Én itt a combját simítom, ügyelve arra, hogy minden egyes mozdulatom, finom és óvatos legyen, s erre a reakciója egy ölelés. Ez egy kissé elkeserít, s egyből azt érzékelem, hogy jobb nem elévetni magamat, mert a végén éppen olyan lánnyá válok, ami nem szeretnék lenni. Így hát kezemet visszahúzom, s a poharamért nyúlok, melyben maradt még pár cseppnyi az italomból. Felhajtom, aztán fejemmel fordulok vissza hozzá.
– Én azt hiszem, lassan távozóra fogom – szememmel keresem azokat, akikkel jöttem. S fel kell fedeznem, hogy bizony az elmenetelben ők nem fognak részt venni. Szörnyű állapotok uralkodnak az asztalnál, így még arra sem méltatom őket, hogy odalépjek, köszönjek. Úgyse tudják, hogy itt vagyok, már régen elveszítettük a kontaktot.
– Örültem a találkozásnak David – fordulok visszafelé, kezemet nyújtom, hogy megrázzam az övét. Igen, Ő az a pasi, aki után megérné hajtani. Ám túlságosan illedelmes, túlságosan visszahúzódó, én pedig jobb szeretem, ha hódítani akarnak. Annak meg van a maga kis bája. Azonban részéről ezt sajnos nem éreztem, mert bizony számomra egy derék átfogás nem ígér semmi olyasmit, amire igazán vágynék jelenleg.
From Fleur

 ■ ■   *-*    ■ ■

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Fun in the bar/ Fleur & David   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» David lakása
» Vicces képek [ARCHÍV]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Szórakozónegyed-
^
ˇ