HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Hella R. Moreau, Kendra Gray, Kieron Dante, Leslie J. Brown, Natalie York, Rokuro Sento


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Avatarfoglaló
írta: Rokuro Sento
Today at 5:52 pm

Kapcsolatkeresô
írta: Diana Woods
Today at 2:29 pm

Bestie time - Lippa&Lemon
írta: Philippa Lockheart
Today at 11:56 am

drunk visit ~ Keezy & Garreth
írta: Garreth Davidson
Today at 10:30 am

Rokuro Sento
írta: Kendra Gray
Today at 9:13 am

Derek & Diana - Please, help
írta: Diana Woods
Yesterday at 5:22 pm

Kórház szag
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:34 pm

Bradley Crimson
írta: Leslie J. Brown
Yesterday at 8:13 am

Édes találkozó
írta: Aiden Lee
Pént. Okt. 19, 2018 8:55 pm

Cara R. Garrett
írta: Leslie J. Brown
Pént. Okt. 19, 2018 6:02 pm

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Pént. Okt. 19, 2018 5:42 pm

Négyes randi apával és anyával - Jen / Hugo
írta: Leslie J. Brown
Pént. Okt. 19, 2018 4:04 pm

Hiányzásnapló
írta: Hugo Windsor
Pént. Okt. 19, 2018 2:57 pm

Come on skinny love just last the year...
írta: Zaphyra L. Crimson
Pént. Okt. 19, 2018 9:13 am

Clarissa ...
írta: Caius Aim
Csüt. Okt. 18, 2018 11:25 pm


Share | 
 

 Paris & Lír

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Paris & Lír   Hétf. Aug. 13, 2018 6:44 pm
To Paris


Nem tudom elégszer mondani, hogy mennyire jól esik a nap folyamán kint lenni és nem aludni várva, hogy eljöjjön az újabb éjszaka. Most huzamosabb ideig nem leszek műszakban így van időm pihenni és vissza nyerni az időérzékemet. Erre egy séta a városban tökéletes számomra. Bevallom éjszaka sokkal szebb mikor a díszvilágítások teljes pompájukban világítanak be mindent. De néha természetes fényben is látni kell mindent nem igaz? De, mint mindenek ennek is van rossz oldala és ez a meleg volt amit nehezen tudtam kibírni. Valamivel le kéne hűtenem magam. Ezen agyaltam mikor el nem mentem egy fagyis mellett. Legyen akkor egy kis fagyi, nem múlik rajta semmi. Beálltam a sorba közben azon gondolkodva milyet vegyek. Végül megkaptam a hideg finomságom és mehettem tovább.
De a fagyi még is finomabb úgy, hogy kényelemben, ellazulva eszed meg mit sem törődve semmivel. Így is tettem a közeli parkba mentem ahol választottam egy árnyákos padot és leültem. Élveztem a hűvös szelőt és a szinte frissen hűtőt édességet a torkomban. Ám ez sem tartott sokáig és desszert nélkül ücsörögtem nézve a gyerekeket akik élvezik a jó időt. Csak véletlenül tekintettem magam mellé és észrevettem a mai újságot. Nem szoktam ilyesmit olvasni, de adva neki egy esélyt a kezembe vettem és alaposan át tanulmányoztam a borítót. Nem várom, hogy a tegnap esti sikeres lopásom benne legyen hiszen, mint mindig a zsaruk csak vakarják a fejüket. De a sajtó na ők azok akik messze állnak tőlem. Jelenleg egyel sem találkoztam még, de nem kívánom most őket. Ahogy magamat ismerem tuti elültetnék a fülükbe néhány bogarat kérdéseket vetve fel bennük. A főnök is úgy tart távol tőlük, hogy csoda, hogy még nem ölt meg egyet sem. Hiszen ő ismer tudja mit mondanék és amelyik elég okos az kikövetkeztetheti, hogy egy kicsi közöm van a rablásokhoz.
From Lirina

■ ■ That's My Girl ■ ■Remélem jó  :)   ■ ■

Underworld

avatar
❖ age :
25
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Paris & Lír   Vas. Szept. 02, 2018 8:40 pm


Paris & LírÉ

Épp reggeli futásomra készülődtem, futó leggings, fehér kis top, márkás sport cipő, kell az alátámasztás a megfelelő futás érdekében, formában kell tartanom magam, sose lehet tudni mikor is kell felvenni azt a bizonyos nyúlcipőt és elhúzni a búsba. Mondjuk nem vagyok az a félős kislány, bárhol elférek így könnyű elbújni a legnagyobb találkozókon is kis helyen. Ezért használnak engem sűrűn információ szerzéshez, meg mert olyan kis cuki vagyok és senki nem nézné ki belőlem mivel is foglalkozok és mit is keresek ott épp most és épp akkor, vagy mert jól rögtönzök, vettem pár színészeti órát, sosem árt több lábon állni. Előkerestem a fülhallgatóm, felerősítettem a karomra a telefontartót és indulhatunk is, vagy mégsem? Ki a jó franc keres ilyen korán reggel? Hm, ez meg milyen szám? Hallo? Csak egy halk suttogás volt a válasz és egy cím. Mire nem jók a besúgók... Na akkor gps, ez egy park? Oh, akkor még tökéletes is az öltözékem. Fogtam egy taxit és két sarokkal arrébb kiszáltam. Kapcsoltam egy kis halk zenét, és lassan kocogni kezdtem a park felé, közben szemem alaposan pásztázta a környéket, kit is kellene nekem itt most észrevennem. Mostanában sok töredék infóm van rablásokról, alvilági kis titkokról, de alapos indok és hír nélkül minden csak pletyka, ezt nekem kell kiderítenem, nem elég a forrás, mert nem lenyomozható a valóságtartalma, ezért van az, hogy nem hiszek senkinek semmit addig amíg én fel nem vettem vagy részt nem vettem benne. Az a lány olyan ismerős, valahol már láttam az arca sziluetjét, szerintem őt kellett ma meglelnem, gyorsan mielőtt még elmegy kellene egy figyelemelterelés.
- Au, a bokám. Taknyoltam ki nem sokkal a padja után.
- Ne haragudj, nem segítenél? Nem biztos, hogy egyedül fel tudok állni. Reméljük azért annyi lelke van, hogy nem hagyja a földön ülőt szenvedni, bár ki tudja, az emberekben mi lakik....

 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Paris & Lír   Vas. Szept. 09, 2018 11:23 am
To Paris


Olyan jó érzés, hogy egy hideg édességgel a pocakomban élvezhetem a meleg levegőt a szabadban és senki sem zavar. Csak remélni tudom, hogy az egész napom ilyen lesz. Tovább lapozgatom a kezembe került újságot. Néhány cikk a lopásaimról szól és, hogy a zsaruk nem tudnak semmit sem mondani csak azt, hogy egy ember csinálta. Igaz fél Chicagot már kiraboltam, de semmire sem mennek az üggyel. Az ablakok és az ajtók zárva voltak senki nem látott semmit az ékszerek, vagy amit épp elvittem egyszerűen csak eltűnt. Mosolyom nagyobb lesz ahogy a sajtót olvasom ahogy a véleményüket fejti ki a zsarukról burkoltan. Imádom mikor a kopókat utálják mert nem tudnak elkapni. Nem is fognak, ha így haladnak.
Békésen olvasom az újságot amit valaki itt hagyott, mikor egy fájdalmas felkiáltásra leszek figyelmes. Felemelem a tekintetem a papírból és körülnézek. Megpillantom aztán a lányt aki ül a földön és a lábát fájlalja. Először nem tudom mit tegyek, hiszen nem ismerem úgy, hogy nem is kéne foglalkoznom vele. De mivel megkért, hogy segítsek neki így leteszem a papírt és felemelem a hátsómat és a kezemet nyújtom.
- Jól vagy? - kérdezem kicsit aggódva, hiszen én is csak egy ember vagyok megvan bennem az aggódás, mint ahogy másban is.
From Lirina

■ ■ That's My Girl ■ ■Remélem jó  :)   ■ ■

Underworld

avatar
❖ age :
25
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Paris & Lír   Pént. Okt. 12, 2018 5:47 pm


Paris & LírA

reggeli futás fontos, a mozgás és a friss levegő, ezt ajánlotta a házi orvosom is miután kiengedett sajgó bordákkal legutóbb. Jó lehet, hogy ő egy kellemes kis sétára gondolt, de én meg arra, hogy vannak merevítők a világon ami egyben tart. A legutóbb túl közel kerültem a tűzhöz, és csak a kegyelmén múlott, hogy a verésem után, mikor elfeketedett a világ ott hagyott és nem vágott ki a tizedikről. Tüdőm újra és újra kitolta az éppen csak összeforrott borda csontokat, de nem érdekelt, füles, munka, küldetés! Ezek a szavak lebegtem a szemem előtt miközben a kis park felé kocogtam, még nem tudtam mit és hogy teszek, de már annyi mindent kiderítettem, hogy már most nem adhatom fel, még akkor sem ha ájulás kerülget lassan. Nem túl feltűnően fürkészem tekintetemmel a terepet, lassítok, és a szemem sarkából arcokat vizslatok. Vajon ki lehet az? Kétlem, hogy az anyuka aki elől bármikor elvihetnék gyermekét, mert épp úgy el van merülve a tinder, snapchat, vagy szexoldalak világában a telefonján. Nem ott fogod megváltani a világot kisanyám... Pár srác feltűnően méreget valakit, arra kanyarodtam, ő lesz az! Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nem illik az összképbe amit ez a park magában hordoz. Talán egy boka ficam optimálisan elterelné a figyelmét, na akkor hajrá Paris, vetődj. A szisszenésem igenis komoly volt, bár nem kimondottan a lábam okán, sokkal inkább a bordám nem értékelte, a hirtelen mozdulatot, halk mély levegőt vettem.
- Hát, nem igazán, a bokám nagyon sajog. Biztos sikerült rosszul lépnem. Szíszogtam és próbáltam mozgatni, amitől csak fájdalmasan felvisítottam.
- Kérlek, tudom, hogy nem is ismersz, de nem segítenél felülni a padra? Egyedül nem fog menni, tovább pedig nem tudok így menni.Bízom a jóindulat morzsájában, amennyi még megmaradhatott benne. Mindenki valahogy kezdte, szóval nem ítélhetem el. Csak van aki jó útra tér, van aki a sötétséget válassza, és vagyok én aki kicsit itt, kicsit ott, borotva élen táncolva a két világ közti határvonalon. Felé nyújtottam a kezem, és segélykérően néztem mélyen értetlen szemébe.

 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Paris & Lír   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Burnham Park-
^
ˇ