HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Béke?
írta: Christopher Nam
Yesterday at 11:02 am

Josh & Nora - shooting
írta: Joshua Thatcher
Yesterday at 7:47 am

Activity Check 2018.12.16.-2018.12.24.
írta: Christopher Nam
Hétf. Dec. 17, 2018 6:59 pm

JT
írta: Joshua Thatcher
Hétf. Dec. 17, 2018 4:56 pm

I need to hold your hand…always.| Brad&Lippa
írta: Philippa Lockheart
Hétf. Dec. 17, 2018 10:00 am

Partnerkeresô
írta: Elena P. Campos
Vas. Dec. 16, 2018 7:27 pm

Elena Patricia Campos
írta: Kendra Gray
Vas. Dec. 16, 2018 6:59 pm

Hírek
írta: Kendra Gray
Vas. Dec. 16, 2018 6:20 pm

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Vas. Dec. 16, 2018 2:32 pm

Josh & Domi ~ part I.
írta: Dominique Storm
Vas. Dec. 16, 2018 12:39 pm

Alexia G. Serpen
írta: Alexia G. Serpen
Vas. Dec. 16, 2018 12:29 pm

Dominique Storm
írta: Joshua Thatcher
Pént. Dec. 14, 2018 10:20 pm

Édes találkozó
írta: Sophie Nam
Pént. Dec. 14, 2018 9:13 pm

Lippa & Josh
írta: Joshua Thatcher
Pént. Dec. 14, 2018 1:25 pm

Trystan & Rhysand
írta: Trystan E. Vaugh
Csüt. Dec. 13, 2018 10:21 pm


Share | 
 

 Paris & Lír

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Paris & Lír   Hétf. Aug. 13, 2018 6:44 pm
To Paris


Nem tudom elégszer mondani, hogy mennyire jól esik a nap folyamán kint lenni és nem aludni várva, hogy eljöjjön az újabb éjszaka. Most huzamosabb ideig nem leszek műszakban így van időm pihenni és vissza nyerni az időérzékemet. Erre egy séta a városban tökéletes számomra. Bevallom éjszaka sokkal szebb mikor a díszvilágítások teljes pompájukban világítanak be mindent. De néha természetes fényben is látni kell mindent nem igaz? De, mint mindenek ennek is van rossz oldala és ez a meleg volt amit nehezen tudtam kibírni. Valamivel le kéne hűtenem magam. Ezen agyaltam mikor el nem mentem egy fagyis mellett. Legyen akkor egy kis fagyi, nem múlik rajta semmi. Beálltam a sorba közben azon gondolkodva milyet vegyek. Végül megkaptam a hideg finomságom és mehettem tovább.
De a fagyi még is finomabb úgy, hogy kényelemben, ellazulva eszed meg mit sem törődve semmivel. Így is tettem a közeli parkba mentem ahol választottam egy árnyákos padot és leültem. Élveztem a hűvös szelőt és a szinte frissen hűtőt édességet a torkomban. Ám ez sem tartott sokáig és desszert nélkül ücsörögtem nézve a gyerekeket akik élvezik a jó időt. Csak véletlenül tekintettem magam mellé és észrevettem a mai újságot. Nem szoktam ilyesmit olvasni, de adva neki egy esélyt a kezembe vettem és alaposan át tanulmányoztam a borítót. Nem várom, hogy a tegnap esti sikeres lopásom benne legyen hiszen, mint mindig a zsaruk csak vakarják a fejüket. De a sajtó na ők azok akik messze állnak tőlem. Jelenleg egyel sem találkoztam még, de nem kívánom most őket. Ahogy magamat ismerem tuti elültetnék a fülükbe néhány bogarat kérdéseket vetve fel bennük. A főnök is úgy tart távol tőlük, hogy csoda, hogy még nem ölt meg egyet sem. Hiszen ő ismer tudja mit mondanék és amelyik elég okos az kikövetkeztetheti, hogy egy kicsi közöm van a rablásokhoz.
From Lirina

■ ■ That's My Girl ■ ■Remélem jó  :)   ■ ■

Underworld

avatar
❖ age :
25
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Paris & Lír   Vas. Szept. 02, 2018 8:40 pm


Paris & LírÉ

Épp reggeli futásomra készülődtem, futó leggings, fehér kis top, márkás sport cipő, kell az alátámasztás a megfelelő futás érdekében, formában kell tartanom magam, sose lehet tudni mikor is kell felvenni azt a bizonyos nyúlcipőt és elhúzni a búsba. Mondjuk nem vagyok az a félős kislány, bárhol elférek így könnyű elbújni a legnagyobb találkozókon is kis helyen. Ezért használnak engem sűrűn információ szerzéshez, meg mert olyan kis cuki vagyok és senki nem nézné ki belőlem mivel is foglalkozok és mit is keresek ott épp most és épp akkor, vagy mert jól rögtönzök, vettem pár színészeti órát, sosem árt több lábon állni. Előkerestem a fülhallgatóm, felerősítettem a karomra a telefontartót és indulhatunk is, vagy mégsem? Ki a jó franc keres ilyen korán reggel? Hm, ez meg milyen szám? Hallo? Csak egy halk suttogás volt a válasz és egy cím. Mire nem jók a besúgók... Na akkor gps, ez egy park? Oh, akkor még tökéletes is az öltözékem. Fogtam egy taxit és két sarokkal arrébb kiszáltam. Kapcsoltam egy kis halk zenét, és lassan kocogni kezdtem a park felé, közben szemem alaposan pásztázta a környéket, kit is kellene nekem itt most észrevennem. Mostanában sok töredék infóm van rablásokról, alvilági kis titkokról, de alapos indok és hír nélkül minden csak pletyka, ezt nekem kell kiderítenem, nem elég a forrás, mert nem lenyomozható a valóságtartalma, ezért van az, hogy nem hiszek senkinek semmit addig amíg én fel nem vettem vagy részt nem vettem benne. Az a lány olyan ismerős, valahol már láttam az arca sziluetjét, szerintem őt kellett ma meglelnem, gyorsan mielőtt még elmegy kellene egy figyelemelterelés.
- Au, a bokám. Taknyoltam ki nem sokkal a padja után.
- Ne haragudj, nem segítenél? Nem biztos, hogy egyedül fel tudok állni. Reméljük azért annyi lelke van, hogy nem hagyja a földön ülőt szenvedni, bár ki tudja, az emberekben mi lakik....

 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Paris & Lír   Vas. Szept. 09, 2018 11:23 am
To Paris


Olyan jó érzés, hogy egy hideg édességgel a pocakomban élvezhetem a meleg levegőt a szabadban és senki sem zavar. Csak remélni tudom, hogy az egész napom ilyen lesz. Tovább lapozgatom a kezembe került újságot. Néhány cikk a lopásaimról szól és, hogy a zsaruk nem tudnak semmit sem mondani csak azt, hogy egy ember csinálta. Igaz fél Chicagot már kiraboltam, de semmire sem mennek az üggyel. Az ablakok és az ajtók zárva voltak senki nem látott semmit az ékszerek, vagy amit épp elvittem egyszerűen csak eltűnt. Mosolyom nagyobb lesz ahogy a sajtót olvasom ahogy a véleményüket fejti ki a zsarukról burkoltan. Imádom mikor a kopókat utálják mert nem tudnak elkapni. Nem is fognak, ha így haladnak.
Békésen olvasom az újságot amit valaki itt hagyott, mikor egy fájdalmas felkiáltásra leszek figyelmes. Felemelem a tekintetem a papírból és körülnézek. Megpillantom aztán a lányt aki ül a földön és a lábát fájlalja. Először nem tudom mit tegyek, hiszen nem ismerem úgy, hogy nem is kéne foglalkoznom vele. De mivel megkért, hogy segítsek neki így leteszem a papírt és felemelem a hátsómat és a kezemet nyújtom.
- Jól vagy? - kérdezem kicsit aggódva, hiszen én is csak egy ember vagyok megvan bennem az aggódás, mint ahogy másban is.
From Lirina

■ ■ That's My Girl ■ ■Remélem jó  :)   ■ ■

Underworld

avatar
❖ age :
25
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Paris & Lír   Pént. Okt. 12, 2018 5:47 pm


Paris & LírA

reggeli futás fontos, a mozgás és a friss levegő, ezt ajánlotta a házi orvosom is miután kiengedett sajgó bordákkal legutóbb. Jó lehet, hogy ő egy kellemes kis sétára gondolt, de én meg arra, hogy vannak merevítők a világon ami egyben tart. A legutóbb túl közel kerültem a tűzhöz, és csak a kegyelmén múlott, hogy a verésem után, mikor elfeketedett a világ ott hagyott és nem vágott ki a tizedikről. Tüdőm újra és újra kitolta az éppen csak összeforrott borda csontokat, de nem érdekelt, füles, munka, küldetés! Ezek a szavak lebegtem a szemem előtt miközben a kis park felé kocogtam, még nem tudtam mit és hogy teszek, de már annyi mindent kiderítettem, hogy már most nem adhatom fel, még akkor sem ha ájulás kerülget lassan. Nem túl feltűnően fürkészem tekintetemmel a terepet, lassítok, és a szemem sarkából arcokat vizslatok. Vajon ki lehet az? Kétlem, hogy az anyuka aki elől bármikor elvihetnék gyermekét, mert épp úgy el van merülve a tinder, snapchat, vagy szexoldalak világában a telefonján. Nem ott fogod megváltani a világot kisanyám... Pár srác feltűnően méreget valakit, arra kanyarodtam, ő lesz az! Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nem illik az összképbe amit ez a park magában hordoz. Talán egy boka ficam optimálisan elterelné a figyelmét, na akkor hajrá Paris, vetődj. A szisszenésem igenis komoly volt, bár nem kimondottan a lábam okán, sokkal inkább a bordám nem értékelte, a hirtelen mozdulatot, halk mély levegőt vettem.
- Hát, nem igazán, a bokám nagyon sajog. Biztos sikerült rosszul lépnem. Szíszogtam és próbáltam mozgatni, amitől csak fájdalmasan felvisítottam.
- Kérlek, tudom, hogy nem is ismersz, de nem segítenél felülni a padra? Egyedül nem fog menni, tovább pedig nem tudok így menni.Bízom a jóindulat morzsájában, amennyi még megmaradhatott benne. Mindenki valahogy kezdte, szóval nem ítélhetem el. Csak van aki jó útra tér, van aki a sötétséget válassza, és vagyok én aki kicsit itt, kicsit ott, borotva élen táncolva a két világ közti határvonalon. Felé nyújtottam a kezem, és segélykérően néztem mélyen értetlen szemébe.

 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Paris & Lír   Szer. Okt. 24, 2018 7:25 pm
To Paris


A meleg levegő érintése jól esik és most csak arra tudok gondolni, hogy most van egy kis időm és kiélvezhetem a semmit tevés és teher mentes napot, amit kemény munkámért kaptam. Tudom a park nem a nekem való hely főleg, hogy ott tudnak a legkönnyebben szemmel tartani. Nem is próbálják rejtegetni magukat és feltűnően figyelnek engem. Oh! Lehet, hogy közük van az apámhoz, vagy esetleg a rendőrségnek dolgoznak. De az is megeshet, hogy valaki felbérelte őket, hogy figyeljenek. De apámtól még az is kitelik, hogy védő kopókat küld rám, hogy ne csináljak hülyeséget, bár ez a legvalószínűtlenebb.
Hátra dőlve a padon élvezek mindent és nem is törődöm semmivel. De a csöndet egy szisszenés töri meg és én oda nézek. Egy nő, aki épp az imént eset orra. Na, gyerünk, Lír! Jásd el a jó kislányt és segíts neki!
Én nem ellenkeztem és felállva a kezemet nyújtottam. Mint kiderült a bokája a ludas és most nem tud ráállni. Oh! A drága boka rándulás. Hogy én mennyit játszottam el ezt, hogy csapdába csaljak pár megkopasztandó férfit, vagy nőt, aki volt hajlandó segíteni. Remélem tényleg fáj a bokája és nem akar tőlem semmit. Eddig nem szóltam semmit és arcom is semmit mondó és szívesen itt hagynám lelkifurdalás nélkül, de már elkezdtem játszani a jó kislányt most már nincs vissza út.
Felsegítem és leültetem a padra. Megtettem, amit kért elmehetnék, de van egy sanda gyanúm, hogy nem ennyi volt és lesz még valami. Tudom, hiszen én magam is ilyen vagyok én is eljátszottam már ezt és tudom is, hogy mi fog most jönni.
From Lirina

■ ■ That's My Girl ■ ■bocsi a késéért T_T   ■ ■

Underworld

avatar
❖ age :
25
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Paris & Lír   Szomb. Okt. 27, 2018 9:58 pm


Paris & LírN

em tartom magam azon  szerencsések közé akiknek mindig minden elsőre az ölükbe hullik, valahogy számomra abban a rohadt Tarot kártában mindig csak a rosszat húzzak ki a vén cigányasszony. Nekem küzdenem kell ha el akarom érni amit akarok, ki kell kaparnom magamnak a gesztenyét. Simán irigyeltem Dominót és azt a rohadt nagy mázliát, legszívesebben megdobáltam volna a vásznat a  moziba, hogy ilyen lapokkal legyél szerencsés bébi, mint amiket nekem osztanak. De eddig még mindig mindenből kihoztam a maximumot, a bordáim törött száma már mellékes, dehát a járulékos veszteségek nélkül nem lehetne megnyerni a csatákat, és én nyerni akarok! Nem minden rögtönzésem tökéletes, de pont ezért hívják improvizálásnak, az első ötletet be kell vetni, aztán korgiálunk ha nem jól sikerült, mint például most sem teljesen értem el a kívánt hatást, az arcán kiülő mosoly mellett azért látom átsuhanni a "Ki a tököm ez és mit akar?" nézést, tehát valami más terv kell, mert ezzel nem kötöm le, aprót haraptam alsó ajkamba, hátha kipattan valami ötlet miközben próbálok úgy felülni a padra, hogy ténylegesen hasra ne essek. Egy próbát megér.
- Nem sikerült túl élethűen, igaz? Néztem végül rá, miközben gond nélkül forgattam az elvben fájós bokámat.
- Valójában hátsó szándékkal vetődtem pont eléd. Látod ott azokat a srácokat? Böktem az ácsingózók felé.
- Annyira feltűnően bámultak téged, hogy nem tudtalak itt hagyni egyedül velük, még fényes nappal sem. Enyhe tettetett rémület futott át arcomon.
- Engem már bántalmaztak, és senki sem segített, senki nem volt ott mikor szükségem volt rá. Most jöhet pár krokodil könny, amit finoman de azért észrevehetően töröltem ki a szemem sarkából.
- De a térdem viszont tényleg sikerült levernem. Néztem az enyhén vérpöttyös karcolásomra, amit egy zsebkendővel itattam fel. Majd rátettem a kezem az övére, az őszinte bocsánatkérés következik.
-Ne haragudj, hogy csak így ismeretlenül, csak segíteni akartam, egy másik lánynak, hogy ne élje át amit én. Merengés a semmibe és kész a színdarab.

 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Paris & Lír   Szomb. Dec. 01, 2018 9:30 pm
To Paris


Mikor már stabilan ült felteszi kérdését.
- Hát nem. - mondom ki könnyedén nem szépítve. Ha ép nem dolgozok akkor igazat szoktam mondani, de amikor meg igen akkor körbe vesz a hazugság hálója, amivel nincs semmi bajom csak egy idő után már én sem tudom mi igaz és mi nem.
Meghallgatom az okát, hogy miért is vetült rám, de az előbbi színjátéka miatt nehezemre esik elhinni, hogy tényleg ez lenne az oka. Bár tény az a kettő igen néznek engem, de csak megfigyelők a piszkos munkát más fogja elvégezni. De mivel nem az álcázás mesterei így észre vettem őket és ezért óvatosabb is leszek. Bár igaz ebből a lányból nem nézném ki, hogy egy riválisnak dolgozna, de a látszat néha csal. Arra viszont nem reagálok mikor a térdét kezdi el törölgetni. Ő eset el ráadásul szándékosan igya csak meg a levét hát, ha megtanulja, hogy ne ugráljon.
Az már kicsit meglepet mikor azt mondta, hogy őt bántalmazták már. Nem tudom eldönteni, hogy most őszintén mondta, vagy ez is a színdarab része. Hiszen nem olyan ritka, hogy nőkre rá támadnak és ki tudja mit tesznek vele.
- Nos...sajnálattal hallom. - mondom neki tudom ilyenkor sokat tud segíteni, ha valaki együtt érez velünk, vagy csak megpróbál. Lehet, hogy elkönyvel engem bunkónak, de most óvatosnak kell lennem főleg, amiatt a kettő miatt. De mivel nem ismerem és nem is tudom igazat mond e nekem, de majd kiderül.
From Lirina

■ ■ That's My Girl ■ ■bocsi a késéért  T_T    ■ ■

Underworld

avatar
❖ age :
25
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Paris & Lír   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Burnham Park-
^
ˇ