HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Aaron Posey, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 1:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 12:44 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 9:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 5:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 4:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 3:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 2:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 12:05 pm

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 11:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 10:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 10:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 10:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 9:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Delaylah & Jeremy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Delaylah & Jeremy   Hétf. Aug. 13, 2018 12:07 am
Layla & Jeremy

-Az esküdtszék meghozta a döntését? – Szólalt meg a bíró mély és morcos hangján. Nem csodálom a hangulatát én is az lennék, ha ezek a hülye esküdtek elszúrták volna a délelőttre tervezett golf mérkőzésemet, mert nem tudják eld9nteni azt, ami mindenki másnak teljesen nyilvánvaló, a tag bűnös. Talán ha a homlokára lenne tetoválva, akkor hamarabb meghozták volna a döntést, de még ebben is erősen kételkedem.
-Igen, bíróúr. – Feleli egy nő, mire a bíró boldogan, vagy legalábbis megkönnyebbülten felsóhajt, amivel száz százalékig egyet tudok érteni. Igaz, én sejtettem, hogy ez a reggeli döntés hirdetés nem lesz valami gyors, de azért reméltem, hogy ebédig befejezzük, ugyanis randim van. Az órám szerint pontosan tizenegy óra ötven kilenc van, vagyis pontosan egy órám van kiverekedni magam a bíróság épületéből, átjutni a város másik felébe, hogy időben legyek. Lehetetlen vállalkozásnak tűnik, de menni fog, ugyanis utálok késni. Ha nem jön közbe valami nagy gáz akkor pontosan fogok érkezni… na majd meglátjuk.
-A vádlott minden vádpontban bűnös. – Olvassa fel a papírt a bíró, majd berekeszti a tárgyalást. Lehet mond valami dolgot arról, hogy mégis hány évet sikerült ráhúzni szerencsétlen fajankóra, de őszinte leszek, nem érdekel, ezért nem is figyelek oda, inkább azon vagyok, hogy minél előbb össze szedhessem a papírjaimat és húzhassak innen a fenébe.

Címzett: Layla
Tárgy: Érkezem

A tárgyalás most fejeződött be, kicsit késni fogok, de cserébe  majd kárpótollak valamivel. Találd ki mit szeretnél.
Reed.


Írom meg a telefonomon keresztül gyorsan az emailt, majd nyomok a küldés gombra. Mindenki facebookot használ ma már, de én megmaradtam az emailnél, sokkal könnyebben vissza lehet keresni beszélgetéseket, nem kell órákig felfele görgetni ahhoz, hogy megtaláljam azt, amit szeretnék. Mikor neki írok emailt mindiga középső nevemet használom, pedig szinte senki sem hív így.
Egy óra tizenhárom perc, vagyis tizenhárom percet késtem. Az asztal le volt foglalva a nevemre, és a pultnál közlik, a partnerem már megérkezett. Felajánlják, hogy az asztalhoz kísérnek, de ezt azonnal vissza utasítom, hiszen gyalogolni egyedül is nagyon ügyesen tudok már másfél éves korom óta, és Layla keresésére indulok. Szerencsére hamar kiszúrom őt, és próbálom megfejteni vonásait. Nem haragudhat rám, hiszen írtam neki üzenetet.
- Szia Kedves, ne haragudj, feltartottak. - Egy rövid csókkal köszöntöm, majd helyet foglalok vele szemben az asztalnál.
- Eddig milyen napod volt, simán el tudtál jönni?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Delaylah & Jeremy   Hétf. Aug. 13, 2018 12:27 pm


Lunchtime, baby


Jeremy & Laylah
Ahogyan speciális csengőhangja van a bejövő hívásainak, úgy az e-mailjeim is csak miattga kaptak csipogó értesítési hanghatást. A munkahelyi fiókom nem ez, erre a címre, amit a telefonról frissülni hagyom szinte csak Tőle kapok üzeneteket. Persze írhatnánk ennyi erővel smst is, de ez így sokkal nosztalgikusabb. Szeretem, hogy így kommunikálunk. A maga módján különleges, éppen annyira, mint a kapcsolatunk. Nem a maga rózsaszín, cukormázas voltában, de különleges. Vagy inkább mondjuk úgy, hogy nem mindennapi.

Címzett: Reed
Tárgy: Vigyázz, mit kívánsz

Gondolom jól sikerült, s azért lettél ilyen merész. ;] Várlak!

Layla

Nem eresztem bő lére, a készüléket hamar visszateszem a táskámba a Pro mellé, a táska pedig újra a székem támlájára akasztódik, ahogyan eddig is volt. Visszahajolok az asztalon előttem nyitva levő filofax fölé, s amíg Jeremyre várok egy kicsit rendezem a heti to do listemet.
Szeretem a modern technikát, ugyanakkor nagyon kedvelem a szép tollakat, az ízléses papír és írószertermékeket, így naptárazással élem ki a grafomániám. Bullet journalt vezetek gyűrűs kalendárium formátumban, mondhatni ez a dilim a sorozatokon és az esti kakaóiváson (melyet gyerekkorom óta őrzök, mint hagyományt, s melyről nem vagyok hajlandó lemondani akkor sem, hogyha valakinek kedve támad rá megjegyzést tenni) felül. Miközben sorra kerülnek a pipák és a különböző, saját magam által kreált kódjelek a teendőlistára elmélázok egy kóbor félmosollyal azon, milyen könnyelműen is szórja az én Drágám a felhívásait keringőre.
Eszemben sincs haragudni, de erről nem muszáj tájékoztassam őt. Csókját viszonozva csak hümmögök egyet, hagyom egy kicsit főni a saját levében, hadd neszelje meg egymaga, hogy mennyire is nem vagyok dühös.
- Előfordul az ilyesmi. Nem véletlenül nem orvost választottam magam mellé. A jogászokra jóval kevesebbet kell várni azért. - nevetem el magam a végére. Úgy tálalom, mintha csak a foglalkozása okán lenne a választottam, s nem, egy cseppet sem zavartatom magam emiatt. Egyrészt tudnia kell, hogy csak viccelek, másrészt pedig a csipkelődés a jellemem része éppen úgy, mint az oroszlánharciasságom is.
- Elég eseménytelen. Dowsra megint rátört a farokméregetés és nem hagy senkit segíteni a folyamatban levő ügyben, mondván majd ő megoldja. - vállvonás következik. - Az aktanyalogatás közepette pedig igen tetemes időnk marad ebédelgetni. A te napod hogy telt? - kérdezek vissza, s közben mintegy teljesen véletlenül az asztalra varázsolok egy üres kulcskarikát. Azt mondta kitalálhatom a kárpótlást. Vajon tényleg eszébe se jutott mi lesz az, amely témát meglovagolom?

386┃Caro Emerald - Liquid lunch┃Enjoy our meal ┃
Justice

avatar
♡ :

❖ age :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Delaylah & Jeremy   Kedd Aug. 21, 2018 7:04 pm
Layla & Jeremy

Néha elfelejtem, hogy milyen leleményes és furfangos nővel van dolgom, és csak akkor eszmélek fel, mit írtam, mikor megkapom rá a választ. Magamban eleresztek egy hosszabb káromkodást, mert tudom, ezt még meg fogom szívni. Már j ideje rágja a fülemet az összeköltözés miatt én meg voltam olyan hülye, hogy azt mondtam neki, bármit kérhet. Majd minden erőmmel azon kell lennem, hogy eltereljem a témát valahogy, hátha sikerül. Nem fog… Már mpst tudom, hogy nem fog sikerülni, de azért próbálkozni még szabad.
Az üzenetére nem válaszolok, majd személyesen megvitatjuk azt, hogy mit is kér tőlem… és addig is reménykedhetem abban, hogy elfelejti ezt az egészet. Ha le van terhelve munkával akkor lehet, mert akkor az ügy részleteivel foglalkozik, és nem pedig azzal, hogy miket hordok össze.
Nem kések olyan sokat, mint amennyire gondoltam, és ő sem lehet olyan mérges, a csókot viszonozza és ez már kezdésnek tökéletes, majd felnevet, mire elmosolyodom.
- Pechem lenne, ha orvost szerettél volna magad mellé. Akkor most valószínűleg még mindig egyedül lennék. - Akkor talán sohasem ment volna bele abba, hogy találkozzunk, és így is csak a véletlen műve volt az egész.
Hallgatom amit mond és igyekszem nem felbosszantani magam azon, hogy az a barom már megint ki akar hagyni mindenkit az ügyből, hogy aztán az utolsó pillanatban meg bevonjon mindenkit.
- Szerintem lopjátok el az ügy anyagát, aztán ha mindennel készen vagytok, akkor majd vissza kaphatja, de csak a nyers változatot, a jegyzeteket tartsátok meg, utána pedig majd röhöghettek azon ahogy ő szenved, mikor nektek már megvan a tökéletes stratégiátok. - Hiába, van, aki nem tudja belátni azt, hogy nem megy egyedül a munka és néha kell egy kis segítség is. Remélem hamar belátja az a barom, hogy egyedül nem tud dolgozni, kell neki egy csapat, ahogy néha nekem is szükségem van rá.
- Eddig minden szuper, megnyertem az ügyet és bár lehet fognak fellebbezni, de azt is simán meg fogom nyerni, illetve ma láttam ahogy felbosszantják a bírót. Kifejezetten szórakoztató volt. Délután pedig találkozok egy új ügyféllel. eddig nehéznek tűnik az ügy, szóval már nagyon várom, hogy beavassanak a pontos részletekbe. - Mesélem neki lelkesen, miközben megakad a tekintetem a kulcskarikán, amit az asztalra varázsolt. Megszólalnék azzal kapcsolatban, de a pincér megzavar minket, hogy felvegye az ital rendelésünket. Nem Új ügyfél előtt nem illik alkoholt fogyasztani, pedig megérdemelném, de inkább csak egy pohár tonikot kérek, miután Layla is leadta a rendelését a pincér sietve távozik másik asztalhoz.
- Nem szeretnél inkább valami khm… mocskosabbat kérni, vagy az esküvővel kapcsolatban valamit? Biztos van olyan amire kapásból rávágnám azt, hogy ez ki van zárva… most itt az alkalom, hogy mégis megkapd - Próbálkozok egy kis eltereléssel, elvégre a nők szeretnek az esküvőjükről fantáziálni vagy nem? Nagyon remélem, hogy igen, és akkor egy kicsit megint el lehet napolni ezt az össze költözős dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Delaylah & Jeremy   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jeremy Gilbert - Átvételi szándékát az adminnál lehet jelezni

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Éttermek, étkezdék, kávézók-
^
ˇ