HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Aaron Posey, Jonah Serpen, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 1:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 12:44 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 9:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 5:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 4:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 3:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 2:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 12:05 pm

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 11:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 10:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 10:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 10:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 9:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Hugo & Eve - Dark Places

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Hugo & Eve - Dark Places   Vas. Aug. 12, 2018 1:39 pm
***
Elit

avatar
♡ :

Keresem :
❖ age :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hugo & Eve - Dark Places   Vas. Aug. 12, 2018 1:48 pmHugo & Eve

I've come way too far for this
I've put in too much work
I've dealt with too much hurt

534// whispers in the dark // éjjjj.... mondtam hogy nem megy a kezdő írás...//


A fülemben még bőszen tombolt a zene ahogy elszálltam a buszról és elindultam az ismerős útvonalon a kedvenc kocsmánk felé. Most hogy sikeresen túlvoltunk az elméleti vizsgákon másra se vágytunk Adammel minthogy végre lazítsunk egy kicsit. Pár sör... némi biliárd meg egy kis darts amiben úgyis a földig fogom alázni és máris szebb a napom.
Jókedvűen a zsebeimbe süllyesztett kézzel sétáltam végig a kivilágított sétálóutcán. Még ilyenkor is sok ember járt erre akiken csak végigsiklott a szemem. A város ezen részét szerettem. Szép, ápolt, mintha pár utcával odébb már nem haldokolna egy heroinfüggő valamelyik sikátorban.
Már ide láttam hogy a Monte nevű bárban, ahová altalában beülünk mert nagyon olcsón adják a csapolt sört rengetegen vannak. Vagy tizen cigiztek odakint, a megszokott 2-3 ember helyett. A színes üveggel kirakott ablakok mögött rengeteg embert láttam. Mi van itt?
Kihúztam a füleből a hófehér füleseket és a zsebembe sülyesztve, halkan nyikorgó tornacipőkkel sétáltam át a nagy sötét macskaköveken a kocsmáig.
A kint álldogáló férfiak között volt néhány ismerős arc, de egyiket sem láttam még annyiszor hogy köszönjek nekik. Ahogy belestem az ajtón láttam hogy esélytelen hogy én bármit is csináljak itt ma este. Minden tele volt emberekkel. Le van akciózva valami emberek vagy mi folyik itt?!
Szorosan összevont szemöldökökkel sóhajtottam egy nagyot. Hova menjünk... A többi kocsmát nem ismerem itt.
Előszedtem a telefont a zsebemből és egyből megkerestem az "Adamo" becenevű messenger fiókot és dobtam neki egy üzenetet az itt uralkodó helyzetekről. Ő szokás szerint késett bár már meg sem lepett. Megszoktam hogy ez így történt.
Adam hosszas pötyögés után azt javasolta hogy találkozzunk inkább két sarokkal odébb. ÁLlítólag ott is van egy jó kocsma. Ötletem sem volt mire gondol, vagy hova de mikor éppen elkezdte volna írni a kocsma nevét (legalábbis a három ugráló pöttyből erre következtettem) mikor egy kemény ütést éreztem a vállamon. A hirtelen lendülettől én is majdnem felborultam a telefonom pedig szép ívben közellítette meg a macskaköveket és egy éles csattanással ért földet. Idáig hallottam az repedést amivel működésképtelenné vált a mobilom.
- Mi a jó eget csinálsz te vadállat?! - kiabáltam rá a nagydarab szakállas fazonra aki már eleget ivott ahhoz hogy megrémüljön mind a 165 centimttől és néhány "bocs bocs"-ot de hogy velem és a telefonommal mi lesz az senkit sem érdekelt.
Sóhajtva kaparta fel a földről. Nem tört be de kikapcsolt és hiába nyomkodtam jobbra balra nem sikerült megint működésre bírnom. Hát oké... Akkor ideje lesz egyedül megkeresnem a másik kocsmát amit Adam mondott. Remélem megtalálom.
Kissé bizonytalanul fordultam meg és a zsebembe tömve működésképtelen telefonom indultam el az egyik közeli sikátoron át hogy megkeressem azt a bizonyos kocsmát.
A sikátorban erős macska- és emberhúgyszag terjengett. Felállt a hátamon a szőr az egész helytől.
Szedd össze magad Eve, mégiscsak rendőrnek készülsz... Elbánsz bárkivel! Kemény vagy! Gyerünk.
A tornacipőm még mindig idegesítően nyikorgott. Itt nem volt utcai világítás és akaratlanul is a mögöttem, halkan toppanó lépteket hallgattam. Nyugi... Más is jöhet erre... Ez egy nyílt utca... Egy sikításnyira vannak még emberek. És amúgy is tudok verekedni.
Nagy levegőket véve, mélyeket szívva a macskapisi szagból értem ki a szomszédos útca halványfehér fényébe. Itt volt egy kocsma. Vajon erre gondolt...? Kicsi és lepukkant... de lehet hogy jó.
Mégsem mertem még közelebb menni hozzá.

Elit

avatar
♡ :

Keresem :
❖ age :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hugo & Eve - Dark Places   Vas. Aug. 12, 2018 5:32 pm
Túlzás volna azt mondani, hogy lenne törzshelyem ebben a gettóban. Túlzás volna azt mondani, hogy bármelyik helyet kedvelem annyira a környéken, hogy odaszokjak. Mégis minden csapos ismeri a nevemet, minden felszolgálólány a farkamat, az összes kis drogfüggő féreg meg az email címem. Bizony, manapság így mennek már a dolgok: tíz perces email fiókok, titkosított és jelszóval védett chat szobák és még ki tudja, hogy micsoda. Egy zsaru a kiber bűnözési osztályról megnyalná az összes ujját, ha látná, hogy milyen kis rendszert építettünk ki az elmúlt években.
Ez a rendszer azonban néha összeomlik, a megjavításához és karbantartásához nem értek, viszont ha szar van a palacsintába, az én is megérzem. Mert a beállni vágyó tömegeket nem nagyon érdekli, hogy ledöglött a szerver, nekik anyag kell és azért mindent képesek megtenni. Például felhívnak engem és elvárják, hogy még pontos is legyek. Imádom, hogy a fajtátokra kell vesztegetnem az időmet!
A kocsit messzebb parkolom le, nem akarom, hogy valami félnótás erősnek érezze magát és bátornak, szóval védendő a fényezést inkább sétálok egy keveset. Valami padlócirkáló sétálgat előttem, az arcát nem láttam, de a seggére azt mondanám, hogy nem rossz. Persze sokat javít a helyzeten, hogy a sikátorban alig van világítás, de tök cukinak néz ki, ahogy majdnem összeszarja magát minden apró zörejre.
Közelebb érek hozzá, ahogyan lelassít, majd miközben a telefonommal babrálok, elsétálok mellette, aztán a bejárathoz lépek és kinyitom neki az ajtót. - Na mi lesz? Nem érek rá egész nap...
Nézek rá türelmetlenül, és ha még mindig nem szánta el magát arra, hogy meginduljon, kezemmel intek neki, hogy tökre biztonságos a hely. Mármint olyasféle vadállatoknak, mint én és nem olyasmi cinegelelkű kislányoknak, mint ő. Mert vegyük sorra, hogy mi vár majd odabent rá... Egyrészt ott van a zene, ami üvölt és hangos, meg annyira sok basszus van benne, hogy ki akarja szakítani a szíved a mellkasodból. Másrészt a sört vizezik, bort nagy valószínűséggel nem árulnak, de ha mégis, akkor azt is vizezik. Sőt, bármilyen italt kérsz odabent, biztos lehetsz benne, hogy vizezik. Harmadrészt a hely szellemisége nagyon a béka segge alatt van, hiszen lepukkant drogosok, agresszív motorosbandák és a lábait bárkinek szétrakó kurvák halmaza nem túl sok emelt hangvitelű beszélgetést sejtet. Negyedrészt az is a hely ellen szól, hogy körülbelül négy másodperc múlva én is az előbb felsorolt vendéglistára írom magam és ha ez megtörténik, Isten óvjon attól, hogy begyere.
- Ne kéresd magad! - vigyorgom el magam, majd megvárom, hogy bemenjen előttem vagy pár másodperccel később egyedül indulok meg az oroszlán barlangja felé. Mindenesetre elindulok a pult mellett, köszönök, akinek kell, elveszek az egyik arctól némi pénzt, amivel még tartozott nekem, majd megkeresem a csajt, aki miatt itt vagyok.
- Tudod, hogy mennyire gyűlölök erre a környékre jönni, te meg iderángatsz azzal, hogy kell az adagod... Mégis, mi a faszt képzelsz magadról?
Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
29

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hugo & Eve - Dark Places   Vas. Szept. 09, 2018 5:48 pm
Dark Places

Én tényleg nagyon próbáltam figyelmen kívül hagyni a magas, rosszarcú alakot aki mögöttem közelített de úgy festett ő valamit akar tőlem mert csak nem képes megelőzni hiába szuggerálom minden energiámmal. Ne már... menj már!
Kezdtem félni hogy beépít egy kést a csigolyáim közé de... mikor kiértem a kis utcába nem mondott semmit csak kikerült. pedig esküszöm hogy éreztem azt a szúrós tekintetét a hátamban. De legalább még életben vagyok és meg se erőszakoltak! Már jól indul az este!
Már majdnem fellélegeztem és próbáltam újjáéleszteni a telefonom miközben a magas ürge az ajtóhoz sétált mikor meghallottam a hangját. Egyből felkaptam a fejem. Más nem volt az utcán csak én.
Elég klichés volt a szőke hajam mellé az a buta pillantás amivel ránéztem, pláne az idióta hangsúy amivel végül kérdeztem is.
- ...Mármint... én? - mutattam magamra, összezavarodva. Esküszöm mintha valami hülye 16 éves kis buta picsa lennék. Szedd már össze magad Éovyn.
És én hülye fogtam is magam és besétáltam a kocsmába. Fogalmam sem volt Adam merre jár, vagy hogy hova fog jönni, de valahogy egyre biztosabb voltam benne hogy az bizony nem ide lesz. Fenébe...
A lábaim mégis mintha maguktól indultak volna meg, teljesen leblokkoltam a helyzetben és elindultam a magas férfi felé, be az ijesztő kocsmába. Kissé megszeppenve követtem őt, aztán ültem le az egyik asztalhoz. Innen láttam hogy ragad az asztal. A sok rossz arcú figura mintha mind engem nézett volna. Na jó ez biztos baromság. Mégis... Annyira úgy éreztem hogy kilógok innen. Nem is értem mit keresek itt egyáltalán.
Aztán a borostás, tetovált pasi leült elém és elkezdett engem szidni hogy miért hívtam ide. A buta tekintet amivel eddig néztem rá csak hatványozódott. Azt se tudom ki ez az ember nemhogy idehívjam.
- Én... Én nem is... - mondtam kissé elcincogva. Oké lehet hogy egy kicsit megijedtem tőle. Hiába vagyok rendőrtanonc meg minden ilyesmi de... egy ekkora ember simán elbánik velem.
- Félek hogy összekever valakivel... uram... - mondtam végül sután, nagy szemekkel pislogva a férfira. Nem elég hogy hülyét csináltam magamból már most de valahogy van egy nagoyn erős olyan érzésem hogy pár ujjal vagy végtaggal könnyebben fogom elhagyni ezt a helyet. Minek jöttem be egyáltalán ide?

Elit

avatar
♡ :

Keresem :
❖ age :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hugo & Eve - Dark Places   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Maximilian Hugo Flandin
» Lány + Fiú + Sivatag = ???
» Dark Ravens
» Nini-Well, a tévelygők és megtérők városa
» Whispers in the dark - [Wanda&Thanos]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Sikátorok-
^
ˇ