HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Aaron Posey, Lemon Fitzgerald, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 1:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 12:44 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 9:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 5:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 4:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 3:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 2:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 12:05 pm

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 11:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 10:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 10:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 10:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 9:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Victor & Jonah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Victor & Jonah    Kedd Aug. 07, 2018 9:18 pmVictor  & Jonah
WE HAVE A PROBLEM...you're the problem


Apám után szabadon. Voltak elvarratlan szálak, egy füzet, amiben minden fontosabb ember neve szerepelt. Például az övék. Megfigyeltük őket, kezdetektől fogva, ahogy másokkal is tettük. Sokan voltak a városban, és még többen, akiknek szükségük volt némi plusz bevételre az életben maradáshoz. Másoknak sokkal inkább az olcsóbb anyagra volt szükségük. Ez már csak apró, eltörpülő részletkérdés volt a lényeg mellett: vagy velünk voltál, vagy ellenünk. Ebben a szemléletben nevelkedtem. Ehhez tartottam magam? Részben, pontosabban a nagyobb részben igen. A kisebbik részem valami lelkiismeret szerű dolog lehetett, aki a filmekből ismert jelenethez hasonlóan kisördögként ült az egyik vállamon, míg a másikon egy angyalka csücsült. Ahogy Harry, úgy én is kilépek az utcára, nem félek attól továbbra sem, hogy valaki golyót repít a fejemben. Csak semmi feltűnés, hangzott el fejemben újra és újra az intő szó. Még akkor sem változtathattunk ezen, ha a rendőrség a seggünkben volt. Ehhez viszont kellő információnk volt, megkerülhettük és kijátszhattuk őket, így egy probléma lehúzva a listáról. És ha nincsen megannyi testőr, csak megszokott zárt körök, akik kocsmázni mennek egy hosszú nap után, újabb leleplezhető problémát úszunk meg. A négy fal között sem dugom a fejem a homokba, azaz még egy pipa. A stratégia bevált volt, ismert és alkalmazott. Nem volt ennél többre szükség.
A többség ismert vagy pontosítva egy nevet ismert, amihez társítottak egy arcot is, konkrétan az enyémet, de igazából szart se tudtak rólam. A városban itt-ott még felbukkantak az apám haláláról szóló szalagcímek. A fájdalmam elnyomtam, a hiányt némi Bourbon társaságában felejteni próbáltam és elkezdtem életet lehelni az egész bandába. Mondhatnánk konkrétan, hogy próbáltam a tiszteletüket kivívni. Egyenlőre azokkal nem volt bajom, akikkel eddig sem. Viszont azok, akiket eddig az apám tartott féken, kicsit szorosabb pórázon kellett tartanom, megakadályozva, hogy valami meggondolatlan és végzetes döntésre adják a fejüket. Így az egyenes út a valódi hatalomhoz a saját erőm fitogtatása volt, amit viszont mindig is utáltam és az utolsó dolog volt, amihez most is nyúlni akartam. De a muszáj nagy szó.
Az, amit JD már az elejétől sejtett, beigazolódni látszott. Nem sokkal apám halála előtt jött a füles egy újabb zöldfülű dílerről, aki úgy gondolta ő nem fog fent akadni a rostán. Az informátornak köszönhetően összehozattam vele egy találkát. Ennek hála vagyok itt és ahogy az ő esetében is társul egy arc a névhez –már ha ez a sajátja volt és nem valami kamu szar-, és leesik a húszcentes. Az ismerős vonások. Hát mégsem olyan nagy ez a város, mint sokan hiszik?
A kócos haj és a megjelenés ellenére nem mondhatnád azt, hogy nem vagyok használó. Igazából leszartam a látszatot. A lényeg inkább az volt, amit el akartam hitetni. A jó pénz azért, hogy adjon abból, amije van. Még akkor is, ha az árulást gyűlöltem, hát még azt, ami ennyi ideje ilyen kiegyensúlyozottan megy.
-Ha jól sejtem Victor, igaz?-zöttyenek le könnyedén a pult mellé, felé tartva a cigis dobozt, mint baráti gesztust. Bár a fekete mellényem magam mögött hagytam, tudom, hogy a kocsma berkein belül sem kellene attól tartanom, hogy leszúr. Mira oda jutna, már a saját vérét próbálná magában tartani.

Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
33

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Victor & Jonah    Szomb. Aug. 11, 2018 10:46 pm


Jonah boss & Victor

Condemned to death
Végül is eljutottam odáig, hogy munkát vállaljak. Illetve, inkább eljutottam odáig, hogy fel is vegyenek, ne csak jelentkezzek szerte a városon át. Pár hétbe bele telt, míg megcsörrent a telefon, de végül is a végeredmény számít, nem az odáig vezető út... De? Nem.. Oké attól függ, hogy mit csinálsz közte. Mondjuk ha végig...Tudod?! Amikor egy néni meg egy bácsi boldog meg...Oké inkább nem bonyolódok bele.
Mostanában szarul ment az üzlet. Illetve, hogy pontosítsak, azóta rohamosan esik a kuncsaftok száma, mióta ide toltam a képemet. Chicagoban nem szívnak vagy mi a búbánat van? Komolyan nem értettem... Pláne azt nem tudtam, hogy mit fogok csinálni azzal a rengeteg mennyiségű cuccal, amit eddig fel tudtam halmozni. Ha Max meglátja, a fejemet azzal a lendülettel választja el a nyakamtól, amit... azért tegyünk hozzá nem díjaznék. Az összes anyagot pedig felgyújtaná. Amennyi pénzembe fájt idáig... Lehet az ő nyakától is elválna a báránybundás kobakja. Igazából nem kifejezetten küzdöttem az eladásért, mióta úgy tűnt, az emberek elutasítanak. Talán másik forrásról lenne szó? A rendőrök olyan aktivitással nem képesek megfékezni a városban a vásárlást és eladást, hogy az emberek hátat fordítsanak a cuccnak. Itt valaminek lennie kell... Éreztem, hogy van valami, de közel sem gondoltam, hogy az a valami, vagy valaki engem talál majd meg.
Úgy lépett be az ajtón, mintha egy útszéli bódé volnánk, ő pedig valami bőrkabátos, nagy szakállas motoros volna. Chopper, pont ezt tudtam elképzelni alá. Bár enyhén kócos haja alól mégis úgy tekintett ki, mintha teljesen otthonosan mozogna a kocsma falai között. Pár napja kaptam meg a meg a melót, így bár feltűntek a pár nap folyamán rendszeresen megjelenő arcok, ő mégsem volt köztük. Volt egy bizonyos erős kisugárzása. A magabiztosság. Ezt ha akarta volna se lett volna képes elrejteni.
Léptei egyenesen az előttem üresen árválkodó székhez vezették. Mellette egy csapzott vén alkoholista ült. Szinte magához ölelte a korsóját, mintha csak bármelyik pillanatban eloroznák előle. Bár a fickó mindenkire így reagált, pláne ha mellé ülnek, de ezúttal még inkább. Talán ő is érzett némi dominanciát a férfiban, ahogy csak én. Rám tekintett, ahogy én végül rá. A vörös szemei alatt, a gondozatlan bőre ráncolódott. Nem mintha nem lett volna már így is olyan a képe, mint az öreganyám alfele. Fintorgott, mintha csak bűzlene a "motoros" vendég. A mellette helyet foglalóra pillantott, majd végül ismét rám. Olybá tűnt, mintha csak az italának kívánt volna némi szimpátiát. Ugyan tőle csak ne vegye el senki fia. Persze azonnal mély sóhajt szaladt ki arcomon, majd folytattam amit eddig, a poharakat törölgettem. Illetve folytattam volna, ha csak a nevemen nem szólítanak egy ismeretlen hangon. Tekintetem így a pohárról, a mély, karcos hang irányába nézett. A férfira, előttem. Meglepődtem, s ez persze nyilván látszott az arcomon. Persze nem is próbáltam takargatni...
-Mhm...- hümmögtem szavaira helyeslően. - Úgy hangzik hallott rólam...- vontam fel szemöldökömet kíváncsian, majd folytattam a kezemben lévő pohár törölgetését, melyet hamarosan magam elé helyeztem, majd Bourbon hiányában Scotch-t töltöttem bele. Nem kérte, még is elé toltam, ahogy ő pedig egy szál cigivel ajándékozott volna. Bár nem tudtam hova tenni ezt a megnyilvánulást... Még is úgy éreztem nem veszítek semmit, ha meghívom egy italra.
- Leszokóban vagyok. - feleltem neki, elutasítva a cigit, majd fojtattam a poharak törölgetését. - Magában kit tisztelhetek? - tettem fel neki a kérdést, hiszen kiegyensúlyozatlannak éreztem, hogy ő tudja a nevemet, én pedig azt sem sejtem ki lehet.
Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Victor & Jonah    Kedd Aug. 14, 2018 6:59 pmVictor  & Jonah
WE HAVE A PROBLEM...you're the problem


A koszos bár jelző a helyre kevésbé volt igaz, bár messze nem a belváros luxus kocsmáinak egyike volt. A lényegtelen kérdés viszont meg kell hagyni tényleg lényegtelen ilyen esetben. Ahogy a drog ide-oda kavargott emberek és dílerek között, úgy nem számítottak a társadalmi helyzetek. Amíg fizettél érte a dílernek, addig az utolsó sarki lebujban is hozzájuthattál. A minőséggel akadhattak problémák. A tiszta, mondhatni tökéletes árut mi sem adtuk ár alatt. A kevésbé jó, de annál jobban fogyó árut lehetett felül árazni, de azért, hogy visszahozza az árát, picit talán gondolkodni kellett a megfelelő ár eltalálásához. Ez a lebuj valahogy a középvíz farvizén evezett el.
Voltak pillanatok, amikor magam is elgondolkodtam rajta, hogy nem lenne-e könnyebb életem, ha nyitnék valahol egy ilyen kocsmát, beállnék a pult mögé és hátrahagynám az egész sztorit a fenébe. Anyám és a hülyesége a házassággal, meg a gyerekkel… nekem gyerek és én, mint szerető apuka? Kit akarunk nevettetni? Néha megfordult a fejemben, hogy a velem és a húgommal eltöltött és a kiesett rövid időket próbálná meg kompenzálni, amikor apám mellett és nem apám mögött állt a dolgokban. Bár sosem került tűzkeresztségbe, azért tudtam, hogy őt sem kellett félteni, ha apámról volt szó. a maga módján megvívta a maga csatáit és keresett újakat, ha a régiekbe már beleunt. Na, a gyerek és a feleség téma olyan háború, amit apámmal sikeresen indítottak el ellenem, szinte a születésem pillanatában. Az elsőszülött fiú és a korona továbbítása… mint valami ógörög, de legalább középkori tragédia és családi dráma.
-Mondhatni.-biccentek, bár nem tudom kizárni a mellettem ücsörgő részeges sanda pillantását, ahogy rám-rám pillant. Tudja ki vagyok, süt róla. Örülnék, ha a pofáját jelen esetben az ivásra és csakis az ivásra fordítaná és nem tenne keresztbe nekem. Erre nem sok esély van, de több, mint a semmi. A vállam felett érzem az óvatos, fürkésző pillantásokat. Mind a kettőnk benne volt már az újságba, bár a helyi sajtó és ő, ahogy elnéztem nem voltak köszönő viszonyban, mert konkrétan olyan ártatlan képet vágott, mikor rám nézett, mint akinek tényleg fogalma sincs semmiről. Reménykedtem, ami hülyeség volt az apám szerint. Mert ha már reménykedni kell valamiben, az már rég rossz.
-Ja, ezt egy füstös kocsmában már csak komolyan tudom venni.-rándul meg szemöldököm és beleszívok a cigibe, a füstöt a magasba fújva. Nem rendelek, mégis kiadja nekem az italt, ami plusz pont minden más mellett, ami viszont egy igen hosszú feketelista.
-Jackson. Jax.-emelem felé a poharam, néha jól jön, ha az ember nem a saját nevét használja és még jobban jön, ha nem viseli a kígyós csecsebecséket sem. Például a pecsétgyűrűt. Bár a mellettem ülő figura megvető pillantásából arra a következtetésre jutok, hogy bármelyik pillanatban beköphet és keresztbe tehet nekem.-Úgy hallottam akad némi mellékes állás az életében. És nekem meg van valamim, ami szintén jól jönne magának.-csúsztatok elé egy borítékot, ami nem túl vastag ugyan, de ha ért az üzlethez, tudhatja, hogy ahonnan ez jön, ott van még több is, csak türelem és viselkedés kérdése minden.

Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
33

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Victor & Jonah    Csüt. Aug. 30, 2018 4:45 pm


Jonah boss & Victor

Condemned to death
Álltam felette, mindössze a pult és pár pohár választott el kettőnket. Csak tompán csengett a fülemben, másodpercről másodpercre felelevenítettem a szavát. "Mondhatni" Olyan magabiztosnak tűnt, hogy szinte azonnal bekapcsolt a balhé radarom. Chicagoba mindössze pár hete érkeztem. Mégis honnan tudja a nevemet. Mindössze két embernek adtam el azóta pár grammot fűt meg némi kokót és herkát. Azt is mindössze pár napja. Bár ilyenek az alvilági üzletek. A neved mint legenda szájról szájra terjed. A pénzed pedig így gyarapszik hétről hétre, hónapról hónapra. Nem válaszoltam, csak szemöldök ráncolva pillantottam a poharára, majd rá. Azonban a vonásaim hamar elsimultak, ahogy gyanakvásomat is némileg elaltattam.
 Pár hónapja már nem igazán nyúlok cigihez, pár Max lelépésével jobban kívántam, mégsem voltam képes elszívni napi néhány szálnál többet. Valahogy azzal akartam visszavágni, hogy ha már ő kinyíratja magát én életben maradok helyette. Nem mérgezem magamat. A megjegyzésére így csak egy óvatost mosolyt engedtem az arcomra. Bár valóban ironikus volt, hisz a kocsma időnként jobban hasonlított egy omega koncert helyszínére, mint vendéglátóra. Gyakran a füstfelhőtől az orrodig nem láttál.
 Ezután csak hallgattam, mint akinek szó sem jön a szájára. Töröltem a poharakat és figyeltem a mozzanatait. A mellette ülő fickót, aki látszólag a piáját féltette. Nem mintha mással nem ezt művelné, most benne is valami más volt. Talán csak én láttam bele a dolgot. Lehet csak a pia ártott meg mára neki ennyire. De a szavai... Szinte kattanás szerűen kaptam rá tekintetemet. Mintha csak kötelező volna.  Ekkor kapcsolt be ismét a balhé radar. Az agyam járni kezdett. Kattogott akár a fali óra másodperc mutatója. Fogaimat egymásnak préseltem, a poharat szépen óvatosan helyeztem az asztalra. Whiskyt töltöttem bele, miközben hunyorogva figyeltem az aranybarnán folydogáló égetett szeszt, miként magához öleli a tekegolyó nagyságú jégkockát. Ha nem vásárló, ugyan azzal a lendülettel lehet fakabát is. Ha pedig zsernyák... Ha le is akar ültetni, Max kihoz, abban biztos vagyok. Azonban az állásomnak annyi. De ha vásároló... A pénzre jelenleg minél jobban szükségem van. Felpillantottam, oldalra a kolleginára.
- Laide... Megtennéd, hogy átveszed? - emeltem fel a Whisky-s poharat, majd ahogy a lány bólintott, kiléptem a pult mögül, s a boxok felé sétálva huppantam le a bordó puha bőrülésre, a borítékkal a zsebembe. Ha felállt, majd velem szembe leült, természetesen válaszoltam neki.
- Kifogytam az anyagból...- húztam ki a borítékot, majd tenyeremmel nyomtam a sötét faasztal közepére. - Hetek múlva kapok utánpótlást. - fenn hagytam számára a lehetőséget, hogy a kívánt anyagot más közvetítőtől szerezze be. Persze ha nem volt más jelölt... Bár úgy tűnt nem idegen számára ez az egész. Biztosan van más, akitől vehet cuccot.  - Vagy valami különlegességről volna szó? - vontam fel bal szemöldökömet, majd kortyoltam bele a whiskymbe.
Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Victor & Jonah    Vas. Szept. 02, 2018 3:15 pmVictor  & Jonah
WE HAVE A PROBLEM...you're the problem


A pultot támasztó pasas vagy sokat olvas újságot vagy épp elég ideje él Chicago-ban, hogy tudja, mikor és kitől kell tartania. Leszarom, hogy mitől fél, nem tett ellenem, már ha azt vesszük, amiről tudhatok. A pult másik felén poharakat törölgető fiatal srác viszont olyan helyre nyúlt, ahol az éhes kopók a kezére kezdenek el éhezni. Első körben egészen biztos. A szar és híg cuccra nem volt szükségem és a vele jövő problémára se.
A boríték említése lázba hozza. Csillog a szeme és tudja, hogy jó ületre tesz szert. szerencsére nem tököl sokat. Ahogy felállok és a box felé megyek, ő is követ. A pultot támasztó nyomorult fülét nem akarom levágni, de bizonyos dolgokról jobb, ha nem hall és még jobb, ha nem fordul meg a fejében, hogy a levesembe köpjön.
K*va rossz helyen kotorászol öcskös, mondanám, de nem mondom. A borítékra úgy kulcsolja az ujjait, mint a narkós az utolsó lövés előtt a tűre. Mennyi ideje nem volt üzlete? Napok óta? z ilyenek pont úgy viselkednek, mint a fekete lyuk. Folyik rajtuk át a pénz, mint szitán a liszt. Ahelyett, hogy az agyukat használnák. Elmosolyodom és bólintok. Talán tényleg nem lehet palira lenni talán mégis. Elég magabiztosnak tűnik annak ellenére, hogy alig adott még el az anyagából.
-A jó munkához idő kell.-bólintok, jelezve, hogy tökéletesen értem az elapadt források problémáját. Bár több vasat tartottunk a tűzben, a Serpents sem volt mindenható, ha a Mexikói határon fennakadt az anyag, hetekig szarabb minőségünk volt csak a tiszta áru meg a zsaruknál végezte. A visszaszerzés rögös út volt, és igyekeztem a szívességek sorát rövid listán tartani. Ez most szívesség volt magunknak. Nem kellettek a problémák, elég volt belőle. De ha hasznot hoz, a kockázat is jól jöhet... talán most is.
-Különlegességről? Dehogy. Csak reméltem, hogy pár új dílerre teszek ma este szert. Ez a rész befuccsolt. A Serpents az összes emberem kinyírta vagy sittre tette. Kellenek az új osztók és a munkádnak hála biztos vagyok benne, hogy megbirkóznál a feladattal. Úgy hallottam, hogy jó cuccot osztasz. Oda akarok csapni nekik, de ahhoz szükségem lenne pár lelkes jelentkezőre. Ha már az első terv nem jött be.-terítek nevetségesen könnyen hazugsággal átitatott infóhalmazt. A reakciója érdekel, és közben a barna lötty és az égő hamu mögül a környező asztalok társaságát is fürkészem, mintha attól fosnék, hogy valaki kést állít a hátamba. A késem éget a tokján keresztül is. Nem szeretem, ha beleköpnek az üzletembe, de mielőtt levágnám az ujjait, ésszerű gondolatok vezérelte tervvel kell közelítenem. A problémát gyökerestől kell kiirtani, ő pedig csak egy vadhajtás az amúgy is burjánzó növényzetben.

Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
33

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Victor & Jonah    Szer. Szept. 05, 2018 6:05 pm


Jonah boss & Victor

Condemned to death
- Sherp... Mi? - a kérdés hirtelen szaladt ki a számból. Pillanatnyira fel akartam nevetni. Sosem keveredtem ilyen mélyre. Bandák, mint a filmekben. Kész lehetetlenségnek tartottam, hogy ilyesmibe bele keveredhessek. De mégis milyen alapon rángatna bele? - Nah várj. - emeltem fel a kezemet, arcomon afféle mosollyal, mint aki bármelyik pillanatban telibe a képébe röhög. Csak próbáltam néhány szabad pillanatot nyerni magamnak, hogy lenyeljem a kacajomat és végig gondolhassam ezt az egészet.  - Most ez valami szar vicc? Miből gondolod, hogy önként és dalolva nyíratom ki magam az üzletért? A te üzletedért...?
Nem is tudom, sosem voltam az a típus, aki ilyen mélyre csúszott volna a szarban. Gimisként a suliban adtam az anyagot, manapság bulizni vágyó tinédzsereknek forgalmaztam. Oké volt köztük néhány betegesen függő alak, de az, hogy pisztolyt rántsak és indiaira lőjem valakinek a koponyáját, azért, hogy én kaphassam meg azt a harminc dolcsit a 3 grammnyi fűért... Ez nem én voltam. Elveim voltak. Az ő elvárásai pedig ebbe nem  fértek bele. Mégis a vaskos borítékra pillantva adtam egy esélyt a dolognak.
- Nézd..- mutató, hüvelyk ujjam közé fogva államat simítottam végig. Sóhajtottam tanácstalanul. Nem voltam képes arra, hogy eldöntsem, hogy mi a helyes döntés és mi nem. Képtelen voltam nemet mondani a pénzre, de a következményeivel már nem tudtam számolni. - Talán jobb lesz ha keresel valaki mást erre az egészre. Ha ez a... Serpenet vagy mi a búbánat olyan mint a herpesz, köszi nem kérek belőle. Eltette láb alól jó néhány emberedet, nem igaz? Ahhoz, hogy kockáztassak, nem egy szaros borítékra lesz szükségem, - emeltem meg a papíranyagot, majd lendületesen engedtem vissza a megannyiszor megkínzott asztallapra. - hanem biztosítékra! Biztosítékra, hogy nem dobom fel a pacskert. Infóra. Fegyverre.  
Végül hajoltam előrébb a férfi szemibe nézve mélyen, az asztal szélében támaszkodva. - Úgy nézek én ki mint valami kicseszett tío egy mexikói karter filmből?

Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Victor & Jonah    Vas. Szept. 16, 2018 8:19 pmVictor  & Jonah
WE HAVE A PROBLEM...you're the problem


Felvont szemöldökkel dörzsölöm meg homlokom és számolok el tízig, aztán kortyolok az olcsó és mellé még szar ízű sörből.
-Hoh, azért megnézném a boríték láttán milyen képet vágsz. Azok után nem az én üzletem lesz, hanem a tiéd is. És nem önként és dalolva fogod tenni. Szorult helyzetben vagy, nem igaz? És még válogatsz?-vonom meg ismét szemöldököm és a nemtetszésem kiül arcomra. Ha eddig jó színészként elhitettem vele, hogy érdekelnek a szarságai, mostantól sütni fog rólam, hogy keresztülnézek mindenen, ami az ő érdekeit illeti és csak az enyémeket követem. Ilyen ez a show biznisz vagy mi. Jobb ha megszokja, hogy Chicagoban nem ő diktál. Még akkor is, ha ebben a játékban hivatalosan a Serpent szóba se kerül, mint diktátor.
A kis színjáték szórakoztat, egy ideig. Aztán felmegy a hablatyolásnak hála az agyamban a szar és a "kezdő vezetők hibáját" vétem. Ha úgy vesszük, szabatosan az asztalra csapok, nem érdekel, hogy ennek milyen következményei lesznek vagy milyenek nem. Nincs időm a szájtépésre és még kevesebb kedvem van hozzá, hogy egy mitugrász mondja meg merre hány méter. Talán magas lóról beszélek.. talán elszoktam a piszkos meló mellett a kulturált csevegéstől. A fegyverem eddig bal kezem közelében, a nadrágom oldalába dugva, a pulóver alatt lapult. Eddig. Most viszont kihasználom, hogy a terítő és az árnyékok, a hangzavar nekem kedvez.
-A szar, amibe beletenyereltél, még csak most kezd majd felhígulni.-húzom fel a kakast és hallható kattanással tartom asztal alatt kezem, míg minden bizonnyal neki is leesik: épp fegyvert fogok rá.-Nincs sok választásod, nem igaz? Szóval...-köszörülöm meg a torkom-Mit is mondtál?-vágok ártatlan képet. Kicsi ő még ehhez, de minden problémát a gyökerénél kell kivágni. Hát ennek a  problémának ő a gyökere.  Ő és a testvére...

Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
33

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Victor & Jonah    
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Victor & Lyna - Kalandra fel.....

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Szórakozónegyed-
^
ˇ