HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Aaron Posey, Jonah Serpen, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 1:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 12:44 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 9:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 5:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 4:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 3:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 2:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 12:05 pm

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 11:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 10:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 10:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 10:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 9:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Lyra Adkins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Lyra Adkins   Csüt. Aug. 02, 2018 9:28 pm
Lyra Adkins

idézet helye


Születési Hely, idő:
1993.02.03., Chicago

Csoport:
Elit

Szexualitás:
Hetero

Családi állapot:
Egyedülálló

Foglalkozás:
Príma balerina

PlayBy:
Bridget Satterlee

A családom...
Anyám Ellison D'lacour, sokaknak ismerős lehet a neve, a chicagoi balett társulat egyik kiemelkedő alakja volt. Sok főszerepet osztottak rá, és rengetegen szerették. Az ő helyét vettem át, feleannyi lelkesedéssel. Inkább a nyomás miatt,ami rám gyakorolt.
Apámról semmit nem tudok, azon túl, hogy bizonyára van. Anyám férje vett a nevére Robert Adkins, aki már több sikerlistás krimit írt. Meg ír. Folyton ír, jobb dolga nincs is szerencsétlennek.
Meg van egy lányom, aki szentül hiszi, hogy mi ketten egy testvérek vagyunk, és nem is akarjuk megrengetni eme hitét. Egy félresikerült éjszaka végeredménye ő, amikor is életemben először, ki mertem engedni a gőzt, ahogy a tinik szokták, és egyúttal búcsút is intettem annak, amit egy lánynak bőszen őrizni, meg tartogatni kéne. Anyám magára vállalta akkor kettőnk nevelését, a legkevésbé hiányzott neki egy botrány, pont akkor, mikor amúgy is leáldozóban volt a csillaga. Mona Adkins egyébként idén kezdi az iskolát, és egyáltalán nem pánikol. Sokszor döbbenek meg azon, hogy lehet ennyire felnőtt egy hét éves csöpp lány. Sose sír, nem hisztizik és nem veszekszik. Ami hidegvér belőlem hiányzik, az mind benne van.

Múltam...
Várom, annyira várom, hogy elsötétüljön minden körülöttem, és ne halljam a szisszenéseket, a zaklatott, elfúló kérdéseket, de nem. A jótékony sötétség nem ölel maga köré, csak az erős fájdalom, amit érzek, és az egyre csak elfehéredő ujjaimat látom csupán, amivel a bokám szorítom. Az események körülöttem felpörögnek, mégis, mintha megállt volna az idő számomra.
A következő kép, ami az agyamba villan, a fertőtlenítő szag, és a vakító fehérség. Meg anyám ordítása, ami távolinak hat, tehát fellélegezhetek. Egyedül ő van kikelve magából, amiért nem jöhet be hozzám. A doktor hangja megnyugtat, meg a halk sertepertélés is körülöttem, hamar el is nyom az álom. Ez a hét zsúfolt volt, már reggel éreztem, ennek nem lesz jó vége, de bírnom kell. Muszáj bírnom, mert az én csillagom még csak fel se kerül az égboltra, már le is hull. Egy részem szeretné, a racionálisabb fele viszont tudja, a táncon kívül máshoz nem értek. Csak ezt tudom, csak erre neveltek, csak ennek szabadna fontosnak lennie, és mégse.
A fontos számomra az, hogy a lányom tudja, hogy az enyém, hogy leszedjem magamról azt a pórázt, amivel anyám féken tart még most is. Hogy kikerüljek ebből az átkozott mókuskerékből. Csak egy kicsit. A fontos az, hogy lelkiismeretfurdalás, és kalória számolás nélkül bemajszoljak egy egész pizzát Monával, hogy ne kelljen napi többször a mérlegre állnom, és megbánni a világ összes bűnét, ha csak egy deka felesleg is felkerül rám.
Nem tudom, mennyi idő telik el, mire felébredek, de jobban is érzem magam. Én voltam az egyetlen, aki tudta már aznap is, hogy pihennem kell, nem hiába mondtam, hogy a beugróst állítsák a helyemre, mégis... anyámnak még mindig több szava van abban a társulatban, mint nekem.
- Végre, hogy felkeltél, anya már a fél kórházat beperelte. De azért egész jó ez a szoba, nem is értem, mit problémázik rajta - Mona hatalmas sóhajjal ingatja a fejét, én meg lágyan mosolygok rá, kinyújtva a karjaim. Oda is fekszik mellém, s én jólesően ölelem át a csöpp testet, puszit nyomva a vállára.
- Azt mondta Dr. W-w-w... szóval az öreg bácsi, hogy nagyon sokat kell pihenned, és lehet meg is kell műteni a lábad....
- Nem érdekel, beperelem az építészeket is, biztos a színpaddal történt valami... Nem.. az emberek nem esnek el a lábukban csak úgy, főleg nem az ÉN LÁNYOM...
Ha nagyon őszinte akarok lenni, ez a hang hiányzott a legkevésbé. Fáradtan tekintek anyámra, továbbra is Monát szorongatva, ezt látva a nő állkapcsa meg is feszül. Nem igazán díjazza ezt a belsőséges kapcsolatot köztünk, mondván a gyerek előbb-utóbb rá fog jönni, amilyen stréber, de ez csak neki gond. Én legszívesebben most közölném vele, aztán összeszedném a cuccaink és itt hagynám ezt az elmebeteget.
- Csak azért vagy még itt, mert a magánkórházban nincs hely. Ha minden igaz, viszont pár nap múlva kihal onnan valaki. Undorító ez az egész, mi az, hogy nincs hely, mikor nekem KELL?! - rogy le a székre, tehetetlenül túrva a hajába.
- Van ezeknek egyáltalán valami végzettségük, vagy az első szembejövő utcaseprő fogja a lábad műteni? - igen, sejtettem, hogy ez aggasztja őt a legjobban. Nem vagyok orvos, de nem egy balerináról hallottam, akinek egy műtét nyisszantotta el a karrierjét.
- És Dr. Osborne se ér rá, megfizettem volna, hogy idejöjjön, de nem nyaral az a semmire kellő? Héy te. Megmondtam, hogy 100%-os pamut lepedőt rakj az ágyra.... ez szerinted az? - ragadja meg az ajtó előtt elhaladó ápoló kezét, és behúzza őt.
- Ez őrült... ezt be kell zárni - még Mona szeme is elkerekedik, ahogy mindannyian végigkísérhetjük édesanyám idegösszeroppanását.
- Anya - nyomom meg erőteljesen a szót, hogy félbeszakítsam a szitok áradatot amit a szegény sráchoz intéz - Hoznál nekem kávét?

Elit

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lyra Adkins   Csüt. Aug. 16, 2018 7:55 am
Üdv köztünk!

Lyra Adkins
Kedves Lyra!Légy üdvözölve az oldalon! Csodás archoz csodás név dukál!
Engedd meg, hogy megjegyezzem -és azt hiszem titkon egyet is értünk ebben-, hogy édesanyád mekkora zsarnok! Nehéz lehet mellette az élet. El se tudom képzelni, hogy hogy reagálhatott, amikor azután a bizonyos ferde estéd után kiderült, hogy állapotos vagy. Nem értek a lovakhoz, így nem tudom megmondani, hogy mennyire volt bölcs döntés, amikor a Dáma kitalálta, hogy titkolózzatok Mona előtt. Igaz a mondás, miszerint Nem minden arany ami fénylik! És talán valahol így van ez jól... Az élet, amelyet választottál -vagyis, amit inkább az anyád választott -, kemény, tele van buktatókkal, de nem tűnsz olyannak, aki csak úgy feladja. Kívánom, hogy jöjjenek egyenesbe a dolgaid, és amikor kiderül, hogy valójában te vagy Mona édesanyja, csak még szorosabbá fűződjön kettőtök között a kapocs. Akár olyan szorossá, hogy együtt képesek legyetek magatok mögött hagyni az édesanyádat.
Na, huss foglalózni és letiporni a várost! :)Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: Accepted! :: Elite-
^
ˇ