HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Leslie J. Brown, Natalie York, Philippa Lockheart, Robin Nova Miller


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Avatar- és névfoglaló
írta: Philippa Lockheart
Today at 3:14 pm

Kórház szag
írta: Ezra O'Neal
Today at 11:44 am

Estella Aliende
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 7:33 pm

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Yesterday at 11:13 am

Jayden & Caius
írta: Caius Aim
Szer. Nov. 14, 2018 7:46 pm

Trystan & Rhysand
írta: Trystan E. Vaugh
Szer. Nov. 14, 2018 6:17 pm

Dr. Őrült Főorvos
írta: Aston Miles
Hétf. Nov. 12, 2018 4:36 pm

Aston & Hell ~ I'm just curius
írta: Aston Miles
Vas. Nov. 11, 2018 12:53 pm

Partnerkeresô
írta: Heloise D. Nolan
Szomb. Nov. 10, 2018 5:05 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Justin Jensen
Pént. Nov. 09, 2018 12:55 am

Robin Nova Miller
írta: Leslie J. Brown
Kedd Nov. 06, 2018 8:44 pm

Caius és Aya elsőfelvonás
írta: Caius Aim
Hétf. Nov. 05, 2018 7:39 pm

Bradley Crimson
írta: Philippa Lockheart
Hétf. Nov. 05, 2018 5:52 pm

Édes találkozó
írta: Sophie Nam
Hétf. Nov. 05, 2018 2:39 pm

Zaphyra & Dav
írta: David Osborn
Vas. Nov. 04, 2018 12:20 pm


Share | 
 

 Lucky Bro

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Lucky Bro   Szer. Aug. 01, 2018 6:40 pm
_____ Calvert

Foglalt


Születési Hely, idő:
1992. Október ?, Nebraska, Seneca

Csoport:
Police

Szexualitás:
Rád bízom

Családi állapot:
Rád bízom

Foglalkozás:
SWAT tag

PlayBy:
Chris Wood

Rólad...
Jó anyád volt. Az apád szeretett. Mindent megadott neked, amire vágyhattál. Ahogy a kertet bejárta a frissen vágott fű illata. A zihálás szaladt ki ajkaid közül. De a fiatalság szinte kifogyhatatlan energiát kölcsönzött számodra. Töretlenül dobáltátok egymásnak a labdát. Csak anya frissen sütött pitéjére voltál képes letenni a csapzott labdát. Ahogy apa is. Versenyt futottatok a bejáratig, s hiába apa hosszú lábai, mindig te nyertél! Tiéd volt a nagyobbik szelet! Hiszen még csak 8 éves voltál.
Ám eljött a nap, mikor fel kellett nőnöd. Apa már nem engedett maga elé. Már nem dobáltatok. Hiszen 15 lettél.Valami történt. Igen. Pontosan akkor változott meg minden, amint úgy döntöttél, hogy az igazságért fogsz harcolni. Eleinte a Katonai pályát tűzted ki célodul, ám végül a SWAT tagjává váltál. Azonban az otthoni helyzet csak ekkor élesedett ki. Veszekedések sorainak voltál szem- s fültanúja. Sosem szóltál bele. Hiszen rajtad veszekedtek. Miért is nem tetted? Pedig ekkora már 20 éves voltál.

"Mit gondolsz Richard? Ha megtudja, mit fog szólni? A hátunk mögött hagytuk már több mint két évtizede. Hazudnunk kell neki is, ahogy magunknak is! A mi sebeink sem gyógyultak be... "

"Akkor? Megvárjuk, míg a Serpents teszi meg helyettünk? Nem, Teyla! Nem tudjuk hazugságokkal távol tartani a rendfenntartástól! Nyomós okot akarsz? Az igazság épp elég nyomós."

Hetente több alkalommal hallgattad végig ezt a veszekedést. Sosem szóltál, csak hallgattál. Volt hogy inkább lefutottad a feszültséget. Mindig találtál valami kiutat. De sosem kérdezted meg, hogy mit kellene tudnod...

" Tudom. Azt hittétek egyszerűen elhallgathatjátok. Csak egymással foglalkoztatok. Észre sem vettétek, hogy előttem vitatkoztok olyasmiről, amit sosem akartatok közölni velem. De éreztem. Kiskoromtól kezdve mardosott belül a hiány érzet. Mintha leszakították volna az egyik karomat! S tudjátok mit? Teszek rá mi a következménye... Vállaljátok a felelősséget!"

" Ez nem az aminek hiszed, fiam! Várj! "

Magukra hagytad őket egy életre. Talán egy életre. Talán sosem fordulsz vissza, hiszen felégetted az összes hidat. Az igazat sem akartad tudni. Hiszen nem érdekelt mi az oka annak, amiért eldobták maguktól az ikertestvéredet. Chicagoba költöztél egy új élet reményében. Távol a szülői háztól. Távol a képmutató emlékektől.

*Lényegében a családunk a Serpents nevű Chicagoi bűnszervezet áldozatává vállt. Ugyanis a szüleink Chicagoban laktak, ismerkedtek meg. Rúgva egy hatalmas öngólt, egyezséget kötöttek velük. Teyla, édesanyánk apja egy elég bajos figura volt. Szemet szúrt a Serpentsnek, azonban Teyla szerette az apját. Üzletet kötöttek. Elviszik a városból az öreget, s továbbá 10 000$-t kell kifizetniük, hogy ne öljék meg. Természetesen ez nem szolt másról, mint a félelemkeltésről és a nyerészkedésről.  A szüleink nem tudták fél év alatt előteremteni ezt az összeget, így újabb ajánlatot kaptak, a Serpents jó szándékának jeléül. A fizetség én voltam. A szüleink feladata az lett volna, hogy megölnek, de nem voltak képesek rá. Ohio-ba tettek ki, reménykedve abban, hogy éhen halok egy porlepte nyaralóban. Ám a szerencse mellém szegődött. Élek és virulok. Azonban Chicagoba érkeztem. A Serpents figyelte a családodat. Figyelt téged. S amint meglátnak engem Chicagoban, azonnal rájönnek a dolog turpisságára. Se mi, se a szeretteink nincsenek biztonságban.*

/ A PB-hez ragaszkodom, viszont ha semmiképp sem egyezel ki vele, kompromisszumot kötünk. Ebben biztos vagyok. Az élettörténeted általam írt része, csak egy fikció. Megbeszélés alapján másképp is kialakítható. /

Várja: én? Én biztos.

Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: I need someone :: I found it-
^
ˇ