HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Béke?
írta: Christopher Nam
Yesterday at 11:02 am

Josh & Nora - shooting
írta: Joshua Thatcher
Yesterday at 7:47 am

Activity Check 2018.12.16.-2018.12.24.
írta: Christopher Nam
Hétf. Dec. 17, 2018 6:59 pm

JT
írta: Joshua Thatcher
Hétf. Dec. 17, 2018 4:56 pm

I need to hold your hand…always.| Brad&Lippa
írta: Philippa Lockheart
Hétf. Dec. 17, 2018 10:00 am

Partnerkeresô
írta: Elena P. Campos
Vas. Dec. 16, 2018 7:27 pm

Elena Patricia Campos
írta: Kendra Gray
Vas. Dec. 16, 2018 6:59 pm

Hírek
írta: Kendra Gray
Vas. Dec. 16, 2018 6:20 pm

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Vas. Dec. 16, 2018 2:32 pm

Josh & Domi ~ part I.
írta: Dominique Storm
Vas. Dec. 16, 2018 12:39 pm

Alexia G. Serpen
írta: Alexia G. Serpen
Vas. Dec. 16, 2018 12:29 pm

Dominique Storm
írta: Joshua Thatcher
Pént. Dec. 14, 2018 10:20 pm

Édes találkozó
írta: Sophie Nam
Pént. Dec. 14, 2018 9:13 pm

Lippa & Josh
írta: Joshua Thatcher
Pént. Dec. 14, 2018 1:25 pm

Trystan & Rhysand
írta: Trystan E. Vaugh
Csüt. Dec. 13, 2018 10:21 pm


Share | 
 

 Hugo Windsor (+18)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Hugo Windsor (+18)   Szer. Aug. 01, 2018 12:45 pm
Hugo Windsor

So what if you can see the darkest side of me?


Születési Hely, idő:
1988. december 14; Chicago, Illinois

Csoport:
Underworld

Szexualitás:
Heteroszexuális

Családi állapot:
Nőtlen

Foglalkozás:
Alvilági körökben dolgozom

PlayBy:
Zac Taylor

A családom...

Minden jó történetben kell egy főgonosz, aki megadja a cselekmény dinamikáját, aki nélkül elképzelhetetlen lenne a szereplők fejlődése, aki a háttérből mozgatva a szálakat vagy éppenséggel a színpad reflektorfényeitől megvilágítva száll szembe mindennel, ami dicső és nemes. Minden történetbe kell egy ilyen, s a mi családunk rövidke, széljegyzéknek is fukar, margóra felrótt szösszenetében én voltam az. Micsoda klisé, nem?
Pedig semmi nem predesztinált arra, hogy azt az életutat járjam be, mint amit most taposok, hiszen egy könyvelő apa és egy irodalom szakos tanár anya mellett minden lehetőségem megvolt, hogy felfelé ívelő karrierem legyen, tisztességes úton keressem meg a napi betevőre valót és a szüleimnek ne amiatt kelljen szégyenkezniük, hogy szeretett és egyetlen fiacskájuk milyen pályát választott.
Igen, választottam az alvilágot, nem csak úgy belecseppentem, nem taglózott le egy felém száguldó kamion erejével, nem volt sanyarú a gyermekkorom, nem haltak meg a szüleim, nem fejeztem le a sufniban talált baltával békákat és nem is volt jó hecc, amiből majd egyszer úgy is ki tudok szállni, ha úgy akarom. Mert nem akartam úgy, egy tróger, semmirekellő, léhűtő balfék vagyok, aki mindig a könnyebb, gyorsabb és egyszerűbb utat választja, aki életében nem tett keresztbe két fűszálat azért, ha abból nem volt haszna, aki még a gondolatát is gyűlölte annak, hogy napi nyolc-kilenc ... ki tudja hány órán keresztül egy íróasztal mögött kell görnyednie.
Az egyszerűbbet választottam, s nem érdekeltek a veszélyei. Nem érdekelt, hogy bármikor egy vadászpuska csövével nézhetek szembe, nem érdekelt, hogy a szennyezett anyag, amit árulok, belülről zabálja fel a srácok húsát, nem érdekelt, hogy a száz dollárost, mellyel az imént még kokaint szívtam fel az orromba, a következő pillanatban egy sztriptíz táncos bugyijába dugom. Szellemi képességeim teljes tudatában mondom, hogy nem érdekelt ... és azt is nyugodtan kijelenthetem, hogy néha, nagy ritkán, elvétve még élvezem is.

Múltam...

+18 - Trágár szavak, erőszak

Késik. Soha nem tudtam elképzelni, hogyan lehet az, hogy a nők mindig késnek. Nincsen olyan élethelyzet, szituáció vagy a létezés egy olyan síkja, amikor megengedhető lenne a mi szakmánkban, hogy késsen valaki. Ő mégis feszegeti a határokat, húzza az agyam, nekem pedig lassan elgurul a gyógyszerem és ha nem jelenik meg harminc másodpercen belül, akkor kirángatom a motel szobájából és a csomagtartóba gyömöszölöm!
Nem érdekel, hogy egy gazdag ügyfélhez kell elvinnem, aki azért fizet egy kis extrát, hogy a lányokon egy apró karcolás sem lehet; telibe fosom, hogy eltépem, leszaggatom, meggyűröm azt a falatnyi, ruhának nem nevezhető rongydarabot, ami kurváknál alapfelszereltség; és talán még a fejét is letépem, hogy a torkába szarhassak, ha elkezd azon rinyálni, hogy elkenem a sminkjét.
- Mégis mi a fasz tart eddig? - lejárt a fél perc, amit adtam neki, s most, hogy rárúgtam az ajtót, mint dühödt vadkan rontottam be a szobába, ő pedig egy szál combfixben ugrándozott valami fülvisítő zenére a tükör előtt. - Kurvára nem fogok elkésni miattad, szedd össze a cuccaid, aztán irány a kocsi!
- Nyugi van Hugo... - nevette el magát, azzal a tipikusan röfögő, irritáló kacagásával. - Neked tényleg ez a neved? Hugooo...?
- Ja, de mit érdekel? Szedd a lábad vagy a hajadnál fogva rángatlak le!
- Chill out... - azonban már nem tudta befejezni a mondandóját, hiszen ígéretemhez híven megmarkoltam szőke, göndör fürtjeit és úgy, ahogy volt, elindítottam a végzete felé. - Szállj már le rólam, te vadbarom! Héé, ez fáj!
Foggal, körömmel harcolt ellenem és egy vad kapálózás olyan ponton talált el, amitől eunuknak kezdtem érezni magam, úgyhogy ököllel rajzoltam újra a rúzsának vonalát és amikor összeesett, szidni kezdtem az összes felmenőjét egészen Éváig, hogy most én cipelhetem el a kocsiig.
- Te figyelj, megsérült az árú... Szerintem még így is jó lesz, maximum egy kis kedvezményt adunk az fickónak... Persze, kifizetem, aztán majd leverem rajta, nincs gond! - rendeztem le a dolgot a munkatársammal, majd elindultam az éjszakába, hogy a cicababát leadjam a kapott címen. Vajon megrepedt állkapoccsal is tud szopni? Ha végzett, mindenképpen kipróbálom a száját!

***

Nem tartott tovább az egész másfél óránál. Persze, mehettem volna egy kört a városban, intézhettem volna ügyeket, de most nem volt kedvem hozzá, csak a telefonomon babráltam és a Tinderen húzogattam a lányokat hol jobbra, hol balra. Hiába, végtelenül romantikus alkat vagyok és így a legkönnyebb ismerkedni dugás céljából...
Látom nyílni a ház ajtaját, az éjszakai pillangó sírva, két fekete csíkkal az arcán lépdel elő, az ügyfélben meg volt annyi emberség, hogy egy fürdőköpenyt adott rá, nehogy véletlenül megfázzon a nagy Chicago-i szélben. Lassan, vánszorogva jött a kocsihoz, felpattintottam az ajtó zárját és ő még mindig az egereket itatva ült be mögém.
- Haza Miss Daisy?
- Cseszd meg Hugo! - a visszapillantóból figyeltem őt, de ő nem nézett rám, csak az ablakon kívüli szutykot és mocskot figyelte, én pedig csak sóhajtottam, majd a kezemet nyújtottam felé.
- Ezerkettő, a többi a tiéd...
- Baszd meg! Mindig ezret jattolok, sőt ... ha jobban belegondolok, amiért összevertél, lehet még annyit sem kellene adnom vagy meg kellene tartanom az összes pénzt!
Hangos kattanással zárom be az összes ajtót.
- Nézz rám! - pár pillanatig még kacérkodik velem, de amikor tudatosult benne, hogy itt csak veszíthet, ő is a tükröt kezdte el kémlelni. - Ismersz, nem szoktam fenyegetőzni, de ha a következő lépésed bármi más lesz, mint az, hogy a kezembe nyomsz ezerháromszáz dollárt, akkor elvágom a torkod.
Láttam, ahogyan hatalmasat nyelt, majd a köntösből előkapta a pénzt és meg sem számolva átadta az összeset. Gyorsan átszámoltam, és a felesleget visszaadtam neki, amire úgy kapott rá, mint gyöngytyúk a langymeleg takonyra.
- Köszi... Szóval, haza?
- Igen, cseszd meg, haza. És értékelném, ha addig nem szólnál hozzám!
- Hogyan? Talán leszopsz? - nevettem el magam, mire ő csak a fejét rázta, aztán meg jól belesüppedt az ülésbe, amikor elindultam. Eseménytelen és csendes utunk volt vissza a motelbe. Még figyeltem, ahogyan eltűnik a szobájában, majd már indultam volna, amikor megcsörrent a másik telefonom. Amelyiknek a számát csak hárman ismerik: apám, anyám és ... Leslie.
- Szia drága, mit tehetek érted? - nem a szüleim kerestek.


Underworld

avatar
❖ age :
30
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hugo Windsor (+18)   Szer. Aug. 01, 2018 3:05 pm
Üdv köztünk!

Hugo Windsor
Ha azt mondom, hogy nem sűrűn látni ezen az oldalon igazi bűnöző alakot, elhiszed nekem? Még az et avatarod is sittes. Mielőtt megfordulna a fejedben, hogy ez esetleg nekem nem tetszene... Hát az a helyzet, hogy baromira bejön. Részben mert hitelesen adod elő a rosszfiút, részben mert hiteles az is, amilyen bőrbe bújtatod. Végeredményben teljesen meg vagyok vele elégedve.
Hozzád képest én egy tiniregény klisés gazfickója vagyok.  doboz  
De nem kotyogok fölöslegesen. Nem ezért jöttél, hogy engem hallgass. Foglald le a sittes képed és hát jó telefonálást, bármi is legyen a tárgya... Mondjuk nő van a dologban.


Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: Accepted! :: Underworld-
^
ˇ