HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Aaron Posey, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Mads Stendhal, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 12:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 11:44 am

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 8:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 4:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 3:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 2:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 1:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 12:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 12:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 11:05 am

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 10:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 9:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 9:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 9:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 8:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Underworld

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Underworld   Pént. Júl. 27, 2018 10:19 pm
Sebastian Valmon

Szabad


Életkor:
35+

Csoport:
Underwolrd

Szexualitás:
Hetero vagy Bi

Családi állapot:
Igénylőre bízva

Foglalkozás:
Kocsma tualjdonos

PlayBy:
Alexander Skarsgard

Rólad...
Nem túl kedves, ugyan akkor igazán vonzó személyként tekintenek rád a nők. Hiszen gazdag vagy, tipikus rossz fiús sármmal. Kezed alatt tudhatod a Drunk Bear Travern nevezetű eldugott, bajban gazdag kis kocsmát. Persze te magad vagy a baj vonzáskörének közepén, hiszen öléstől kezdve a rablásig mindenben benne vagy, amiben nem kellene. Mozgatórugód utadon kizárólag a szabadság érzeted. A pénz. És természetesen a nevelkedésed. Hiszen apád kergetett el otthonról 8 évesen. Anyád persze úgy be volt tépve, hogy azt sem érdekelte, hogy a gandzsát eszik vagy isszák. Pár hónapig egy híres étterem kukájából vacsoráztál. De nem mehetett sokáig, hiszen a szakács hamar kiszúrt s olyan messze kergetett amennyire csak tudott. Egy helyi bűnbanda talált rád, akik jó áron el akartak adni téged. Ravasz kis életrevaló kölyök voltál. Az eszedet egyik szülődtől sem örökölhetted. Ez kizárólag a saját sikered volt. Már amennyire sikernek mondható, ha egy ekkora 9 éves fiúcska torkon szúrja a fogvatartóját. De megetetted. Bár nehezen nyújtottál rá nyelvet, hiszen addigra kiverték pár tejfogadat. A képed csupa vér volt. Kijutva börtönödből, Chicagoban találtad magad. Itt egy Mr Serpent nevű férfi talált rád. Mr Serpent Chicago legnagyobb bűnszervezetének feje volt. Családja pedig annak alapítója. Magával a Serpentsel volt dolgod, aki legnagyobb ellenségét képezte már vagy 60 éve a Chicagoi rendfenntartásnak. A dzsekin díszelgő kígyó jelkép teljesen elvarázsolt. Későbbiekben a Serpent család nevelt fel. Így félig saját lábon állsz, félig pedig a Serpents tagja is vagy. Ahogy a belső családi kör része is.

Vár Chicago

Admin

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://chicago-guilty.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Underworld   Pént. Júl. 27, 2018 11:48 pm
Jonah Serpent

Foglalt


Életkor:
30+

Csoport:
Underworld

Szexualitás:
Hetero

Családi állapot:
Igénylőre bízva

Foglalkozás:
A Serpents feje

PlayBy:
Joseph Morgan

Rólad...
Chicagoban éltél, nevelkedtél és jelenleg is ott élsz. Apád, neki az apja és az összes apai felmenőd a Sherpents terelgetésével töltötte az életét. Családi munkátok, hogy fenntartások a rendet a városban. Ám sajátos megoldásaitok vannak erre. Hiszen ősinek tartjátok magatokat. Nemeseknek. Olyanoknak, akiknek több joga van a városban való éléshez. A szabály titeket ily módon kevésbé köt. Legalábbis ti így gondoljátok. A rendfenntartás pedig leginkább a további bűnbandák visszaszorításáról szól. Gondolkodás nélkül kiírtátok minden csíráját annak, hogy bármely más banda megvesse lábát városotokban. Sok mindentől mentettétek már meg Chicagot, de ezt a rendőrség és a lakosság másképp látja. Már aki tud rólatok. Hiszen titokban tevékenykedtek, a világ háta mögött. Üzleteket köttök és kereskedtek. Fegyverek és drogok. Bármi illegális, azt szabályozottan csak és kizárólag tőletek szerezhetik be az arra vágyók. S hogy te ezzel hányadán állsz? Folytatni akarod vagy sem? A gyilkolás a véredben van. Ezt le sem tagadhatod. A taktikák. A harcra való hajlam. Téged nem lehet legyőzni. Titeket senki sem győzhet le. Apád néhány napja távozott közületek. A családból. Azóta te vagy a város királya. Vajon a rendőrség vagy egy újabb banda dönti meg uralmatokat? Esetleg valami más, vagy semmi? Ez csak és kizárólag a te felelősséged.

Vár Chicago

Admin

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://chicago-guilty.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Underworld   Kedd Aug. 07, 2018 7:30 pm
Lena  Serpen

Szabad


Születési Hely, idő:
1992. 04. 05., Chicago

Csoport:
underworld

Szexualitás:
Hetero,vagy igénylőre bízva

Családi állapot:
egyedülálló

Foglalkozás:
Serpen lány, nem igazán szorul rá a munkára

PlayBy:
Lily James vagy igénylőre bízva

Rólad...
A húgom vagy, a családom pedig nagy becsben tart. Amíg én apámra hasonlítok jobban, te anyánk nem tagadhatnád le. Vehemens, céltudatos, makacs és akaratos természeted van, amit apánk kivételes szarkasztikus humorát örökölve tökéletes fegyverként használt mindenki ellen. Sokszor még ellenem is. Tudod, hogy nem tudok neked nemet mondani és ezzel előszeretettel élsz is vissza.
A kezed a gyengéd. Ha művészlélek akad a családban, az te lennél. Gyönyörűen rajzolsz és imádod a divatot. Titkolt célod a saját vállalkozás beindítása, ugyanakkor roppantul zavar, hogy még mindig a család "kis Serpen lánykája" vagy, az aranyos kislány, aki valamiért sosem nő fel a család szemében. Tudod, hogy én nem ezért kezellek úgy, ahogy. Tudod, hogy mitől próbállak távol tartani, de fogalmam sincs apánk halálát elkezdted különböző bogyók társaságában eltöltött éjszakákon kiheverni. Mérhetetlen bosszúvágy él benned és egyre jobban vonz, hogy kilépj az árnyékból, pontosabban az árnyékomból. Sosem lennénk egyenlők, anyánk nem hagyná, hogy elkallódj, de nem akarod, hogy a külsőd alapján ítéljenek csak meg. A fegyvered mindig magadnál van, apánk megtanított rá hogyan használd. De csak akkor esik le a húszfilléres, hogy miért akarlak mindettől távol tartani, mikor kezedben a Glock-al lenézel egy elvérezni készülő emberre. Ezt a titkot csak te örzöd? Talán ezért kellenek a pirulák, hogy felejts? Meddig tudod elrejteni előlem az igazságot?

Pár részletet találsz még az et-mben, de örülnék ha közösen is tudnánk még a karakteren ötletelni és várom a tieid is, hogy merre vinnéd a család kicsi lányát  

Várja Chicago. Alkotta Jonah Serpen.

Admin

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://chicago-guilty.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Underworld   Kedd Aug. 07, 2018 7:36 pm
Alex  Serpen

Szabad


Születési Hely, idő:
30

Csoport:
Underworld

Szexualitás:
Hetero, vagy igénylőre bízva

Családi állapot:
Igénylőre bízva

Foglalkozás:
Igénylőre bízva

PlayBy:
Ruby Rose vagy igénylőre bízva

Rólad...
Igazi lázadó Serpen lány. született Alexia Serpen néven. Ismerté vált: egyszerűen Alex-ként. Nem te vagy a családban az egyetlen, aki nem feltétlenül csak a férfiak társaságát keresi, ezért mégsem kaptál soha egy rossz szót sem. Lényegében együtt nőttünk fel, és te inkább közénk kezdtél el tartozni, mint a többi lány közé. A stílusodra sosem lehetett panasz, bár nem mondom, hogy nem mostam volna ki régen a szád egyszer-kétszer, ahogy anyád is.
Apai ágon unokatestvérek lennénk. Nem állnak messze tőled a piti lopások, a drog csempészése. A pénzzel a családban egyedi módon igen okosan bánsz. Amolyan zseni lennél, aki ezt jól titkolja. Kivéve előttem. Mivel tudtad, hogy eljön az az idő, hogy apám elhagy minket, mondhatni felkészültél. Kész stratégiák vannak a fejedben, ha a zsaruk és a nyomozók lerázásáról van szó. A tetoválások készítése és a saját kis boltod tökéletesre fejlesztett rejtekhely és pénzmosoda egyben. Az én tetoválásaimért is én felelsz. Művészeti egyetemet végeztél és ha másra nem is, de anyámra és rád számíthatok, amikor a húgom életét próbálom sínen tartani.
Látod rajtam a kételkedést, és apádnak hála ismered Harry történetét is: aki, amikor belecsöppent ebbe a világba épp úgy látta azt, mint én most. Próbált hullák nélkül uralkodni. És ez a szemlélet az, ami neked igazán tetszik.Egyetlen félelmed a gyilkolás. Bár sosem ismernéd be, de tudod, képtelen vagy meghúzni a ravaszt.

Alakítsd a karaktered kedved szerint!

Várja Chicago. Alkotta Jonah Serpen.

Admin

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://chicago-guilty.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Underworld   Szomb. Aug. 11, 2018 2:04 pm
Jensen Dayer "JD"

Szabad


Születési Hely, idő:
1989, Chicago

Csoport:
underworld

Szexualitás:
Hetero

Családi állapot:
xx

Foglalkozás:
edzőterem tulajdonos

PlayBy:
JON BERNTHAL (ötlet)

Rólad...
Hiába, ha az ember fia tudja hogy forgassa vissza a pénzét, akkor nyithat egy MMA (Mixed Martial Arts) edzőtermet. Magad is ketrecharcos vagy, néha még eljársz meccsekre, de leginkább edzőként tevékenykedsz. A magad abszurd módján fura figura vagy. A gondoskodó és józan éned elviselhető és értelmes és van benned egy elveszett gyerek, akit a sitten ideje korán jóra neveltek. Az az éned nem gondolkodik. Jonah és te pont a sitten lettetek jó haverok. A piromániád már akkor is erős volt, emberölésért kerültél be, mert egy piti rablás után rágyújtottad a tulajra a boltot. Hála Jonah kapcsolatainak, a Serpen meglátott benned és a történetedben valamit. Jonah mellett szabadultál, és az első napodon sikerült végignézted, ahogy az apja félholtra veri amiért hülyeséget csinált. Két évig váll-váll mellett csücsültetek a hűvösön, majd megcsapott a szabadság szele. De a hűségé is. Megérezted ennek az életnek az ízét, megértetted a Serpen működését és belesimultál a rendszerbe.
Most, hogy Jonah többé már nem a főnök fia, hanem maga a főnök, az ő helyére léptél. A jobb keze vagy, segíted és bármit megtennél érte. Mert ezt a példát láttad és követed is.

Várja Chicago. Alkotta Jonah Serpen.

Admin

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://chicago-guilty.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Underworld   Szomb. Aug. 11, 2018 2:05 pm
"D.J"

Szabad


Születési Hely, idő:
1982, Chicago

Csoport:
underworld

Szexualitás:
Hetero

Családi állapot:
xx

Foglalkozás:
xx

PlayBy:
JON BERNTHAL (ötlet)

Rólad...
„Egy mindenkiért, mindenki a győzelemért. Te nem így látod?"

Képes manipulálni másokat, sose azt mondja, amire gondol, mindig szépíti az igazságot, körmönfont fogalmazásba csomagolja. Fenyegető megjelenése végett senki sem mer ellent mondani neki. Egy igen nagy elvárásokkal rendelkező maximalista. S a maximalizmusa másra is kiterjed. Szereti a titkokat, főleg másokéban vájkálni, minél többet ki deríteni adott emberekről. És ha az nem megy? Hát… Megoldja.
Baromi gyorsan vág az esze, igazi túlélő, a helyzetfelismerő képessége páratlan.
Három éve fedezte fel Thomas-t, mikor annak nője meghalt. Maga mellé csábította, édes szavakat suttogott a fülébe és most…most itt járunk. A srác a talpnyalója lett… képletesen. Ráadásul T.J. a fickó lányával jár.
Jonah apjának, Harrynek követője voltál, úgy az enyém is. Segíteni akarsz és próbálod féken tartani a mozgolódó tagokat, akik ki-ki kacsintanának.

További részletekről pm-ben érdeklődj.

Várja Chicago. Alkotta Jonah Serpen.

Admin

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://chicago-guilty.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Underworld   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: I need someone :: Városunk keresettjei-
^
ˇ