HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 1 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot

Aaron Posey, Archibald Peck, Christopher Nam, Hugo Windsor, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Hasgörcsös megbeszélés - Jonah / Hugo
írta: Jonah Serpen
Today at 9:13 am

Aimee King-Parker
írta: Aimee King- Parker
Yesterday at 11:30 pm

Home sweet home - Bonita & Diego
írta: Diego Calí
Yesterday at 8:58 pm

Harris & Mads - My cocain and I are fine, thanks
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 7:55 pm

Finish me!
írta: Demetri Novikow
Yesterday at 5:16 pm

Pippa && Alex
írta: Philippa Lockheart
Yesterday at 4:18 pm

Ismét veled
írta: Christopher Nam
Yesterday at 3:31 pm

Shopping for a special occasion - Jen / Hugo
írta: Hugo Windsor
Yesterday at 1:06 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Kendra Gray
Yesterday at 10:55 am

Cain Colt
írta: Eris Fairy
Yesterday at 6:35 am

Avatarfoglaló
írta: Harris Serpen
Kedd Szept. 18, 2018 6:43 pm

Harris Serpen
írta: Camille o'Chase
Kedd Szept. 18, 2018 6:33 pm

Ceasar Calí
írta: Diego Calí
Kedd Szept. 18, 2018 9:55 am

Elkészültem!
írta: Harris Serpen
Hétf. Szept. 17, 2018 9:01 pm

Partnerkeresô
írta: Hella R. Moreau
Hétf. Szept. 17, 2018 7:07 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Townspeople

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Townspeople   Pént. Júl. 27, 2018 11:18 pm
Zane Tanner

Szabad


Életkor:
31

Csoport:
Townspeople

Szexualitás:
Igénylőre bízva

Családi állapot:
Igénylőre bízva

Foglalkozás:
A Serpents gyalogja

PlayBy:
D J Cotrona

Rólad...
Mindig is te voltál a bajkeverő testvéreid közül. A középső akire nem jutott elég szülői figyelem és szeretet.  Aki mindig lázad minden ellen. Persze ez utóbbit már régesrég kinőtted. Bár a verekedések, a hétvégi pia a munka mellett és a csajok még mindig az étlapodon a séf ajánlatát képezik. Mindig élsz, illetve éltél vele. Manapság csak a családodon jár a fejed. Megmenteni a Serpentsől a húgodat, és a bátyáddal kimászni a szarból. A szüleitek semmit sem tudnak. Beadtatok nekik közösen valami kamu szöveget. Remélhetőleg bekajálták. Gerard az FBI-nál beépített ügynök, te pedig a Serpents csicskása. Különös mód meg vannak elégedve veled. A "társaid" legalábbis igen. Bár az emberölés sosem volt a kitűzött céljaid között...mégis rákényszerültél. Lelkiismeret furdalásod van, mégis úgy tagadod, mintha valóban nem létezne ez az érzés. Tökéletesen hazudsz... Persze a testvéreid mindig átláttak rajtad.

A Francia negyed lakosaivá váltatok, miután úgy döntöttetek, a saját lábatokra álltok. A helyi Poi bárban iszogattatok Gerard-al, mikor becsöppent az akkor számotokra ismeretlen Serpents. A területükön voltatok. Pontosabban az ő privát helyükön. Verekedésbe torkollott a dolog, melynek két Serpents halott lett az eredménye. Természetesen Chicago ősei nem hagyták se szó se megtorlás nélkül a balesetet. Hónapokig rettegésben éltetek ketten, mire a Sherpents elrabolta a húgotokat, Rebekah-t. Ajánlatot kaptatok. Kettőt a kettőért, vagy a húgotok bánja. Azt hittétek meghalni mentek, de a Serpents úgy döntött, hogy az elveszített embereik pótolására használ fel titeket. Te a Serpents gyalogává váltál, míg Gerard-ot a munkáján belül, az FBI-nál találtak hasznosnak. Ám a dolgok nem úgy mentek. Ölésre kellett adnod a fejed, Gerard pedig elkapott téged. A falazásának hála menekültél meg a hűvöstől, ami után úgy döntöttél, ha ki tudsz rabolni egy bankot, tetemes összegre tudsz szert tenni, amivel kiválthatod Rebekaht, aki jelenleg is a Serpents "vendége".

Nos a kérdés, hogy Gerard ebben támogat-e vagy sem. Jól meggondoltad a döntésedet? Miből gondolod, hogy elegendő összeget tudsz lopni a Serpentsnek két embere haláláért? Mi lesz ha kifizeted őket és megölnek mindhármótokat?

Vár Chicago, Candice, Rebekah és Gerard

Admin

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://chicago-guilty.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Townspeople   Kedd Aug. 07, 2018 4:00 pm
Rebekah Tanner

Szabad


Életkor:
26

Csoport:
Townspeople

Szexualitás:
Igénylőre bízva

Családi állapot:
Igénylőre bízva

Foglalkozás:
Munkanélküli, A Serpents rabja

PlayBy:
Danielle Campbell

Rólad...
Tanultál. Állatorvosnak készültél. Azzá is váltál, azonban a rendelőd váratlan üres lett. Eltüntél. Hova lettél? Megannyi beteg állat vár a segítségedre... Úgy gondolják, hogy az egyik Riversidei rockbanda gitárosa rabolta el a szívedet, majd törte össze. Bár te már rég túltettél a csalódáson, de ez jó alibi volt az elkövetkezendő időkre. Azonban minél hamarabb szabadulnod kell, hiszen a csodák is csak néhány napig tartanak. Az emberek suttogni kezdenek, te pedig nem mehetsz már vissza szégyen nélkül oda, ahonnan jöttél... De mi is a történeted Bekah? Hát mesélem...

A bátyáid úgy pár hónappal az elrablásodat megelőzően leléptek a Chicagoi francia negyedbe. Talán volt az fél év is. Ezalatt érdeklődtél a Riverside-i srác iránt, aki ejtett. Élted a kis életedet, ahogy a bátyáid is. De az övéjük merőben más irányt vett. Gerard, legidősebb bátyád az FBI-nál van, míg Zane, legfiatalabbik bátyád egy piti bűnöző lett. Zane esetében ez azonban megbocsájtható. Hisz érted tesz. Elvégre korábban Zane és Gerard összeverekedtek a francia negyed béli Poi bár Serpents tagjaival. Két halál eset. Szemtanúk csak a Serpents. A bátyáid hónapokon át menekültek Chicagon belül a Serpents elől, miközben igyekeztek a mindennapjaikat élni. Kisebb nagyobb sikerrel. Végül elraboltak téged, mint túsz. Grard és Zane az életedért cserébe dolgozik jelenleg ennek az ősi szervezetnek. Gerard beépített ügynök, míg Zane egy szimpla gyalog a Serpents bandájában. Hogy meddig tart a rabságod? Senki nem mond semmit.  Azonban elviselhetővé teszik, hisz van társaságod, és gondoskodnak rólak. Ruháznak és etetnek. Kár, hogy csak a kertig mehetsz.

Nos vannak terveid? Tán szökés jár a fejedben? Esetleg találtál barátokat? Kapcsolatokat? És ha rád talál a szerelem? Képes leszel elvonatkoztatni a helytől, ahol vagy?

Vár Chicago, Gerard és Zane

Admin

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://chicago-guilty.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Townspeople   Kedd Aug. 07, 2018 5:45 pm
Candice Chaler

Szabad


Életkor:
28+

Csoport:
Townspeople

Szexualitás:
Bi vagy Hetero

Családi állapot:
Igénylőre bízva

Foglalkozás:
Poi bár pultosa

PlayBy:
Leah Pipes

Rólad...
A Francia negyed lakosa vagy, így a környéken is leltél munkára. A helyi közkedvelt Poi bár csaposaként megannyi dolgot hallasz. Nem beszélve arról, hogy más ember történetét ismered. Elvégre amolyan lelki szemetes volnál. Beteg gyerekekkel szerettél volna foglalkozni, azonban a sulit otthagyva, öcséd segítségére siettél. Megpróbáltad távol tartani a családotok által már jól ismert Serpentstől, hiszen a szüleid is tagok voltak. Sajnálatos módon egy rajtaütés áldozatává váltak, így csak ti maradtatok. Öcséd sosem hallgatott rád. Okos volt és rendkívül jóképű. A lányok odáig voltak érte. Kezdetben a Poi-ban dolgozott, ahol jelenleg te is. Azonban mint tudjuk, sok mese, sok szemszögből. David-t meggyőzte egy Sherpents tag a csatlakozásra, amire David sokat nem gondolkodott. Hiszen látta benne a lehetőségeket, amiket te egész másképp fogtál fel. Pár hónapig dolgoztatok együtt, s mikor azt hitted meggyőzted az helyes útról, a fiú mégis csatlakozott. Egy hónappal rá meg is halt egy lövöldözésben. Öcséd halála óta gyűlölöd a Sherpents-t. Egy kórságnak tartod, ami felfalja a várost. Bármi megtennél, hogy megállj parancsolhass számukra.

De mit teszel, ha a szerelem épp ott talál rád? A neve srác neve Zane. Gyerekkori szerelmed. Mindig úgy érezted, hogy levegőnek néz, azonban ezúttal észrevett. Szinte minden nap eljön hozzád. Érdeklődik irántad. Ám van itt egy bökkenő, még nem tudod, hogy Serpents tag.

Vár Chicago és Zane

Admin

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://chicago-guilty.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Townspeople   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: I need someone :: Városunk keresettjei-
^
ˇ