HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Béke?
írta: Christopher Nam
Yesterday at 11:02 am

Josh & Nora - shooting
írta: Joshua Thatcher
Yesterday at 7:47 am

Activity Check 2018.12.16.-2018.12.24.
írta: Christopher Nam
Hétf. Dec. 17, 2018 6:59 pm

JT
írta: Joshua Thatcher
Hétf. Dec. 17, 2018 4:56 pm

I need to hold your hand…always.| Brad&Lippa
írta: Philippa Lockheart
Hétf. Dec. 17, 2018 10:00 am

Partnerkeresô
írta: Elena P. Campos
Vas. Dec. 16, 2018 7:27 pm

Elena Patricia Campos
írta: Kendra Gray
Vas. Dec. 16, 2018 6:59 pm

Hírek
írta: Kendra Gray
Vas. Dec. 16, 2018 6:20 pm

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Vas. Dec. 16, 2018 2:32 pm

Josh & Domi ~ part I.
írta: Dominique Storm
Vas. Dec. 16, 2018 12:39 pm

Alexia G. Serpen
írta: Alexia G. Serpen
Vas. Dec. 16, 2018 12:29 pm

Dominique Storm
írta: Joshua Thatcher
Pént. Dec. 14, 2018 10:20 pm

Édes találkozó
írta: Sophie Nam
Pént. Dec. 14, 2018 9:13 pm

Lippa & Josh
írta: Joshua Thatcher
Pént. Dec. 14, 2018 1:25 pm

Trystan & Rhysand
írta: Trystan E. Vaugh
Csüt. Dec. 13, 2018 10:21 pm


Share | 
 

 Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Világleírás   Kedd Júl. 04, 2017 12:41 pm
Világunk...

Hol is van ez a Chicago?
Amerikában járunk, azon belül egyenesen az USA-ba érkeztünk. Tekintetünk ezúttal a 21. tagállamára szegeződik. Illinois Északi területét szinte teljes egészben lefedi Chicago metropolisa, a szeles város.  Kezdetben hatalmas városunk egy mocsaras terület volt, melyet indiánok laktak. Az őslakosságot a potawatomi név illette, kik otthonukat Checagou-nak nevezték. Később az ide érkező telepesek által a város megkapta a Chicago nevet, melyen ma is ismerhetjük. Jelenleg a város azon területek közé tartozik, mely hajózható. Magát a város két folyó szeli át, mely szintén hajózásra alkalmas. Az 1830-as években az ide érkező telepesek a Chicago folyó torkolatánál építették fel első otthonaikat. Bár azóta városunk hatalmas fejlődéseken esett át. Az egekig érő felhőkarcolók, és gyönyörű parkok, díszes butikok teszik színessé a belvárost. Ám szórakozóhelyekben sincs szűkén, hisz Chicago számít úgymond a Jazz első otthonául, továbbá legmeghatározóbb helyszíne is. Bár elsősorban a Jass nevet viselte e műfaj, azonban sokan fölöslegesnek tartva a J betűt a szó elején, lekaparták, miből született meg végül az Ass, mint nyelvünkön a segg szó. Így a Jass-t átnevezték Jazz-é. De nem is árulok el többet. Lépj a fényekkel teli éjszakai Chicagoba és fedezd fel te magad. Oly sok érdekességet rejt magában


Chicago meséje
Mr. Marley szavaival élve, a szükség az első s egyben legfontosabb, amit minden ember megtanul. Az éhség, a szomjúság, az erő és minden ami a túléléshez elengedhetetlen. A fényekben úszó város minden lelke ismeri ezeket. Hisz megtanulták csillapítani. Megtanulták kiküszöbölni azzal, hogy egy kézenfekvőbb életvitelt hoztak létre. De valami elveszett útközben. Az gyarlóság, az önzőség kialakított egy új fajta szükséget. Az éhséget. A szeretet, a tisztelet és a megbecsülés. Chicago szépen lassan feledkezett meg embertársairól. Lelkek suhannak el egymás mellett anélkül, hogy észrevennék a másikat. Az éhség határoz meg bennünket. Az éhség, amit vaktában követve csak önnön célunk által vezérelve keressük az út végét. Mit sem számít kit hagyunk magunk mögött, vagy ki mellett megyünk el. Saját éhségünk okozói vagyunk!


Ősiek, annak vallják magukat. Úgy hiszik több joguk van Chicagohoz, mint bárki másnak a városban. A városban  évszázadok óta jelenlévő szervezet Sherpents-nek nevezi magukát. A családi közegben mozgó kartell illegális ügyletekben utazik. De nem csak egy kartell. Sőt! Nem is igazán kartell. A város őrzői, hiszen hiába a város sötét oldalát képviselteti, mégis vigyázza a város illegális úton terjedő összes "betegségét". A drog fogyasztást. Az összes rivális banda kiszorításával elősegítik, hogy városukban ne fordulhassanak elő különféle bandaháborúk. Bár halk nyomát még maguk se tudják elnyomni annak, ami ennek következményeképp tűnik fel a rendőrségi jelentésekben. Halottak. Hisz minden bűnláncolat csak az ő nevükhöz fűződhet. A drogok, az illegális módon beszerezhető holmik... Mind az ő kezükből kerül ki. Ha mégis rivális díler kerülne az étlapra, mint Chicago legnagyobb ragadozója, pillanatok alatt bekebelezi. Ugyanez a sors vár az uzsorásokra is. Nem okoz gondot emberölés sem.... Hiszen ők az Ősök.

A rendőrség bár minden erejével a várost fertőző bűnözők felszámolásán dolgozik, mégis van amivel szemben tehetetlennek bizonyulnak. Már évszázadok óta hallgatják el a Serpents nevét s igyekeznek a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy a legkevesebb gondot jelenthessék a város számára. Azonban miután ez lehetetlennek bizonyul, így a Sherpents vonzásköreit nem érintve igyekeznek tevékenykedni. Azonban a rendőrségen belül a Sherpents befolyása hatalmas, így kizárólag a legbelsőbb emberek tudhatnak az állapotról. Hiszen sokan úgy hiszik közülük, hogy a Sherpents jelenleg is beépített emberekkel rendelkezik a Chicagoi rendőrfőkapitányságnál.

A harc egyoldalú, hiszen a rendőrség hallgat, a Serpents pedig vígan tevékenykedik. Vajon a felállás változatlan marad, vagy a rendőrség végre a sarkára fog állni?

Admin

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://chicago-guilty.hungarianforum.com
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Világleírás
» Térképek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Welcome Drink :: Heart of Chicago-
^
ˇ