HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Aaron Posey, Jonah Serpen, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 1:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 12:44 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 9:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 5:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 4:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 3:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 2:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 12:05 pm

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 11:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 10:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 10:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 10:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 9:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Night in the club - Sara & Maya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Night in the club - Sara & Maya   Csüt. Júl. 05, 2018 8:52 pm

Maya & Sara


Délutáni napsütésben ücsörgök otthon és gyakorlok a gitáromon. Kellemes kis időtöltés és igen jó kikapcsolódás a zajos és erőszakos hétköznapokban. Leülök a kanapémra az ablakom előtt és halkan dalolva pengetem a húrokat. Nem mondanám, hogy kifejezetten jó vagyok ebben, de nem hiszem, hogy annyira rossz lennék. De élvezem és szerintem ez a lényeg. Ám sokáig nem játszom, hiszen van egy hely, ahová készülök menni. Nem máshova, mint egy kis klubba. Egy kicsit bulizni, táncolni és szórakozni. Ruhát már találtam. Egy hosszú póló, ami az egyik vallanom lecsúszik, cica nadrág és csizma. Nem sok, hiszen meleg van, nem is kicsit. A klub maga egy kisebb hely és kellemes is, mivel korhatáros, amit szigorúan vesznek. Ezért is szeretek oda járni. Nincsenek nálam fiatalabbak, akiknek jó kis trófea egy idősebb lányt felszedni és megdönteni. S van hogy jó az olyan kis affér, ám most kihagynám. Így inkább elkezdek készülődni.
Olyan fél 10 felé szállók ki a taxiból, már van bent pár ember és enyhe hang szűrődik ki. Kellemes ritmus, kellő baszus és élő zene hangja. Mivel igen, itt elég gyakori ez és mindig olyan amire jól lehet táncolni. S párszor már szekáltak, hogy játszak már én is, S énekelnem sem kell, csak gitározni. Örömükre most eleget tettem ennek. Ennek hála a hatalmon van a kidekorált tokom és úgy lépek a bejárathoz.
-Nahát Sara, mégis rávettek? - kérdi egy mosollyal a kidobó.
-Beadtam a derekam. - válaszolok egy sóhaj után és emelem fel a csuklóm. S most nem a szokásos belépőt kapom, hanem zenészeknek járót. Megmosolygom ezt, majd belépek és elindulok a színpad felé. Ott a fent lévő énekes rám mosolyog. Újabb sóhaj hagyja el az ajkaimat, miközben fellépek és el kezdek kipakolni. Mire végez már kész vagyok. Minden összedugva.
- Kész vagy Sara? - fordul felém egy csábos mosollyal. Iszonyat szép lány, hihetetlen jó hanggal és érzékkel.
- Erre? Soha. -
- Te is tudod, hogy jó vagy. Nem lesz baj. - kacsint rám, majd visszafordul. A következő pillanatban belekezdünk. Én gitáron, ő énekkel. Szerencsémre a tömeg jól fogadja és ennek örülök. S ami azt illeti jól is esik.
Végül 12 szám után lejövök a színpadról. Egyszerre boldogan és igen fáradtan. Odalépett a pultnoz, hogy kérjek egy italt. Ma már nekem nincs több dolgom ott. Szerencsére. Újabb meglepetésemre ingyen italt kapok. Ez mondjuk így annyira nem rossz. Közben látom a rám szegeződő tekinteteket. Nem különösebben érdekelnének. Túlságosan is kiszivott ez a fél óra. S most végre kissé körbe tudok nézni. Sok a hozzám korban közelálló. Ennek örülök, ám tudom, hogy nem itt fogom megtalálni az igazit. Végül egy lányon akad meg a szemem, aki pont mellettem kér italt. Csinos arc, jó alak. Nem is rossz. Pont fizetne.
- Állom. - szólok oda a pultosnak, az ingyen ital végett, majd a lányra mosolygok.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Night in the club - Sara & Maya   Pént. Júl. 06, 2018 1:52 pm


Let's go party!


Sara & Maya
Buli. Erre van most a leginkább szükségem. Kiengedni egy kicsit a gőzt és jól érezni magam. Túlságosan feszült voltam az elmúlt napokban, Drew hűtlensége, Agnes hazugságai, Róma elhagyása és az új munka miatti feszültség alaposan megvisel. Nagyon meg kell erőltetnem magam, hogy minden nap a bátyám szemébe nézzek és mosolyogjak, nagyon nehezen tudom megállni, hogy ne mondjam el neki az igazat. Azt, hogy a legjobb barátja milyen fasz volt velem, azt, hogy az ideutazásom egyetlen oka nem ő, vagy a karrierem építése hanem a menekülés. Unottan húzom végig ujjaimat a tablet képernyőjén. Mivel nem igazán vagyok jártas a városban, és fogalmam sincs hová kellene mennem, így a google kereső mezőjét használom ahhoz, hogy megtaláljam a ma estém célpontját. Rengeteg talált érkezett a keresésemre, így már legalább fél órája azzal szórakozom, hogy egyenként megnyitom, megnézem a képeket, a visszajelzéseket és a helyszínt. Amikor már tényleg kezdem azt hinni, hogy nem találok semmit, ami kielégítené az amúgy elég magas elvárásaimat egy Night Club neve jelenik meg előttem, egy igencsak hívogató fotóval. Ez lesz az. Gyorsan átböngészem a fontos információkat, majd sokkal jobb kedvel ejtem az ágy puha matracára az eszközt, hogy zuhanyozni mehessek végre. Azt remélem, hogy a ma este fergeteges lesz és megismerhetem végre a szelek városának éjszakai életét is. Szerettem volna, ha Aiden visz el egy buliba, de ő olyan sokat dolgozik és annyira keveset van itthon, hogy rákérdezni sem volt időm. Rómában a népszerű lányok táborát erősítettem, soha nem voltam egyedül buliban, soha nem volt olyan pillanat, hogy valaki ne lett volna mellettem. Ez  mai este ezért is újdonság nekem, egyedül vágok neki az sötétnek, a bulinak, a zenének és az ismeretlennek. Ha nem fogom jól érezni magam, maximum, majd fogok egy taxit és még éjfél előtt hazaérek. Mint hamupipőke.
Hosszú percekig állok a tükör előtt amíg végre sikerül kiválasztanom egy ruhát, ami szerintem tökéletes egy éjszakára, amivel jelzem, hogy hé új vagyok itt, szingli, és csak arra várok, hogy elkapj egy táncra. Vagy kettőre. A piros, combközépig érő, pánt nélküli ruha tökéletesen kiemeli az alakomat. Hajam zuhatagként omlik rá vállaimra, a meggyszínű rúzs amit az ajkaimra kenek pedig tökéletesíti az összhatást. Drew utálta, ha rúzs van a számon, éppen ezért a szakításunk óta minden nap használom, csak úgy. A saját magam örömére. Még egy utolsó pillantás a tükörképemre, majd a taxit tárcsázva lépek ki a nyüzsgő utcára. Ahhoz képest, hogy milyen nagy ez a város a fuvarom viszonylag gyorsan megérkezik és röpke húsz perc múlva már a szórakozóhely világítását is megpillanthatom. Nem igazán tudom hogy hogyan működnek itt a dolgok, ezért a már előkészített személyimmel és fülig érő mosollyal ajkaimon közelítem meg az ajtóban álló, igencsak nagydarab férfit. Alaposan végigmér pillantásával, majd egy apró bólintás kíséretében már kapok is a kezemre a pecsétet és beenged az ajtón. Ez könnyen ment.
Kellemes zene szól, közelebb sétálok a porondhoz és csak élvezem a zene nyújtotta örömöket. A srácnak meglepően kedves hangja van és a lány is nagyon jól játszik a gitáron. Vajon mennyi ideje zenélhetnek már együtt, hogy ennyire összhangban vannak? Ismeretlen a helyszín, az emberek, mégis otthon érzem magam és egy pillanatra sem érzékelem azt, hogy idegen vagyok. Bár a vendégek többsége eléggé otthonosan mozog én pedig még tapogatózok, mint tyúk az ólban, de azt hiszem ezt leszámítva nincs rajtam semmi furcsa. Igaz? Csak akkor mozdulok meg újra amikor a zene elhallgat és, mint aki most ébredt fel a kómából, az utolsó dallamok visszhangjával a fejemben lépek közelebb a pulthoz. Ideje egy kis alkohollal feldobni a hangulatot.
- Dupla whiskeyt, kólával és jéggel. biccentek a csinos srácnak a pult mögött. A pohár elegánsan csúszik végig a pulton, gondolataimat egy ismeretlen női hang szakítja félbe. Kissé bátortalan de barátságos mosollyal az arcomon pillantok rá, és akkor a felismerés hasít belém. Ő a lány a gitárral.
- Nem vagyok egészen biztos abban, hogy ez nekem szólt vagy sem, de ha igen, nagyon köszönöm. jártom végig tekintetem csinos vonásain.
Koccintásra emelem a poharam.
- Egészségünkre! mosolygok, és belekortyolok a piába. Imádom ahogy az alkohol végigfolyik a nyelőcsövemen.
- Maya vagyok. húzódom hozzá egy picit közelebb, hogy ne kelljen kiabálnunk a hangos zene miatt.
- Tetszett az előadásotok. Mióta zenéltek együtt?

SZÓSZÁM┃YOUTUBE*.*
Elit

avatar
♡ :

❖ age :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Night in the club - Sara & Maya   Pént. Júl. 06, 2018 3:31 pm

Maya & Sara


Jobban kiválasztott ez a zenélés, mint gondoltam és én csak gitároztam. Mondjuk az tény, hogy több mint tíz éve játszik ezen hangzseren. Korán megszerettem és sokszor segített át a nehezebb pillanatokon. S még pár felkérést is kaptam, ám eddig nem adtam be a derekam. Most viszont John nem hagyott békét, így hogy végre nyugtom legyen, belementem. S igazából, nem bántam meg. Élveztem ezt a pár percet amíg ott voltam és pengettem a húrokat. Meglepően jól sikerült az összhang is. Mondjuk nem is 1 órát gyakoroltunk, hogy így menjen, ahogy ment.
A pultnál viszont végre vehettem némi levegőt. Hirtelen rájöttem, hogy mekkora nyomás volt rajtam a színpadon. Ez a fajta megkönnyebbülés olyan, mint amit egy jó vizsga után érzel. Kellemes és iszonyat fárasztó. Pedig ülök most is és a színpadon is ültem. Csak most egy ital van a kezemben, aminek felét már eltűntettem.
- Igen neked. - mosolygok rá és kovvintok vele. Whisky. Nem túlzottan női ital, nem mintha én könnyű koktélt innék.
- Saya - mutatkozok be neki én is - Új vagy a városban? - kérdem tőle, miután a közelebb ülés végett jobban hallom az akcentusát. Európa-nak hangzik, de pontosabban még nem tudnám mondani.
- Van némi gyakorlás a házunk mögött, de én csak hobbi szinten űzőm ezt. - felelek a kérdésére. Habár szerinte meg is tudnék élni belőle, ha akarnék.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Night in the club - Sara & Maya   Kedd Júl. 10, 2018 5:38 pm


Let's go party!


Sara & Maya
Nem is tudom mire számítottam igazán. Chicago olyan hatással van rám, hogy szinte mindenen meglepődöm és ledöbbenek ami egy kicsit is másképp működik, mint imádott szülővárosomban. A pezsgés, a nyüzsgés, már-már úgy tűnik, hogy az emberek fáradhatatlanok és folyton pörögnek. Aiden jól mondta, hogy mintha a városnak valami különleges ereje lenne, ami csak vonzza és vonzza az embereket, ha egyszer valakit utolér a vonzás törvénye akkor nem szabadulhat. Hiányzik a régi otthonom, de minél több időt töltök itt, annál biztosabb vagyok abban, hogy jó döntést hoztam. Esélyem van arra, hogy mindent elölről kezdjek, és ezúttal senkinek nem hagyom, hogy keresztbe tegyen nekem. Kicsit feszélyezve érzem magam, hiszen senkit nem ismerek, ahhoz vagyok hozzászokva, hogy soha nem kellett egyedül mennem bulizni, mindig volt valaki körülöttem, ugyanakkor bízom abban, hogy hamar tudok barátokat szerezni és az életem ismét olyan lesz mint régen, vagy jobb. Az már mindenképp pozitív változás, hogy a bátyám mellett lehetek, és végre ismét az életem része. Kezdetnek azt hiszem ennyi pont tökéletes, minden más lassan kialakul.
A zene magával ragad, azt szeretem a dalokban, hogy mindig elrepítenek egy másik világba, olyanba ahol biztonságban vagyok és amit nem befolyásolnak semmilyen negatív emberek. Minden érzelem, amit a zenén keresztül ad át nekem a zenész az agyamban és a szívem mindig életre kel és egy új világot teremt. Kivétel nélkül minden alkalommal. Hosszú percekig csak állok a színpad előtt átadva magam a rám törő érzéseknek. Határozottan jó döntés volt eljönni ma este, még akkor is, ha minden bizonnyal néhány magányosan elfogyasztott ital után hazamegyek. Nem foglalkozva néhány kíváncsi tekintettel meg is célzom a pultot, hogy végre megihassak néhány italt, mielőtt fogom magam és hazamegyek. Legtöbbször mindig whiskeyt fogyasztok, egyszerűen imádom az ízét, az erejét és a hatását is persze. Mosolyogva pillantok a csajra, hálás vagyok neki és nagyon úgy tűnik, hogy mégsem kell egyedül meginnom ezt a piát.
- Köszönöm még egyszer. emelem kissé felé a poharat mielőtt belekortyolok a piába. Keserédes mosoly kúszik az arcomra. - Ennyire látszik rajtam, hogy új vagyok? igazítok ki egy tincset a szememből.
- Néhány napja érkeztem a városba. ennyit arról, hogy pontosan beolvadok a tömegbe és senki nem veszi észre, hogy még friss vagyok errefelé. Minden bizonnyal az akcentusom árul el. Kedves lánynak tűnik Sara, így közelebb ülök mellé, hogy jobban halljam amit mondani szeretne.
- Nagyon jók voltatok együtt. Olyan volt, mintha már évek óta együtt zenélnétek. Jó állt a kezedben a gitár. mosolygok rá ismét a fiatal lányra.
Ujjaimmal a pulton kopogok a zene ritmusára, egyre jobban érzem magam és ha minden jól megy a hangulatom már csak fokozódni fog. Kiiszom a poharam tartalmát, majd intek a pultosnak, hogy hozzon még egy italt nekem is és a kisasszonynak is.
- Gyakran jársz ide? próbálom megtörni a csendet kettőnk között.
- Hangulatos kis helynek tűnik, mindig ilyen sokan vannak erre?

SZÓSZÁM┃YOUTUBE*.*
Elit

avatar
♡ :

❖ age :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Night in the club - Sara & Maya   Szer. Júl. 11, 2018 8:19 pm

Maya & Sara


- Egyrészt az akcentusod. Igen érződik rajta, hogy valahonnan Európából jöttél ide és valószínűleg nem olyan régen, mivel igen erős. Aki már hosszabb ideje van itt, annak ez... Kisimul, ha érted, hogy mire gondolok. Másrészt olyan kiaugárzásod van. - kacsintok rá a mondat végén. Mondjuk ha nem lennék rendőr, aki gyakran kerül össze turistákkal, akkor valószínűleg nem is vettem volna észre azt amit elmondtam neki. Ilyennel téren is megvan a szakmám haszna. S nem csak azon szerelők száma, akiknek segítettem néhány betöréses és hasonló ügyekben. Nem mondom, hogy rossz lenne az érzékem ezen dolgokhoz, de jobb ha olyan nyúl hozzá, aki érti is. Egyszer próbáltam magam megoldani, nagy hiba volt. Ám tanultam belőle, a magam kárán.
- Akkor nagyrészt ismeretlen a város számodra. Sőt, az egész az lehet. S honnan jöttél ide, ha szabad érdeklődnöm. - kérdezek egyet. Kíváncsi lettem, hogy mégis honnét fújhatta ide a szél. A magam nyomorúságában nem igazán jártam még külföldön. Még kevésbé európában, pedig szívesen körbe néznek ott. S akkor már Japánban is, hisz némileg onnét származok. Viszonylag jól is beszélem a nyelvet, mivel úgy gondoltam, hogy nem árt megtanulni. Némileg a magam keresése közben vágtam bele az egyetem előtt és alatt. Társalgási szintre jutva eddig. Amit nem kis szintnek tartok.
- Pedig csak pár hónapja járunk össze zenélni. S ami azt illeti, ezen fellépésre is hetekig nyaggatott. De ilyen dicséretekért megérte. - felelek a kijelentésére egy mosoly kíséretében. Ki tudja? Talán még a végén többször is beülök gitározni. Aztán majd jön a következő lépcső, hogy énekeljek is. Na azt pedig sokáig mondhatja majd, ha lesz olyan.
- Ha úgy mondom, hogy már ismer a kidobó és a csapos, akkor gyakran?, - kérdek vissza egy zavart mosollyal. Már talán törzsvendég vagyok. Habár a sors fintora, hogy egyszer nyomoztak az itt történt betörés miatt.
- Van még pár, ám szerintem csak ennek van egy amolyan sajátos kis bája. Egy kellemes hangulata. Na meg, nagy nyomor sincs és szigorúan nézik a korhatárt, ami azért néha jó dolog tud lenni. S persze a zene. Gyakoriak az előzenék, mint most is. S ahogy hallod, látod, igen jó zenekarok jönnek ide, így jó kis bulik alakulnak ki. - mondom el neki a véleményem talán kicsit hosszabban, mint elsőre akartam volna.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Night in the club - Sara & Maya   Szomb. Aug. 25, 2018 1:02 pm


Let's go party!


Sara & Maya
Elmosolyodom. Ennyit arról, hogy sikerül beilleszkednem és nem veszik észre rajtam, hogy még idegen vagyok itt. Talán kicsit túl sokat képzelek magamról, de egyszerűen utálom, ha meg vagyok bélyegezve az „új lány a városban” címkével.
-Oh, pedig azt hittem sikerül elvegyülni a tömegbe és senki nem szúrja ki, hogy friss hús vagyok a terepen. Kicsit nehéz az angolt használni a mindennapokban az olasz helyett, talán már néhány hónap múlva nem lesz ennyire kirívó az akcentusom. Néhány napja érkeztem csak. Neked viszont van gyakorlatod, hogy ilyen hamar kiszúrtad. Mivel foglalkozol? kérdezem, majd kiiszom a poharam tartalmát és intek a pult mögött álldogáló pasinak, hogy töltse újra a poharamat. Bulizni jöttem és ahhoz elengedhetetlen elem az ital, nem vagyok szent életű, szeretek szórakozni, italozni, táncolni és ismerkedni is. Szavait hallva bólintok.
-Igen. Új még a város, az emberek, minden, de egy nagy kalandnak fogom fel az egészet. Minden nap új dolgokat fedezhetek fel, és ez jó. Rómából jöttem. A bátyám már itt lakik egy ideje, őt jöttem meglátogatni, de végül munkát találtam és maradok. Te itt születtél? érdeklődöm, hogy fent tartsam a beszélgetés fonalát, és mert szimpatikusnak tűnik a lány, ki tudja, talán még barátok is lehetünk. Mindig is szerettem új emberekkel megismerkedni, ez most hatványozottan igaz ebben a nagy városban, ahol nem sok ismeretséget sikerült kötnöm eddig.
- Igen, akkor gyakran. Hetente jársz erre? kortyolok ismét a whiskeymbe. A hangszórókból ismerős dallam csendül, ujjaimmal a zene ritmusára dobolok a pulton.
- Örülök, hogy végül mégis ide jöttem el ma este, sokat keresgéltem a megfelelő hely után a neten, nem bántam meg, hogy végül ide jöttem. Érzem, hogy jó buli lesz. mosolygok rá Sara-ra. Kicsit féltem, hogy bármennyire is szeretném, nem fog jól alakulnak ez a kis rögtönzött buli.
- Van kedved táncolni? kérdezem, majd mielőtt válaszolna bármit is, megragadom a kezét és a táncparkett felé húzom. Egyre több ember táncol, engem is magával ragad a ritmus. Felszabadultan és könnyedén mozgok a zenére, tekintetemmel még mindig a lányt a figyelem.

SZÓSZÁM┃YOUTUBE*.*
[/color]
Elit

avatar
♡ :

❖ age :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Night in the club - Sara & Maya   Szomb. Aug. 25, 2018 3:02 pm

Maya & Sara


- Idővel megszokod és minimális lesz az akcentus meglásd, főleg ha szerzek barátokat akikkel sokat beszélsz, akkor gyorsan fog ez csiszolodni. Másrészt, rendőr lévén kiszúróm az ilyet. - szólalok meg és ezzel válaszolok a kérdésére egy kis biztatás után. Biztos vagyok benne, hogy hamar hozzá fog szólni a helyi környezethez és mire észrevezsi, már elhagyta az akcentusát. Főleg, ha jó barátokra lel, akikkel sokat tud beszélni.
- Roma, az szép város, bár még sosem jártam arra és egyáltalán európában. Egyszer majd talán elnézek oda is. - adok hangot a gondolataimnak - Akkor úgy hamar bele tudsz tanulni mindenben, ha van aki körbevezet. S igen, itt születtem és nőttem föl. - válaszolok, kihagyva az azt, hogy nincsenek szüleim és hogy ezért árva vagyok. Első beszélgetés alatt nem feltétlenül kell ezt is elmondani, majd ha jobban megismerjük a másikat és barátok leszünk, akor talán. Nem éppen az életem legszebb dolga, így nem is szívesen osztom meg mással, ha nem muszáj, vagy ha nem olyan szintű a kapcsolat.
- Nagyjából igen, van amikor kimarad egy-egy hét. - válaszolok - Nem a legfelkapottabb helyek közé tartozik, de attól még minden buli teltházas és másik napokon is sokan vannak itt esténként. Így bizhatsz benne, hogy jól fogsz szórakozni. - teszem még hozzá. Aztán éppen, hogy lerakom a poharam, amikor ismét kérdez és választ nem várva már húz is a táncparkett felé, hogy kicsit mozogjunk. Mosolyogva követem és kezdek el mozogni vele együtt, követve minden rezdülését.
||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Night in the club - Sara & Maya   Vas. Szept. 09, 2018 1:37 pm


Let's go party!


Sara & Maya
Hozzászoktam Rómában, hogy mindig volt akit elhívnom, ha társaságra vágytam, hogy rengeteg barátom van, soha nem kellett egyedül kilépnem az ajtón. Ehhez képest hatalmas változás, hogy itt, a bátyámon kívül tulajdonképpen nem igazán vannak ismeretségeim. Tudom, hogy a magány hosszútávon nagyon meg fog viselni, én imádok társasába járni és mindennél jobban utálom a rám zuhanó csendet. Hálásan mosolygok rá a nőre. Jó érzés, hogy nyitott és eddig nagyon jó társaságnak bizonyul.
- Remélem igazad lesz. Őszintén bízom abban, hogy néhány hónap múlva már valóban kevésbé lesz feltűnő az akcentusom, habár azzal is tisztában vagyok, hogy évek kemény munkája kell ahhoz, hogy végleg magam mögött hagyjam. Ha egyáltalán sikerül. Valaki mindig lesz majd, aki kiszúrja, bármennyit is finomítok tudásomon.
- Oh, szóval a rend éber őre. őszinte leszek, meglep a foglalkozása, első ránézésre inkább valami irodai munkásnak vagy művésznek, mint zsarunak. - Máris nagyobb biztonságban érzem magam. mosolygok rá két korty whiskey között. Egyre jobban beindul a buli, a zene ritmusa magával ragad, ujjaimmal dobolok a pult lapján, lábam ritmusra mozog.
- Mindenképp érdemes elmenni. Nem akarom fényezni szülőhazám, de lenyűgöző, csodálatos és nagyon nyitott. Tele van látnivalókkal, finom a gasztronómia és az emberek nagyon nyitottak. Ha el szeretnél menni egyszer, szívesen adok tippeket, hogy hol érdemes megszállni. Ódákat tudnék zengeni Olaszország szépségéről, Róma vibrálásáról, a gasztronómiáról, a látványosságáról és amúgy mindenről. Talán van bennem egy kis elfogultság, ami azt hiszem érthető, hiszen egész eddigi életem során ott nőttem fel, és bár most itt tervezem a jövőmet, szülővárosom mindig a szívem csücske marad. Ha Drew-val nem fut zátonyra a kapcsolatom soha nem hagytam volna magam mögött a várost, ebben a felállásban viszont jelenleg úgy érzem soha nem mennék már vissza.
- Már most is nagyon jól érzem magam. mondom neki őszintén. Vegyes érzelmekkel jöttem ma ide, reméltem, hogy jól fogom érezni magam, de ugyanakkor nem fűztem hozzá nagy reményeket. Amíg egyedül ücsörögtem megfordult a fejemben, hogy az első pohár whiskey után hazamegyek. Nem bánom, hogy maradtam. Megragadom Sara kezét és egy hirtelen ötlettől vezérelve a táncparkett felé húzom. Bulizni jöttünk, úgyhogy táncoljunk. Felveszem a zene ritmusát, lágyan mozgok a zenére, imádok táncolni, imádom, hogy a zene mindig magával ragad. Töretlenül mosolygok a lányra, miközben együtt táncolunk. Hiányzott már, hogy kikapcsolódjak, kiengedjem a fáradt gőzt és mindenről megfeledkezve jól érezzem magam. Néhány szám végig táncikálása után, lihegve lépek hozzá közelebb, hogy a fülébe suttogjam a szavakat.
- Még egy italt? kérdezem, majd válasza után a pulthoz sétálok és rendelek magunknak két dupla whiskeyt. Ha buli, akkor legyen buli.  

SZÓSZÁM┃YOUTUBE*.*
[/color]
Elit

avatar
♡ :

❖ age :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Night in the club - Sara & Maya   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Reflections - night club [21+]
» [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's
» Dante's night club
» Transzvesztita Club
» Twister Biliárd és Póker Club

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Szórakozónegyed-
^
ˇ