HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

Aaron Posey, Hugo Windsor, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Mads Stendhal, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Hasgörcsös megbeszélés - Jonah / Hugo
írta: Jonah Serpen
Today at 9:13 am

Aimee King-Parker
írta: Aimee King- Parker
Yesterday at 11:30 pm

Home sweet home - Bonita & Diego
írta: Diego Calí
Yesterday at 8:58 pm

Harris & Mads - My cocain and I are fine, thanks
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 7:55 pm

Finish me!
írta: Demetri Novikow
Yesterday at 5:16 pm

Pippa && Alex
írta: Philippa Lockheart
Yesterday at 4:18 pm

Ismét veled
írta: Christopher Nam
Yesterday at 3:31 pm

Shopping for a special occasion - Jen / Hugo
írta: Hugo Windsor
Yesterday at 1:06 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Kendra Gray
Yesterday at 10:55 am

Cain Colt
írta: Eris Fairy
Yesterday at 6:35 am

Avatarfoglaló
írta: Harris Serpen
Kedd Szept. 18, 2018 6:43 pm

Harris Serpen
írta: Camille o'Chase
Kedd Szept. 18, 2018 6:33 pm

Ceasar Calí
írta: Diego Calí
Kedd Szept. 18, 2018 9:55 am

Elkészültem!
írta: Harris Serpen
Hétf. Szept. 17, 2018 9:01 pm

Partnerkeresô
írta: Hella R. Moreau
Hétf. Szept. 17, 2018 7:07 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Just a coffee/ Maya&Jam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Just a coffee/ Maya&Jam   Szer. Júl. 04, 2018 9:53 pm
To Maya


Reggel. Fárasztó ám mégis ilyenkor van a legtöbb időm. Főleg arra, hogy megigyak egy kávét mielőtt a kórházba mennék. De mára szabadnapot kaptam így bőven van időm szinte mindenre. Igaz jobb dolgom híján beszoktam nézni, hogy minden oké. Ha huzamosabb ideig kapok szabit meglátogatom a szüleim, de ez most elmarad egy két napos szabinál.
Betérek a jól ismert kávézóba ahol már-már törzsvendég vagyok az egyetem óta. Belépve rögtön kérném a szokásost mikor hirtelen belém jön egy nő és a kávéja rajtam landol.
- Látom magának is reggel van. - kuncogok enyhén gúnyosan. Nem haragszom rá értelmetlen lenne, ha elkezdenék vele itt mindenki előtt ordibálni, hogy figyeljen már jobban. Amúgy sem illene egy jómódú család fiához, ha annyira a gyökereimnél maradok. És egy ilyen pofira ami neki van nem lehet haragudni.
From James

■ ■ Zene ■ ■ :)  ■ ■

Med

avatar
♡ :

❖ age :
27

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Just a coffee/ Maya&Jam   Pént. Júl. 06, 2018 12:30 pm


Nice to meet you!


James & Maya
Sok mindent kell még megszoknom ebben a folyton nyüzsgő és zajos városban. Első pillanatban bele szerettem amikor landolt a gépem, de azért legyünk őszinték, merőben más, mint a napos Róma és van még mit tanulnom. Az emberek mentalitása, viselkedése teljesen más, mint otthon. Fogalmam sincs, hogy hogyan fogok beilleszkedni, hogyan fogok helyt állni ebben az új környezetben, de abban biztos vagyok, hogy semmiképp nem mennék már vissza szeretett hazámba. Lehet gyávának nevezni, vagy azt mondani, hogy menekülök, de egyszerűen képtelen lennék hazatérni, hogy ismét szembenézzek a fájdalmam okozóival. Nem tudok megbocsátani, a továbblépés az egyetlen lehetőségem, azt pedig jó eséllyel itt léphetem meg, ismeretlenül, a bátyám óvó tekintete alatt.
Ez a reggel nem éppen úgy indult ahogy terveztem, minden próbálkozásom ellenére túlságosan korán ébredtem fel, és bármennyire is szerettem volna aludni még egyszerűen nem jött álom a szememre. Hatalmasat sóhajtva másztam ki az ágyból, magamra rángatva egy földön heverő pólót, valószínűleg mosásra vár, de nem igazán érdekel. Itthon vagyok, egyedül az üres lakásban, amíg fel nem ébredek tökéletes lesz egy enyhén koszos póló is. Ha anya ezt látná azonnal leparancsolná rólam és rám szólna, hogy ideje felöltözni és nőként viselkedni, nem pedig kislányként. Egy nő mindig a toppon kell legyen, nem számít milyen rossz napja van, vagy milyen fáradt, mert sosem tudod igazán, hogy mikor fog valaki kopogtatni az ajtón. Minden tiszteletem az övé, de amíg meg nem iszom az első kávémat eszemben sincs normálisan felöltözni. Szemeimet dörzsölve döcögök a konyha irányába, még érezni lehet Aiden kölnijének illatát, ezek szerint nem rég mehetett el.
- La miseria! csúszik ki ajkaim között a káromkodás ahogy megpillantom, hogy a kávétartós doboz bizony teljesen üres. Idegesen vágom bele a fém tartót  kagylóba. Mégiscsak fel kell öltöznöm és kimozdulnom a lakásból, mert amíg nem jut egy kis koffein a szervezetembe használhatatlan vagyok. Nem igazán ismerem még a várost, de azt már sikerült felfedeznem, hogy néhány háztömbnyire innen van egy kávézó, visszafele pedig beugrom a boltba is és bevásárolok. Az első farmert és egy kanárisárga pólót veszek magamra ami még tiszta és éppen a kezem ügyébe kerül. Hajam laza kontyba fogom, majd a táskámmal a hónom alatt lépek ki a lakásból. Milyen borzalmas reggel. Cipő sarka hangosan koppan a betonon, ahogy az embereket kerülgetve haladok a kávézó irányába. Azért mégiscsak van egy kis öröm az ürömben ugyanis alig vannak előttem ketten, úgy tűnik, hogy túl korán van még ahhoz, hogy Chicago népe felébredjen. Vagy ez a kávézó csak nem annyira népszerű. Nem is érdekel, a lényeg, hogy néhány perc várakozás után már is belekortyolhatok a dupla espressom-ba. Diadalittas mosollyal az arcomon fordulok meg, hogy végre megihassam a kávét, amikor merő figyelmetlenségből nekiütközöm valakinek és a drága fekete ital tartalma a fiatal srác pólóján landol.
- Fottiti! csúszik ki ismét egy szitkozódás az ajkaimon. Ha így folytatom a mai napot az összes káromkodási formát fel fogom használni.
- Nagyon nehezen. mosolygom rá a férfira. - Elnézést kérek, az én hibám. Kérlek, hadd hívjalak meg egy másikra, és természetesen a póló tisztíttatását is fizetem. bocsánatkérő pillantásokat küldök az idegen felé, közben pedig csak arra tudok gondolni, hogy szükségem van egy másik italra. Most.
- Maya vagyok. És még egyszer sajnálom.

SZÓSZÁM┃YOUTUBE*.*
Elit

avatar
♡ :

❖ age :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Just a coffee/ Maya&Jam   Pént. Júl. 06, 2018 3:35 pm
To Maya


Külföldi megszólalása igen kíváncsivá tett, mosolya még inkább. Úgy tűnik találtam egy magamhoz hasonló embert aki nem ide valósi. Így most már nem érezhetem magam kívül állónak. Figyelmesen végig hallgatva elnézését amit egy szerény kis mosollyal teszek meg. Vajon honnan jöhetett?
- Üdv Maya, én James vagyok. Hajlandó vagyok eltekinteni ettől a kis...incidenstől, ha én hívhatóm meg egy kávéra. - közlöm vele szándékaim. Ez az első eset, hogy a kórházon kívül beszélek valakivel. Így egy kicsit izgatott is vagyok elfogadja e ajánlatomat.
- A tisztítással ne foglalkozzon, nem szükséges fizetnie. - nem vagyok olyan aki pénzt követel még akkor is ha rálépnek a cipőjére. Nem is úgy neveltek. És furdalna a lelki ismeret, ha kicsórnám a pénzt ettől a lánytól. De, ha nem fogadja el a kávét akkor sem fogom megtenni bosszúból. Ez csak egy szimpla kávé és nem holmi felhívás, hogy "tetszel, járunk?" dolog. Amúgy sem szeretem azokat a nőket akik egyből ugranak aztán lelép a pénzeddel. Jobban szeretem megismerni a másikat, bár igaz ilyen szándékaim nincsenek ezzel a lánnyal. Csak jó lenne megismerni, ha már így egymásra "találtunk". Szeretném tudni honnan jött és, hogy milyen is az a hely. Miért jött ide. De azt is megértem, ha egyáltalán nem akar velem beszélni és amint lehetősége nyílik rá itt hagyj és elrohan.
From James

■ ■ Zene ■ ■  :)   ■ ■

Med

avatar
♡ :

❖ age :
27

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Just a coffee/ Maya&Jam   Pént. Júl. 13, 2018 1:36 pm


Nice to meet you!


James & Maya
Tapasztalataim szerint, ha a reggel nehezen vagy rosszul indul, akkor az egész napom olyan lesz. Éppen emiatt most semmi másra nem vágyom, csak meginni egy kávét, hazasétálni és bezárkózni a lakásba, amíg Aiden haza nem ér. A reggeli kávé a napom legfontosabb pillanata, amíg nem iszok meg egyet esélyem sincs arra, hogy normális napom legyen. Fogalmam sincs, hogy mások hogyan bírják, vagy hogyan lehetséges, hogy léteznek emberek akik nem is szeretik ezt az édesen keserű italt. Nem elég, hogy kifogyott otthon a kávé, most, hogy végre a kezemben tarthatom az annyira imádott italt, egy ismeretlen férfira öntöm a pohár tartalmát. Ez az én formám. Legszívesebben ebben a pillanatban toporzékolni kezdenék, és hazarohannék, mint egy kislány. Visszabújnék a párnák közé és remélhetőleg holnap reggelig aludnék, hátha az a nap jobban indulna. Bocsánatkérő pillantással nézek a férfire. Röstellem, hogy az ő reggelét is sikerült elbasznom.
- Sajnálom, tényleg. Általában nem vagyok ilyen szerencsétlen, de amíg nem iszom meg az első kávémat igazi zombi vagyok. Valmiért szükségesnek érzem, hogy magyarázkodjak, pedig semmi értelme az egésznek. Balesetek mindenkivel történnek, nem igaz? Ma reggel én borítottam rá a kávét, és lehet, hogy holnap majd én kapom a pólómra az italt. Előfordul.
- Nagyon kedves tőled James, de nem szükséges. Még a végén azt is ráborítanám valakire. Inkább haza megyek és alszom holnap reggelig. mosolygok rá ismételten a férfire, és az immár üres kávés poharat a szemetesbe hajítom.
- Vagy tudod mit? Egy kávét elfogadok, csak, hogy elnyerjem a bocsánatod és azzal már rohanok is tovább. Kinek akarok hazudni? Úgy sem bírom ki koffein nélkül, és ha ez az úriember felajánlotta akkor elfogadok egyet. Ráérek majd utána a szobám magányában ülni egész nap.
- Szerencsénk van, alig vannak a sorban. sétálok el a férfi mellett és beállok az előttünk várakozók mögé. Ha végre mellém szegődik egy kis szerencse, akkor néhány percen elül már ismét ihatom az életmentő italt.
- Mindig ilyen türelmes vagy? Szinte már hihetetlen, hogy egy másodpercre sem borultál ki. érdeklődöm, hogy ne kelljen csendben állnunk a sorban. Általában jó vagyok az ismerkedésben, de ebben a szituációban nem tudom mit kérdezhetnék, vagy mondhatnék. Minden bizonnyal elfogadom a kávét, még egyszer elnézést kérek majd, és már rohanok is tovább. A kínos csendnél nincs is rosszabb.

SZÓSZÁM┃YOUTUBE*.*
Elit

avatar
♡ :

❖ age :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Just a coffee/ Maya&Jam   Vas. Júl. 15, 2018 2:54 pm
To Maya


Kissé nehéz ismerkedni antiszociálisan és ezen szeretnék kicsit változtatni. Ha nem szeretném az egész életemet egyedül leélni akkor változnom kell és megragadni az alkalmakat.
A lány magyarázatára el mosolyodom. Hát igen reggelente mindenki zombi addig amíg a rutinból megszokott adagját meg nem kapja. Nálam ez a rutin abból merül ki, hogy ide jövök megveszem a kávét és utána megyek dolgozni.
- Ugyan, mindenkivel előfordul legalább egyszer. - mosolygok rá tovább. Mindenkivel történik ilyesmi csak az más amit a másikra borítanak.
Kissé sajnálom, hogy nemet mondott. Nem baj neki is dolga van én meg, majd csak találok valakit akivel tudnék beszélni. De hirtelen meggondolta magát és mégis elfogadja ajánlatom. Ő döntése én nem szolok bele.
- Valóban. - válaszolok megjegyzésére. Némileg a korán kelők után jöttünk így a hét alvók serege előtt nyugodtan megtudjuk rendelni a sajátunkat. Beállok mellé hisz én fizetem. Tekintetem a kínálatot fürkészi, hogy mi újdonságok vannak itt mikor meghallom kérdését.
- Nos... ez részben amiatt is van, hogy nem nagyon beszélek másokkal, másrészt meg a neveltetésem miatt. Mellesleg nem te vagy az első aki belém jött. - mosolygok rá. Való igaz, ha London egyik tehetősebb családjába születsz akkor sok elvárásnak kell megfelelned amiket az életben, vagy használni tudsz, vagy nem. Akár, hogy is ezek az elvárások amikkel nekem kellett megküzdeni azok sem lehetetlenek nem voltak, sem haszontalanok. Fiatalként az egyik legnehezebb volt számomra a türelem. Éppen ezért a tanárom sokszor késett és akkor jutalmazott meg, ha türelmes voltam, így hamar szokássá vált az, hogy, ha még halálra is unom magam akkor sem kezdek el hisztizni, mint egy gyerek. Lassan odáig ment a dolog, hogy én magam a találka ideje előtt ott voltam már a késés elkerülésének garantálását.
From James

■ ■ Zene ■ ■  :)   ■ ■

Med

avatar
♡ :

❖ age :
27

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Just a coffee/ Maya&Jam   Pént. Aug. 31, 2018 2:53 pm


Nice to meet you!


James & Maya
Szó ami szó, volt már ennél rosszabb reggelem is, de ezt a mostanit sem így képzeltem el. Szerettem volna csendben meginni a kávémat, aztán hazamenni, beugrani vásárolni, majd a lakás magányában filmet nézni, esetleg főzni valamit amíg a tesóm hazaér, majd a nap hátralévő részét vele tölteni. Hát...nem alakulhat minden terveim szerint, az már biztos. Azért megnyugtat a tudat, hogy nem néz úgy rám, mintha valami idegen lény lennék, aki éppen most szállt le űrhajójával a kávézó közepén. Nem vagyok olyan régóta a városban, de ennyi idő is elég volt, hogy feltűnjön milyen hatalmas különbségek vannak az amerikai és európai emberek mentalitása között. Imádom Rómát, az otthonomat, de úgy érzem, hogy itt is megtalálnám a helyem, mindenki nyitott gondolkodású, befogadó. Legalábbis eddig szerencsémre csak ilyen emberekkel találkoztam, bár biztos vagyok benne, hogy Chicago-nak is megvan a sötét oldala, amivel lehetőleg még nem szeretnék találkozni.
- Értem. válaszolok szűkszavúan, hiszen nem nagyon van mit hozzáfűznöm ahhoz amit mondott. Mivel nem kérdez semmit, és beszélgetést sem kezdeményez csendben állok mellette és egyre inkább zavarban érzem magam a ránk telepedő csend miatt. Határozottan érezhető, hogy nem igazán tud vagy szeret kommunikálni az emberekkel. Amivel alapvetően semmi probléma, de ha már meghívott egy kávéra és én elfogadtam igazán mondhatna valamit. Idegesen topogok egyik lábamról a másikra, egy örökkévalóságnak tűnik, amíg végre sorra kerülünk. Hálásan mosolygok rá a pult mögött álló nőre.
- Egy dupla eszpresszót kérek. mondom neki a rendelésem,  majd kicsit arrább állok, hogy James is kérhesse a saját kávéját. Amint megkapom a gőzölgő italt a pult széléhez sétálok, megízesítem két cukorral, majd belekortyolok. Jóleső érzés ahogy a koffein hatással van a szervezetre. Szinte már csak az illata is elég lenne, hogy felébredjek tőle. Kis túlzással persze.
-  Köszönöm a kávét, és még egyszer ne haragudj, hogy ennyire ügyetlen voltam. Viszont azt hiszem nekem lassan mennem kell...így is sokáig húzódott ez a reggeli kávézás. Minden jó James, és köszönöm. mosolygok rá kedvesen, majd azzal a lendülettel kilépek az utcára és elindulok hazafele. Fura egy reggel, annyi biztos.

SZÓSZÁM┃YOUTUBEköszönöm a játékot :)
Elit

avatar
♡ :

❖ age :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Just a coffee/ Maya&Jam   Vas. Szept. 09, 2018 10:30 am
To Maya


Nehéz úgy ismerkedni, hogy antiszociális vagyok és ezen próbálok is változtatni, de felnőttként sokkal nehezebb, mint gyerekként. De, ha, majd szeretnék magamnak valakit aki, majd mellettem lesz akkor ahhoz már most változtatnom kell. Mivel felelősség érzetem már van így már csak a szociális életemen kell változtatnom.
Tudom, hogy zavarja a kettőnk közötti csönd és éppen ezért azon töröm a fejem, hogy mit is kérdezzek tőle. Nem szeretek mások múltjában, vagy életében vájkálni, de most kénytelen leszek, ha megakarom ismerni.
Hagyom, hogy rendeljen magának amit akar aztán én is elkérem a sajátomat. Kifizetem és hozzá sétálok.
- Szívesen és még egyszer ne is törődj vele. - mosolygok rá barátságosan. - Várj! Egy kérdés, ha nem bánnod. Van rá esély, hogy látlak még? - kérdezem tőle. Nagy az esély rá, hogy ezzel feltűnik neki, hogy szeretném megismerni. Igaz ahhoz kicsit összekel szednem magam, de megoldható. Most már minden csak rajta múlik. Nem véletlenül nem avatom be a családi hátterembe, hiszen nem szeretnék egy olyan partnert magam mellett aki csak a pénzemért van velem. De rá nézésre ő nem olyannak tűnik. Ha lesz is egy kapcsolatom akkor, majd csak akkor fog tudni erről, ha bemutatóm a szüleimnek. Ami nem most lesz. Ahhoz még nekem is kell egy kis idő még nekem is. Pedig néha olyan vagyok, mint egy izgatott kis fiú aki alig várja, hogy megkapja a szülinapi ajándékát. És talán az antiszociális tulajdonságomon kívül ez a legrosszabb tudtommal.
From James

■ ■ Zene ■ ■ bocsi, hogy béna lett  doboz    ■ ■

Med

avatar
♡ :

❖ age :
27

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Just a coffee/ Maya&Jam   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros-
^
ˇ