HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Aston Miles, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Dr. Őrült Főorvos
írta: Aston Miles
Today at 4:36 pm

Trystan & Rhysand
írta: Rhysand Blake
Yesterday at 5:01 pm

Aston & Hell ~ I'm just curius
írta: Aston Miles
Yesterday at 12:53 pm

Kórház szag
írta: Aston Miles
Szomb. Nov. 10, 2018 2:34 pm

Jayden & Caius
írta: Jayden Jones
Szomb. Nov. 10, 2018 9:40 am

Partnerkeresô
írta: Heloise D. Nolan
Szomb. Nov. 10, 2018 5:05 am

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Pént. Nov. 09, 2018 6:12 pm

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Justin Jensen
Pént. Nov. 09, 2018 12:55 am

Robin Nova Miller
írta: Leslie J. Brown
Kedd Nov. 06, 2018 8:44 pm

Caius és Aya elsőfelvonás
írta: Caius Aim
Hétf. Nov. 05, 2018 7:39 pm

Bradley Crimson
írta: Philippa Lockheart
Hétf. Nov. 05, 2018 5:52 pm

Édes találkozó
írta: Sophie Nam
Hétf. Nov. 05, 2018 2:39 pm

Zaphyra & Dav
írta: David Osborn
Vas. Nov. 04, 2018 12:20 pm

Trystan Vaugh
írta: Jonah Serpen
Szomb. Nov. 03, 2018 8:31 pm

it's funny how the time flies - Leslie & Riley
írta: Leslie J. Brown
Csüt. Nov. 01, 2018 6:57 pm


Share | 
 

 Sara s Jam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Sara s Jam   Vas. Jún. 24, 2018 11:13 pm
To Sara


Szokásos napnak tűnt már, ha egy sebésznek lehet normális napja. Mindegyik páciens más, más sebekkel. Valakinél finomabban kell eljárni, valakinél meg rutinosabban. Kint álltam az egyik teraszon amit inkább a nővéreknek van és ott pihentem kicsit. Kiszellőztettem a fejem. Mélyet szívtam a friss levegőből amit egy kicsi benntartás után fújtam ki. Szerettem volna még egy kis időt itt eltölteni, de hívott a kötelesség. Rohantam a helyemre közben az infókat hallgatva. Egy rendőr meglőtték és azonnal kikel műteni belőle a golyót. Az ilyen eseteknél egyszerre versenyez tűnk az idővel és eléggé kényes is.
Belépve a műtőterembe műtőruhában, lefertőtlenített kézzel és kesztyűvel. Kollégáim már vártak és az előkészületeket végezték míg a főorvos meg nem jön a beteggel.
Szakszerűen kell eltávolítani a tárgyat a lehető legkisebb felfordulást okozva az alanyban. Gondosan ügyelve fertőtlenítettük a sebet miután leszorítottuk a comb felső részét, hogy kevesebb vér legyen, majd ekkor jött az amit a legtöbben nem bírnak. Egy picit felkellet vágnunk a sebet, hogy normálisan kilehessen venni a fémdarabot. Persze az sem mindegy, hogy hol van az amit keresünk, nem mindegy mit vágunk meg. Ha elvágunk egy olyan dolgot amit nem kellett volna végignézhetjük ahogy a szerencsétlen személy elvérzik másodperceken belül. És, ha nagyon pechesek vagyunk be is perelhetnek minket a hozzá tartozok és senkinek sincs kedve bíróságokra járni.
Eltávolítottuk a fémet, majd jött a legkényesebb rész. Mintha eddig nem lett volna az. Összekel varrni. Nem érte el a csontot így könnyebb dolgunk volt. Összevarrva az izmot jött a bőr. Folyamatosan néztük a monitort az állapotáról. Mindent rendben találtunk a kötözésnél is. Levettük róla a maszkot ami alva tartotta, bár igaz ájult volt mikor behozták a vérveszteség és a sok miatt. Végezve a műtéttel lefertőtlenítettük az eszközöket, és a nővéreknek átadva a terepet mindenki ment átöltözni. Mentem volna tovább a dolgomra, ha nem állítottak volna meg.
- James várjon! - rohant felém az egyik illetékes.
- Mit szeretne? - kérdem tőle az alacsony nőtől.
- Tudom, hogy sok a dolga és nem is rabolnám az idejét, de megtenne valamit? Az egyik ápolónak dolga akadt így nem tud vigyázni az önálltál megműtőt hölgyre. Megtenné, hogy vigyázna rá? Persze a teendőire kerítek mást. - meglepet a kérése. Általában mikor felkeres inkább plusz műtétet akar rám sózni, de most nem.
- Legyen. - fogadom el. Legalább lesz időm szusszanni. Mosollyal nyomta a kezembe a dossziét, majd egy köszönőmmel el is ment. Megnéztem melyik az ő szobája. Belépve láttam, hogy még mindig alszik. Csak leellenőrzöm, hogy minden rendben van e aztán hozok magamnak egy kávét és kihasználom, hogy most nem lesz túl sok dolgom.
From James

■ ■ Zene ■ ■ angyal  ■ ■

Med

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Hétf. Jún. 25, 2018 12:10 am

Jam & Sara


Ki gondolta volna hogy így végzem? Mondjuk a munkám miatt nem éppen túl ritka az ilyen eset. Ám attól igencsak kellemetlen és rohadtul de idegesít. Nem, nem ez az első eset és esélyesén nem is az utolsó. Pedig én aztán próbálok figyelni mindenre, amire csak lehet, ám néha én se látok mindent, így aztán van olyan, hogy megjárom, mint most. Habár általában nem szoktam ennyire rosszul járni. Mondjuk akkor nem is azokkal van dolgom, akikkel most volt. Pedig mennyire rutinszerűnek tűnt az egész..
Megkapod az információt egy kis drog dealer-ről, így tudod, hogy hova kell menni. Ezt elmondod a főnöknek, aki melléd rak pár embert, hogy biztosan elcsípjünk emberünket. Ezzel még eddig semmi gond nincs, még mindig igen rutin munka az egész. Bepattansz a kis civil járőr autóba és elindulsz, hátrébb valamivel az erősítéssel, ami ad némi plussz nyugalmat. Oda is érsz és megközelíted az ürgét. Majd amikor végre vennél tőle, hogy lecsukd, jön egy rivális és tüzet nyit. Na és kit talál el, na kit? Hát engem, ki mást. Eszem megáll, hogy mennyire balszerencsés vagyok. Mindössze annyit tudtam, hogy visszalöttem párat és már hallottam is a szírénát és az két kollégát. Még az is megvan, hogy mellém lépnek, majd teljes sötétség.
A következő pillanatban, amikor kinyitom a szemem, már egy kórházban fekszem. Tiszta kába vagyok és elsőre nem tudom, hogy miért is vagyok itt. Ám szépen lassan összeáll a kép. Felemelem a fejem és látom, hogy a bal combom be van kötve. Legalább nem a domináns lábam lőtte meg az az idióta. Ennyit köszönhetek neki és jó pár hét szabit, ami esélyesen papírmunkával és rehabbal fog telni. Bőven meglennék mindkettő nélkül, de nincs mit tenni. Oldalra fordulva egy fiatal dokit pillantok meg. Egész jóképűt mellé.
- Gondolom már nincs bennem a golyó. - szólalok meg, kapásból a lényegre térve. Talán kissé udvariatlan vagyok, hogy csak így szólok, de jelenleg nem éppen érdekel és foglalkozom ezzel.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Hétf. Jún. 25, 2018 9:03 am
To Sara


Alig mélyedtem el a új teendőimbe már megzavarta gondolataimat egy kérdés. Szemem sarkából néztem a hangforráshoz. úgy tűnik felébredt. Remek legalább nem kell itt üldögélnem várva mikor kell fel, hogy megkérjem maradjon nyugton és kevésbé ütjük meg a bokánkat. Tekintetem visszasiklik a dossziékhoz.
- Valóban nincs már önben. És, ha megtenné, hogy nyugton marad akkor holnap már haza mehet és megússzuk, hogy újra összevarrjam magát. - közlöm vele a tényeket, bár ahogy elnézem nem el volt az első esete.
- Amennyiben szeretne valamit enni, inni, vagy valami mást azt tőlem, vagy az egyik ápolótól kell kérnie. Ugyan is valamilyen úton módon én lettem az aki ma vigyáz magára. - bár engem is meglepett, hogy sebész létemre ápólozsdit kell játszanom. Az a nővérek feladata. Bár az is igaz, hogy még csak gyakornok vagyok így rám sózhatják az ilyen feladatokat amik nem igényelnek külön szakterületet. Mivel a sebészek nem kommunikálnak a beteggel csak a kollégáikkal így nagyon nem is szocializálódtam az évek alatt. Igaz a munkámba nem tartozik, hogy vele beszélgessek ám mivel a rendőrökre jobban oda figyelünk ezért lehet, hogy megkel erőltetnem magam. Már, ha egyáltalán van rá igénye, ha nincs mehetek a dolgomra. Már vár a friss levegő ami megszabadít a stressztől és a kórház szagától.
From James

■ ■ Zene ■ ■ pompom  ■ ■

Med

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Hétf. Jún. 25, 2018 10:55 am

Jam & Sara


Azért kicsit mást várnál miután felébredsz, értem ezt úgy, hogy nem kissé életunt dokit várnál. Inkább valakit, aki kapásból ugrik, hogy mit tehet értem. Nem mintha nagyon szükségem lenne olyan bánásmódra, de azért kicsit várná az ember lánya, ha már egy kórházi ágyon fekszik, mert nincs jobb dolga. Nem mintha szívesebben mennék haza papírmunkát csinálni, annyira azért nem vagyok munkamániás. Legalábbis nem az a fajta. Nyomozás az más. Azon gondolkozni, hogy miképp oldjak meg egy ügyet, az teljesen más. Az sokkal élvezetesebb. Összerakni a kirakóst, a gyanúsítottnak a megfelelő kérdést feltenni. S ezek után elfogni azt, aki a bűnös. Sokkal élvezetesebb, mint bármelyik irodai munka.
- Ezt örömmel hallom. - szólalok meg, amikor megtudom, hogy már nincs bennem a golyó. Legalább egy jó hír, az első igazán jó a mai nap folyamán. Illetve biztos vagyok, hogy a laborosok már vizsgálják és remélem, hogy a sebész nem tett kárt benne, se bennem. Nem mintha perelős fajta lennék, mindössze kellemetlenül hosszú idő a felépülés és úgy lőttek a terepmunkának, amit annyira szeretek. Na meg, kevesebb is úgy a fizetés, ami most igen csak kellemes összeg, ha engem kérdeztek.
- Gondolom alkohol nincs a "valamit inni"-ben. - szólalok meg ismét, mivel ahogy érzem magam, egy kis rövid segítené a leginkább. Habár nem lenne tanácsos, mert biztoa, hogy telenyomtak morfiummal, hogy rendesen ki legyek ütve a mentőben. Ez már csak így megy.
- S hol állt meg a golyó? - teszek fel egy kérdést, hogy tudjam miképp és alakulnak a következő heteim.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Hétf. Jún. 25, 2018 12:34 pm
To Sara


Miután végeztem az ellenőrzéssel felé fordulok. Mosolyt csal az arcomra ahogy kérdi nem e ihatna alkoholt, és ez a mosoly a nemet jelentette amit a tekintetem is elárult.
- A csont előtt állt meg így megúszta a gipszet. Így csak elkellet távolítani a fémtárgyat. Jut eszembe este felé rutin vizsgálatra kell vinnem ellenőrizni ezt azt. - közlöm vele remélve, hogy nem lesz ellenére. Igaz a rendőrségnél már volt ilyesmi vizsgálat, de ezeket néhány évente megkel ismételni és, ha már itt van nem kéne tovább halogatni.
- Ha netán nyersnek, vagy netán bunkó lennék elnézését kérem. Mi sebészek, legalábbis a többség nem vagyunk valami szociális emberek. Legfőképpen én. - vázolóm neki a helyzetet, hogy miért vagyok ennyire...merev. Igen igaz a kommunikáció nem az én asztalom ezt már gyerekkorom óta tudom. Már akkor nehezemre esett barátkozni. Hát még barátnőt szerezni. Anyám is már elkezdte, hogy legyen már legalább egy normális párkapcsolatom, hogy utána az unokákkal nyaggasson. Még csak 27 vagyok ráérek még barátnőzni. Mióta apám visszavonult és nyugdíjba ment azóta többet foglalkozik anyával és engem is folyamatosan keres. Talán az öregség megváltoztatta a gondolkodás módját. Bár, hogy is én még nem vagyok ahhoz elég érett, hogy apa legyek. Hiába van felelősség tudatom és hiába tudok Aida-ról gondoskodni egy gyerek már nagy falat lenne nekem így elsőre. Az egy ember nem egy macska amit egyedül is hagyhatsz, ha dolgozni kell. De ezt is, majd az idő eldönti.
From James

■ ■ Zene ■ ■ nyálzás  ■ ■

Med

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Hétf. Jún. 25, 2018 3:55 pm

Jam & Sara


Ahogy megtudom, hogy a golyó nem ért csontot, hirtelen nagy megnyugvás lesz rajtam úrrá. Ez több heti rehabtól mentett most meg engem. S bőven megvagyok anélkül, így is elég gondom lesz az, hogy visszahozzam a lában arra a szintre, amin volt. S már most kattog az agyam azon, hogy miképp is fogom ezt kivitelezni.
- Tekintve, hogy innen nagyon messze nem fogom menni, így meglehet azt is csinálni. - szólalok meg a kijelentésére. S ami azt illeti, igaza van. Ha már itt vagyok, akkor megejthetjük a rutinvizsgálatot is. Legalább az is le lesz tudva és egy gonddal kevesebb. Nem mintha különösebb gondom szokott lenni ezen vizsgálatok alatt, mindössze igen idegesítő tud lenni, amikor ezzel húzzák az ember idejét. Mivel képesek órákat váratni mielőtt akármit is kezdenek veled és addig ne menjél sehová, csak ücsörögj itt.
Aztán elmosolyodok a kijelentésén. Valóban nem éppen az a szociális típus, ez már feltűnt. Merev, akár egy vascső. Kicsit nehéz elképzelni róla, hogy mégis orvos lett belőle, akiknek azért néha nem árt beszélni. Hiszen valahogy konzultálni kell a beteggel vagy a hozzátartozókkal.
- Én meg már azt hittem, hogy a székben van egy karó. - jegyzem meg kissé cinikusan, ha már alkoholt nem adnak, vagy inkább nem adhatnak. Meg is lepett volna, ha a kérésemre előkapott volna egy kis flaskát. Nem éppen lenne engedélyezett dolog a kórházban. Ám attól még egy próbát megért.
- De majd akkor valahogy elkommunikálunk. - kacsintok rá és kicsit feljebb húzom magam.
- Akkor itt lesz a vizsgálat, vagy át kéne menni máshová? - teszem fel a kérdést végül.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Hétf. Jún. 25, 2018 4:45 pm
To Sara


Jó hallani, hogy nincs ellenére a kivizsgálás így gyorsabban végzünk. Lehet, hogy itt van van az alkalom, hogy gyakoroljam kicsit a kommunikációt. Bár az a minimális meg van, hogy a kollégákkal beszéljek, de az kevés ahhoz, hogy egy egyszerű emberrel is tudjak.
Cinikus megjegyzésére csk felvonom a szemöldököm. mondjuk nem is lepp meg annyira nem egy rendőrtől kaptam már eféle szavakat. De mindegy is nem vagyok az a sérdődékeny tipus.
- Hát kénytelenek leszünk, ha nem akarunk néma csendben üldögélni estig. - mosolygok rá kedvesen. Most, hogy átvettem az ápoló szerepet így talán kedvesnek kéne lennem. Vagy tényleg az lesz, hogy mindketten bedurcizunk és némán fogunk ülni, mint két bamba.
- Nos átkel vigyem az egyik közeli terembe. Mivel nem mozgathatja a lábát remélem nincs ellenére a kerekesszék. - felelek a kérdésére. A legtöbb beteget tolókocsiban visszük egyik szobából a másikba. Próbálok a lehető legudvariasabb lenni ebben a helyzetben. Nem hiába tanítottak a szüleim illemre éveken keresztül.
Érzem, hogy megrezzen a telefonom a köpenyem zsebében. Tekintetem felcsúszik az ajtó fölötti órára. Milyen pontos ez csak az apám lehet. Mindig tudja mikor van szünetem, hogy felhívhasson.
- Elnézést, egy kis időre elkel mennem. Mindjárt visszajövök. Kér valamit amit, majd hozzatok önnek? - teszem fel neki a kérdést. Ha kér valamit akkor a büfébe elmegyek hozni azt amit kért. Muszáj felvennem a telefont, vagy aggódni kezdenek és folyamatosan hívni fognak ami meg nem túl szerencsés. Öregkorára már teljesen elfelejtette a munkát és már csak a családért él. Mindenképp megakarja várni az unokákat, hogy legalább egy kis időt eltöltsön velük. Ám ahhoz találnom kell egy lányt ami számomra nem a legkönnyebb feladat.
From James

■ ■ Zene ■ ■ panda  ■ ■

Med

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Hétf. Jún. 25, 2018 10:16 pm

Jam & Sara


- Igen kínos este lenne abból. - szólalok meg a kijelentésére a csendet illetően. Habár van egy olyan tippem, hogy ő igen el tudná viselni azt, ha nem szólalok meg és csak alszom tovább. S akkor ő nyugodtan meg tudná inni a kávéját, el tudná olvasni azt, amit akar, vagy akár aludhatna is egy jót. Ahelyett velem kell foglalkozni és a hülyeségeimet hallgatni. Mindenkinek megvan a jobb dolga, ám mégis azt kell tennie, amit mondanak neki. Ez már csak így működik.
- Ha kényelmes, akkor nincs ellenemre. - szólalok meg a szállítást illetően. Engem az ilyen sosem zavart, hála annak, hogy elég gyakori vendég vagyok. Nem tehetek róla, szeretek veszélyesen élni és olyan helyzetekbe is bemenni, ahová igazából nem is nagyon kéne.
- S másszak le, vagy talán segítséget kapok? - teszem föl a következő igen csak jogos kérdést. Mivel nem mindegy, hogy magamnak kell bemásznom az székbe, vagy kicsit segít azért. Nem mintha elutasítanám a segítséget. Mostani helyzetemben igen is jól esne. Aztán mire jöhetne a válasz kimegy telefonálni. Na remek. S ahogy hallom mintha az apjával beszélne, már amennyire ki lehet venni. S mintha barátnő és unoka is szóba került volna. Utóbbi nálam is aztán jó messze van még, nagyon is. Nem mondom, hogy nem akarnék gyereket, de jelenleg nem tudnám elképzelni, főleg, hogy apa jelölt sincs. Így csak bambán kinézek az ablakon és figyelem a tájat, amíg vissza nem ér.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Kedd Jún. 26, 2018 7:48 am
To Sara


Kimegyek, hogy lebonyolítsam a számomra már igen kínos beszélgetést. Igaz szinte ugyan arról beszélünk csak minden egyes beszélgetésnél kínosabb lesz ami azt váltja már ki belőlem, hogy már lassan fel se venném a telefont. Visszatérek a szobába már a zsebembe csúsztatva a készüléket.
- Elnézést a kellemetlenségért. Válaszolva a kérdésére igen segíteni fogok. - szólalok meg megállva az ajtó előtt. Még nem ülök le, ha netán kérne valamit sarkon fordulva elmenni érte. Nem állszándékomban kellemetlenséget okozni neki. Mivel nem vagyok valami nagy szociális ember ezért jó hallgatóság vagyok. És ahogy mások is mondták már az elég, ha végig hallgatják őket, főleg, ha van valami gondjuk. Így a kollégák nem félnek nekem elmondani dolgokat mert tudják, hogy hallgatni fogok, nem fogják visszahallani, sem visszaélni velük. Számomra ezek elfogadhatatlanok. Nincs ínyemre az e féle gúny és erkölcstelenség. Már gyerekkoromban elítéltem ezt a dolgot a mások kihasználását. Ám ezek az emberek nem változnak. Talán ép ezért is esik nehezemre megbízni másokban. Nem vagyok naiv és ez volt az ami miatt nem szúrtak még hátba. De mégis legbelül ott volt a vágy, hogy bízhassak valakiben, valakiben akit barátnak nevezhetek. De ez sem könnyű. Ahogy semmi más sem az életben.
From James

■ ■ Zene ■ ■ nyálzás  ■ ■

Med

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Kedd Jún. 26, 2018 8:47 pm

Jam & Sara


Ahogy hallgatom a beszélgetést, nem éppen kellemes hívást bonyolít le. Az az, inkább kínosat, számára kínosat. Tippelnem kéne, akkor nem az első eset, amikor felhozzák nála ezt a témát. Gondolom a szülei hívják ezzel, így nem is meglepő, hogy ezt hozzák elő. S kicsit tovább megyek, mindig ezzel nyaggatják. Ilyenkor kicsit szerencsésnek érzem magam, hogy árva vagyok, de egyben kicsit féltékeny is vagyok másokra ezen ok végett. De nem tudok mit tenni ellene, már nem. Még mikor gyerek voltam akkor tehettem volna, ám valószínűleg utólag sem változtatnék rajta.
- Akkor elfogadom a segítséget. - fordulok felé és kezdek el felkészülődni, hogy székbe üljek. S mivel segít, így biztos vagyok benne, hogy gond nélkül fog menni. Főleg, hogy balra kéne leszállnom és azon lábamból szedték ki a golyót. Ennek hála igen nehézkes lenne egy tolószékbe való beleülés. S az, hogy közben kicsit esélyesen letapizhatnak, szintén nem zavar. Nincs okom szégyellni a testem, megdolgoztam azért, hogy úgy nézzek ki, ahogy kinézek.
- Szülői telefon? - teszek fel végül egy kérdést, hisz már így is igen csak jól hallottam az egész beszélgetést.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Szer. Jún. 27, 2018 5:08 pm
To Sara


- Igen, óramű pontossággal. - felelek a kérdésére. Nem lep meg, hogy hallotta hisz nem voltam valami halk. Mondjuk igen meglepet mikor mondták, hogy megszeretnének látogatni, majd a szabadnapomon. Én meg nem szeretném, ha Chicago-ba jönnének. Legalábbis még nem. amúgy is a város nekik nem a megfelelőbb hely főleg.... öregként.
- Mehetünk a vizsgálatra? - kérdem tőle. Ha igent mond hozom a széket ám, ha várni szeretne még akkor én is kivárom az engedélyét. Nem fogom ráerőltetni az egészet. Neki is jobb lenne, ha nem mozogna és pihenne. De ismerve a rendőröket ők nem valami türelmesek. De ez is az én véleményem nekik is megvan a sajátjuk. És persze azt is megkel említeni, hogy nem mindegyik rendőr olyan. Lehet, hogy ez a lány sem olyan mint a legtöbb rendőr akikkel eddig dolgom volt.
Bár, hogy is előttünk áll a vizsgálat és megkel fogalmaznom mit kell majd kérdeznem. Azokat a tipikus szövegeket amelyeket minden orvos fejébe bele vertek, ahogy az enyémbe is. Hirtelen nosztalgiázni támadt kedvem. Felidézni mind azt amit tanultam, mi az amit végig vittem, és most hol vagyok. Számomra mindent elértem amit akartam. És nekem ez a lényeg, hogy az vagyok aki lenni akartam.
From James

■ ■ Zene ■ ■ úúú  ■ ■

Med

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Csüt. Jún. 28, 2018 9:44 pm

Jam & Sara


- S ahogy hallom, nem éppen az első eset volt ezt. - szólalok meg, miközben még mindig kifelé bambulok. Néha otthon is teszek így. Megy a zene a háttérben és megszűnik minden. Csak ülök az ablakomnál lévő kanapémon és nézek kifelé. Nem gondolsz semmire, nem csinálsz semmit, csak vagy. Kellemes pillanatok ezek, amiket igazán tudok élvezni és amik igazán ki tudnak kapcsolni. Néha azért előveszem a gitárom és pengetek rajta közben. Az kissé még jobban növeli ezt a relaxációs faktort. S most esélyesen igen sok időm lesz gyakorolni.
- Ha segítesz, akkor mehetünk. - fordulok felé és szólalok meg kedvesen, majd elkezdek mocorogni, amíg hozza széket. Azután a segítségével végül sikerül is beleülni a székbe és nagy nehezen sikerül kényelmesen elhelyezkednem. Kissé megfogódzott itt és ott, de nem különösebben bánom. Csinos doki, így nincs igazán ellenemre.
- Volt már ilyen vizsgálata? - teszem fel neki a kérdést, hogy egy kicsit csevegjünk, miközben az említett szoba felé haladunk. Legalább nem csöndben tol végig a folyóson. Mivel most meg lennék csönd nélkül.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Szer. Júl. 04, 2018 6:40 pm
To Sara


- És nem is az utolsó. - szólalok meg. Ahhoz képest, hogy apám csak arra ösztönzött, hogy tanuljak most meg arra kér amire még nem állok készen.
Engedélyére csak bólintottam és mentem a székért. Az ágyhoz közel toltam majd lassan a combja alá nyúltam, így kicsit gyorsabban ment a székbe segítés. Finoman letettem a székbe, hogy a sebe ne fájjon neki. Végül elindultam vele a nem messze lévő szobához.
- Segítettem páron így nem új nekem az ilyen kivizsgálások. - felelek kérdésére. Nem szükséges kivennem a székből csak az ágyra helyezés lesz kicsit oda figyelnem. Nem szeretném, ha fájdalmat okoznék neki mikor ide oda pakolgatom.
From James

■ ■ Zene ■ ■ úúú  ■ ■

Med

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Pént. Júl. 06, 2018 3:39 pm

Jam & Sara


Telibe találtam a kérésemmel és ahogy elnézem az arcát, nem éppen kellemesen számára ezen beszélgetések. Inkább nyűg, ami megérthető. Kinek ne lenne az, ha minden nap ilyennel nyaggatják. Másrészt rettentően mókás is, mint kívül álló persze. S habár nem mutatom, számomra is szórakoztató.
Miután gyengéd segítségével sikeresen a székbe jlok, már indulunk is a kivizsgálóba. Folyosón haladva végig, ami hiába a meleg színek, hidegek és ridegek. Kellemetlen így menni végig rajtuk.
- Akkor jó kezekben leszek? - szólalok meg, miközben befordulunk egy sarkon.
- Te is szedted ki a golyót? - teszek fel végül egy újabb kérdést neki. Meglepően fiatalnak tűnik, habár ahogy mondta, nem volt annyira vészes helyen.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Pént. Júl. 06, 2018 4:44 pm
To Sara


Beérve a szobába az ajtóval szembeni falhoz tolom ahol meg is fordítom. Kérdésére Nagy mosoly jelenik arcomon.
- Azt magának kell eldöntenie. - nézek rá míg elő kotrom a papírjait. Nem mondom, hogy jó orvos vagyok nem szeretek szájhősködni. Jobban szeretem, ha az eredményeim beszélnek helyettem.
- Személy szerint nem, csak segítettem benne. Még csak segéd vagyok ezért is...bíznak rám minden félét. - válaszolok kérdésére. Valóban nem ez az első eset, hogy rám hagytak valamit. Persze amint nem csak segéd leszek több időt fogok a műtőben eltölteni mint azon kívül. De ehhez még sok idő kell.
From James

■ ■ Zene ■ ■ úúú  ■ ■

Med

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Szomb. Júl. 07, 2018 12:22 pm

Jam & Sara


- Eddig nem csalódtam a kezelésben. - mosolygok rá egyet. Semmi okom nincs eddig panaszkodni a bánásmódot illetően. Jól bánik velem és annak ellenére, hogy antiszociálisnak mondja magát, meglehetősen jól el tudok vele beszélgetni. Ez sokat segít a hangulat megkönnyítésén.
- Tehát még csak gyakornok, ezért is látsz most engem? - kérdezek egy újat. Nem mintha gondom lenne ezzel, hisz neki is el kell kezdenie valahol. S annyira nincs ellenemre sem, könnyen le tudok vele beszélgetni, ami könnyít a helyzeten.
- Akkor várom a kérdéseket. - szólalok meg miközben azt nézem, ahogy a pappírokkal szórakozik.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Hétf. Júl. 09, 2018 9:00 am
To Sara


Kijelentésére elmosolyogtam. Nem csalódott a kezelésben. Ugyan csak a munkámat végzem. Még, ha nem is azt ami hivatalosan vagyok.
- Igen amint lejár a gyakornoki időm több időt töltök a műtőben mint azon kívül. - előkotrom a dossziét és hátulsó felemmel támasztom az asztalt.
- Leolvasná fél szemmel az ön előtt lévő táblát, kérem? - Szólalok meg a táblára mutatva mi egyértelműen a látás figyeljük meg, hogy javult esetleg romlott a szeme. Egy pillantást vetek még a papírokra, hogy az előző vizsgálaton volt e valami ami enyhén rossz volt.
From James

■ ■ Zene ■ ■ pompom  ■ ■

Med

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Kedd Aug. 14, 2018 2:28 am

Jam & Sara


- S talán a szülők is orvosok, hogy a sebész lett belőled? Az az, lesz. - kérdezek egyet, ezzel tovább vive a beszélgetést. Túlzottan nem akarok belefolyni az életébe, mindössze jól esik egy kis beszélgetés ebben a helyzetben. Nem éppen rajongók a kórházakért és így oldom a bennem lévő kis feszültséget. Vagy azon kapom magam, hogy az ügyön agyalok. Azon, hogy vajon ki is lőhetett meg és miért. Habár az utóbbi ne éppen nehezen kitalálható. Valószínűleg nem engem akart, csak túlságosan is béna és ügyetlen volt, így engem talált el. Egy kicsit mehetne a fenébe, de nincs mit tenni. Végül aztán kizökkent, amikor a táblára mutat.
Szerencsére jó géneket kaptam, így gond nélkül olvasom fel azokat, amikre rámutat. Kicsit talán büszke is vagyok a látásomra, hiszen egészen jó. Legalábbis is én úgy vélem. Habár érzem, hogy az elkövetkező hetekben erősen igénybe lesz véve. Már előre undorom van a sok papírmunka gondolatán.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Kedd Aug. 14, 2018 2:07 pm
To Sara


- Nem, apám pénzügyekkel foglalkozik, anyám meg munka nélküli. - válaszolok a kérdésére. Tudom, hogy nem érdeklem és, csak azért kérdezősködik mert nem akar csendben üldögélni.
Amint felolvasta a táblát beírom az eredményt a noteszba. Nem szabad minden vizsgálatot rögtön megcsinálni a nélkül, hogy ne jegyeztük volna le az eredményt a végén elfelejtünk valamit. Mikor végeztem előkotrom a fiókból a stetoskopot, majd mellé lépve szólalok meg.
- Ha meg engedi. - szerintem tudja mi jön. a hátánál megkel néznem a lélegzését. Utána jön a vérnyomás mérés, a hallás vizsgálat. Végül vissza viszem a szobájába és a nap végén mehetek is haza. A macskám már nagyon várhat, hiszen ma korábban bekellet jönnöm és ez őt kikészíti, ha a rutin felborul.
From James

■ ■ Zene ■ ■  pompom   ■ ■

Med

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Szer. Aug. 15, 2018 9:08 pm

Jam & Sara


- Akkor rosszul gondoltam. - szólalok meg, de sokkal inkább a saját gondolataimat mondom ki hangosan. Ilyen alkalmakkor mindig arra gondolok, hogy milyen jó lehet neki, hogy egyáltalán van olyan személy, akit a szülőnek hívhat. Számomra ez nem adatott meg, nem volt olyan, aki befogadott volna. Így amikor látok egy boldog családot akkor szomorúság, fájdalom és düh keveréke kavarog bennem. Persze tudom jól, hogy most már fölösleges ezen tepelődni, de attól még rossz érzéseket hoz elő bennem és valószínűleg ez még sokáig így lesz.
De sok időm most nincs ezen gondolkozni, mivel jön a következő vizsgálat. Így hát előre dőlök, hogy még tudja vizsgálni a légzésem. Elvileg ezzel sem kéne semmi gondnak lennie. S közben mereven bámulok előre miközben a hajam a látóterem nagy részét kitakarja. Nem különösebben foglalkozom azzal, hogy a hátamat látja. Nem mintha olyan érzékeny lennék ilyen dolgokra. Amíg nem akar előről is vizsgálatot végezni. Ott már lehet, hogy kisebb aggályaim lennének.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Csüt. Aug. 16, 2018 1:03 pm
To Sara


Nem fűzők hozzá semmit mondatához. Előfordul, hogy az emberek valamit rosszul gondolnak, tudnak. Amint előre dől szabaddá teszem a háta azon rézét ami nekem kell. Meghallgatom a szív ritmusát és a légzését. Felfirkantom az eredményeket, majd visszatéve az eszközt a helyére elő kotrom a vérnyomás mérőt. Össze rakom és kinyújtott kézzel várom, hogy oda adja a kezét. Mikor megkapom finoman megfogva tekerem rá a szalagot és bekapcsolom. Az eredmény után leveszem róla és ismét körmölni kezdek. Már csak egy vizsgálat van hátra. A mögöttem lévő nagy szekrényhez lépek és kotorászni kezdek. Oh, hogy minden orvos csak bedobja ide az eszközöket és utána csodálkoznak, hogy nem találnak semmit. Végül megtalálom és az asztalra teszem.
From James

■ ■ Zene ■ ■  pompom   ■ ■

Med

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Vas. Aug. 19, 2018 11:25 pm

Jam & Sara


Szerencsére nem akarta szemből is megvizsgálni a légzésem, mert azt nem biztos, hogy engedtem volna neki. Helyette csak a hátamat vizsgálta és elsőre egy halk szisszenést engedtem el a hideg fém érintése miatt. Aztán pár mély légzés és ismét írkál, nehogy a végén rosszul vigye be. Annyira ezt mondjuk nem is bánom, legalább biztosan jól írja fel a dolgokat. Ezután jön a vérnyomás mérés, ami szintén mindenféle gond nélkül zajlik le. Meglehetősen sok húzós helyzeten vagyok túl ahhoz, hogy itt és most felgyorsuljon a szívem a környezet miatt. Teljes nyugalommal emelem hát fel a karom és hagyom, hogy tegye a dolgát. Ennek végeztével figyelem, ahogy elkezd kotorászni és végül elővesz egy dobozt, a írok így külsőre nem mondanám meg, hogy mi sí van benne. Ám hamar kiderül, hogy a hallásvizsgálat eszköze. Mondjuk egyértelmű volt, hogy azt is megnézi. Nem mintha azzal lenne valami gondom, legalábbis tudtommal nincs semmi, de mindjárt kiderül.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Hétf. Aug. 20, 2018 3:30 pm
To Sara


Kiveszem a dobozból a készülékez és bedugom a konnektorba és bekapcsolom.
- Ha esetleg nem ismerné akkor csak az lenne a feladata, hogy azt a kezét emelje fel amelyik irányból hallja a sípolást. - mondom az utasítást és oda adom neki, hogy felvegye. Mikor ezzel megvan elkezdem egy két percig váltogatni a hangot. Végezve ezzel is felkörmölöm az eredményt és elrakom a dobozt.
- Nos az eredmények jók. Most vissza viszem a szobájába, ha megengedi. - vázolóm fel a helyzetet. Ha nincs semmi kivetni valója ez ellen akkor megfogom a széket és elkezdem tolni ki a vizsgáló szobából át adva másnak is a helyett.
From James

■ ■ Zene ■ ■  pompom   ■ ■

Med

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Hétf. Aug. 27, 2018 1:13 pm

Jam & Sara


Mint kiderült a doboz, amit előkotorászott egy hallásvizsgálathoz használt készülék és ebből már lehet is tudni, hogy mi következik. Elvileg ezzel sem kell semmilyen gondomnak lennie és így hát emelgetem a kezem, amikor a hangot hallom. Közben csak úgy járnak a gondolatok a fejemben, azon esetek, amikor igen hangos hang hatásnak voltam kitéve. Lőgyakorlatok, habár akkor van rajtunk egy fülvédő, ami eltompítja a zajt. De akár mondhatnán az utcai lövöldözéseket, amiken részt vettem. Azok sem voltak éppen hallkak és kellemesek, utóbbi !ás okok végett. S ekkor eszembe jut az érzés, amikor először lőttem le egy embert, aki engem akart meglőni, esélyesen azzal végezni is velem. Igen hosszú beszélgetés követte egy pszichológussal, ami sokat segített is és mai napig járok is hozzá.
- Menjünk, ha nincs más vizsgálat. - szólalok meg és hagyom, hogy toljon, mást nagyon amúgy sem tudok tenni. Messze van még a lábra állás, hogy vissza tudják sétálni.
- Úgy mennyi idő, mire rendesen lábra tudok állni? - kérdem meg végül.

||  úúú   ||  

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   Csüt. Aug. 30, 2018 3:34 pm
To Sara


Elkezdem az utolsó vizsgálatot mikor felvette a fülest. A kapcsolóval irányítom a hangot és kicsit bezavarok és néha ugyan arról sípoltatóm. Nem azért, hogy kiszúrjak vele, hanem azért mert így egy kicsit újítok és kevésbé kiszámítható. Mikor végzek bekörmölöm az eredményeket és elrakom a dobozt a tartalmával együtt. Mikor bele egyezik akkor finoman elkezdem tolni ki a szobából. Nem telik el sok idő ő felteszi kérdését.
- Nos körülbelül, ha nyugton pihen és nem erőlteti meg magát akkor olyan 10 nap mire össze húzódik a seb ekkor vissza kell jönnie, hogy kivegyük a varratokat. Ekkor kap tájékoztatást a további teendőkről. - válaszolok neki. Elérjük a szobáját és az ágyhoz tolva lehajolok, hogy finoman és lassan felemeljem és az ágyra ültessem. Ha esetleg feküdni akar akkor úgy is, majd szól.
From James

■ ■ Zene ■ ■  pompom   ■ ■

Med

avatar
❖ age :
27
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sara s Jam   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Saint Joseph Kórház-
^
ˇ