HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Aaron Posey, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 12:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 11:44 am

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 8:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 4:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 3:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 2:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 1:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 12:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 12:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 11:05 am

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 10:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 9:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 9:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 9:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 8:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Day & Harvey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Day & Harvey   Szomb. Jún. 23, 2018 8:50 am


DAY & HARVEY - HELLÓ SZÉPSÉGES IDEGEN :D

Magam sem hiszem el, de lassan kimerem jelenteni, hogy kész vagyok, a drága szomszédaimnak hála éhen sem haltam, sőt a hetekre megtömött hűtőmből arra merek következtetni, hogy eléggé közkedvelt is lettem, noha még nem igazán volt időm részt venni úgy bármiben is, ugyanakkor konkrét étlapot tudnék felállítani, lássuk csak, Mrs. Hawkins lasagne-ja, na az valami isteni és a végletekig verhetetlen, ami azt illeti engem megvett, többszörösen is, szemben az utcánk Edie Britt-jével, nos az Ő rózsaszín kis cuki fánkjaival ölni lehetne, de legalább jól néz ki, de ne feledkezzünk meg a szembe szomszéd görög rakott tésztájáról se, időbe telt még megtanultam a nevét, mindent összevetve, már azon kívül, hogy azt hiszem felszedtem pár kilót, nem panaszkodhatom, jól tartanak, és én még ezt a fél háztömböt akarjam lecserélni egyetlen nőre, nem ettem meszet.
Mivel kegyetlenül gyorsan veret felém a szabim vége, így úgy döntöttünk, hogy muszáj csapnunk még legalább egy kanbulit, csak hogy legurítsunk pár sört az új kecómra, más különben holnap tuti berobbanna egy atombomba, szóval ez a kötelességünk... Bár,  múltkor Jackson klassz kis órájára is ittunk, amiről kiderült, hogy már öt éve megvan neki, de még új volt, szóval...
Elsőként egy pofás kis bárba botlottunk, csak úgy puszta véletlenül ott hevert a járda mellett, be kellett térnünk egy körre, mármint körönként úgy hatosával pakolgattuk az asztalt, majd mikor hirtelenjében a biliárdasztal sokszorozódni kezdett é hirtelenjében hármat is látni véltem belőle, akkor jobbnak éreztem tisztulni egy kicsit, végül is még fiatal az este, különben is kételkedek benne, hogy a közeljövőben időt tudnék szakítani ilyesmire, jut eszembe, erre a felettesem azt mondaná, hogy hé, inkább örülj neki, a túlórát aranyárban fizetik.
Így áttántorogtunk a Rivers-be, jó kis hely, kábé kettő percen belül úgy kétszáz dolcsit gomboltak le rólam, ezután úgy éreztem szükségem lesz valami rövidre és töményre, visszafelé tartottam az italommal, épp készültem volna belekortyolni, mikor egy igen csak  feltűnő szépség haladt el mellettem, a whisky pedig kis híján a nyakamban landolt, viszont kezdtem felcsillanni érezni a szerencsémet. Nem tűnt úgy, mint aki egyáltalán észrevett, ami más körülmények között felborzolná a férfit bennem, de most egyszerűen csak felhajtottam az italom, majd a szőkeség után nyúltam, képeltek már fel ennél kevesebbért is.
- Ne haragudj, de kellesz nekem. Tudom, ez kissé furán hangzik, de most komolyan, három perc az egész. - A legsármosabb mosolyomat vettem elő, ha ez nem válik be, én esküszöm lehidalok itt helyben.  
[
Med

avatar
♡ :

❖ age :
32

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Day & Harvey   Vas. Jún. 24, 2018 2:01 pm
Hol is kezdjem a mai napomat?
Reggel van, iszogatom a kávémat a kanapémon ülve és lapozgatom a netes albérlet kereső oldalt. Hogy van e szimpatikus lakás? Még szép, hogy van, de az árak…Mondjuk úgy, hogy nem engedhetek meg magamnak egy ugyan ilyen lakást, mint ami most van a város másik felén. Nem hiába mondják azt, hogy a környék meghatározza az árakat. Végül hosszas keresgélés után ráakadok egy kisebbre, az ár is megfelelő, igaz meg kell szabadulnom pár saját dologtól, de ez nem akadály. Telefonálok is gyorsan, egy kedves hölgy veszi fel a telefont, lebeszélek vele egy időpontot, ahová szinte rohannom kell is azonnal. A rohanás eredménye pedig az, hogy a kávét félig a nyakamba borítom, így öltözhetek át, áztathatom le a ruhámat. Semmi gond, nem fogok elkésni, győztem meg magamat erről a tényről, és tényleg így volt. Még, ha a végén alig kaptam levegőt is, de időben odaértem, mire a kedves hölgy közli velem, hogy ne haragudjak, de ő már kiadta a lakást… Kapott tőlem egy kedves mosolyt, a többi megszólaló gondolatot megtartottam a fejembe, ahogy azt is, hogy menjen a fenébe. Mindegy, majd csak lesz másik lehetőség is. Még van időm, hiszen ma szabadnapos vagyok, nem ma kezdek az új helyemen, így nincs semmi veszve. Van időm, és tutira lesz lehetőségem is.
A délután folyamán lebeszélek egy randit, ami már egy ideje érlelődött, így este ki is csíptem magamat a lehető legjobban, ha már előkelő helyre megyünk. És bár első randi, én még is kiöltözőm, ráadásul szexinek sem utolsó a ruházkodásom. Frissítőként egy kávé, amit sikerült most nem magamra öntenem, egy pont nekem.
Viszont ezt a pontot gyorsan le is vonhatom akkor, amikor a bárban ülve érkezik a telefonomra az üzenet, hogy bocsi, de még sem tudnak velem találkozni. Ejtettek újfent. Azt hiszem ez nem az én napom, és szerintem ennyi pont elég is volt nekem a netes ismerkedésből, sőt még sok is.
Megittam az italomat, és úgy döntöttem, hogy nagyon elég volt a mai napból. Duplán felültettek ma, nem sikerült, amit szerettem volna, még mindig a város ellenkező felén lakom, mint ahogy dolgozom. Éljen a korán kelés, és a késői hazaérkezés.
Szóval elindultam hazafelé, amikor hirtelen valaki utánam nyúlt. És nem , hogy csak utánam nyúlt, hanem fura szavakat intézett hozzám. Hirtelen köpni, nyelni nem tudtam. Csak nagyokat pislogtam, kicsit oldalra billentettem a fejemet, és úgy néztem az előttem lévőt.
Nem mondom, hogy nem rossz pasi, de mi a francot képzel magáról, és minek néz engem? És mire kellek én neki 3 percre?
- Nem haragszom, és furcsa dumád van az ismerkedéshez, és 3 perc nekem kevés , lehet te gyorsan szereted, de én nem. És nem szokásom idegenekkel csak úgy elmenni, a prostik ajtaja eggyel odébb van, bocsi – indultam volna elfelé, de még mindig a fogságába voltam.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Day & Harvey   Pént. Jún. 29, 2018 2:24 pm


DAY & HARVEY - HELLÓ SZÉPSÉGES IDEGEN :D

- Ssszzz, ez gonosz volt. Héé, mindig ilyen undok vagy? - Valakinek de felvágták a nyelvét. Na jó, bevallom ezt nem egészen Így képzeltem, jobban belegondolva azt sem tudom egyáltalán hogy képzeltem, de nem is lényeges, oké, vágom, hogy ez hogy hangzik, de kivételesen csal a látszat, a töménytelen mennyiségű alkohol ellenére is, ami bennem van, vagyis fogalmam sincs mit akarok, de annak teljesen tudatában vagyok, hogy most éppen mit is csinálok, a válasz pedig, komplett idiótát magamból.
- Naa, ne csináld már, ugyan már, ha feltartanálak, már nem lennél itt, ergo nincs jobb dolgod, még fel sem pofoztál, szóval kíváncsi vagy, megígérem jó lesz, gyere, bulizzunk egyet. - Bár nem igazán figyeltem, de arra már leginkább csak a kijárat van, azt pedig vétek volna hagyni, hogy csak úgy elsétáljon. Van benne valami, de az is lehet, hogy csak az én fejemben, de hát... végül is mi történhetne? - Rajta, mit veszíthetsz? - Az elcseszett esték feljavításában profi vagyok, és akárhonnan is nézem, csakis jól végződhet ez az este, még, ha többé nem is látjuk egymást, akkor meg kit érdekel mi történik ma itt?
Időközben finoman elkezdtem húzni magam felé, ha mégis visszakozik, akkor valószínűleg hagyni fogom elmenni, méltóságom még van, és hát még nem vagyok abban az állapotban, hogy nekiálljak könyörögni, egyébként sem az én stílusom, valami vagy működik vagy nem, én így rendszerezem az életem, ami valósággal teljese ellentmond a munkámnak, de igyekszem külön élni a kettőt, lassan skizo leszek, ebbe már belefájdult a fejem, de még mindig itt állok előtte fogpaszta reklámot is megszégyenítő mosollyal, lassan kezdem magam meglehetősen bárgyún érezni és kezd bezsibbadni az állkapcsom, szóval nem lenne rossz, ha haladnánk valamerre.
Még, hogy prostik... Ez majdnem fájt és komolyan megsértett, de ez van, ha csak úgy pofátlanul megragadsz valakit, ami azt illeti egy percig sem néztem kurvának, egyszerűen csak betipegett a látómezőm közepébe, aztán valahogy megtapadt azon.  
[
Med

avatar
♡ :

❖ age :
32

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Day & Harvey   Pént. Júl. 06, 2018 9:35 pm
Nem elég,hogy zaklat, még le is csitteg. Hihetetlen egy fazon komolyan mondom. Ha nem így kezdett volna neki a dolognak, akkor talán még igent is mondtam volna neki, viszont így. Örüljön, hogy helyben nem képelem fel mindenki szeme láttára.
- Én vagyok undok? – kérdezek vissza, és kezemet kéznél tartom arra az esetre, ha közelebb akarna vonni magához, hogy eltudjam tolni magamat.
Amikor elér a lehelete nem kicsit érződik rajta, hogy még ivott is. A kérdés csak, hogy mennyit. Lehet el kellene menni vele egy detoxikálóba, azzal a jelszóval, hogy felviszem magamhoz. Vezetni úgy se engedném.
- Na nem csinálom, de neked se kellene, és létszíveses ne akard beosztani az időmet. Ráadásul még mindig nem értem, hogy mit akarsz ilyen rövid idő alatt, mert az semmire sem elég – vigyorodtam el pimaszul.
- Egyet mond meg azért, hogy akarsz te bulizni, amikor lassan a detoxban lenne a helyed? – néztem rá kíváncsian. Bevallom kicsit tetszett ez a macska-egér játék a hosszas várakozás és unatkozás után. Valahol a női mivoltomnak meg még jól is esett a figyelem. A kérdés csak az, hogy bele akarok én most ebbe menni vagy sem.
- Hogy mit? -kerestem a megfelelő válaszokat, hol őt néztem, hol magam elé , vagy épp félre, hátha kiment valami szőke herceg, de minden opció ugyan odavezetett, semmit sem. Viszont valamit még is csak válaszolnom kellene.
- Az ártatlanságomat – mondom egy szende mosoly kíséretében.
- Két dologra kellene választ adnod. Az első, hogy mi lenne a pontos ajánlatod a bulizzunk együtt címszó alatt? – még is csak jó lenne tudni, hogy mit akar, vagy szeretne elérni az uraság, meg hát ha úgy vesszük már belementem a játékba, mert nem húzódtam tovább elfelé, de azért arra odafigyeltem, hogy megtartsam a köztünk lévő távolságot.
- A második pedig bizonyítsd, hogy elég józan vagy az est további részéhez.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Day & Harvey   Szomb. Júl. 07, 2018 10:43 am


DAY & HARVEY - HELLÓ SZÉPSÉGES IDEGEN :D

Most komolyan, miből van ez a nő, nő egyáltalán, vagy valami más? Tisztázzuk, csak hogy ne futkossak már felesleges köröket, egy, mert lenne jobb dolgom is, kettő, mert nem vagyok egy sufnituningot nem túráztatnak így, szóval kezdem magam kissé furcsán érezni, fogalmazzunk úgy idiótán, harmadszor kezdek ráunni.
- Ismered a spontaneitás szó fogalmát? - Ötlött fel bennem a gondolat, hogy esetleg még csak nem is halott róla? Bizonyára erről lehet a szó, a hisztériával viszont határozottan egy oldalon állnak, az sincs kizárva, hogy róla lett mintázva, hatásos, az egyszer biztos. Na jól van haver, azt hiszem éppen itt lesz az ideje feladni, Ő mégsem az a nő, aki neked kell, van ilyen.
- Ácsi, oda áááltalában én szállítom az embereket, csak hogy ma még történetesen szabadságon vagyok, de Te ezt biztosan nem értheted... - Nos, ez csöppet gúnyosra sikeredett, de nem nagyon izgat. Eddig nem voltam udvariatlan, de ha már mindenáron beakarja dumálni, hogy egy faragatlan tuskó vagyok, egy faragatlan részeg tuskó, akkor az leszek. Tuti még az is jól állna nekem, ez az még fel is képeltetem magam, belőle simán kinézem. - De elmagyaráznád, hogy ha már ilyen esküvő előtt nincs szex lány vagy, akkor mit keresel itt, ilyen ruhában? - Ez csak úgy kibukott, de halálosan komolyan gondoltam, ahogy azt is mikor visszavonhatatlanul kitört belőlem a nevetés az ártatlansága hallatán, várjunk, ugye most csak szívat?! - Ez esetben én kérek elnézést... - Ez már inkább pofátlan volt, sőt történetesen a könnyeimmel küszködve mondtam, kezet is csókoltam volna, de valószínűleg úgy sem engedné.
- Mit szeretnél, sétáljak a fehér vonalon? Tévedés volt, előfordul, menj inkább haza, ilyenkor már régen lövik a pizsit. - És én ezennel itt fel is adnám, elengedtem, lengetvén a fehér zászló emeltem fel megadóan mindkét kezem, majd lassan hátat is fordítottam, hogy visszasétáljak az asztalunkhoz. Időpocsékolás volt.   
[
Med

avatar
♡ :

❖ age :
32

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Day & Harvey   Szomb. Júl. 07, 2018 3:16 pm
Hihetetlenek a mai férfiak, és ,hogy mit meg nem engednek maguknak. Remélem az új helyes is olyan kollégáim lesznek, mint amilyenek voltak, mert ha nem akkor visszafogom őket sírni. Hiszen akárhonnan is nézem nekem ők a családom, velük töltöm a legtöbb időt, és egy igen csak összetartó közösséget formálunk. De az élet változik, ezzel a munkahelyem is, választásom nem sok van. Persze a barátok ettől még megmaradnak , meg marad a napi szintű kapcsolat, de még sem velük leszek már úgy mond összezárva.
- Képzelje uram , ismerem – mondom neki, de épp, hogy csak kibírom azt, hogy ne röhögjem el magamat, mert nagyon a határán vagyok. Tehetek én arról, hogy jót szórakozom most már ezen a helyzeten? De szerintem még mindig jobb annál, mintha jelenetet rendeznék, bár nem engem dobnának ki innen annyi biztos. A végén még jól fogok szórakozni este egy alaposan félre sikerült nap után.
Arra, amit mond felkapom a fejemet. Ő szállít oda embereket? Most komolyan egy másik mentősbe kell belefutnom így, vagy most mi a szösz van? Fel is szalad a szemöldököm, de egyelőre nem árulom el magamat, hogy magam is hasonlóval foglalkozom.
- Persze, mert az ember lánya nem értheti azt , ha szabadságon van, mert az csak a férfiak kiváltsága – mondom játszott sértődöttséggel, hiszen ha már lúd, akkor legyen kövér.
- Miért attól, hogy fogadalmat tettem még nem öltözhetek csinosan? Hordjak netán zsákruhát? Amúgy meg semmi közöd ezek után, hogy mit kerestem itt – ezen a szinten már megjátszani sem kellett magamat, mert azért van az a határ.
- Vagy hordjak esetleg apáca ruhát? Az jobban tetszene egy férfinek? – néztem rá kérdőn, hogy most akkor állapítsuk már meg ezen dolgokat, mert tényleg kezdi kiütni a mércémet, és a végén tényleg kapni fog egy kisebb jelenetet, aminek a végén ő repül az épületből, én meg kapok egy ingyen italt.
- Már éppen ideje volt – válaszoltam az elnézés kérésre, még akkor is, ha nem pont úgy értette, ahogy azt illenék a helyzetben, de én meg azért is rácsapok.
- Elnézés kérés elfogadva – vigyorogtam, de majd nem én is röhögtem vele együtt.
Aztán csak felnevettem, ahogy feladta, és még hátat is fordított. Nekem sem kellett több szépen odahajoltam a füléhez.
- Látod, kevés a 3 perc , és csak hogy tud nem hordok pizsit, sőt semmit sem. Legyen szép estéd nyuszikám – azzal indultam is tovább a dolgomra, vagy legalább is a kabátomat kikérni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Day & Harvey   Pént. Júl. 27, 2018 10:49 pm


DAY & HARVEY - HELLÓ SZÉPSÉGES IDEGEN :D

- Ezt a picsát. - Morogtam magamban, az se érdekel, ha épp véletlenül az Ő füléig is, ugyanis már hátat is fordítottam, szóval, ha netalán azt gondolta, hogy mindjárt itt helyben féltérdre is ereszkedek, hogy aztán könyörögjek, hogy ne viselkedjen már dugatlan szűzlányként, akkor ez óriási bukta. Kissé ittas lelkem már felkészült arra a több tucatnyi oltásra, ami rám várt, de sebaj, kibírom, ez nem az én estém, van ilyen. Kikértem egy újabb italt, ha már így alakult, ne legyen már teljesen felesleges ez a kör, amit megtettem, majd nekidőlve az asztalnak figyeltem, ahogy kifelé igyekszik Hamupipőke. Ez vicces lesz... Jegyeztem csak úgy magamban némi cinizmussal, mikor láttam, hogy a kijáratnál ismételten feltartóztatják, micsoda pech, pedig már a kabátja is a kezében, erre csak jóízűen elmosolyodtam, majd tovább kortyolgattam az italomat, miközben csendben figyeltem az eseményeket magamat csöppet sem zavartatva. Láttam a szőkeségen, hogy igen csak távozna már, valószínűleg már torkig lehet a mai estével, persze átvitt értelemben, így külső szemlélőként nem úgy fest mintha ismernék egymást, ellenkezőleg... Lassan előrelöktem magam, mikor úgy véltem, hogy kissé kezd elharapózni a hangulat ott elől, nem voltam biztos benne, hogy nekem itt mos közbe kellene lépnem, egyszerűen csak vittek a lábaim, nem kifejezetten egy vonalban már, de azért még tudtam mit csinálok.
- Végre megvagy, már mindenhol kerestelek. - Karoltam át a szöszit, majd szúrós tekintetet vetettem a pasasra, ennek sem lesz szép vége, már csak abban bízom, hogy mindennek a tetejébe nem leszek még felképelve is. - Cicám, hát ez meg ki? - Böktem a poharamra az előttünk támolygó férfira. A leányzót finoman hátrébb utasítottam, ha netalán eldurvulna a helyzet, akkor inkább mögöttem álljon, őszintén kinézem belőle, hogy megpróbálkozik valamivel, bár a helyében nem tenném, de ha minden idióta így gondolkodna nem lenne probléma és kevesebb munkám is lenne. - Add azt ide szépen. - Nyúltam a kabátjáért. - Menjünk szépen vissza az asztalunkhoz, gyere.  - Kezdtem lassan szembefordulni a leányzóval és lassan hátat fordítani a fickónak, hogy ha kell azért legyen reakcióidőm is.
  
[
Med

avatar
♡ :

❖ age :
32

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Day & Harvey   Szomb. Aug. 04, 2018 12:53 pm
Azt hittem kapva kap az alkalmon , és utánam nyúl egy ilyen kijelentés után. De úgy fest, hogy tényleg kevés neki az a 3 perc, ha még rendesen levadászni nem képes. Talán, ha nem így nyit, hogy kellek neki 3 percre, akkor már valamelyik félre eső folyóson nyalnánk falnánk egymást, de így … Jó pasi tényleg, de azért nem vagyok az a típus, aki letolja a bugyiját , ha füttyent neki egy szép fiú. Dolgozzon meg érte, hogy lehúzhassa. Na ő nem akart, pedig… Na igen, egy ilyen felültetés, és a mai nap után tényleg jól esett volna egy kis szórakozás, na meg azért nekem is vannak igényeim és bevallom egy ideje nem voltam már senkivel, és kicsit hiányzik a szex.
De, ha nem , hát nem. Én aztán nem erőszakolom rá magamat, ha ennyire nem akarja, mert nem akarja, ha nem kapott utánam , és csak így elengedett.
Dühös voltam e? Nem, inkább kicsit csalódott, jól esett volna még egy kis évődés vele, mielőtt beadom neki a derekamat. Úgy, hogy megyek inkább haza, veszek egy forró fürdőt, és szép reményekkel lefekszem, hogy a holnapi nap jobb lesz.
Épp a ruhatár előtt álltam, és kértem volna ki a kabátomat, amikor egy még részegebb pasas talált meg. Most komolyan, ennyire nem öltözhettem kurvásan. Elutasítottam szépen, aztán kezdtem dühös is lenni. A ruhatárban persze beszélgetett a kiadó csaj valamelyik kidobó fiúval. Na szép. Akkor nekem kell lépnem, de mielőtt megtehettem volna valaki átkarolt. A hang ismerős volt, hiszen még a fülembe volt az előző pasi szexi hangja. Kivételesen örültem, hogy jött közbelépett, mert a következő az lett volna, hogy megütöm a másikat miután pénz kezdett keresni a zsebébe, hogy előre fizet.
Úgy,hogy megmentőmnek kicsit neki is dőltem, vagy inkább belesimultam az ölelésébe.
- A mosdóba igyekeztem, de feltartott az úr, mert ő bizony eltévedt – szépítettem a dolgot, mert azért ha valaki megütheti az csak én lehetek ezt a barmot.
- Nem tudom, de már távozik – néztem nem kicsit mérgesen a pasira mire védekezően felemelte a kezét, morgott valamit az orra alatt, na meg most már a pult mögül is végre kijött a biztonsági ember, így nem pattogott tovább a részeg pasi. Viszont gazdagabb lettem egy kevésbé részeggel, és szemtelen mancsaival. De jó pontot gyűjtött. Lehet még sincs vége még az estémnek?
- Menjünk, azt meg add vissza, maradjunk még ,vagy te már mennél?– intettem a kabátom felé, és átkaroltam az én kis pasimat, majd a füléhez hajolva búgtam neki:
- Köszönöm a mentést 3 perces – neveztem el így, mert hát mást nem tudtam, de hogy húzzam még jobban az agyát, finoman megharaptam a fülcimpáját. És ezzel aztán tényleg lekopott a másik.
- Igyunk még valamit, játszunk, bár neked inni lehet nem kellene , mert 3 perc nekem kevés. Na maradunk, vagy megyünk? – jegyeztem meg neki, és ezzel talán a tudtára is adtam, hogy annyira nekem se lenne ellenemre az a 3 perces kitérő valahol, bár tényleg kevésnek tartom ezt egy jó kis szexhez , még ha csak egy éjszakás alkalomról is van szó.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Day & Harvey   Hétf. Aug. 13, 2018 12:57 pm


DAY & HARVEY - HELLÓ SZÉPSÉGES IDEGEN :D

- Ó, milyen kár! - A gyengébbek kedvéért igen, ez irónia volt, ami láthatóan a szóban forgó és előttünk álló pasasnak sem esett le, bár kétlem, hogy neki most bármi is leesne, bevallom mi is alaposan felöntöttünk a garatra, de az én gyomrom valahogy még így sem veszi be, ezt a másszuk a csajra a dolgot, igaz, én is megpróbáltam, de amint úgy láttam, hogy ez bebuktam, elengedtem. Egyikhez sem kell egyetemi végzettség. Én már régen behúztam volna neki egyet a helyében, de mivel nem vagyok sem a lovagja, vagy ilyesmi és a iménti szóváltásunkból nem is az jött le, hogy védelemre szorulna, Így csak óvatosan felajánlottam a lehetőséget, ha esetleg elmérgesedne a helyzet, szánt szándékkal nem rúgatnám ki magunkat.
- Maradhatunk még egy kicsit. - Addig mindenképp még fel nem szívódik, nem hiányzik a balhé, ittam is, plusz a munkámat többre értékelem, és nem tenném kockára egy ilyen részeg balek miatt, pontosan az ilyenek miatt van nekünk ennyi munkánk, mert egy üveg pia és máris azt hiszik magukról, hogy Ők a világ urai.
Akkor ezek szerint mégsem lövik a pizsit olyan korán.
- Ejnye, de felvágták a nyelvét valakinek. Te általában így pasizol vagy direkt a tuskók az eseteid? - Fordítottam háttal az éppen kifelé támolygó fószernek, és az asztalunk felé irányítottam magunkat, meglehet a kis hölgynek igaza van, elég a piából így a kocsmatúránk utolsó megállóján, viszont rá abszolút mértékben ráférne pár kör, hátha engedne rajta kicsit. - Szóval, mit iszol? - Bármi is az, esküszöm duplát fogok hozni belőle, ha végre kibökte, hogy mit is szeretne, már azon kívül, hogy békén hagynám, bár senki sem tartja itt, akkor le is léptem, hogy gyorsan beszerezzem, mindössze kettő percre hagyva így faképnél, de hát eléggé nagylány már hozzá és a nyelve is elég éles.  Taláán, még az is meglehet, hogy jó lesz. Igaz, a szériámnak annyi, hála neki, de majd ledolgozom rajta, már persze átvitt értelemben, vagy nem, még kiderül. - Meg is van. Parancsolj. - Nyomtam a kezébe a poharat. - Ééés most akár még az is előfordulhat, hogy szórakozni is fogunk? - Csak mert kezdek fáradni és ne fussam bár fölöslegesen szánalmas köreimet, ha viszont megesett a csoda, hogy igent mondott, akkor kézen fogva húztam a korábbi asztalunkhoz, holnap itt nem csak a fejünk fog fájni.
  
[
Med

avatar
♡ :

❖ age :
32

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Day & Harvey   Szer. Aug. 15, 2018 7:24 pm
Most már tényleg nem akartam mást, csak megszabadulni ettől a részeg pasitól, mert ez tényleg az volt a javából. És igazán bekaphatná a biztonsági ember, hogy éppen most akar párosodni… Menjen mindenki a fenébe, legalább is addig ezt gondoltam, amikor a kevésbé részeg megtalál, és kiment. Igen, ez jó szó rá. Ezek után most már bulizni vágyok, elengedni magamat, mert ez az ipse betetőzte a napomat, és nem akarok mára több ballépést, szétesést vagy nem is tudom, hogy minek nevezzem. De talán a legtalálóbb, hogy el akarom engedni magamat, és jól érezni, mert ezzel a mai napi zárással vagy kezdek valamit, vagy kudarcba fulladt napot tudhatok magam mögött.
Nem igazán ellenkezem, amikor megmentőm kivon a másik fennhatósága alól.
- Szívesen maradnék még – és még csak hazudnom sem kellett, mert most már kell egy pohár ital, vagy valami, mert ennyi hülye pasit kifogni egyetlen egy napra. Pff… Csak azt remélem, hogy a kedves 3 perces úriember nem lesz sült bolond, mert eskü elvitetettem a kollégákkal, hogy vigyék a pszichiátriára.
- Ma a tuskok világnapja van 3 perces, vagy nem tudtad? – néztem rá vigyorogva, majd elnevettem magamat. Végre beljebb kerülünk, vagy legalább is távolabb a pasitól, és a biztonsági ember is lemondott a párosodási ösztönéről és munkához látott.
- Whiskyt tisztán – rám fér most az erős ital, mert tényleg nem gondoltam, hogy a mai napom végére ennyi hülye, idióta, balfék pasit fogok ki.
- Előre szólok, ha te is ilyen buggyan tuskó vagy, akkor elvitetlek a mentőkkel – mondtam neki nagyon is komolyan, de azért elnevettem magamat.
Jön és megy, és megkapom az italomat.
- Köszönöm – mondom neki hálásan, majd lehúzom a pohár felét. Kicsit ciccegek, de jól esett, ahogy az ital végig marta a torkomat.
- Akár előfordulhat, igen- mondom neki vigyorogva, majd lehúztam az italom maradékát is, majd ahogy húz, né úgy húzódom hozzá.
- Lássuk egyáltalán megéri e ? – nézek rá egy fél pillanatra kérdőn , majd lekaptam, ha engedte magát. Ha már lúd, akkor legyen kövér, na meg nem szándékozom a mai nap után teljesen zsákbamacskázni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Day & Harvey   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Szórakozónegyed-
^
ˇ