HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 1 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot

Aaron Posey, Archibald Peck, Christopher Nam, Hugo Windsor, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Hasgörcsös megbeszélés - Jonah / Hugo
írta: Jonah Serpen
Today at 9:13 am

Aimee King-Parker
írta: Aimee King- Parker
Yesterday at 11:30 pm

Home sweet home - Bonita & Diego
írta: Diego Calí
Yesterday at 8:58 pm

Harris & Mads - My cocain and I are fine, thanks
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 7:55 pm

Finish me!
írta: Demetri Novikow
Yesterday at 5:16 pm

Pippa && Alex
írta: Philippa Lockheart
Yesterday at 4:18 pm

Ismét veled
írta: Christopher Nam
Yesterday at 3:31 pm

Shopping for a special occasion - Jen / Hugo
írta: Hugo Windsor
Yesterday at 1:06 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Kendra Gray
Yesterday at 10:55 am

Cain Colt
írta: Eris Fairy
Yesterday at 6:35 am

Avatarfoglaló
írta: Harris Serpen
Kedd Szept. 18, 2018 6:43 pm

Harris Serpen
írta: Camille o'Chase
Kedd Szept. 18, 2018 6:33 pm

Ceasar Calí
írta: Diego Calí
Kedd Szept. 18, 2018 9:55 am

Elkészültem!
írta: Harris Serpen
Hétf. Szept. 17, 2018 9:01 pm

Partnerkeresô
írta: Hella R. Moreau
Hétf. Szept. 17, 2018 7:07 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Carlos and Lirina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Carlos and Lirina   Vas. Jún. 17, 2018 4:51 pm
To Carl


Újabb este, újabb bolt ami kiürítésre vár és eladják a tartalmát a fekete piacon. Mai szerencsés bolt nem más mint az egyik ékszerbolt a belvárosban. Szerelkezzünk is fel, hogy kifosszuk. Kesztyű, zárfelnyitó, zsák, vagy táska és olyan öltözet ami eltakarja az arcom. Ha ez mind megvan mehetek is az utcára. A kapucni és a kendő még nincs rajtam hiszen ez nem a külváros ahol viszonylag normális lenne az ilyen öltözet, de itt nem. Hátamon az üres táska olyan benyomást kelt mintha tele lenne, de csak majd. Most előbb a bolthoz kéne eljutni. Ami csak néhány utcányira van. És természetesen nem az ablakon megyek be áh nem vagyok olyan amatőr. Jobb mulatság az, hogy csak úgy a semmiből tűntek el az ékszerek és az ajtó is zárva volt és az ablakok is sértetlenek. És imádom nézni az értetlen arcukat, hogy hogy is tűntek el.
Oda érvén a bolthoz alaposan körbe nézek. Fejemen már ott a kapucni, arcomon a kendő. Mikor megállapítottam, hogy nincs senki a környéken elővettem a hajcsatra emlékeztető zárfelnyitókat és elkezdtem babrálni. Sikeres zárfelnyitásom után nem nyitottam ki az ajtót. Előbb a riasztóval bánok el és csak utána megyek be. A boltban nem kapkodtam el a dolgot halkan babráltam a zárakkal, elvettem az ékszereket, visszazártam a vitrineket, kifosztottam a széfet és a pénztárat, az irodában is kutakodtam. Egy szóval csak egy átlagos rablás amit lassan és élvezetes csináltam. Persze arra is ügyelve, hogy ne időzzek túl sokat, vagy a végén valaki gyanút fog. Miután végeztem boldogan sétálok ki a boltból tele táskával. Mentem is volna haza miután visszazártam a boltot, de valaki a jobb oldalamon állt és nézett. Nem tudtam kivenni pontosan, hogy ki, vagy mi ő, de elnézve a tartását és a ruháját rendőrre tippelnék. Nem tudom, hogy fussak, vagy mit csináljak csak ott álltam lefagyva várva, hogy mi lesz. Belül azt remélem, hogy nem látott semmit és eltudok sunnyogni, de amennyire szerencsém szokott lenni manapság ez kizárt dolog, hogy nem látott meg, ha csak nem vak. Vak rendőrök meg nincsenek nem tudnának lőni. Csendben várom, hogy mi lesz ebből, hogy fussak, vagy visszapártol mellém a szerencse és megúszom.
From Lirina

■ ■ Zene ■ ■ :3  ■ ■

Underworld

avatar
♡ :

Keresem :
❖ age :
25

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Carlos and Lirina   Vas. Jún. 17, 2018 7:15 pm
To Lir


Csíptem az éjszakai műszakokat, egyrészt talán azért, mert olyankor akadt igazán teendő, és lehetőség némi izgalom beszerzésére, másrészt azért, mert este nagyon sok dögös csajt lehetett nézegetni, amint éppen buliba riszálták a hátsójukat. Dannyvel ilyenkor igazán jókat szórakoztunk és nevetve osztályoztuk őket alak és stílus szerint.
- Odanézz, atyaég, az a csaj de bombázó! Gyere hozzám, légy a feleségem! – Danny rimánkodva szónokolt mellettem, miközben kezeit imádságra fűzte, s a közelben elvonuló csajokat bámulta. Nevetve ráztam meg a fejemet, miután én is kifigyeltem a cicababákat.
- Ugyan már Danny, ez egy műcsaj, műszájjal és műmellekkel, tuti fix, hogy szilikonos, nézd már meg. Amúgy is, az ilyen libák pénzre mennek és gazdag, öreg pasasok előtt térdelnek. Mondj le erről a csajról, és inkább nézz valami magadhoz valót – nevetve vállon paskoltam őt, majd egy távolabb sétáló csajra mutattam.
- Vegyük például őt, egyszerű, mégis csinos öltözet, kevés smink, hosszú haj. Elég csini, nála kéne próbálkoznod haver, nem az ilyen műcsajoknál. Azokat felejtsd el. – Tovább is mondtam volna, amikor váratlanul megszólalt a rádiónk.
- David 55, itt a központ. A Gable Ékszerboltnál beüzemelt a riasztó, oda kéne menni srácok.
- Itt David 55, vettük. Mindjárt ott leszünk. – miközben kezeltem a rádiót, Danny biccentett és a hallottak alapján máris célba vette a West Road-ot, ahol beriasztott a biztonsági készülék.
Nem sokkal később, ki is értünk a helyszínre, azonban mozgást nem láttunk, gyanús alakokat sem vettünk észre, és még a betörésnek jelét sem véltük felfedezni.
- Nincs is itt semmi, az a szar már harmadszor riaszt be a héten, tuti fix, hogy elromlott.
- Lehet, hogy igazad van haver, de én azért megnézem. Te maradj itt, és fedezz, ha bármi lenne.- Ott hagyva Dannyt az autónál, kiszálltam a járműből, pisztolyomat a kezembe vettem, és óvatosan közelítettem meg az épületet. Odaérve, a fal mellett lapultam meg, és óvatosan próbáltam benézni a sötét helyiségbe.
Először nem is láttam semmit, de később aztán sikerült felfedeznem odabent egy árnyat, így már tudtam, hogy ezúttal még sem ment félre az a riasztás.
- Danny, menj a hátsó bejárathoz, van itt valaki. – Azonnal jeleztem a társamnak, majd ismét a fal mögé lapultam, és immár két kézre fogtam a fegyverem, várva, hogy mikor nézhetek farkasszemet a betörővel.
Mindez néhány perccel később be is következett, ám legnagyobb meglepetésemre a betörő viszonylag alacsony volt – hozzám képest- látszólag törékenynek tűnt, és olyan kecsesen fordította el a kulcsot a zárban, minta egy nő lenne.
Várjunk csak, egy nő?
Egyik szemöldököm a magasba szökkent, de a gondolat még nem volt elég ahhoz, hogy biztos lehessek mindebben. Ahogy felém fordult a betörő, csak egy kapucnit láttam, és az arcát takaró kendőt, abban azonban biztos voltam, hogy el kell kapnom őt, még mielőtt lelépne. Éppen ezért nem is tétováztam, fegyveremet azonnal rászegeztem az ismeretlenre.
- Rendőrség! Fel a kezekkel, és arccal a falnak! – olyan hangosan szóltam rá, hogy tisztán értse szavaimat és valamelyest komolyan is vegye azokat. Nem szórakoztam, így ha menekülni próbált, akkor utána eredtem, majd megragadva a karjánál fogva, rántottam rajta, és arccal a falnak préseltem.
- Azt mondtam, fel a kezekkel! Gyerünk, mozgás, szét a lábakat, nagyobb terpeszbe!- utasítottam, miközben rádión odaszóltam a társamnak, hogy meg lett a tolvaj.

From Carlos

■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Carlos and Lirina   Hétf. Jún. 18, 2018 12:58 pm
To Valaki


Pechemre pont engem keresett. Ahogy elnézem csak egy egyszerű utcai járőr. Felidézve, hogy mit mondtak, ha rendőrt látok aki engem "kerget". "Ne érdekeljen mi van nálad, vagy hogy milyen fontos, fuss." És így is tettem. Hozzá vágtam a táskát, hogy időt nyerjek. Nem jutottam messzire ugyanis utolért és a falhoz nyomott. Egy ideig engedelmeskedtem míg a megfelelő pillanat nem jött el egy újabb szökési kísérlethez. Amint már csak egy kézzel tart, hogy a társának szóljon én egy kicsit fertelen dologhoz folyamodom mit szintén tanításom során tanultam. Megragadom kezét, majd egy egyszerű cselgánccsal átdobom a fejem felett, majd ismét futottam. Futottam ahogy csak bírtam. Hol sikátorokon, hol a parkon át tudván, hogy utánam jön. Minden elismerésem. A nyomozók eddig még nem is láttak, De ő. Ő még a tempót is tudja velem tartani.
Nagy sietésemben megfeledtkeztem a társáról ki ez idáig míg ő futva jött utánam addig társa az autóban. Így a park után be is tudott húzódni elém. Hirtelen meg torpantam keresve valami menekülő utat, de addigra beért a kis gyalogkakukk. Ejj úgy látszik Ők kifogtak rajtam. Minden elismerésem. Legalább most láthatom, hogy is néz ki belülről a kihallgatóterem.
From Lirina

■ ■ Zene ■ ■Bocsi, hogy rövid lett.  :3  ■ ■

Underworld

avatar
♡ :

Keresem :
❖ age :
25

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Carlos and Lirina   Hétf. Jún. 18, 2018 8:27 pm
To Lir


Amikor a falhoz szegeztem a betörőt, már azt hittem, hogy nyert ügyünk van, próbáltam is jelezni a társamnak ezzel kapcsolatban, arra azonban nem voltam felkészülve, hogy ezt az alkalmat majd kihasználja a kapucnis tolvaj.
Minden pillanatok alatt történt, hirtelen kapta el a kezemet, miközben éreztem, ahogy a lábam alá rúg. S bár nem sikerült a feje fölött átdobnia, mivel jó erőben vagyok, a meglepetésszerű támadásával azt elérte, hogy elbotoljak a lábában, és előre essek, így nyerve menekülőutat előttem.
- Elmenekül Danny! – miközben futva siettem a gyorsan iszkoló után, rádión igyekeztem tartani a kapcsolatot a társammal. Ő persze azonnal kapcsolt, így az autóval elhajtott a hátsó kijárat elől, majd kiérve az úttestre, észrevette, hogy melyik irányba kergetem a rablót, és igyekezett egy másik irányból elé vágni.
Hosszan futottam az ismeretlen után, aki igen jól bírta az iramot, végül Danny kanyarodott be elé szirénázó járművel, s abban a percben elő kapva a stukkeremet, újra ráfogtam a menekülőre, aki már kénytelen volt megállni, hacsak nem vágyott a hátába egy golyót.
- Megállni, kezeket a fejed fölé! – hangosan szóltam rá, majd nem kímélve, immár erővel löktem neki az autónak, és durván csavartam hátra a karját, hogy megbilincseljem.
- Most pedig megmotozlak! – szólítottam fel, majd a tanultak alapján először a két lába mentén motoztam végig, majd a mellkasánál, ahol azonban meglepetten tapasztaltam, hogy nem épp egy férfias mellkassal van dolgom. Szemöldökömet is összeráncolva fordítottam magam felé a sálat viselő alakot, majd egy hirtelen mozdulattal lerántottam előle az anyagot, és döbbenten vettem szemügyre, hogy egy nővel van dolgom.
- Nahát, micsoda fogás – egy szemtelen vigyort küldtem felé, majd intettem Dannynek.
- Bevisszük. Jogodban áll hallgatni, jogodban áll ügyvédet fogadni, minden, amit mondasz, felhasználható ellened a bíróságon. Értve? Most pedig befelé kislány – hacsak nem tiltakozott, a jármű hátsó ülésére ültettem, és bevittük a legközelebb eső rendőrörsre, aminek kihallgató termébe már Danny kísérte be, én csak néhány perccel később csatlakoztam.
- Mond el, hogy mit csináltál abban az ékszerboltban, ki küldött oda, és kivel dolgozol együtt? Ez már nem az első ékszerrablás, az elmúlt hetekben legalább három ilyen eset volt. Szóval? – megtámaszkodva az asztalon, kérdően fúrtam pillantásom a csaj tekintetébe.

From Carlos

■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■

Police

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Carlos and Lirina   Kedd Jún. 19, 2018 12:20 pm
To Carlos


Ahogy beért a kis futó bajnok neki lökött az autónak na szép! Nem ellenkeztem tudván, hogy úgy lesz nekem is a legjobb. Szótlanul tűrtem ahogy végig simít egészet addig amíg a mellkasomat nem értem.
- HÉ!!! - csattanok fel. Nőből vagyok így érzékenyen érint, ha tapiznak. Egyetlen reakcióm mikor letépte rólam a kendőmet csak egy szemforgatás. Akkor sem csináltam semmit mikor betuszkolt az autóba. Egész úton hallgattam egészen a kihallgató teremig. A kérdések azonban a tipikus rendőr duma volt persze nem állt szándékomban válaszolni így csak mosolyogtam és néztem. Olyan szívesen vágnám a fejéhez, hogy mennyire nagy elismerést kéne kapnia amit úgysem fog, hogy sikerült elkapnia. De tudom, hogy ezzel magam alatt vágnám a fát így csak hallgatok. Már most érzem mit fogok kapni, ha a főnököm ezt megtudja. Szerintem ki sem fog engedni a házból csak egy hónap múlva. Az alatt én megörülök.
Tekintetemet az asztalra szegezem és a körmömmel birizgálom azt. Úgy sem fogok beszélni kár erőltetnie magát. Nem tudja bebizonyítani, hogy én rablóm ki a fél várost nap mint nap. Ahogy azt sem, hogy én vagyok az akik a nyomózók vért izzadva kergetnek.
From Lirina

■ ■ Zene ■ ■ futás  ■ ■

Underworld

avatar
♡ :

Keresem :
❖ age :
25

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Carlos and Lirina   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros-
^
ˇ