HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Alexander Winnick, Bonita Ramírez, Christopher Nam, Demetri Novikow, Jevgenyij M. Klavdiy, Lemon Fitzgerald, Natalie York, Sara Evans, Shantelle Delaney, Victor Labonair


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Finish me!
írta: Demetri Novikow
Today at 9:41 pm

Harris & Mads - My cocain and I are fine, thanks
írta: Harris Serpen
Today at 7:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Harris Serpen
Today at 6:43 pm

Harris Serpen
írta: Camille o'Chase
Today at 6:33 pm

Ceasar Calí
írta: Diego Calí
Today at 9:55 am

Elkészültem!
írta: Harris Serpen
Yesterday at 9:01 pm

Home sweet home - Bonita & Diego
írta: Diego Calí
Yesterday at 8:44 pm

Partnerkeresô
írta: Hella R. Moreau
Yesterday at 7:07 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Jonathan Dowling
Yesterday at 6:24 pm

Vincent Colbert
írta: Lily Mcneel
Yesterday at 5:15 pm

Rosie Hella Moreau
írta: Leslie J. Brown
Yesterday at 7:14 am

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Vas. Szept. 16, 2018 10:04 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Vas. Szept. 16, 2018 9:39 pm

Victor & Jonah
írta: Jonah Serpen
Vas. Szept. 16, 2018 8:19 pm

Noah Parker
írta: Noah Parker
Vas. Szept. 16, 2018 6:32 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Han Xiaowen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Han Xiaowen   Szomb. Jún. 16, 2018 4:29 pm
Han Xiaowen

all in

[You must be registered and logged in to see this image.]
Születési Hely, idő:
1995. március 23., Sanghaj

Csoport:
Media

Szexualitás:
closeted gay

Családi állapot:
egyedülálló

Foglalkozás:
színész

PlayBy:
Yan An

A családom...
[You must be registered and logged in to see this image.]Han Xiaodan 20 évesen hagyta el szülőföldjét, hogy az új kontinensen megélhetést biztosítson apró családjának: a nála két évvel fiatalabb feleségének, s alig négyhónapos fiának. Az amerikai álom azonban olyanná vált, melyből legszívesebben felébredne az ember; a manhattani Chinatownban több, mint egy évtizedbe telt összekaparnia annyi pénzt, hogy saját vállalkozást nyithasson, s az apró kifőzde azóta sem nyújt neki annyi örömöt, mint ahogy azt hajdani hazájában elképzelte. Megkeseredett, makacs emberré vált, aki nyílt támadásnak veszi, ha fia anyagi támogatást mer felajánlani neki, melyet úgy szerzett meg, hogy „meg sem dolgozott érte”. Felesége szerint nem gyermekével van baja, hanem azzal, hogy már nem hisz abban, hogy a filmipar képes biztos megélhetést nyújtani, de ez épp elég volt Xiaowen számára, hogy görcsösen elkerüljön minden olyan momentumot, amely akár leheletnyi kockázatot jelenthet karrierjére.

Han Wenqian azon kevesek közé tartozik, akik elmondhatják, életük első szerelméhez mentek feleségül és már lassan 24 éve élnek vele viszonylag házasságban. Ért ahhoz, hogyan motiválja az embereket, de ahelyett, hogy jól menő cégnél vállalt volna állást, ahol ezen tehetségét kamatoztathatta volna beosztottjain, otthon maradt fiával, majd férje gyorséttermében ragadott kötényt. Ő volt az, aki elindította fiát pályáján -akkoriban még csupán az iskolája színjátszó körében, hogy a zárkózott fiú nyisson a társai felé-, és tartotta benne a lelket akkor is, mikor férje indulatosan kidobta őt otthonukból, mikor kiderült, színművészeti egyetemre jelentkezett folytatva gyerekszínészként befutott karrierjét ahelyett, hogy az éttermükben dolgozott volna, melyet rá akart hagyni családi örökségként. Viszonyukon ez nem ejtett csorbát, mikor New Yorkban jár, Xiaowen mindig meglátogatja édesanyját, hogy minden alkalommal megbeszéljék, miért nem alapít már családot és ajándékozza meg őket unokákkal.

Múltam...
[You must be registered and logged in to see this image.]On the top of the world
Ezernyi apró, neonfényű csillaggal tarkított tiszta égboltként terül el lábai alatt Chicago éjszaka is nyüzsgő városa, s megannyi színes mécses izzik fel öblös, félig üres vörösborospohara felületén. Még drága, csúcskategóriás telefonjával is percekbe telt, mire képes volt úgy megörökíteni az elé táruló látványt, hogy azt hűen adhassa vissza követőinek, ha már az általa kiváltott emócióit képtelen szavakba önteni. A közhelyes, elcsépelt idézet koránt sem az, ami átfutott a fején a mélységbe bámulva; úgy érezte, a hírnévhez vezető út inkább lenne hasonlatos ahhoz, ha ezen, hozzá hasonlatos hamis csillagok közé vetné most magát a biztos megsemmisülés felé, mintsem valós égitestként való tündökléshez.
Gyermeki szemmel minden annyira másnak tűnt; az általános iskolájának alig három lépcsőfokra kiemelkedő színpada még az a hely volt, ahol a zárkózott, félénk fiú végre képes volt őszintén kifejezni érzéseit. Odafenn nem kellett beszélgetőpartnere, a közönség tekintetébe néznie s amiatt aggódnia, hogy azok valami olyasmit tudnak meg róla, amivel még igazából maga sem volt tisztában. Újra és újra rettegéssel töltötte el, ha valaki próbált betekintést nyerni lelke féltve őrzött, ingoványos világába, torkán akasztva szavait minden egyes alkalommal, melyen még az iskolapszichológus sem tudta igazán átsegíteni.
Egyszerre lehúzza az italát, majd egy fáradt sóhajt eleresztve mered az előtte tátongó mélységbe; az ökör iszik magában, ostobaságát már maga is belátta, noha nem amiatt, hogy ezt épp az új sorozatának népszerűsítésére hivatott rendezvény afterpartyjának helyszínéül szolgáló felhőkarcoló tetején teszi. Tudja jól, hogy nem volna szabad itt gubbasztana az éjszaka közepén, nem csupán azért, mert a súlyos fémajtóra csavarozott tábla ezt megtiltotta, hanem mert odalenn is biztosan feltűnt már páraknak hiánya; valamiért úgy rajongták körbe, próbáltak a kegyeibe férkőzni, mintha maga lenne a műsor főszereplője, nem pedig az, aki csupán a valódi hősök kapcsolatát bonyolítja majd a történet előrehaladtával. Már első komolyabb szerepe idején, 14 éves korában megteremtette a saját karakterét, a kifogásolhatatlan, mindenkivel udvarias, törődő fiatalembert, aki életvitelével példát mutathat a manapság elterjedt botrányhősök tengerében, s fizetésének jelentős részét prostituáltak diszkréciójára fordította, nehogy fény derüljön melegségére.
Korlátozottságának gondolata frusztráltsággal tölti el, bosszúsan kezd fészkelődni az épület peremén, kényszercselekvésként végiggörgetve a korábbi, hivatalos Instagramjára feltöltött képeit. Arcára kényelmetlen fintor kúszik, ahogy megpillantja az egyik fotón az újdonsült kollégáját és lakótársát, Lynxet, aki a háttérben látványosan próbálja pusztán a tekintetével megölni. Noha csupán pár hete élnek együtt, szinte minden türelme nagy részét felemésztette; eddig nem volt lehetősége arra, hogy megtapasztalja, milyen az, ha valaki ennyire nyíltan a tudomására juttatja, mennyire gyűlöli. Hiába mosolygott rá úgy, mintha mi sem történt volna, ápolta és rendbe tette átmulatott éjszakái után, majd feltakarította az ezután maradt felfordulást, viszonzásként csupán megvető pillantásokat, gúnyos nevetéseket, mikor a kígyóját etette, valamint egy hatalmas karcolást a kocsija oldalán kapott, melyet még azóta sem sikerült korrigáltatnia. Talán csak az éjszaka elfogyasztott alkohol készteti erre, de legszívesebben fejbecsapná egy összehajtogatott újsággal, hogy megfeddje, egy oldalon kellene állniuk, pedig jól tudja, naiv gondolat azt hinni, hogy valaha is elnyeri rokonszenvét.
Csengőhangja összeolvad az odalentről felszűrődő basszussal, jó pár pillanatba telik, mire felfogja, telefonjából származik kedvenc zeneszáma, majd kedvetlenül veszi tudomásul, főnöke keresi...
 
- Hah… - csupán egy apró, közönyös sóhaj szakad fel mellkasából, ahogy a menedzser kérésére lebaktatott és szemei előtt feltárult a nagybetűs jelenet. Mégis mi a francot képzel magáról? Noha az új sorozatában önjelölt magánnyomozót játszik, ahhoz nem kell különösebb tehetség és megfigyelőképesség, hogy felfogja, miért kell hazatessékelnie lakótársát: Lynx száját megállás nélkül hagyják el a nyomdafestéket nem tűrő szitkok, miközben vergődve próbál kiszabadulni a menedzsere és a rendező szorításából, valószínűleg nem azért, hogy nyugodtan megbeszélhesse a dolgokat a vele szemben álló férfivel, ki hivatásához méltón már a fényképezőgépét szorongatja, hogy minél több kompromittáló fotót örökítsen meg a tajtékos színészről. Egy pillanatra meg is esik a szíve rajta, próbálja átérezni a fájdalmat, ami erre sarkallhatta, azonban ez tovaszáll, amint ismét megérzi magán az átható, gyűlölettel teli tekintetét, amely elevenen elégetné. Az övéhez hasonlatos harag veszi át a helyét, olyan, melyet szinte sosem tapasztalt élete 23 éve folyamán; nem érdekli tettei következményei, ahogy hosszú léptekkel szeli át a köztük lévő távolságot egész addig, míg tenyere hangosan csattan a másik meglepően puha, selymes arcán.
- Te most velem jössz – sziszegi neki ingerülten, ellentmondást nem tűrően, majd megragadva csuklóját szinte ő maga tépi ki a másikat a főnökei karjaiból, hogy síri csöndben, ajkát bosszúsan beharapva vonszolja el az odarendelt taxiig, és kevesebb szem előtt tépje le a fejét… vagy inkább Lynx az övét.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Media

avatar
♡ :

❖ age :
23

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Han Xiaowen   Hétf. Júl. 30, 2018 2:36 pm
Üdv köztünk!

Han Xiaowen
[You must be registered and logged in to see this image.]Elsősorban szeretnék megállni az írásmódodnál. Vagy az én ki tudja milyen kiváltságom, vagy tényleg kevesen írnak első szám harmadik személyben. Olvastam néhányat, és fogadtam el már néhányat. S nem azért, hogy különbséget tegyek író és író között, de ilyen fogalmazásmóddal azt hiszem nem csoda, hogy imádtam!  :3
Megmondom őszintén, nem vagyok oda az E/3-ért. Talán azért mert nem érzem annyira személyesnek. Vagy mert nehezebb benne jól írni. De te kiaknáztad minden kétségemet és a képembe nyomtál egy olyan kaliberű ET-t aminek lehet, hogy még oltárt is fogok emelni a szobám kellős közepén!
Amúgy Lynx. Lynx a kis "szerelmem". Imádom a történetét és imádom a történeteteket. És bár ezt már Lynx elfogadójában volt alkalmam ecsetelni, de baromi nagy Slash-es vagyok. ( Igen, Victor is egy Slash áldozat) Így igen, ahogy Lynx elfogadásánál téged vártalak, most arra várok, hogy minél több szaftos jelentet leshessek meg, hatalmas adag drámával fűszerezve.  úúú

Szóval nem is húzom az időt! Ujjait a billentyűre és ( Avatar foglaló után) menjen az a reag gyártás.  juj  juj  juj szivecske


Underworld

avatar
♡ :


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: Accepted! :: Media-
^
ˇ