HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Ezra O'Neal, Hugo Windsor, Justin Jensen, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Robin Nova Miller, Zaphyra L. Crimson


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kórház szag
írta: Ezra O'Neal
Today at 11:44 am

Avatar- és névfoglaló
írta: Estella Aliende
Yesterday at 7:39 pm

Estella Aliende
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 7:33 pm

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Yesterday at 11:13 am

Jayden & Caius
írta: Caius Aim
Szer. Nov. 14, 2018 7:46 pm

Trystan & Rhysand
írta: Trystan E. Vaugh
Szer. Nov. 14, 2018 6:17 pm

Dr. Őrült Főorvos
írta: Aston Miles
Hétf. Nov. 12, 2018 4:36 pm

Aston & Hell ~ I'm just curius
írta: Aston Miles
Vas. Nov. 11, 2018 12:53 pm

Partnerkeresô
írta: Heloise D. Nolan
Szomb. Nov. 10, 2018 5:05 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Justin Jensen
Pént. Nov. 09, 2018 12:55 am

Robin Nova Miller
írta: Leslie J. Brown
Kedd Nov. 06, 2018 8:44 pm

Caius és Aya elsőfelvonás
írta: Caius Aim
Hétf. Nov. 05, 2018 7:39 pm

Bradley Crimson
írta: Philippa Lockheart
Hétf. Nov. 05, 2018 5:52 pm

Édes találkozó
írta: Sophie Nam
Hétf. Nov. 05, 2018 2:39 pm

Zaphyra & Dav
írta: David Osborn
Vas. Nov. 04, 2018 12:20 pm


Share | 
 

 Dayana Graham

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Dayana Graham    Csüt. Jún. 14, 2018 8:52 pm
Dayana Graham

A barát nem más, mint vágyunk beteljesülése. A barátunk az a szántóföld, amelyet szeretettel vetünk be, s amelyből hálát aratunk le. Ő menedék, vagy akár mentőöv. Ő az, akihez fordulhatunk szükség esetén, és nála találunk megnyugvást.


Születési Hely, idő:
1988.07.12. Chicago

Csoport:
Med

Szexualitás:
Hetero

Családi állapot:
hajadon

Foglalkozás:
Mivel keresi meg a napi betevőt?

PlayBy:
Lauren German

A családom...
Család. Mit is jelent ez a szó. Valaki egyszer azt mondta, hogy a család egy örökség. Az örökségek pedig nagyon fontosak. Emlékeztetnek arra, honnan jöttünk, és nem számít, hová megyünk, a család velünk van. Így jogosan kérdezem, hogy hol volt, van most az én családom.
Eleinte volt, nagyon is volt, egy kalitkába zárt fehér galamb voltam. Legalább is 10 éves koromig. Akkor tájt nagy viták, veszekedések, vázatörések között találtam magamat, aminek a vége az lett, hogy édesanyám elköltözött, én pedig apámmal maradtam. Felnőtt fejjel jöttem rá arra az igazságra, hogy apám kiegyezett anyámmal a válás alatt. Ő megkapta a pénzét, apám meg engem. Akkoriban ezt nagyon nehezen éltem meg, mert úgy éreztem anyám elhagyott, és mint kiderült tényleg. Valahogy azt már csak mellékvágánynak fogtam fel felnőtt fejjel, hogy félre dugtak mind a ketten.
Apám szépen kinevelt a maga módján, vagy legalább is a bentlakásos iskolák, és nevelőnők közepette, na meg a 20 éves macája mellett. Végül, feladtam, és elköltöztem, mert nem tetszett, hogy majd nem velem egykorú a nője van apámnak, aki láthatóan csak a pénzére hajt. Apámnak pedig az nem tetszett, hogy az üzleti élet helyett az életmentés kezdett érdekelni egyre jobban. Végül a kis fiatal törtető nőcske győzött. Külön költöztem, eleinte tartotta édesapám velem a kapcsolatot, de idestova 10 éve nem beszéltünk, vagy találkoztunk, annak ellenére sem, hogy egy városban élünk.
Így elmondhatom azt, hogy nekem nincs családom. A munkában találtam meg a barátokat, és talán a családot is.

Múltam...
Hol is kezdjem, hiszen az életem egy részét már megismerhetted a családom jóvoltából, így nem is mennék bele abba, hogy megszülettem, hogy nevelkedtem blablabla. Ez amúgy is unalmas, és semmi lényegre törő nem történt benne azon kívül, hogy az anyám elhagyott, az apám meg mások által neveltetett.
Kezdjük akkor ott, hogy miért lett végül az a hivatásom, ami. Egy buliban voltam a barátnőimmel, már hajnalodott, és hívtuk a sofőrjeinket, hogy haza szeretnénk menni. Julie indult el leghamarabb, én még a többiekkel beszélgettünk, vártuk a kocsisainkat, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy valami irdatlan nagyot csattant. Julie autójába belement egy másik, majd rádőlt az út szélén lévő fa. Azonnal oda rohantunk, valaki hívta a mentőket, tűzoltókat. Julie úgy festett, hogy jól van a sofőrnek hála, ő viszont kevésbé mondhatta ezt el magáról. Csupa vér volt minden, ami meglepetésemre engem nem zavart, míg mások elhányták magukat, majd fogalmam sincs mi vezérlet, de rányomtam a kezemet oda, ahol a legtöbbet láttam, vagy is a sebre.
A végére kiderült, hogy ezzel megmentettem az életét, mert ha nem szorítom le a sebet, ezzel együtt az eret, mint kiderült, akkor elvérzett volna.
Hihetetlen hatással volt rám ez az eset, és elkezdett érdekelni a gyógyítás, az orvoslás. Végül, amikor apámmal elváltak útjaink , anyámtól nem kaptam segítséget, és már a drágalátos papuska sem támogatott fel kellett hagynom egyelőre a nagyra törő álmommal, viszont arra volt elég megtakarításom, hogy részt vegyek nővér képzésen. De az álmot soha nem adtam fel, és folyamatosan képzett az élet a kórházban, ahol elkezdtem dolgozni. Az orvosok mellett olyan dolgok is rám ragadtak, amiket nővérképzés alatt soha nem tanítottak nekünk.
Jogosan kérdezheted azt, hogy végül, hogy lett belőlem mentős. A válasz egy másik történetben rejlik, amikor is egy tömegbaleset alkalmával el kellett hagyni a jól ismert kórházi terepet. Kinn a terepen mentősök, orvosok, nővérek együtt , összefogva dolgoztak azon, hogy életeket mentsenek, segítsenek. Itt találkoztam későbbi mentorommal, akinek a keze alá dolgoztam, majd a nap végén a kórház folyosóján megkérdezte, hogy nincs e kedvem váltani, mert a képességeim meg vannak hozzá, ahogy a tudásom is. És sokkal több kitartást látott bennem, mint a mellette lévő újoncba az elmúlt hónapokban. Végül azért mondtam neki igent, mert egy részt rengeteget a nyakamra járt, másrészt pedig rájöttem, hogy több szabadidőm lehet, amit akár tanulással is tudok tölteni. Igen, az elhalványodott álom újra életre kelt.

Térjünk most rá arra,hogy hogyan is éltem meg életem legnagyobb változását. Gazdagságból a valóéletbe való cseppenést.
Milyen volt az első pár hónap, amikor megkezdtem külön kis életemet? Nehéz, lévén elég gyorsan elment a megtakarított pénzem, hiszen eleinte úgy próbáltam élni, ahogy azt megszoktam. De gyorsan rá kellett ébrednem arra, hogy ez nem fog működni. És tudjátok mit? Sokkal jobban megszerettem ezt az új életet, mint az előzőt. Megláttam benne a jót, a kalandot, és a nehézségeket is. Sokkal jobban tudtam értékelni azt, amiért megkellett küzdenem.
A barátaimról kiderült,  hogy miután nincs meg az a hátterem, ami addig , hirtelen megfeledkeztek rólam. Eleinte még elhívtak magukkal ide, vagy oda, de gyorsan ráébredtünk , hogy se nekem, se nekik nem jó ez az új felállás már.
De nem maradtam barátok nélkül soha, hiszen az új élettel újak érkeztek, akik sokkalta maradandóbbak voltak, mint az előtte lévők. A mentő állomások ahová pedig bekerültem, felért egy családi közeggel. Most viszont kissé izgulok, mert új körzetbe helyeztek miután nyugdíjba vonult a társam. Még nem tudom mi fog rám várni ezen az új helyen, ebben az új körzetben, de kezdetnek mondjuk jó lenne közelebb költözni, hogy ne kelljen az egész várost átszelnem.  


Med

avatar
❖ age :
30

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Dayana Graham    Vas. Jún. 17, 2018 8:48 pm
elfogadva, gratulálunk!

Dayana, hát meglepődtem hogy épp csak túl voltam az egyiken jött a másik elfogadó :D De szívesen veszem az akadályokat. :D Először is, csinos pofid van, meg kell hagyni razz Történeted nekem szimpatikus volt. Könnyeden írsz, szinte olvastatja magát. De nem hiszem, hogy nekem ezt ecsetelnem kell, régi ismeretségünk alatt nem okoztál soha csalódást, így utadra engedlek. Érezd jól magad nálunk! :D Foglalózz, töltsd ki a profilod és tiéd Chicago egy része. razz
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Graham & Hayley - friss hús

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: Accepted! :: Med-
^
ˇ