HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég

Aaron Posey, Leslie J. Brown, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Kristen Serpen
írta: Jonah Serpen
Today at 1:20 pm

It's a party time! | Lemon & Lippa
írta: Lemon Fitzgerald
Today at 12:44 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Éovyn Harsh
Yesterday at 9:31 pm

Shantelle és Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 5:43 pm

Elkészültem!
írta: Noah Parker
Yesterday at 4:28 pm

Have a good time? - Aston/Natalie
írta: Natalie York
Yesterday at 3:11 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 2:45 pm

Kendra & Aston
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:59 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Yesterday at 1:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Loreley Fairy
Yesterday at 12:05 pm

Matt & Ezra - casting
írta: Matthew McKnight
Yesterday at 11:10 am

My Beautiful Sister
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 10:37 am

Justin & Sky| fckin' Perfect
írta: Skyler Artmenson
Yesterday at 10:15 am

Loreley Fairy
írta: Eris Fairy
Yesterday at 10:14 am

Kapcsolatkeresô
írta: Leslie J. Brown
Pént. Szept. 21, 2018 9:58 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Tiff & Dan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Tiff & Dan   Csüt. Jún. 14, 2018 2:33 pm

Tiffany & Dan

„Élj a mának!”

„G
yere már Tiff, őrületesen jó a buli és csak rád várunk!” Kapom az üzenetet az egyik egyetemistatársamtól, pár fényképpel társítva. Elmosolyodtam a fotókat látván, de nem válaszoltam rá, inkább tovább folytattam a készülődést. A hajam már kész, már csak a sminkemet kell elkészítsem. Nem vagyok az a fajta aki egy kiló alapozót ken fel magára, meg egy kiló szemfestéket fest magára. Jobban szeretem azt, ha lemosom a sminkemet, se nézzek ki teljesen másképpen. Így csak füstösen festem ki a szemhéjamat, meghúzom a tusvonallal azt a bizonyos cicaszemeket, és a végén szempillaspirállal meghosszabbítom a már így is elég nagy szempilláimat. Az számat a ruhámhoz megfelelő bíborvörössel festem ki, majd egy egyszerű ékszerrel feldobom a kinézetemet. Bele bújok a magassarkúmba és elindulok az éjszakába. A klub szerencsére nincs messze, így gyalog megyek. Az esti szellő meglebegteti kissé a ruhámat meg a hajamat, de szerencsére nem annyira erős a szellő, hogy a hajamból madárfészek legyen míg oda érek.
Ahogy beléptem a klubba, az alkohol és az izzadtság szaga csapott meg, nem a legjobb kombináció, de hát ilyenkor mit vár az ember? A látásomat elhomályosítja a levegőben áramló cigaretta füst, mely akkora, hogy szinte vágni lehet. Hangosan szól a zene, és akkora a basszus, hogy csodálom még épek az ablakok. A tömegen átverődve a pulthoz érek, ahol a barátnőim is állnak. Köszöntöttem őket, két puszival meg egy öleléssel. A lányok már biztos jócskán ittak, már levetkőzték a gátlásaikat és át adták magukat a ritmusnak. A pultoshoz oda fordulva egy vodkanarancsot kértem. A táncoló tömeget figyeltem és közben az italomat szürcsölgettem. A hirdetésben az állt, hogy csak egyetemisták lesznek, de hát itt még olyanok is vannak akik még alig múltak el 15 évesek, de már egy nála jóval idősebb társaságban ül, és szívja a cigarettáját. Soha nem értettem az ilyeneket mit keresnek itt? Otthon kéne békésen aludjanak, de hát ez a mai világ, nincs mit tenni.
Pár rövid pia után, meg néhány vodka elfogyasztása, arra ösztönzött, hogy a tömeggel egyé válva, én is át adjam magam a zenének. Kezemben egy szál cigaretta, amit lassan szívok be, majd annál is lassabban fújok ki. Egymás után jönnek a jobbnál jobb zenék, ami megakadályozza, hogy az ember akár egy percre is leüljön pihenni. Ami valljuk be, néha jó volna, mert a cipőben majd leszakad a lábam, de hát a szépségért meg kell szenvedni. Az idősebb, kiéhezett korosztály, minden fiatal lánynál bepróbálkoznak, kisebb nagyobb sikerrel. Nálam is bepróbálkozott egy kettő, de annyira részeg még nem vagyok, hogy bele menjek a kis játékaikba, így szépen elküldtem őket melegebb éghajlatra, majd a csajokkal jót szórakoztunk a meglepett arckifejezéseiken.

words × ruha × ©️ × remélem tetszik :3


Science

avatar
♡ :

❖ age :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Csüt. Jún. 14, 2018 7:35 pm

Dan & Tiffany

Egy újabb este ebben a bűnös városban. Egy újabb este amikor felpörögnek a motorok, remegnek a hangszórók, folyik az alkohol és a lányok rázzák magukat. Magam sem tudom, hogy mikor volt utoljára olyan hetem, amikor nem voltam buliban, vagy partin valahol. Az életem részeivé váltak ezen események. Persze, ha valahol van egy jó kis verseny, akkor az elsőbbséget élvez. A kormány mögötti izgalom jobban vonz, mint a diszkó hangzavara. Néha mégis megéri elmenni és kicsit leinni magad. Ami nálam szintén nem egy gyakori eset.
Sokat nem foglalkozom a kinézettel. Fehér trikó, ing, farmer, sportcipő, arcszesz és óra. Na meg egy kis zselé. Elrakom a pénztárcám, a mobilom és már ülök is be a kocsiba, hogy nyikorgó kerekkel induljak bele az újabb éjszaka sötétjébe. Lámpák továbbsuhanó fénye alatt hajtok keresztül az utcákon. Végül megállok egy klubnál, ahol némi várakozás után behajtok a hátsó parkolóba, majd bemegyek. A pultnál már vár a szokásos rövid italom, amit egy húzásra meg is iszok, majd megkeresem a szokásos helyem.
Nem más, mint egy kis box féleség. Egy félköríves fotel, kis asztallal, azon van most egy üveg bor, kellemes és selymes. Ahogy iszogatom, a tömeget figyelem. Sok ember, sok fiatal, akinek igazából nem is szabadna itt lenniük és mégis itt isznak és cigiznek. Mai fiatalok már igen korán belevetik magukat ezen dolgokba, aztán meg csodálkoznak, ha valaki felcsinálja őket. Borzasztóak.
Kiiszom a poharam és elnyomom a cigarettám és felállok. Kis mozgás nem árt. Így kisebb keresgélés után megáll a szemem egy csinos lányon, aki kivételesen a korhatáron felül van. Halvány mosoly jelenik meg az arcomon, majd odalépek hozzá.
- Szia. Mond, szabad-e elkérnem téged egy táncra? - teszem fel neki a kérdést, talán kicsit túlságosan is illedelmesen azokhoz képest, akik ezt eddig megtehették.

music: zenecím || note: Perfekt kezdő nyali || NM

Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
30

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Csüt. Jún. 14, 2018 11:15 pm

Tiffany & Dan

„Élj a mának!”

A
diszkóban rengeteg „úriember” próbálkozott elcsábítani akár egy italra, vagy egy tánc erejéig, persze mindegyiket lekoptattam. Hol illedelmesen, hol nem, az attól függött, hogyan közeledtek felém. Ha a bébi, cica becézések benne voltak, akkor már azt is megbánták, hogy egyáltalán ebbe a klubba tévedtek be. Már azt gyűlölöm ha ilyen fajta becézésekkel illetnek meg, pláne ha ezeket még egy ezer idegen, kiéhezett tagok mondják.
A sok tahó nőcsábász után oda jött, egy jóképű férfi is. Magam se értem miért pont hozzám jött oda, de illedelmesen szólt hozzám, nem becézgettet, vagy tapizott, eddig tetszett. Míg mielőtt válaszoltam a kérdésére, végig néztem rajta, lehet, hogy kissé feltűnő voltam, a bennem kavargó alkohol mennyiség kissé lelassítja a felfogásomat. Nem volt öltönyben, vagy mackónadrágban vagy bármi olyanba ami feltűnő lett volna. Egyszerűen volt felöltözve, mégis magára vonta a figyelmemet. Végre valaki olyan lépett oda hozzám aki előbb kérdezz, és nem cselekszik. Bár kitudja, lehet ő is egy bunkó, nagyképű srác, bár nem tűnik annak. Nem tudtam eldönteni, hogy mi legyen, koptassam le őt is, vagy engedjek a csábításnak és táncoljak vele?
-Szia! Persze, miért is ne?- Magam se értem, hogy miért, de mintha kissé zavarba jöttem volna. Nagyon ritkán jövök zavarba, nem vagyok szégyenlős, és egy kis táncolásba senki nem halt még bele.
- Amúgy, Tiffany vagyok, de szólíts csak Tiffnek.- mutatkozom be illedelmesen, miközben a hullámzó tömegen vergődünk át. Nem akartam a csajokkal maradni, még elkezdnek szívatni, és még mielőtt megtudnám a jóképű srác nevét, már ott is hagyna engem, mert biztos gyerekesnek gondolna. - És téged hogy hívnak? - Elég béna vagyok az ismerkedésben, általában mindig olyanokkal vagyok körül véve akiket ismerek, vagy legalább már találkoztam párszor. Amíg a válaszát várom, kortyolok az italomból és a ritmusra mozgok. Közben figyelek, nehogy a hangos zene miatt ne halljam a válaszát, és vissza kéne kérdezzek, az már elég égő lenne szerintem. Egyenlőre csak ennyit kérdek, nem akarok tolakodónak tűnni, vagy egy rendőrnek aki épp igazoltat.

words × ruha × ©️ × remélem tetszik :3


Science

avatar
♡ :

❖ age :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Pént. Jún. 15, 2018 2:20 pm

Dan & Tiffany

Miközben a lány felé haladtan, jó pár kis lányka akart rám akaszkodni. Mindegyiket kellően elutasítva haladtam tovább. Többségük már bőven volt annyira részeg, hogy a holnapra sem fog emlékezni, nehogy a mai napra. Kissé elszomorít ezen fiatalokat való nézés, de nem én vagyok a szüleik, így nem érdekel, hogy miképp teszik tönkre magukat. Én inkább azzal foglalkozom, hogy a kiszemelt lányt felkérjem egy táncra.
Kellemes meglepetésemre el is fogadja és kapásból odébb is megyünk.
- Talán nem akarod, hogy a barátnőid szekáljanak? - teszek fel egy kissé vicceske kérdést neki. Mi másért vonna félre. Aztán lehet, hogy teljesen más oka van.
- Dan vagyok. - mutatkozok be neki én is neki, miközben követem a tömegen át olyan helyet keresve, ahol nyugodtan lehet kicsit mozogni.
- Meghívhatlak egy italra? Ahogy elnézem elkélne némi pihenés. - szólok hozzá egy kis mosollyal, mert látom a járásán, hogy már fáj a lába elég rendesen. Nem keveset táncolhatott és mellé ránézésre is igen kellemetlen cipőben tette mindezt. Nem lep meg, ha nehezebben tud menni ezek után.

music: zenecím || note: Perfekt kezdő  nyali  || NM

Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
30

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Szomb. Jún. 16, 2018 9:33 pm

Tiffany & Dan

„Élj a mának!”

T
alán a magassarkú nem volt a legjobb választás, a sok táncolás benne nem olyan jó érzés, de hát a szépségért meg kell szenvedni. Igyekeztem nem össze-vissza lépkedni, ahogy eltávolodtunk a csajoktól egy nyugisabb hely felé, elkerülve azt, hogy beégjek az új táncpartnerem előtt. - Hidd el nekem, nem szeretnél a közelükben maradni ilyen állapotban! - nevetem el magam - Amúgy, másképp nincs gond velük. Aranyosak meg minden-kezdek el magyarázkodni, bár nem tudom miért. Nyilván őt az se zavarná, ha itt csacsognának a fülünkbe, tudomást sem venne rólunk.
Botorkálásom közben, megtudtam, hogy a jóképű, illedelmes úriembert Dannek hívják. De bármennyire is próbáltam leplezni azt, hogy már egyre fájdalmasabb az is, hogy úgy lépjek, mintha fel sem tűnne az, hogy  15 centis tűsarkúban táncoltam eddig, hogy sikeresen lebuktam. - Köszönöm, egy üdítőt elfogadok.- Mosolygok rá kedvesen, és közben leülök egy szabad asztalhoz. - Hu, az most nagyon jól esne, de ha neked táncolni van kedved akkor abban is benne vagyok. Ecsetelem neki, nem akarom, hogy egy hisztis libának gondoljon, hogy egy kis lábfájás miatt rinyálni kezdek.
-Amúgy mivel foglalkozol? Hány éves vagy? Mióta élsz itt? - És eddig tartott, hogy nem kezdek el rendőrnéniset játszani. Egyszerűen nem tudtam befogni a saját számat, és csak abban reménykedem, hogy nem ijesztem el őt. Közben az arcát nézem, és remélve, hogy mosolyogni kezd, és nem dühöngeni, hogy miért is érdeklődőm ennyire.

words × ruha × ©️ × remélem tetszik :3


Science

avatar
♡ :

❖ age :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Vas. Jún. 17, 2018 8:48 pm

Dan & Tiffany

Jól tippeltem, nem akarta, hogy a barátnői szekálják, miközben esetleg velem táncol. Ami egy ideig még nem fog megtörténni. Hiába próbálja leplezni, látom rajta, hogy igen csak fáj a lába.
- Talán az alkohol megoldja a nyelvüket és nem lehet csöndre inteni őket? - teszek fel egy ártatlan kis kérdést.
- Csak, ha sokat isznak, akkor nincs fék? - teszem fel kissé viccesebben a kérdést. Ismerem az ilyen lányokat. Szeretnek pletykálkodni, főleg, ha kicsit több bennünk az ital és azáltal a bátorság is. Mindig is voltak ilyen személyek és nincs velük semmiféle gond. Csak meg kell tanulni kezelni őket.
Végül sikerül leülnünk valahol és látom rajta, hogy jól esik neki ezen kis pihenés. Rendelek is neki egy üdítőt.
- Ahogy elnézem, te inkább pihennél ugrálás helyet. S egy ilyen cipőben, nem árt egy kis ücsörgés. - pillantok le magassarkúra, ami a lábán van. Nem éppen egy kicsike sarok van rajta. Sosem értettem, hogy ebbe miért is gyömöszölik bele a lábukat, majd szenvednek vele a lányok. Majd a kérdéseire elkacagom magam.
- Ha ez tudom, akkor több íratott hozok magammal a kihallgatásra. - válaszolok szórakozottan. Majd iszok egyet az üdítőmből.
- 31 és autószerelő műhelyem van. S te? - kérdezek vissza.

music: zenecím || note: Perfekt kezdő  nyali  || NM

Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
30

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Hétf. Jún. 18, 2018 1:46 am

Tiffany & Dan

„Élj a mának!”

A
klubban ez idáig táncolva elégé megsajdultak a lábaim. De hát nem tudok lemondani a magassarkúimról, annyira szépek és gyönyörűek. Bár az igazat megvallva nem a legkényelmesebbek, de akkor sem válnék meg tőlük semmi pénzért.
- Valami olyasmi nevetek picit. - Ha ismerik az embert, akkor még józanul sincs megállás náluk, én már hozzá szoktam a stílusokhoz.- legyintek egyet. Közben sikeresen leültünk, és Dan a kedves úriember rendelt is mindkettőnknek üdítőt. Bár meglepődtem, hogy magának nem valami alkoholos folyadékot rendelt, legbelül jó volt látni, hogy létezik még olyan férfi aki nem iszik folyton alkoholt, főleg ha épp ismerkedésbe kezd bele valakivel.
- Köszönöm, hogy ilyen megértő vagy. Ígérem pár perc és meg is pihennek a lábaim. - Picikét masszírozni kezdem a lábszáraimat, de nem túl sokáig, majd nagyot kortyolok a hűsítő italomból. Ahogy kibukott belőlem a vallató kérdéseim kissé elpirultam, de nem harapta le a fejem érte, inkább jót mulatott rajta. Örültem neki, hogy nem kezdett el őrjöngni velem, és normálisan megválaszolt minden kérdésemet.
-Oh, ez nagyszerű hír, most már tudom hová vihetem az autómat, anélkül, hogy átvágjanak. - nevetni kezdek. Sajnos nem tehetek arról, hogy nem értek az autókhoz.   –20 és egyetemista vagyok, de mellette dolgozok mint fotós.- Fogom rövidre a válaszom, nem akarom untatni a részletekkel.

words × ruha × ©️ × remélem tetszik :3


Science

avatar
♡ :

❖ age :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Hétf. Jún. 18, 2018 12:51 pm

Dan & Tiffany

- Akkor már értem, hogy miért is távolodtunk el tőlük. Biztos nem hagytak volna neked egy nyugodt percet sem. - vázolok fel egy elképzelést, ami az elmondása alapján meglehetősen valószínű lett volna. Ám ettől most megszabadultunk, vélhetően mindkettőnk örömére. Nekem is vannak hasonló haverjaim, ám ők többnyire benzinagyú emberek, akik az autókról képesek órákon át beszélni és vagy vitatkozni. Közben nem kevés mennyiségű alkoholos ital elfogyasztása mellett. Pedig az ember nem is nézni ki belőlük. S igen, nem egy lány közölük.
- Remélem nem zavar és ha esetleg még kérsz is, vegyél nyugodtan. - veszem elő a cigimet és gyújtók rá, ügyelve arra, hogy ne felé fújjam a füstöt, ha esetleg mégis zavarná.
- Egy kellemes beszélgetés néha sokkal jobban hat, mint egy órányi ugrálás a táncparketten. S ezen zenékre amúgy sem lehet valami jól táncolni. Persze, kinek mi jön be. - szólalok meg a kijelentésére. Nem mondom, hogy nem szeretem ezen helyeket, de nem táncolni járok ide. Sokkal inkább azért, hogy a basszus kicsit kimossa az agyam és ezáltal tudok egy igen jót aludni és nem gondolni a sok gondra, ami körülöttem van néha.
- Hozd nyugodtan. Jó kezekben lesz. Csak ne rémisszenek meg azon autók, amik a műhely parkolójában állnak. Szerintem kicsit többet érnek, mint a te kocsid. - mondom neki egy mosollyal - S a tiédet akár még én is átnézem és ki tudja, talán még kicsit javítani is tudnék rajta. - kacsintok rá egyet egy mosoly kíséretében. Mindenféle rosszindulat nélkül, amit remélem ő is úgy gondol.
- S hol és mit tanulsz, ha szabad érdeklődnöm. Illetve milyen géppel lövőd a képeket? - érdeklődöm kicsit felőle. Autós műhely lévén, aki drágább járművekkel foglalkozik, nem egyszer voltak nálunk autós magazinok és bloggerek, akik fényképezték a kocsikat és a műhelyt magát. Így összeszedtem némi tudást ezen a téren is.


music: zenecím || note:  nyali  || NM

Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
30

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Hétf. Jún. 18, 2018 7:57 pm

Tiffany & Dan

„Élj a mának!”

-A
-hogy neked sem. Ha egyszer szóhoz jutnak, ott nincs megállás számukra. Csak mondják, és mondják a magukét, annak ellenére is, hogy senkit nem érdekel adott témájuk. És ha próbálod terelni a témát akkor az még csak rosszabb. Olajat öntesz a tűzre.- pillantok le a földre. Kissé szégyenlem magam, amiért magyarázkodnom kell a barátaim miatt, de nem szeretném őt kellemetlen helyzetbe hozni. Én már teljes mértékben megtanultam kezelni őket, és tudom mit kell olyankor mondani nekik. Általában mindig én vagyok a legjózanabb, és az óvónéni szerepe így rám marad, ezért kénytelen voltam kísérletezni egy megfelelő képességet amivel tudok rájuk hatni.
- Elfogadok egy szálat, köszönöm - Majd a doboz után nyúltam, és kivettem egy szálat belőle, aztán meggyújtottam a sajátomat. - Valahol nekem is lennie kell egy dobozzal. - hadarom gyorsan, majd zavaromba keresgélni kezdem a táskámba, pechemre pont nem  találom. Ez az én formám. - Mondjuk a beszélgetést én is előbbre tartom mint, hogy a többi emberrel nyomorogva, táncolva nézzük csak egymást.- Gondolom, hogy azért jött oda hozzám, hogy megismerjen, már amennyire lehet pár óra beszélgetés alapján. Ebből a pár szóváltásból, rendes fickónak tűnik, és a kora sem zavar.
- Az én kis autómnál, minden más többet ér. De nem válnék meg tőle semmi kép, ez első autóm, és imádom. - szívok a cigiből egyet, majd folytatom - Ilyen tuningos műhelyed van? Oh, bepiszkolnád a kezed miattam? - magabiztosan nézek rá. Meglepődtem ahogy a fényképezőgépemről érdeklődik, nem gondoltam volna, hogy ért hozzá, másképp hidegen hagyná e téma.
- Média szakon vagyok, és igyekszem a legjobbat kihozni magamból. Egy régi kis Nikon géppel dolgozom. De tervben van már a lecserélése, de tőle se szívesen válnék meg. -
Nevetek saját magamon, már biztos rájött, hogy mennyire ragaszkodom a tárgyaimhoz. De amennyire a tárgyakhoz, pont annyira ragaszkodom az emberekhez is.

words × ruha × ©️ × remélem tetszik :3


Science

avatar
♡ :

❖ age :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Hétf. Jún. 18, 2018 10:40 pm

Dan & Tiffany

Hallgatom, ahogy a barátnőiről beszél és akaratlanul kisebb mosoly jelenik meg az arcomon. Sokszor kerülök hasonló helyzetbe, mint ő, nagyon is sokszor.
- Ismerem az olyat. Semmivel sem lehet lelőni őket. - szólalok meg - Vannak pillanatok, amikor az ember a világ végére kívánná őket, mert annyira nem tudnak csöndben lenni. Még akkor sem, amikor pedig nagyon is csöndben kéne lenni. - teszem még hozzá és biztos vagyok benne, hogy az ő barátnői is pontosan ilyen személyek. Összeereszteném őket az én barátaimmal és megnézném, hogy mi sül ki belőle. De mindenképp úgy, hogy én nem vagyok a közelükben, mert azt nem bírnám ki.
- Nem kell, vegyél nyugodtan. - mondom neki, amikor a dobozát kezdi el keresni. Azért ajánlottam fel, mert nem bánom, ha vesz. Ám kedves tőle, hogy meg akarja keresni. Így csak mosolygok rajta, miközben hamuzok egyet és iszom is akkor már.
- Talán ennyire rossz állapotban van, hogy annyira piszkos leszek tőle? - teszem fel neki a kérdést egy mosollyal. Mondjuk nem szerelek annyit mostanában, de azért még bőven tudom, hogy hová kell nyúlni még az új autók esetén is.
- Régi géppel néha sokkal jobbat lehet lőni, mint az újakkal. Persze az utóbbiaknak is megvan az előnye. Mint általában minden újabb dolognál. Ám vannak helyzetek, amikor egy régi dolog, sokkal jobb. - ragálok a kijelentésére. Nem véletlenül van egy régi autó is a garázsomban. S nem más, mint egy régi Ford Mustang, amit néha napján bütykölgetek és elviszem egy-egy körre a városban.


music: zenecím || note:  nyali  || NM

Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
30

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Kedd Jún. 19, 2018 2:29 pm

Tiffany & Dan

„Élj a mának!”

-F
igyelemmel követem mindegy egyes szavát, ahogy az ismerőseiről beszél, vagy csak úgy az átlag embereket vesézi ki.
- Ezek szerint neked is hasonló a baráti társaságod. - kuncogok. - Pontosan, ahogy mondod. Nem éreznek egy csöppnyi szégyenérzetet se, ha túl messzire mennek a poénokkal. - nevetek azon a pár cikis képkockán ami hirtelen eszembe jutott az imádott barátnőimről. Bár néha égek miattuk, soha nem szakítanám meg velük a kapcsolatot, túlságosan a szívemhez nőttek már. Gyorsan vissza zökkenek a jelenbe, nem szeretném, ha dilisnek gondolna, hogy a semmin nevetek, vagyis csak számára tűnne semminek.
- Köszönöm, tényleg. - Nem tudom mi van velem, zavarban vagyok, érzem ahogy ég az arcom, de nem az alkoholtól, annyit azért nem itt, hanem mert elpirulok Dan-től. Nagyon magával ragadó a személyisége, már amennyit megosztott velem.
- Egy autó eleve olajos, meg poros, meg rozsdás, nem? - teszem fel a kérdést, szinte úgy, mintha csak magamtól kérdeném. Maga az autókhoz nem sok közöm van, de hát nem is nekem kell legyen, ahhoz értsenek csak a pasik. A vezetésbe viszont, profi vagyok. Szívesen kipróbálnám majd, milyen érzés egy versenyautót vezetni, biztos nagyon jó érzés lehet.
- Szerencsémre a kis gépemet annyira át tudom alakítani, hogy nem is tűnik fel, hogy nem a legújabbak közé tartozik, és pont olyan minőségű képek készülnek. Szerintem egyaránt jó a régi és az új dolgok is. - mivel a női nemet erősítem, így nyilván az új dolgokon, pár ruhára vagy cipőre gondolok, esetleg ékszerekre és nem a kerekekre az autókhoz, ami pont annyira fontos mint nekünk embereknek a cipő.

words × ruha × ©️ × remélem tetszik :3


Science

avatar
♡ :

❖ age :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Kedd Jún. 19, 2018 9:29 pm

Dan & Tiffany

- Nem is kevés. Sok az olyan, akinek az ereiben vér helyett is benzin folyik. Na őket nem lehet lelőni semmivel. Egyszer össze kéne őket ereszteni a barátnőiddel. Érdekes helyzet lenne, amit csak messzebbről szeretnék nézni. Közelről igen hamar kikészülnék. - jegyzem meg szórakozottan. Tagadhatatlanul igen érdekes kis szituáció alakulni ki. Esélyesen az én táborom lefagyna, nagyon is esélyesen. Őket ismerve, ez sokkal esélyesebb. Aztán ki tudja, hogy miképp alakulna a dolog.
Reakciójára, ahogy zavartan elvesz egy szálat, csak mosolygok. Nem tagadom, jól esik, ha zavarba tudok hozni egy olyan csinos lányt, mint ő. Jót tesz az egonak az ilyen. Mondjuk mellé teszek is érte, hogy zavarban legyen.
- Ha olajos, meg rozsdás, akkor már régen rossz. - szólalok meg a kijelentésére - Mint mondjuk a ruhák esetében. Amelyik könnyen szakad, vagy nehezen jön ki belőle valami, akkor azzal valami gond van. - teszem még hozzá, hátha így kissé érthetőbb számára. Sokan nem értenek semmit, ha elmagyarázzuk a kocsi baját. Ami kicsit szomorú, ha drágább autóról van szó, de nincs mit tenni. S mellé ha egy nő az illető, akkor még inkább szájbarágósan kell neki magyarázni. Az előbbihez hasonló példákkal. Úgy megértik.
- Akkor igen komoly kis gép lehet az. Szinte már profi. S biztos vagyok benne, hogy igen jó képeket is csinálhatsz vele. - mondom neki, miután elmondja, hogy igen jó kis kiegészítői vannak a gépéhez.


music: zenecím || note:  nyali  || NM

Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
30

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Szer. Jún. 20, 2018 6:02 pm

Tiffany & Dan

„Élj a mának!”

-I
gen jó ötleteid vannak! Biztos jót mulatnánk majd rajtuk. - mosolygom el magam. - Ha már mi is jobban megismertük egymást össze is hozhatnánk egy ilyen találkozót. - Remélem nem most fogom látni őt utoljára. Jobban meg akarom ismerni, tudni akarom a szokásait, a jó és rossz tulajdonságait. Bár, ha elviszem hozzá az autómat, hogy picit helyre pofozza, akkor még látni fogom, na és utána? Lesz még kedve a társaságomhoz?  Kétségek közt szívok a cigiből, és próbálom nem mutatni, hogy valamin kattog a kis agyam, inkább úgy teszek, mint aki nagyon koncentrál. Amint az autóról kezd el beszélni, valóban nagyon figyelek, a ruhás példájával megértettem a lényeget.
- Oh, így már értem. Ezzel a példával sokkal könnyebb lett az életem - nevetem el magam. Ha ez idáig más is hasonló példákkal rukkolt volna elő, talán már értenék is a kocsikhoz. - Akkor valószínűleg az én autóm eléggé rossz állapotban van. - biggyesztem le a számat. Így járnak azok az autók, akiknek a tulajdonosaik nem igazán vannak otthon a témában. De ha a fényképezőgépemről van szó, az makulátlan., egy karcolás sincs rajta, és nem is lesz. Ahhoz értek, tudom, hogyan kell bánni vele, hogyan kell megtisztítani meg minden egyéb ilyesmi.
- Igen, egy vagyonba is került a kicsikém. Hát próbálkozom, van amit fejlődni még. - mondom neki kissé szerénykedve. Tény, hogy még van mit tanulni, de hát az ember élete végéig tanul.

words × ruha × ©️ × remélem tetszik :3


Science

avatar
♡ :

❖ age :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Csüt. Jún. 21, 2018 1:49 pm

Dan & Tiffany

- Köszönöm, igyekszem ehhez hasonló ötletekkel előállni. - kacsintok rá. Aztán a következő mondatára meg egy sejtelmes mosoly jelenig meg az arcomon.
- Nekem nem lenne ellenemre egy vacsora valahol, ha neked sincs ellenedre. - mondom neki. S ami azt illeti, szívesebben is ülnék vele egy jobb étteremben és beszélgetnénk egy kellemes bor társaságában, mint itt. S ahogy kiveszem a szavaiból, ő is szívesen találkozna még. A végén még hosszabb kapcsolatot sikerül kialakítanom vele, ami azért nincs túlzottan ellenemre, ami azt illeti. Csinos lány és eddigi beszélgetés alapján kifejezetten talpraesett, ami tetszik. Összességében kifejezetten élvezem a társaságát és szívesen találkoznék vele később is.
- Ezek szerint meglehetősen. - szólalok meg, majd elkezdek matatni és kis idő után felé nyújtok egy kis kártyát - Tessék, ezen rajta van minden infó és cím is. - mondom neki és ezzel elérhetőséget is adtam neki, hogy el tudjon érni. S ezt igazából alapból is meg akartam tenni és remélem, hogy ő is ad nekem egy telefonszámot vagy valami mást, ami által el tudom érni őt.
- Sejtettem, hogy abba több pénzt raktál, mint a kocsidba. - szólalok meg kicsit szurkálódósan. S kíváncsian várom, hogy miképp reagál erre.

music: zenecím || note:  nyali  || NM

Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
30

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Csüt. Jún. 21, 2018 11:52 pm

Tiffany & Dan

„Élj a mának!”

-E
z most egy randi meghívás? -nézek rá sejtelmesen. Örömmel hallom, hogy még lenne kedve a társaságomhoz, és ez idáig nem untattam. Bár ha untattam volna, akkor már rég itt hagyott volna, és talán már egy másik lánynál lenne, és vele menne el majd vacsorázni, még szerencse, hogy nem vagyok egy unalmas személyiség. Bár ha nem lennék ennyire zavarban, akkor talán valami értelmes témát is elő tudnék ásni. Nem tehetek róla, hogy megbolondít a személyisége, s ha komoly szándékai vannak velem, akkor talán már nem pirulnék el, minden egyes alkalommal, ahogy rám néz.
- Pedig tökéletesen működik, első kis pöccintésre begyullad. Vagy ehhez nincs köze a rozsdás és olajos dolgoknak? -érdeklődöm kíváncsian. Számomra csak akkor lenne baja az autónak ha nem indul be. Közben keresgélni kezdett valami után, amit pillanatokon belül már felém is nyújt. Egy névjegykártya az. -Köszönöm! - mosolyogva veszem át a kártyát. - Ki nyújtod a karod egy picit? - teszem fel neki a fura kérdést, és remélem megteszi amit kértem. Nem akarok bunkónak tűnni, hogy a telefonját kérjem el, hogy a számom bele írjam, így inkább egy filctollal írnám fel a karjára.
- Csak mert ahhoz értek is. Ha megtanulom az autó fortélyait, akkor arra is sok mindent áldozok majd. - mondom neki mosolyogva, éreztem a kis szurkálódást a hangjában de nem zavar, tetszik, hogy ilyen a stílusa.

words × ruha × ©️ × remélem tetszik :3


Science

avatar
♡ :

❖ age :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Pént. Jún. 22, 2018 11:10 am

Dan & Tiffany

- Nos, ha úgy nézed, akkor mondhatjuk annak is. - kacsintok rá, ezzel még inkább megerősítve azt, hogy igen, ez egy randi meghívás volt. S nem is akarom ezt tagadni, hisz minek tagadjam? Igen csinos lány és bőven az esetem. Így nem meglepő, hogy tettem egy ilyen ajánlatom. S ahogy figyelem a reakcióit, neki is tetszik az ötlet. Nem gondoltam volna, hogy pont egy ilyen helyen találok egy lányt, aki bejön és eme érzés kölcsönössé válik. Ám nem tudhatod, hogy kibe botlasz, amikor ide jössz. Szerencsémre a lehető legjobba sikerült, ami esélyesen tovább folytatódik és mélyebb kapcsolatot kecsegtet.
- Akkor mondok egy másik példát. Van egy jól kinéző fényképezőgéped, ami egész jó képeket is csinál, de hallod, hogy zörög, csikorog és igen rossz hangokat ad. Akkor az a gép jó, vagy rossz? - teszek fel neki egy kérdést, hátha így még inkább érthető lesz számára. Így talán már még inkább érthetővé válik az, amit mondok neki. Az előbbi után biztos vagyok benne, hogy érteni fogja. Kellően okos lánynak tűnik, így nem lesz gond.
Aztán látom, hogy hirtelen nem tud mit kezdeni a kártyámmal, majd el kezd matatni és elővesz egy filcet. Elmosolyodok amikor a kezem kéri, ám helyette elé tolom a telefonom, miután megnyitottam a telefonkönyvet, hogy bele tudja írni magát. Remélem nem idegen számára egy Iphone, abból is a legújabb természetesen. s ahogy beírja magát, megnézem a nevet és a számot, majd elrakom a telefonom.
- [/color=#0066FF]Az autó az olyan dolog, amire mindig egyre többet kell tölteni, ahogy egyre idősebb. Persze nem tudom, hogy milyen autóról is van szó. Sokban függ attól is, hogy használtan lett-e a tiéd, vagy új korától kezdve. Előbbi esetben sokat számít, hogy milyen volt az első tulaja. De, ha elhozod, akkor átnézem rendesen.[/color] - mondok egy kis monológot neki. S kissé érdekelté is váltam, hogy milyen autót is vezethet. Abból is jobban meg tudom ismerni őt.

music: zenecím || note:  nyali  || NM

Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
30

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Pént. Jún. 22, 2018 2:01 pm

Tiffany & Dan

„Élj a mának!”

Ö
römmel hallgattam ahogy egy randi meghívást kaptam. Bár reménykedtem benne, hogy lesz még folytatás, de így is kissé meglepődtem. Abban a hitben voltam, hogy később teszi fel a kérdést, amikor elviszem hozzá az autót. De így, hogy most kérdett rá, azt szűrtem le, hogy komolyabbak a szándékai. - Boldogan elmennék veled egy vacsorára! - Egyezzem bele a randinkban. Már most görcsbe rándul a gyomrom, ha bele gondolok, hogy nem ér itt vége a sztorink. Aminek persze nagyon is örülök. Igaz idősebb nálam, de ez engem egyáltalán nem zavar, így tudom, hogy komolyan áll a dolgok mellé. Tapasztalt, tudja mennyire lehet jó és egyben kegyetlen is az élet.
- Egyértelműen nem! - magamban tapsolok, amiért tudtam a helyes választ. Tetszik ahogy próbálja elmagyarázni, hogy mikor rossz egy autó. Ezekkel a példákkal tényleg könnyebben értem, hogy miről is van szó igazából. - Köszönöm az újabb példát! Még a végén annyira profin fogok érteni a kocsikhoz akárcsak te! - mondom poénosan. Tényleg nem bánnám, ha értenék hozzájuk, még ha nem is annyira mint ő, épp minimálisan, nekem már az és elég volna. Aztán átnyújtja nekem a névjegykártyáját, és én hirtelen nem tudtam, hogy az én számomat hova is írhatnám neki. A legegyszerűbb a telefonja lett volna, de nem akartam azt elkérni, így az mellett döntöttem, hogy majd egy filc segítségével, a karjára írom. De a karja helyett a telefonját adta oda. Mosolyogva vettem át tőle, az Iphon telefonokat, mégis könnyedén  beírtam a telefonszámom és a nevem; Tiff <3 . Még egy szívet is oda írtam, és remélem mosolyogni fog rajta, és tetszik is neki, hanem majd úgy is átírja nyilván.
- Egy kis piros Ford-om van. Ennyit tudok róla elmondani. - nevetem el magam - Egy pár éve kaptam a szüleimtől. Azt meg nem tudom, hogy ők újonnan vásárolták-e vagy sem. De te majd megállapítod nekem, és remélem nem sok gondod lesz vele. - A mondatom végén iszom egy kortyot az üdítőmből.

words × ruha × ©️ × remélem tetszik :3


Science

avatar
♡ :

❖ age :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Pént. Jún. 22, 2018 5:46 pm

Dan & Tiffany

- Akkor mit szólnál, ha most megejtenénk azt a vacsorát? - teszem fel a kérdést és az órámra pillantok - Még tudok olyan helyet, ami nyitva van, vagy akár a műhelybe is mehetünk. Nem lenne sok idő összeütni valamit, mivel azért el tudok igazodni egy konyhában. - ajánlok fel neki egy lehetőséget, amivel vagy él, vagy nem. S azért a műhelyt mondom, mert van ott is egy felszerelt konyha, meg mert azért mégsem az otthonom. Így nem magamhoz hívom meg, hanem egy külön kis helyre. Aztán, hogy ott mi lesz az esetleges vacsora után, az már majd kiderül. Majd ahogy ahogy a helyzet alakul. Nem mintha az lenne a célom, hogy minél előbb ágyba kerüljek vele. Nem tagadom, hogy az alakja meglehetősen jó, igen kellemes a szemnek, ám attól még nem az első célom az, hogy oda kerüljünk.
- Ahhoz azért kéne egy jó pár év tapasztalat, de mindenesetre többet tudsz, mint sok kuncsaft, aki behozza a kocsiját. S nagy részük még azt se nagyon tudja elmagyarázni, hogy mi is a baja. Felettébb idegesítő tud ám lenni. - fakadok ki kissé, ám hamar abbahagyom. Nem hiszem, hogy kíváncsi lenne rá, hogy mennyire hülye emberek tudnak betévedni. Leginkább azért, mert nem igazán érten a gondokat, amiket elmondanák neki. Ezen leginkább olyan emberellek lehet nevetni, aki hozzám hasonlóan ért ezen dolgokhoz. Máskülönben csak néznek, mint a papagáj a tükröt.
Aztán amikor megnézem a telefonom, akkor egy mosoly jelenik meg az arcomon. Valahogy így gondoltam, a beírást, ahogy tette is valóban.
- Majd elhozod és meglátom, mivel még így is igen széles a paletta. Aztán fél óra alatt már többet fogok tudni. - válaszolok a kijelentésére. S mellé azt is megtudtam, hogy kapta az autót. Na ez megint olyan szép járgányt jelenthet, ami csoda, ha gurul. Néha képesek ilyet venni a szülök. Megdöbbentő.

music: zenecím || note:  nyali  || NM

Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
30

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Szomb. Jún. 23, 2018 4:52 pm

Tiffany & Dan

„Élj a mának!”

- M
ost? Miért is ne, amúgy is kezdek éhes lenni - kuncogok. - Szerintem menjünk a műhelybe, ott nyugodtabb lenne környezet, eleget voltunk más emberekkel egy légtérben, kell egy kis nyugalom, és kíváncsi is vagyok, hogy mit dobsz össze.- remélem nem bánja, hogy inkább oda mennék, és nem valami gyorsétterembe. Abban is bizakodom, hogy nem érti félre a helyzetet, és nem akar egyből ágyba vinni. Nem mintha én nem akarnám, de nem adom magam túl könnyen, és nem tartozok azokhoz a tinicsajokhoz akik az első találkozásnál szétteszik a lábukat. Jobb szeretem, ha megismerem a partnerem, és majd utána kialakulnak a dolgok. De nem hiszem, hogy ő az a fajta lenne, aki csak arra törekszik, fiatalabb korában talán ilyen volt, de a kor előre haladtával megkomolyodnak az emberek, és már nem a szex az elsődleges szempont.
- Oh, értem. Nekem már akkor ez is elég a boldogságoz. - nyugtatom magam, hogy nem én vagyok az egyedüli ember, aki nem ért az autókhoz. Bár én azért el magyarázom a problémát, ha valami baj, igaz kevésszer vittem el én szervizbe, de akkor is könnyedén elmondtam a dolgokat. - Szeretnék hallani pár ilyen történetet - mosolygok rá - Persze ha van kedved most ilyeneket mesélni - teszem hozzá. Nem akarok rá erőltetni semmit, ha nem is most, a későbbiekben biztos hallani fogom a sztorikat. Örömmel vizslattam az arcát, miután vissza adtam a telefonját a számommal. Nem bánta a végén a szívet, sőt eléggé mosolygott neki.
-Tudom, hogy nem sok információ, de képtelen vagyok megjegyezni a pontosabban. Igazából senkivel nem szoktam beszélni az autókról. - kissé elszomorodom. Lehet, hogy ez a baj, és ezért nem vágom mi is a helyzet a négykerekűekkel. - Fél óra elég arra? - döbbenten nézek rá. Azt hittem ennél azért több idő kell, de hát aki profi annak a jelek szerint ennyi idő is bőven elég. - Te milyen autóval szeled az utakat? - kíváncsiskodom az ő járgánya felől.

words × ruha × ©️ × remélem tetszik :3


[/b]
Science

avatar
♡ :

❖ age :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   Szomb. Jún. 23, 2018 8:02 pm
Underworld

avatar
♡ :

❖ age :
30

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Dan   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Chicago :: Belváros :: Szórakozónegyed-
^
ˇ