HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Archibald Peck, Cain Colt, Demetri Novikow, Diana Woods, Natalie York, Sara Evans, Shantelle Delaney


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Finish me!
írta: Shantelle Delaney
Today at 11:52 pm

Harris & Mads - My cocain and I are fine, thanks
írta: Harris Serpen
Today at 7:56 pm

Avatarfoglaló
írta: Harris Serpen
Today at 6:43 pm

Harris Serpen
írta: Camille o'Chase
Today at 6:33 pm

Ceasar Calí
írta: Diego Calí
Today at 9:55 am

Elkészültem!
írta: Harris Serpen
Yesterday at 9:01 pm

Home sweet home - Bonita & Diego
írta: Diego Calí
Yesterday at 8:44 pm

Partnerkeresô
írta: Hella R. Moreau
Yesterday at 7:07 pm

Eve & Nathan┃Almost Kiss
írta: Jonathan Dowling
Yesterday at 6:24 pm

Vincent Colbert
írta: Lily Mcneel
Yesterday at 5:15 pm

Rosie Hella Moreau
írta: Leslie J. Brown
Yesterday at 7:14 am

Ismét veled
írta: Aiden Lee
Vas. Szept. 16, 2018 10:04 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Jonah Serpen
Vas. Szept. 16, 2018 9:39 pm

Victor & Jonah
írta: Jonah Serpen
Vas. Szept. 16, 2018 8:19 pm

Noah Parker
írta: Noah Parker
Vas. Szept. 16, 2018 6:32 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Lily Mcneel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Lily Mcneel   Szer. Jún. 13, 2018 3:31 pm
Lily Mcneel

A család ad erőt nekünk. Összetart bennünket.
Belőlünk táplálkozik, s mi pedig belőle.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Születési Hely, idő:
1990.10.12. Los Angeles 

Csoport:
Media

Szexualitás:
Hetero

Családi állapot:
Egyedülálló

Foglalkozás:
Újságíró

PlayBy:
Adelaide Kane

A családom...
[You must be registered and logged in to see this image.]Néha magam elé képzelem, ahogy a terített asztalnál ülünk a hófehér tányérok felett. Anya mellettem hajolt át az asztalon, hogy középre helyezhesse a frissen sült csirkét. Szinte a nyálad fut össze a szádban, ahogy végig fut tekinteted az aranybarna sültön...
Ahogy komótosan szúrja bele a hústűt, majd egyenletes szeleteket vágva tölti meg a tiszta kerámia tányérokat... Ahogy boldogan nevetünk a gyerekkori emlékeken: Egy törött biciklin. A levágott baba fején. A gyermekkori veszekedéseken. Meséket hallgatunk a születésünk pillanatáról. Veszekszünk egy koszos zokni miatt. Ki megy először fürdeni... Idilli. Álomszerű. De az is marad. Bár fáj, s tán néha napján pár csepp könny elmorzsolódik, azonban időm bőven volt rá, hogy túltehessem magamat a történeteken. Hiszen megtanultam hinni. Hinni valami feljebbvalóban. Nem. Nem istenről beszélek. A sorsról! Hiszek benne, hogy a múltam tett azzá, ami ma vagyok. A múltam révén találkozhattam azokkal akiket ma közel tudhatok magamhoz. Kacey... Igen. Kacey a gyönyörű unokahúgom. Nora, a nővérem, s egyben legjobb barátom is. Végül Derek... Nos igen. Az élet hoz magával olyan kapcsolatokat is, mikhez fogalmad sincs, hogy hogyan állj. Végképp nem, hogy hogyan is kezeld. Az is megfelelne, ha képes volnék elfeledni, elnyomni... Elpusztítani. Rossz dolgokra késztet.

Múltam...
[You must be registered and logged in to see this image.]A sós tenger illata. Hallottam, ahogy minden egyes hullám neki csapódik a dock beton falának. Ahogy hordja magával az éjszakában a hűs szellőt. A hajadba tép mélyen és átfut a bőrkabátodon. Ahogy a kísérteties estén csak a jegyzettömbödet szorongatod, mintha bármi védelmet is nyújtana. Félelem. Igen, azt hiszem a megfelelő szó részben a félelem volt. A tekintetem hol az égre, hol jobbra, hol balra, s volt, hogy vállam felett áttekintve leskelődtem. Bizonytalan voltam. Bizonytalan, hogy eljön. Hogy megjelenik és betartja a szavát. Rossz arcok voltak. Egy rossz szó és az tenger mélyén zabálják a hullámat a halak. Érthető mód el akartam kerülni.
A fekete Jeep vastag kereke alatt morzsolódott és pattogott a homok, s kő. Az éjszakát megvilágította fényszóróival, amik egyesen a képemre irányultak. Hunyorogva emeltem karomat a szemem elé, miközben kezemben a noteszemet szorongattam. Ujjaim között sisteregve gyűrődtek a papírlapok. Egy akció film első képkockáin éreztem magamat. Valahogy ez a rettegés élheti át őket is. Vagy csak én vagyok ilyen tápos?
A fényekben sötét foltok álltak előttem. Sötét alakok. Emberi alakok... Nem szóltak semmit, csak néztek rám. Éreztem a tekintetüket magamon. Ahogy minden másodpercel az idejüket vesztegetem, és az ő idejüket az enyémből fogják vissza venni. Ez elkerülendő volt..
- Késtetek! - jelentettem ki kissé feldúltan, mégis valahogy sikerült kivernem magamból némi magabiztosságot. Olyanok akár a kutyák. Megérzik ha félsz. S természetesen ki is használják!
- De itt vagyunk! - szólalt meg középről egy mélyebb, rekedtes férfi hang. Úgy a negyvenes évei közepén járhatott. Talán a végén. - Eljöttünk... Ahogy ígértük, Ivy... - bár ezzel nem lehetett kötekedni, mégis szívesen megtettem volna, hiszen teli tettem a gatyámat az itt töltött idő alatt. Nem mintha ez őket egy kicsit is érdekelné. Hát minek erőltetni. Leeresztettem karomat, majd igyekeztem rájuk nézni. Amennyire lehetett a ködlámpa fényében állva. Ravasz...
Táskámba nyúlva húztam elő kezemmel együtt egy hófehér borítékot. A fényben szinte világított a makulátlan papír. S a boríték tartalma? Nos... Az már kevésbé volt olyan tiszta szándékú. Feléjük nyújtottam, s ők tétovázás nélkül kikapták a kezemből. Hallottam, ahogy csörög, hallottam, ahogy gyűri ujjai között, hogy feltéphesse.
- A Halsted út mentén, a tizennyolcadik utca sarkáról indul hajnali háromkor egy pénzszállító. Illionisba tart, Lincolnwoodba. Viszont minden alkalommal megáll a Batter & Barriesben. Úgy tíz percet vagy épp fél órát szokott átlagosan tölteni az étteremben. Ha leül, akár egy órátok is lehet. Ha a Batternél nem sikerül, veszett ügyetek van. - Sosem gondoltam volna, hogy valami bűnöző bandát fogok informálni. - És ez még nem minden. A pénzszállítóra rálátása nyílik egy térfigyelő kamerának is. Nem beszélve az autóban ülő másik fickóról.
- Tessék? -háborodott fel az egyik. Az arcát nem láttam. Csak a már jól megszokott néger gengszter hanglejtésből gyanakodtam a bőre színére. - Ez lehetetlen! Én ebben nem vagyok benne! Arról volt szó, hogy kussban feltesszük a nyomkövetőt és beépítünk egy kicseszett bombát. Lövöldözés meg lebukás nálam nem játszik! Bocs öregem! Erre rábasztál! Keress másik bomba szakértőt! Én nem megyek a kedvetekért a sittre. - És ez bomba szakértő? Igen. Csak a kérdés merült fel bennem. Amellett, hogy épp az előbb támogattam egy csoport bűnözőt, hogy megöljenek valakit. Csak azzal tudtam vigasztalni magamat, hogy megéri. Remélem megéri. Nem akartam lebukni. Épp ezért használtam az Ivy nevet. Egy ember hívott így. Nagyon régen. Ő már nem emlékszik rám. Biztos hogy nem... Amúgy meg nem tehetek róla. Ez jutott hirtelen eszembe. Megesik az emberrel, hogy lesokkol... Nem?
Nem láttam semmit, csak hallottam. Tenyér csattanás volt. Az arca volt esetleg? Megütötte volna? Komolyan? Itt előttem? Férfi a férfit pofozza? Nem tudtam, hogy higgyek avagy sem. Mire véljem ezt az egészet. Az nap este ugyanis sok olyan dolog történt, amit legszívesebben egy életre elfeledtem volna. A folyó vért. Ahogy elázik a cipőm, és befogja a zoknimat. Undorító. Horroisztikus. Rémisztő... Soha többet nem akartam üzletet kötni velük. Csak egy életre magam mögött hagyni, azt ami aznap este történt. De a találkák egyre szükségszerűbbé váltak. Madox nem hagyta annyiban. Az információ hatalom, és a hatalom pénz... Egy végtelen, ördögi körforgás áldozatává váltam. De még mindig csak úgy tudtam tükörbe nézni, hogy azt mondogattam magamnak: Megérte.  


[You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lily Mcneel   Csüt. Jún. 14, 2018 12:52 am

elfogadva, gratulálunk!

Drága Lily üdvözöllek az oldalon és egyben az adminok között is :3 Nagyon vártalak és Derek is. Csodálatos elotortenettel álltak élénk. Bocsánat hogy eddig tartott és így de telóról már csak így megy. Foglalkozz és mehetsz is játszani :3
[You must be registered and logged in to see this link.] ●● [You must be registered and logged in to see this link.]

Med

avatar
♡ :

❖ age :
33

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Lily Anne Deveraux ~
» Lily Collins

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: Accepted! :: Media-
^
ˇ