HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Aston Miles, Christopher Nam, Chul Im Tang, Han Xiaowen, Jonah Serpen, Kim Tae Oh, Leslie J. Brown, Lirina Henscott, Madeline Price, Sara Evans, Skyler Artmenson


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
The black widow ~ Mrs.Sánchez
írta: Michaela Sánchez
Today at 3:43 pm

Sara s Jam
írta: James Hemilton
Today at 3:30 pm

Aston & Aurora
írta: Aston Miles
Today at 2:23 pm

Heloise Dana Nolan
írta: Heloise D. Nolan
Today at 2:14 pm

Madeline Price
írta: Madeline Price
Today at 12:04 am

Matt & Ezra - casting
írta: Ezra J. Holland
Yesterday at 11:06 pm

Kendra & Jonah
írta: Jonah Serpen
Yesterday at 3:58 pm

Demian & Fleur
írta: Fleur Vogel
Yesterday at 3:42 pm

Tell your secrets to the night
írta: Jonah Serpen
Szomb. Aug. 18, 2018 8:35 pm

Derek and Theo
írta: Kim Tae Oh
Szomb. Aug. 18, 2018 7:55 pm

Suzanne Pearson
írta: Suzanne Pearson
Szomb. Aug. 18, 2018 7:27 pm

Natalie
írta: Aston Miles
Szomb. Aug. 18, 2018 6:05 pm

Kapcsolatkeresô
írta: Chul Im Tang
Szomb. Aug. 18, 2018 2:50 pm

Partnerkeresô
írta: Chul Im Tang
Szomb. Aug. 18, 2018 2:41 pm

Elkészültem!
írta: Windy Soul
Szomb. Aug. 18, 2018 2:03 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Son of a Bitch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Son of a Bitch   Pént. Május 25, 2018 8:32 pm
Szabadon választható
Becenév: *
Kor: 32-33
Csoport: Criminal vagy Média
Play by: Jensen Ackles
Szexualitás: Hetero
Ki várja?: Én

Tizennyolc voltam mikor megismertelek, és húsz amikor megszöktem veled.Te éppen tízzel több mindkét esetben nálam. Ennyi volt közöttünk a különbség, meg az, hogy nekem volt pénzem, mert tehetős családból származtam, neked viszont a behízelgő modorodon és persze a nagydumás sármodon kívül nem sok minden.
Részlet az előtörténetemből:
" A fickónak tenyérbemászóan hihető dumája volt, ellenállhatatlan sármja, éppen csak meghagyott két napos borosta maszatolta tökéletesre a pofázmányát, és amikor kidugva a nyelvét megnyalta az alsó ajkát, mielőtt beletolta a cigit...az ember lányának önkéntelenül beindult az asszociatív mocskos fantáziája. Tizennyolc voltam, apuci üvegbúrájának szülötte, és életemben először találkoztam olyan igazi világjáró pasassal. Elhittem az összes hülye meséjét arról, hogy milyen sok haverja van a filmes világban, hogy a divatszektorban szinte mindennaposak a partik, amelyekre VIP hívják meg őt is. Saját kis bungallója van az óceánparton, ahonnan a napfelkeltét pezsgőzve és csokis epret szopogatva lehet nézni ameddig meg nem unja az ember. Persze mindez annak a mesének a része volt, amellyel először a bugyimba akart bejutni, majd rávenni, hogy megcsapoljuk a bankszámlámat, és nyakunkba vegyük a világot. Azt a világot, ami nekem Chicagoban ért véget.Itt ragadtam mint egy levakarhatatlan légypiszok a nyári ablakon. Se pénzem nem volt, se ismeretségeim. Szál egyedül ebben az idegen dzsungelben."
Mindennek már két éve.Mióta ott hagytál abban a lepukkant külvárosi motelben az égvilágon semmit nem tudtam rólad. A számod természetesen lecserélted, és még hónapokig próbáltalak utolérni téged, aztán feladtam.
Hazamenni már nem mertem, meg aztán felégettem mindent magam mögött miattad, tulajdonképpen nem is lett volna hova. Pedig anyám könyörgött, hogy minden úgy lesz mint régen, újra apuci pici lánya lehetek, ha kellő bűnbocsánatot gyakorolok...de tudod Édesem, addigra már túlságosan elültetted bennem a ragyogó élet utáni szüntelen vágyakozást. Én mindent feladtam ezért. És a mai napig ennek a kínkeservét nyögöm.Alkalmi kapcsolatokba menekülök, sokszor olyan emberekkel is megosztva a társaságom akiket a pokolba kívánok, mert olyan rohadtul nem akarok egyedül lenni.Mindeközben pénz és ismeretség nélkül, feladva minden büszkeségemet pár hónapra még a pornóiparban is megfordultam.Kellett a pénz, hogy fizetni tudjam a lakást, és legyen mit ennem. Két év alatt odajutottam, hogy van egy tűrhető otthonom (amíg a főbérlő ki nem rúg) és egy állásom, egy nem túl nívós, de legalább stabil kocsmában.
És te közben hol voltál? Felélted a pénzemet és valószínű menekülni kényszerülsz a tetemes adósság előtt, amit összehoztál magadnak. Amíg egy napon a vak szerencse vagy az a rohadék végzet nem éppen abba a kocsmába sodor, ahol jelenleg dolgozom.
Legszívesebben rád öntöttem volna a rendelt italt amikor megpillantottalak, de akkor valószínű ugrott volna ez az állásom is.Helyette kiszolgáltalak, és elviseltem a jelenléted...és magamat ismerve ha arra kerül sor, megint bedőlök majd a bocsánatkérésnek...hogy aztán másnap reggel kiterveljük hogyan kúszom vissza apuci kegyeibe, hogy pénzt szerezzek, amivel kihúzlak a bajból.
Mondd ennek már sosem lesz vége? Meddig tudsz még kihasználni? Szeretsz te egyáltalán vagy csak megint a pénzem kell?
/A név szabadon választható, a PB ajánlat, megérkezés esetén egyezkedhetünk ha nem jön be, vagy jobb ötleted van. Életkor fix(10 év különbségre hivatkozok mindenhol...szóval...). Az előélet, illetve az, hogy hol volt az elmúlt két évben miután megcsapolta Lily bankszámláját, azt az alkotóra bízom.Valamiféle dominanciát várok a karakter megalkotójától, amit Lily-re gyakorol.Tehát erős, impulzív viszony kijátszása a cél, amelyben eljuthatunk akár a valós érzelmekig is, de ez tuti egy hosszú folyamat eredménye lesz. E/2-ben írok, ezt fontos tudni, mert van akit ez zavar, remélem téged nem fog. Illetőleg viszont ugyanezt nem várom, csak az enyém ne zavarjon.Ha felkeltette az érdeklődésed ez a rövidke leírás, regelés után kérlek jelentkezz üzenetben!/

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: I need someone :: I found it-
^
ˇ