HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Aaron Posey, Hugo Windsor, Kendra Gray, Leslie J. Brown, Mads Stendhal, Natalie York


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Hasgörcsös megbeszélés - Jonah / Hugo
írta: Jonah Serpen
Today at 9:13 am

Aimee King-Parker
írta: Aimee King- Parker
Yesterday at 11:30 pm

Home sweet home - Bonita & Diego
írta: Diego Calí
Yesterday at 8:58 pm

Harris & Mads - My cocain and I are fine, thanks
írta: Mads Stendhal
Yesterday at 7:55 pm

Finish me!
írta: Demetri Novikow
Yesterday at 5:16 pm

Pippa && Alex
írta: Philippa Lockheart
Yesterday at 4:18 pm

Ismét veled
írta: Christopher Nam
Yesterday at 3:31 pm

Shopping for a special occasion - Jen / Hugo
írta: Hugo Windsor
Yesterday at 1:06 pm

when i wake i am afraid, somebody else might take my place
írta: Kendra Gray
Yesterday at 10:55 am

Cain Colt
írta: Eris Fairy
Yesterday at 6:35 am

Avatarfoglaló
írta: Harris Serpen
Kedd Szept. 18, 2018 6:43 pm

Harris Serpen
írta: Camille o'Chase
Kedd Szept. 18, 2018 6:33 pm

Ceasar Calí
írta: Diego Calí
Kedd Szept. 18, 2018 9:55 am

Elkészültem!
írta: Harris Serpen
Hétf. Szept. 17, 2018 9:01 pm

Partnerkeresô
írta: Hella R. Moreau
Hétf. Szept. 17, 2018 7:07 pm

Kék kapu
egyenesen a face-re.

Share | 
 

 Egy család története

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Egy család története   Pént. Márc. 30, 2018 11:19 pm
Samantha Moore
Becenév: -
Kor: 20-22
Csoport: Elite
Play by: Zoey Deutch (?)
Szexualitás: Választható
Ki várja?:
Már meglévő karakter: Christopher Nam, Sophie EunSol Nam
Keresettek: Kaitlyn Swan Nam, ImSol Nam

Gyönyörű vagy és okos, egy kifinomult hölgy, pedig még fiatal vagy. Személyiségedet tekintve melegszívűséged híres. Figyelmesen viselkedsz, sokszor másokat helyezel előtérbe, de magabiztosan kihúzod hátad, ha az igazadért kell kiállnod és olyankor semmi nem tántoríthat el.
Mégsem ezek azok a tulajdonságaid, amik kettőnket egy útra tereltek, hanem a családod és az azzal járó vagyonod és neved. Kölcsönösen erősítheti egymást a két família és pontosan ezért mutattak be minket egymásnak alig egy éve.
Szeretsz engem, igazán szerelmes vagy és jó barátnőmként vagy mellettem. Részemről az érzelmek egy oldalúak. Szerelemről beszélni nem tudok, de tagadhatatlan, hogy ismeretségünk kezdetéhez képest nyitottabb vagyok feléd és valóban példamutató barátként viselkedem, de mégsem vannak jelen a mély érzelmek, amit te hiányolsz belőlem.
Nem a te hibád, hogy nem szerettem beléd. Kettőnk találkozása és kapcsolata megtervezett és elkerülhetetlen volt, tudom, hogy mindent az érdekek vezérelnek, de hálát érzek, amiért mellettem vagy az üzleti vacsoráknál, vagy mikor nagy szín előtt kell szerepelnem. Oldalamon állsz és támogatsz, mint egy igazi barátnő, de te többre vágynál, amiket viszont nem tudok neked megadni.
Ez olyan dolog, amiről ritkán beszélünk, mert mind a ketten tudjuk, hogy jól járunk a másikkal és hogy lassan ebből a kapcsolatból házasság lesz, ami végül egyesíti a családaink vagyonát.
ImSol Nam
Becenév: -
Kor: 45-52
Csoport: Elite
Play by: Jang Dong Gun (?)
Szexualitás: Heteroszexuális
Ki várja?:
Már meglévő karakter: Christopher Nam
Keresettek: Kaitlyn Swan Nam, Samantha Moore 

Gyerekként vasmarokkal bántál velem, apám. Már igazán kis koromban világossá tetted számomra, hogy mi az életem célja, hogy átvegyem a helyed a cégnél és aszerint is neveltél. Kettőnk kapcsolata inkább olyan, mint két kollégáé, vagy főnök-alkalmazott, de már inkább bánsz velem egyenrangúként, ami az egyik legmegtisztelőbb dolog, amit csak tőled lehet kapni.
Amióta látod, hogy alkalmas vagyok a nagy feladatra, hogy tovább vigyem a család vagyonát és gyarapítsam azt, már kevésbé beszélsz velem keményen és nyitsz is felém. Én viszont ezt a változást nem értem és nem tudok másként viselkedni, mint eddig, ugyanolyan távolságtartóan viselkedek veled, nem úgy, mint egy apával kéne.
Téged ez csak a szíved mélyén bánt, de sose mondanád és nem mutatnád, de büszke vagy, hogy a fiad vagyok és miután átveszem helyed, utána is mellettem leszel tanácsadóként és támogatómként. Ez az életed, a munka, amit miután hazaérsz akkor is folytatsz. A közös étkezéseknél is a világ dolgait igyekszed megismerni újságokból, hogy naprakész legyél.
Nagyon okos vagy és igazi értelmiségi, tekintélyt parancsoló a jelenléted, de nem félelemmel igyekszel megtartani ezt, hanem a tudásoddal. Már rég bebizonyítottad, hogy amit csinálsz, az mindig arannyá válik és az emberek megbíznak szavaidban, döntéseidben, én is ilyen szeretnék lenni.
Szeretnek az emberek és felnéznek rád, amiért ennyire a céljaidnak élsz. Hátad mögött csak jót szólnak rólad, bár furcsállják kettőnk kapcsolatát.
Büszke vagy ránk, akik vagyunk és amilyenek vagyunk, bár nem igazán dicsérsz minket, de igenis örülsz, hogy ilyen gyerekeid vannak.
Feleségeddel, anyámmal nem a szerelem köt össze. Régen, évekkel ezelőtt a pénz volt az, ami az érdekházasságot megköttette, azóta pedig tökéletesen alkalmazkodtatok egymáshoz. Szereted őt, tiszteled őt, ahogy csak egy nőt lehet, talán belé is szerethettél volna, ha nem éltek mind a ketten teljesen a munkátoknak.
Hogy miért ilyen fiatalon szeretnél megválni a vezetői pozíciódtól a Hyundai fejeként, azt még én magam sem tudom, de már többször is kérdeztelek, választ azonban nem kaptam.Kaitlyn Swan Nam
Becenév: -
Kor: 42-45
Csoport: Elite
Play by: Angelina Jolie (?)
Szexualitás: Heteroszexuális
Ki várja?:
Már meglévő karakter: Christopher Nam, Sophie EunSol Nam
Keresettek: Samantha Moore, ImSol Nam

Amint belépsz egy helyiségbe, minden szem rád szegeződik. Ennek talán a méregdrága, elegáns ruhád is lehet az oka, vagy a nyakadban lógó igazgyöngy, tökéletes hajad és sminked. Mégis a kisugárzásod az, ami nem engedi a szemet elkalandozni. Állad kicsit megemelve tartod mindig, de nem egy beképzelt nő benyomását kelted, csupán egy olyanét, aki nem fél férfiak között sem büszkén vállalni, hogy egy nő is lehet okos, tehetséges és a pénzügyekben jártas, és persze gyönyörű.
A kor nem látszik rajtad és ahogy kihúzott háttal sétálsz pezsgővel a kezedben apám oldalán a partikon mindenki megirigyli férjedet, hogy őt választottad. Az igazság, hogy nem a te döntésed volt, hogy hozzá menj, szüleid választása volt. Meglepődtél, mikor egy koreai férfit állítottak veled szemben, mondván, hogy ő a jövendőbelid. Kettőtök kapcsolata utat nyit a két világ között, ami neked is tökéletes, mert egy pénzes, jólmenő családba házasodhattál be, ahol mindent megkapsz, munkát is.
Szerencsére sosem okozott gondot, hogy nincs szerelem köztetek, hogy nem tudtok miről beszélni, mert a munka a ti közös nyelvetek, amiről viszont egész nap tudtok diskurálni. Így az sem zavart, hogy életed párja hanyagol, mert te magad is a saját dolgaiddal vagy elfoglalva.
Mikor megszülettem, azon kívül, hogy kihordtál több kapcsolat nem alakult ki köztünk. Dajkáknak adtál, akik a neveltetésemet segítették, tőled csupán utasításokat kaptam, anyai szeretetet nem.
Amikor viszont Sophie megszületett, addigra megértél anya lenni, korábban fiatal voltál és inkább élni szeretted volna az addigi életedet, amit én megszakítottam, de húgomnál ez másként alakult. Ő már jókor jött és felébresztett benned valamit. Olyan arcodat mutattad meg, amit korábban nem láttam, a szívből jövő szeretetet, amit ölelésekkel, szép szavakkal adsz át lányodnak én sosem hiányoltam. A munkát hanyagolni kezdted, végül ahogy egyre nagyobb lett Sophie el is hagytad, hogy nyomon követhesd ahogy felnő és az otthon lehess a ház körül. Hobbiként persze néha besegítesz apának a munkába.
Rájöttél, hogy velem is szeretnél kialakítani egy mély kapcsolatot és nyitni próbáltál felém, azonban nekem a közeledésed szokatlan és nem is tudom viszonozni. Egy ideig próbálkoztál, de utána szomorúan láttad be, hogy közöttünk minden marad olyan, amilyenre meg lett alkotva a legelején.

Elit

avatar
♡ :

❖ age :
22

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» a Maelera család története
» Mikaelson család kunyhója
» Tao Előtörténete
» Davidson család
» Uchiha Madara

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: I need someone :: Tagok keresettjei-
^
ˇ