Aller en haut Aller en bas
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Chicago vár rád!
Mire vársz még, lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
vár itt rád egy másik világ!
Név:

Jelszó:Csacsogjatok csak
kis fecsegő poszáták!
Várunk rád!
Csatlakozz hozzánk FB-n!
Nagydumások
csacsogjatok csak!
Emmett Ryder
 
Maya Reed
 
Olivia Reed
 
Kim Tae Oh
 
Derek Thredson
 
Washington Willow
 
Madison Davis
 
Nora Mcneel
 
Josh Williams
 
Tamara Malone
 
mindenki üzen
de vajon most ki írt?
Carlos Acosta

Yesterday at 7:15 pm

Derek Thredson

Yesterday at 9:28 am

Carlos Acosta

Szomb. Jún. 16, 2018 10:50 pm

Meadow Ryder

Szomb. Jún. 16, 2018 8:51 pm

Lynx W. Seo

Szomb. Jún. 16, 2018 5:18 pm

Han Xiaowen

Szomb. Jún. 16, 2018 4:29 pm

Lynx W. Seo

Szomb. Jún. 16, 2018 1:10 pm

Lirina Henscott

Szomb. Jún. 16, 2018 10:33 am

Olivia Reed

Csüt. Jún. 14, 2018 10:16 pm

Eleonora Merritt

Csüt. Jún. 14, 2018 9:46 pm

Lily Mcneel

Csüt. Jún. 14, 2018 5:52 pm

Emmett Ryder

Csüt. Jún. 14, 2018 3:20 pm

Emmett Ryder

Csüt. Jún. 14, 2018 2:43 pm

Kik vannak itt?
Te is köztünk jársz?
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Aiden Cross, Derek Thredson, Lirina Henscott, Rosie Bale

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Jún. 02, 2018 7:34 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Egy család története

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

❖ :


❖ user since :
2018. Mar. 28.

❖ age :
22

❖ residence :
Szülői ház

❖ occupation :
Tanuló

Gazdag

TémanyitásTárgy: Egy család története   Pént. Márc. 30, 2018 11:19 pm

Samantha Moore
Becenév: -
Kor: 20-22
Csoport: Elite
Play by: Zoey Deutch (?)
Szexualitás: Választható
Ki várja?:
Már meglévő karakter: Christopher Nam
Keresettek: Sophie EunSol Nam, Kaitlyn Swan Nam, ImSol Nam

Gyönyörű vagy és okos, egy kifinomult hölgy, pedig még fiatal vagy. Személyiségedet tekintve melegszívűséged híres. Figyelmesen viselkedsz, sokszor másokat helyezel előtérbe, de magabiztosan kihúzod hátad, ha az igazadért kell kiállnod és olyankor semmi nem tántoríthat el.
Mégsem ezek azok a tulajdonságaid, amik kettőnket egy útra tereltek, hanem a családod és az azzal járó vagyonod és neved. Kölcsönösen erősítheti egymást a két família és pontosan ezért mutattak be minket egymásnak alig egy éve.
Szeretsz engem, igazán szerelmes vagy és jó barátnőmként vagy mellettem. Részemről az érzelmek egy oldalúak. Szerelemről beszélni nem tudok, de tagadhatatlan, hogy ismeretségünk kezdetéhez képest nyitottabb vagyok feléd és valóban példamutató barátként viselkedem, de mégsem vannak jelen a mély érzelmek, amit te hiányolsz belőlem.
Nem a te hibád, hogy nem szerettem beléd. Kettőnk találkozása és kapcsolata megtervezett és elkerülhetetlen volt, tudom, hogy mindent az érdekek vezérelnek, de hálát érzek, amiért mellettem vagy az üzleti vacsoráknál, vagy mikor nagy szín előtt kell szerepelnem. Oldalamon állsz és támogatsz, mint egy igazi barátnő, de te többre vágynál, amiket viszont nem tudok neked megadni.
Ez olyan dolog, amiről ritkán beszélünk, mert mind a ketten tudjuk, hogy jól járunk a másikkal és hogy lassan ebből a kapcsolatból házasság lesz, ami végül egyesíti a családaink vagyonát.
Sophie EunSol Nam
Becenév: -
Kor: 18
Csoport: Elite
Play by: Lee Da Bin (?)
Szexualitás: Választható
Ki várja?:
Már meglévő karakter: Christopher Nam
Keresettek: Samantha Moore, Kaitlyn Swan Nam, ImSol Nam

Csak négy év választ el minket egymástól, ami nem tűnik soknak, de a mi esetünkben igen. Különböző neveltetést kaptunk, melynek az az oka, hogy más pozícióra szánnak szüleink. Én vezérigazgató leszek, te pedig egy gazdag férfi felesége, akinek nem szabad szégyent hoznia a családra illetlen viselkedésével, ezzel nincs is probléma.
Okos vagy, ami egyrészről a jó taníttatásodnak, más részről az erős kompetenciáidnak köszönhető. Az eszedet és jó logikai képességedet azonban nem a pénzügyi szférában szeretnéd kamatoztatni, amit eleinte apánk ellenzett, de végül az anyai közbenjárás miatt ő is megenyhült. Azt teheted, amit szeretnél, azt tanulhatod, amit szeretnél és úgy is teszel, neked megadatott az, ami nekem nem és ennek nagyon örülök. Persze vannak kiszabott dolgok, például, hogy egyetemre kell járnod és részt kell venned különböző vacsorákon. Bár szeretem a saját életemet, neked mégsem kívánnám ugyanezt és támogatlak, hogy elérd céljaidat.
Gyermekként én nem kaptam a szülői szeretetből, de mikor világra jöttél és megkezdted életedet, anyánkból előjött az anyai ösztön és a munkát egyre inkább hanyagolva nevelt téged, igyekezve bepótolni azt, amit velem nem tett meg.
Nagyon megörültem a jöttödnek, akkor még csak négyéves voltam és gyerekként az ember még nem tud parancsolni előtörő érzelmeinek. Sok időt töltöttem a kiságyad mellett, miközben elmeséltem neked, hogy milyen volt a napom, mik történtek velem, ez rutin szerűvé vált, bár semmit nem érthettél abból, amit mondok.
Ahogy nőttél, én annál inkább komolyabb lettem és a szülői behatás, szigor, nevelés végül olyanná tett, amilyen most vagyok, bár azóta lazább a fegyelem, én még sem tudok az lenni, mert ezt az életstílust szoktam meg.
Te viszont életvidám és energikus lettél, az energiádat pedig igyekszed lekötni különböző foglalkozásokkal, amiket nagyon szeretsz űzni, ilyen a zene iránti szereteted, ami a családban örökletes.
Emlékszel, hogy mindennap együtt énekeltünk, doboltunk lábunkon a szobáink falai között, de csak úgy, hogy meg ne tudják, hogy éppen nem tanulunk? Azok a legszebb emlékeim, azok, melyekben te is benne vagy.
Most, hogy már felnőttünk sokkal erősebben látszódik a kettőnk élete, személyisége közötti kontraszt. Általában igyekszel emlékeztetni, hogy élni kell, talán ez mondható a filozófiádnak. Lehet ezért is nézed szomorúan, ahogy olyanná, talán még rosszabbá is válok, mint apánk, a munka megszállottjává.
Egyre kevesebb időt töltünk együtt, de még mindig te vagy az, akivel bármiről tudok beszélni, bár van, hogy nehezen kezdek el beszélni, hogy úgy kell kihúznod belőlem minden egyes szót, de miután veled beszéltem megkönnyebbülök.
Te vagy az egyetlen, aki látja az összes érzelmemet, aki nem csak a fagyos személlyel találkozik és aki tudja, hogy bár úgy viselkedek, mint egy negyvenes éveiben járó munkaőrült, valójában nem vagyok az, csak nem tehetem meg, hogy más legyek.ImSol Nam
Becenév: -
Kor: 45-52
Csoport: Elite
Play by: Jang Dong Gun (?)
Szexualitás: Heteroszexuális
Ki várja?:
Már meglévő karakter: Christopher Nam
Keresettek: Sophie EunSol Nam, Kaitlyn Swan Nam, Samantha Moore 

Gyerekként vasmarokkal bántál velem, apám. Már igazán kis koromban világossá tetted számomra, hogy mi az életem célja, hogy átvegyem a helyed a cégnél és aszerint is neveltél. Kettőnk kapcsolata inkább olyan, mint két kollégáé, vagy főnök-alkalmazott, de már inkább bánsz velem egyenrangúként, ami az egyik legmegtisztelőbb dolog, amit csak tőled lehet kapni.
Amióta látod, hogy alkalmas vagyok a nagy feladatra, hogy tovább vigyem a család vagyonát és gyarapítsam azt, már kevésbé beszélsz velem keményen és nyitsz is felém. Én viszont ezt a változást nem értem és nem tudok másként viselkedni, mint eddig, ugyanolyan távolságtartóan viselkedek veled, nem úgy, mint egy apával kéne.
Téged ez csak a szíved mélyén bánt, de sose mondanád és nem mutatnád, de büszke vagy, hogy a fiad vagyok és miután átveszem helyed, utána is mellettem leszel tanácsadóként és támogatómként. Ez az életed, a munka, amit miután hazaérsz akkor is folytatsz. A közös étkezéseknél is a világ dolgait igyekszed megismerni újságokból, hogy naprakész legyél.
Nagyon okos vagy és igazi értelmiségi, tekintélyt parancsoló a jelenléted, de nem félelemmel igyekszel megtartani ezt, hanem a tudásoddal. Már rég bebizonyítottad, hogy amit csinálsz, az mindig arannyá válik és az emberek megbíznak szavaidban, döntéseidben, én is ilyen szeretnék lenni.
Szeretnek az emberek és felnéznek rád, amiért ennyire a céljaidnak élsz. Hátad mögött csak jót szólnak rólad, bár furcsállják kettőnk kapcsolatát.
Büszke vagy ránk, akik vagyunk és amilyenek vagyunk, bár nem igazán dicsérsz minket, de igenis örülsz, hogy ilyen gyerekeid vannak.
Feleségeddel, anyámmal nem a szerelem köt össze. Régen, évekkel ezelőtt a pénz volt az, ami az érdekházasságot megköttette, azóta pedig tökéletesen alkalmazkodtatok egymáshoz. Szereted őt, tiszteled őt, ahogy csak egy nőt lehet, talán belé is szerethettél volna, ha nem éltek mind a ketten teljesen a munkátoknak.
Hogy miért ilyen fiatalon szeretnél megválni a vezetői pozíciódtól a Hyundai fejeként, azt még én magam sem tudom, de már többször is kérdeztelek, választ azonban nem kaptam.Kaitlyn Swan Nam
Becenév: -
Kor: 42-45
Csoport: Elite
Play by: Angelina Jolie (?)
Szexualitás: Heteroszexuális
Ki várja?:
Már meglévő karakter: Christopher Nam
Keresettek: Sophie EunSol Nam, Samantha Moore, ImSol Nam

Amint belépsz egy helyiségbe, minden szem rád szegeződik. Ennek talán a méregdrága, elegáns ruhád is lehet az oka, vagy a nyakadban lógó igazgyöngy, tökéletes hajad és sminked. Mégis a kisugárzásod az, ami nem engedi a szemet elkalandozni. Állad kicsit megemelve tartod mindig, de nem egy beképzelt nő benyomását kelted, csupán egy olyanét, aki nem fél férfiak között sem büszkén vállalni, hogy egy nő is lehet okos, tehetséges és a pénzügyekben jártas, és persze gyönyörű.
A kor nem látszik rajtad és ahogy kihúzott háttal sétálsz pezsgővel a kezedben apám oldalán a partikon mindenki megirigyli férjedet, hogy őt választottad. Az igazság, hogy nem a te döntésed volt, hogy hozzá menj, szüleid választása volt. Meglepődtél, mikor egy koreai férfit állítottak veled szemben, mondván, hogy ő a jövendőbelid. Kettőtök kapcsolata utat nyit a két világ között, ami neked is tökéletes, mert egy pénzes, jólmenő családba házasodhattál be, ahol mindent megkapsz, munkát is.
Szerencsére sosem okozott gondot, hogy nincs szerelem köztetek, hogy nem tudtok miről beszélni, mert a munka a ti közös nyelvetek, amiről viszont egész nap tudtok diskurálni. Így az sem zavart, hogy életed párja hanyagol, mert te magad is a saját dolgaiddal vagy elfoglalva.
Mikor megszülettem, azon kívül, hogy kihordtál több kapcsolat nem alakult ki köztünk. Dajkáknak adtál, akik a neveltetésemet segítették, tőled csupán utasításokat kaptam, anyai szeretetet nem.
Amikor viszont Sophie megszületett, addigra megértél anya lenni, korábban fiatal voltál és inkább élni szeretted volna az addigi életedet, amit én megszakítottam, de húgomnál ez másként alakult. Ő már jókor jött és felébresztett benned valamit. Olyan arcodat mutattad meg, amit korábban nem láttam, a szívből jövő szeretetet, amit ölelésekkel, szép szavakkal adsz át lányodnak én sosem hiányoltam. A munkát hanyagolni kezdted, végül ahogy egyre nagyobb lett Sophie el is hagytad, hogy nyomon követhesd ahogy felnő és az otthon lehess a ház körül. Hobbiként persze néha besegítesz apának a munkába.
Rájöttél, hogy velem is szeretnél kialakítani egy mély kapcsolatot és nyitni próbáltál felém, azonban nekem a közeledésed szokatlan és nem is tudom viszonozni. Egy ideig próbálkoztál, de utána szomorúan láttad be, hogy közöttünk minden marad olyan, amilyenre meg lett alkotva a legelején.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Egy család története
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» a Maelera család története
» Mikaelson család kunyhója
» Tao Előtörténete
» Davidson család
» Uchiha Madara

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: I need someone :: Tagok keresettjei-
Ugrás: